Fahişeleri kim yaladı? Var mı?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Fahişeleri kim yaladı? Var mı?
Para için fahişeleri kim yaladı, ne kadar ödediler, tiksintilerini nasıl yendiler? 500 ruble için pazarlık yaptım, cesaretim yoktu. Bugün orada 10 üye olduğunu bile bile fahişeleri yalayan çaresiz insanlar var
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Fahişeleri kim yaladı? Var mı?
Festivalde iyi iş çıkardınASD123540: ↑27 Apr 2022, 20:15 Gençliğimde birçok kızı genç, hoş kokulu, dar, akıcı amcıklarıyla "okşadım"! Ve sonunda onların "oğlanları" benimle iletişim kurmadı ama ben onların kızlarını ve arkadaşlarını becerdim! Kız arkadaşını bacaklarının arasından okşayan, sonra onu istediğim gibi siken ve bazılarının spermimi yutan benim nasıl olduğumu görmek her zaman komikti!

- These users thanked the author Merkez for the post:
- Aslan 123540
-
- Penetrasyon
- Total posts: 242
Yaladım, öyle bir güzellik vardı ki, bu mucizeyi yalamaktan kendimi alamadım...
- These users thanked the author Anadolu for the post (total 3):
- Kuklacılık, IDVS03082008, Serg_A
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Orientation: biseksüel
İnsan piloma virüsü ve daha yüksek bir virüsten bir şey kapmak istiyorsanız, bunu yapın. Bir fahişenin yaratılma amacı bu değildir. Onu sevmene gerek yok. Eğer her müşteri onu yalarsa klitorisinden eser kalmaz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
Saçmalık. Tamam o zaman. Kulüpte bir kızla tanıştım, iyi vakit geçirdim ve tabii ki onu yaladım. Onun fahişe olup olmadığını biliyor musun? Gerçekten kişisel hayatlarının olmadığını mı düşünüyorsun?
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post (total 2):
- Spica5, Julie2512
-
- Penetrasyon
Allah merhamet etti, ben hep yalarım, soru beni de ilgilendiriyordu, gözlerini görünce nazikçe yaladım, eğer beğenirlerse, beni emdiler ve fahişe öpmezse ve talep etmezse ek ücret ve kısıtlama olmadan bana verdiler. kıçı ve amı için ek para, bir sikim var tüm parlaklığa değmez, tutku yok, sana değmez, para için bile sikişmeyi seven birine git, ama dürüst olmak gerekirse ve onu sonuna kadar sikmene izin verir sonuna kadar bitireceğim ve hatta seninle bitireceğim ve diğerlerini öveceğim, tüm lanet insanlar sadece lahana kesiyor ve çok tuhaf
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
Genel olarak bir kadının yalanması gerekir. Ve dinlemen gerek. Yani dinleyin, deneyimlerine katılın. Evet, bu onun çok yakında seninle evlenmek isteyeceği gerçeğiyle dolu. Ama her zaman minnettar kalacak. İyi ilişkiler her zaman faydalıdır - hem eşinizle hem de bir fahişeyle.
-
- Penetrasyon
Hiç eğlenmedim, korkarım elbette, ama kasıklara ağız yapmayı gerçekten seviyorum ve zaten pek şanslı olmayan, yakışıklı ve yakışıklı bir insan görürsem bu okşamaları yapmadan duramıyorum. sana (para için bile olsa) keyifli anlar yaşatan, gerçekten onu dizlerinden kucaklamam ve her şekilde okşamam gerekiyor, sonra onu mutlu bir şekilde kıçına ve amına sokup iyice sikmeliyim ve ondan önce bir sürtük olma fahişe statüsü, çünkü iyi olabilir ve hasta olmayabilir ama kendisinin ve müşterilerinin sağlığıyla ilgilenir
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Bir fahişenin bin adamın arasından geçmesinin nesi yanlış? Oral seks yaptığınız herhangi bir kadın, sizden önce en az bir kez bir erkekle seks yapmıştır. Peki, yaladığın ve içinde binlerce siki olan bir amcık ile yaladığın, içinde sadece bir siki olan bir amcık arasındaki fark nedir? Öyle ya da böyle oradaydılar. Peki oral seks yaptığınız kadının eski partnerlerini saymaya değer mi? Birisi doğru söyledi: Önemli olan temiz olmasıdır. (Sıradan bir kadının klitorisini yalamak istememesi için maksimum ne kadar uyuması gerektiğini merak ediyorum).
