Karınızı nasıl kıskanmazsınız?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Anadolu
Potansiyel seks nesnesi
 Karınızı nasıl kıskanmazsınız?

Unread post by Anadolu »

Merhaba, söyle bana karını nasıl kıskanmayacaksın? Benim için çok güzel, birçok kişi ona bakıyor ama o kimseye karşılık vermiyor. Bana çok sadık ama elimde değil, kıskanıyorum o kadar, bunu kendim de istemiyorum ama kıskançlık duygusu hakim oluyor, ne yapabilirim?
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Kıskançlık

Unread post by Guest »

Eğer çok sadıksa, paranoyanızla evliliğinizi mahvetmeden önce ona saygı duymaya ve güvenmeye başlayın. :nelzya:
l.
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
 Yanıt: Kıskançlık

Unread post by l. »

Peki kim kıskanmaz ki?
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Orientation: heteroseksüel
 Re: Eşinizi nasıl kıskanmazsınız?

Unread post by ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ »

Anatoly: 28 Jan 2020, 18:01 bana karınızı nasıl kıskanmayacağınızı söyleyin?
Güvenmeyi öğrenin. :jr1l:
These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post:
Slogancı
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Anatoly, belki onu sevmeyi bırakabilirsin :unknown :

21 saniye sonra gönderildi:
Anatoly: 28 Jan 2020, 18:01 bana karını nasıl kıskanmayacağını söyle?
Güvenmeyi öğrenin. :jr1l:
da bir seçenektir (muhtemelen)
RockstarAjansı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by RockstarAjansı »

Anatoly: 28 Jan 2020, 18:01 Merhaba, bana karını nasıl kıskanmayacağını söyle? Benim için çok güzel, birçok kişi ona bakıyor ama o kimseye karşılık vermiyor. Bana çok sadık ama elimde değil, kıskanıyorum işte bu kadar, bunu kendim de istemiyorum ama kıskançlık duygusu hakim oluyor, ne yapabilirim?
Bir özgüven meselesi. Bir erkek olarak kendinize güveniyorsanız, kadının yanınızda kendini iyi hissettiğine inanıyorsanız, o zaman kıskanç olmanız pek olası değildir. Üstelik sizin sözlerinize göre kimseye karşılık vermiyor.
Ve eğer emin değilseniz, o zaman erkekler ona baksa da bakmasa da kıskançlık kendini gösterecektir.
These users thanked the author RockstarAjansı for the post:
Zorba Carrie
misafirler
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 315

Unread post by misafirler »

Başkalarına vereceğim, bundan şüphe bile etme
Süfya
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158

Unread post by Süfya »

Belki de yazarın kendisi aldatıyor, bu yüzden karısını kıskanıyor))
Kıskançlığın amacı, eğer isterse aldatacaktır, erkek de öyle)))
n
Başkaları size bakıyorsa, eşinizle gurur duymalısınız, kıskanmamalısınız)))
These users thanked the author Süfya for the post (total 2):
RockstarAjansı, Sibiryak89
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197

Unread post by Kayıp »

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: 14 Jun 2023, 22:41 Güvenmeyi öğrenin
Bu, yaşamdaki birçok şeyin anahtarıdır ilişkiler. Tam bir güven olacak, yanlış anlaşılma, kıskançlık vb. olmayacak.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Sofiya23: 15 Jun 2023, 00:33 Başkaları size bakıyorsa, eşinizle gurur duymalısınız, kıskanmamalısınız))
Neden gurur duymalı? :ireful1: tüm dikkati üzerimden çekiyor
Süfya
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Süfya »

vvm, yeterince ilgi görmüyorsanız, bu demek oluyor ki bakan o, ona değil))
Kavramları karıştırmışsın)) Seni anlıyorum
These users thanked the author Süfya for the post:
Sibiryak89
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Sofiya23: 20 Jun 2023, 16:55 , eğer yeterince ilginiz yoksa bu ona bakanın kendisi olduğu anlamına gelir))
Kavramları karıştırmışsınız)) Sizi anlıyorum
Neden sempati duyayım?)) Yazara sempati duyuyorum. Bu ironiydi ve siz bunu yanlış yorumladınız.

10 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Başkalarının ona değil de ona baktığını kıskanıyorum (ipucu)))
Last edited by vesaire on 20 Jun 2023, 17:23, edited 1 time in total.
Süfya
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Süfya »

vvm, ifadeniz alay konusu gibi görünmüyor, dolayısıyla ironiyi görmek zor ve durumu bir artı olarak kendi üzerinizde denediniz)) bu yüzden sizin için üzgünüm)))

Ve yazarın üzülmesine gerek yok, güzel karısı kimsenin duygularına karşılık vermiyor)) orada her şey yolunda))
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Sofiya23: 20 Jun 2023, 17:23 ifadeniz alay konusu gibi görünmüyor, bu yüzden ironiyi görmek zor ve üstelik durumu kendi başınıza denediniz)) bu yüzden sizin adınıza üzgünüm)))