- These users thanked the author Vladimir for the post (total 4):
- Tanya, IDVS03082008, Alexsss, Li Zun7
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Peki, karım Gençliğimde MP için birkaç kez sikiştim, bu sayılır mı? Kendisini fahişe olarak görmüyor, hatta onu başkalarıyla karşılaştırdığınızda alınıyor. Artı düzinelerce erkek "aşk için". Onu sürekli yalıyorum, ona ne ve nasıl yaptıklarını hayal ediyorum, bazen ellerimin yardımı olmadan bu süreçte kendimi boşaltıyorum))) sadece heyecandan.
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
- Romalılar, IDVS03082008
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
Bir iş gezisinde Moskova’daydım. Organizasyon benim için bir stüdyo kiraladı. Yalnız yaşadı. Bir kez seks içtim ve bir fahişeyi aramak istedim, öyle bir deneyimim yok, hiç bir fahişeyle birlikte olmadım. Meslektaşlarımı aradım ve durumu anlattım. Yaklaşık kırk dakika sonra telefon çalıyor, açıyorum, 30 yaşlarında bir kadınla çalışan bir meslektaşım belki biraz daha büyük görünüyor, figürü övgüyü hak etmiyor. Bana yüz dolar ver, sabaha kadar ona sahip olursun diyor. Gençliğinde sadece karısını ve kız kardeşini yaladı. Katerina banyodan vücudunda birden fazla kılla çıktı. Kısacası gecenin çoğunda onu yaladım, tiksinti yoktu. Ama bu benim bir fahişeyle ilk deneyimimdi ve son deneyimimdi.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post:
- Anna19
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Ben yaladım)) yalamak isteyen fahişeler var. Ve orada kaç tane aletin ovuşturulduğu kimin umurunda.
- These users thanked the author Kostik for the post (total 4):
- Anna19, Igor.filimonov, Spica5, IDVS03082008
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
Yaladım ama ucuz bir kız değildi ve çok temizdi. İğrenme yoktu, sadece memnun etme arzusu vardı
- These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 2):
- Anna19, seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
Bir keresinde bir arkadaşımla saunadaydım. 2 fahişe çağırdım. 1 saatin maliyeti bir - 2000 ruble. Seks yaptık ve 3-4 saat buharda kaldık. Onunla telefon numaralarımızı değiştirdik. Bana geldi: Evden eve 3000 + taksi (+500) ödemesi konusunda onunla anlaştım. Bana prezervatifsiz oral seks yaptı, ben de ona oral seks yaptım, her şey karşılıklıydı. Ekstra bir ücret ödemedim. Bunu bana 2 saat içinde yaptı: Düzenli seks vardı, sonra eline boşalmayla oral seks yapıldı ve sonra mastürbasyon yaptı. Hepsi bir günde!Vajina yalayıcı: ↑13 Aug 2021, 20:56 Para için fahişeleri kim yaladı, ne kadar ödediler, tiksintiyi nasıl yendiler? 500 ruble için pazarlık yaptım, cesaretim yoktu. Bugün orada 10 üye olduğunu bilerek fahişeleri yalayan çaresiz insanlar var

-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
Amcıkları güzel olan bazı fahişeleri yaladım, biri de bankada çalışan bir fahişeydi, diğerlerinden daha fazla ücret alıyordu ama deli gibi sevişiyordu, bana 2000’den fazla erkeği olduğunu söyledi, prezervatifsiz siktim onu ve gelip onu yaladı ama hasta bir çocuğu vardı (benden değil)
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
Kahretsin millet, sizin için fahişeyle fahişe aynı şey mi?