Ve yazarın üzülmesine gerek yok, güzel karısı kimseyi ilgilendirmez, karşılık vermez)) orada her şey yolunda)
I tekrar edecek:
Sofiya23: Başkaları size bakıyorsa eşinizle gurur duymalısınız, kıskanmamalısınız)) )
Başkalarının size bakmasını kıskanın ona değil ona.
Süfya
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Süfya »

Bu seçeneği dikkate almadım, özür dilerim. seni gerçekten yanlış anladım
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by hükümet38 »

güven ama doğrula!
benimkinin de eski sevgilimle yatana kadar sınırsız güveni vardı.
bir şekilde bana iş değiştireceğimi söyledi, iyi bir seçenek sundular, işyerinde kurumsal bir parti planlamıştı ve ortak bir arkadaşımızın bana bir şeyler söyleyeceğini söylediler, eski sevgilimin de öyle olduğu ortaya çıktı eşimle aynı departmanda olan bir arkadaşım, o arkadaş her şeyi kokladı ve ona bilgi sızdırdı ve o çok önemli bir şekilde Sabontuychik’e geldi ve tesadüfen benimkiyle karşılaştı, sonra doğal olarak eski şeyleri hatırlamak için bir içkiye ihtiyacım var ve yola çıkıyoruz, Uzaktan çalışma ve bir bilişim şirketinde çalışma konusunda kulaklarımı tıkamaya başladım, kulaklarımı kapattım ve bana şampanya ve votka verdim, önce dans ettiler, sonra o onu uyuşturdu, sigara içti, tuvalete götürdü ve onu becerdi delikleri, gece eve eteği öne doğru geldi, külotu yırtılmış ve çantasında, amından sperm fışkırıyordu, anüsü kanayacak kadar yırtılmıştı, kısacası rezil bir haldeydim. hayret, çantamda sperm dolu kullanılmış prezervatifler vardı, telefonda ona arkadan nasıl girdiğinin fotoğraflarını gönderdi,
Göstermedim, yazışmaları okudum, her şeyi temizledim, çektim onu küvete soktu, her şeyi yıkadı, çay verdi, yatağına koydu, amını spermiyle doldurdu ve uyumasına izin verdi.
sabah vaktini nasıl geçirdiğini sordum, gözlerini saklıyor ve ağlıyor , ona güvence verdim ve her şeyi anladığımı ve her insanın hata yapma hakkı olduğunu söyledim, oldu ve oldu, affediyorum ve gelecekte hatırlamayacağıma söz veriyorum ama bunun saf bir provokasyon olduğunu anladığınızı söylüyorum ve o bir inşaat sahasında "uzak" çalışan sıradan bir çalışkandır.
buna inanmadı ama eski sevgilisine tecavüz hemen nafaka hakkında konuşmaya başladı ve barınacak yerin olmaması, mahvetme, hayatı boyunca şantiyelerde dolaştığı çocuklar uğruna beni affet vb.
Bundan sonra kahramanlara olan inancını kaybetti. beyaz atlı aşıklar...
İş yerinde bir arkadaşım nasıl çıktığını ve kocasının ne dediğini hatırlayıp hatırlamadığını sormaya başladı ama benim cevabım kocamın anladığı ve affettiği yönündeydi ve o da yanıt verdi ertesi gün onu dışarı atacağımı...
o zamandan beri şaka olsun diye benimkine şantaj yapıyorum, telefonumda casus yazılımın buna değer olduğunu söylüyorum, her şeyi biliyorum, alaycı bir şekilde gülümsüyor ve dilini dışarı çıkarıyor, ben hala korkmuş bir şekilde kaputun altında GPS takip cihazı var diyorum, bana bak, sabah kaputu açıp oraya sokuyor, sonra çarparak altına bakıyor , kıçına tokat atıyorum ve şaka yaptığımı söylüyorum, o da böyle, onu sevmeleri hoşuma gidiyor, kendini bir Türk dizisindeymiş gibi hissettiğini söylüyor...
These users thanked the author hükümet38 for the post:
Vik.ruba80
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

İlk eşimden boşandığımda neredeyse dört yıl birlikte yaşamamıza rağmen çocuğumuz yoktu. Boşanma hızla sonuçlandı. Yurtdışındaki tanıdıklarımızdan birini ziyarete gitti, onunla resmen evlendi ve yılda bir kez aynı şehirde yaşayan ailesinin yanına geldi. Bir yıldan biraz fazla bir süre sonra ben de bir kızla tanıştım ve evlendim. Zaten bir kızımız vardı ama ilk eşin hâlâ çocuğu yoktu. İlk eşim anne ve babasının yanına geldiğinde beni hep arardı ve bir kafede buluştuk, sohbet ettik.
Bir gün ikinci eşim ve kızı anne ve babasının yanına gittiler, kızım bir yaşını çoktan doldurmuştu. . İlk eşim geldi. Anne ve babasının kulübesinde buluşmayı teklif etti. Uzun süre oturduk, evde kimse yoktu, acelem yoktu ve hiçbir yere gitmemeyi önerdi. Geceyi birlikte geçirdik, bir yıl sonra anne ve babasından bir kız çocuğu olduğunu öğrendim. Ailesi onun benim kızım olduğunu biliyor. Onlara kendisi söyledi.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Vik.ruba80
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”