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post:
- Igor.filimonov
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Hangi ülkedeydiniz? Kadınları erkeklere nasıl davranıyor? Orada seks açısından her şeyin daha basit olduğunu duydum. Çoğumuz gibi vajinaları manipüle etmiyorlarRyzhik: ↑09 Oct 2021, 07:03 Yaladım. Yurtdışında uzun bir iş gezisindeydim. Güney Amerika’da. Bir barda çektim. Orada zor değil. Ve tıpkı sıradan bir kadında olduğu gibi. Okşa. Bu ve bu. Daha sonra yaklaşık 4 ay önce ayrılmadan önce benimle tanıştı ve beni akrabalarımı ve arkadaşlarımı görmeye götürdü. Hatta ona Chio Chio san adını bile verdim. Neredeyse bir aile gibi yaşıyorlardı. Kadınlar çok minnettar olabilir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Benim şehrimde fahişeler tüm ziyaretçiler, vardiyalı çalışıyorlar gibi, saatte 15-20 bine elit olanlar da var, saatte 5000’e sıradan olanlar da var, yani elit olgun bir kadın geldi, 47 yaşında ama harika, sadece çok seksi, doğal göğüsler 3 beden fazla ağır değil, büyük popo, dolgun, yaklaşık 165 cm boyunda, sarı kısa saçlı, düz karınlı, mükemmel bir kız, yani çok girişken çıktı, kim olduğumu söyledim çalışıyorum ve mesleğime saygılı bir tavrı var, kısa sürede arkadaş olduk, 2 hafta boyunca görüşmemizde yaptığı tüm testleri bana gösterdi, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan temizlendi, amını zevkle yaladım, ve dilimle analın içine kıçına nüfuz ettim, inledi ve bir vibratörle klitorisi okşadı, çok heyecanlandım, geldi ve yine bir orgazm dalgası yaşadı, ayağa kalktım, köpek pozisyonundaydı ve Sikimi onun amında gezdiriyordum, amcık o kadar ıslaktı ve kıçındaydı ki, prezervatifsiz girmeyi denemeyi düşünüyordum ve kafamda "ben ne halt ediyorum?" diye düşünüyordum. sonunda içeri girmeye karar verdim, sikimi içeri doğrulttum ve o da bunu umursamıyor sadece inledi ve daha yavaş dedi, oğlum kırma şunu, keskin bir hareketle dedi, peki, ben de içeri girdim uzunluk, daha fazla kayganlaştırıcı aldı, penisi yağladı ve tüm uzunluğu boyunca coşkuyla girdi, 7-8 kez girip geldi, ama onda değildi, harikaydı, sonra kontrol ettim ve her şey yolunda, artık risk yok
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Görünüşe göre konunun yazarı, sayısız sikin bulunduğu bir amın içine dilini sokarak heyecanlanıyor. Sadece bir at arabası ve küçük bir araba :zeki:
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
Fahişe tarafından defalarca yalandı. Üstelik son birkaç kişi benim sadece yaladığımı, başka seks yapmadığımı kabul etti. Nihai rüya müşterinin hemen ardından yalamaktır.
- These users thanked the author Kuklacılık for the post:
- IDVS03082008
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Bana öyle geliyor ki bir aptalı yalamak pek hoş değil, o zaman onun yakın zamanda müşterinin altından sürünerek çıktığını biliyorsunuz
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
Birkaç kez yaladım.
Elbette şunu anlamalısınız: fahişeler farklı olanlar var.
Bahsettiklerim oldukça “düzgün”, elit diyemeyeceğim, ancak iç mekan, hizmet maliyetine göre ortalama olarak pahalıydı.
Dürüst olmak gerekirse, ilk defa bir şeyi almaktan korktum. Ama heyecan hakim oldu ve canının istediği kadar kendini yaladı!
Hiç hoş olmayan sonuçlar olmadı.
Bu arada, oral seks genellikle ek bir hizmettir ve bazen bunun için oldukça yüksek ücretler alırlar. Bazen "temel sete" dahil edilir.
Ayrıca yalamadığım ama özür dilediğimi de hatırladım.
Salondaydım, görünüşe göre 20 yaşında Özbekistanlı Samira adında bir kız vardı. Biraz tombul. Gerçekten istememi sağladı. Seks harikaydı ve 69 pozisyonunda sikini emdi ve kıçı yüzüme dönüktü. Amını üzerime yerleştirdim - ve kahretsin!!!!! Onu yalamayı nasıl da istedim!!! Ama o zaman riske girmedim; henüz bir fahişeyi yalama deneyimim olmadı. Hala pişmanım.
Elbette şunu anlamalısınız: fahişeler farklı olanlar var.
Bahsettiklerim oldukça “düzgün”, elit diyemeyeceğim, ancak iç mekan, hizmet maliyetine göre ortalama olarak pahalıydı.
Dürüst olmak gerekirse, ilk defa bir şeyi almaktan korktum. Ama heyecan hakim oldu ve canının istediği kadar kendini yaladı!
Hiç hoş olmayan sonuçlar olmadı.
Bu arada, oral seks genellikle ek bir hizmettir ve bazen bunun için oldukça yüksek ücretler alırlar. Bazen "temel sete" dahil edilir.
Ayrıca yalamadığım ama özür dilediğimi de hatırladım.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
:lütfen: Bunun bedelini hâlâ ödüyor musunuz? Bunun size ödenmesi gerekir)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Korkarım ki Bugün 10 üye olanların bulunması uzun zaman alacak.....
Onlara emir veren kişi onları yaladı.Vajina yalayıcı: ↑13 Aug 2021, 20:56 Para için fahişeleri kim yaladı, ne kadar ödediler, tiksintiyi nasıl yendiler? 500 ruble için pazarlık yaptım, cesaretim yoktu. Bugün orada 10 üye olduğunu bilerek fahişeleri yalayan çaresiz insanlar var
Korkarım ki Bugün 10 üye olanların bulunması uzun zaman alacak.....
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
AxAX, umarım arkadaşın ve zalimsin. onun karısıydı, sikilmişti.
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Anna19, yani onlar Aptallar bedavaya alabilecekleri şeyin parasını ödüyorlar. Veya yalnızca bu şekilde verilen kaybedenler
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Anna19, yani onlar Aptallar bedavaya alabilecekleri şeyin parasını ödüyorlar. Veya yalnızca bu şekilde verilen kaybedenler
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Fahişelerin nesi var? Ayrıca yalanması gereken bir vajinaları var
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
Karım eski bir mahkum tarafından yalandı. Amımın alkış seslendirmesini saatlerce cilalayabilirim. Bir nevi lezbiyen. O karımı okşarken ben kendimi tutamadım ve onu becerdim. Eşim kıskanmıyordu bile.
- These users thanked the author Tpoo for the post:
- Kuklacılık
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Cinsel yolla bulaşan hastalıkların bulunmadığına dair bir sertifikası yoksa bunu yapmanızı tavsiye etmiyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Kimin yalayacağı arasındaki fark nedir, asıl önemli olan onun bakımlı ve temiz olmasıdır, istasyondaki bir uyuşturucu bağımlısı için yalamanın bir sik olduğu açıktır
Ve normal bir kadın için, o bir kadın olsa bile fahişe
Üstelik onun hakkında fazla bir şey bilmediğin bir kadınla yaşadığı samimi yaşamı da bilmiyor olabilirsin
Belki o da bir Hintlidir
Moskova zamanında Olin’in salonuna geldim ve kız öğretmenler, fitness antrenörleri vb. vardı, yani asıl mesele normal
Ve normal bir kadın için, o bir kadın olsa bile fahişe
Üstelik onun hakkında fazla bir şey bilmediğin bir kadınla yaşadığı samimi yaşamı da bilmiyor olabilirsin
Belki o da bir Hintlidir
Moskova zamanında Olin’in salonuna geldim ve kız öğretmenler, fitness antrenörleri vb. vardı, yani asıl mesele normal
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Açıkçası bu düşünce beni birçok kez heyecanlandırdı, denemek istedim ama fahişeler bunu yapmaktan her zaman çekiniyordu. Sonuç olarak bir olay bu belirsizliği tek başına aştı.
Tatilde St. Petersburg’daydım, bu yüzden kuaföre gittim, evime çok yakın olduğu ortaya çıktı. Kızları getirip gezdirdiler. Birini beğendim - siyah karışımlı mestizo, hepsi çok egzotik ve zarif. Genelde duşa gittim ve o çıkarken benden dinlenmemi istedim. Orada yatıyorum, bekliyorum. Genelde duştan kıyafetsiz çıkıyor. Ve ben, kahretsin, genç bir bakire onanist gibi, onun koyu tenindeki pembe, temiz ve göze çarpan çiçeğine baktım.
Şöyle sordum, bir şeye hayran mıyım? Alıp cevap vereceğim, evet diyorlar ki, çok güzel bir amcık, gerçekten tatlı.
Çok güldü ve "Denemek ister misin?" diye önerdi?
Muhtemelen heyecandan otomatikleşmiştim, onu sonsuza kadar her yerini nasıl yalayacağımı zaten kafamda hayal etmiştim, nasıl "aha" diye ağzımdan kaçırdığımı anlamadım
Anlamadım uzun süre sormak zorundayım. Siya (kendisini böyle tanıtıyordu) beni sırtüstü yatırdı ve o kadar kendinden emin bir şekilde, bir usta gibi yüzüme oturdu. Ve ben, herhangi bir tiksintiyi bile düşünmeden, orayı yalamasına izin verdim, neredeyse dudaklarını şapırdatıyordum.
Bundan sonra bir tür içsel belirsizlik/alçakgönüllülük tetikleyicisi söndü, bu süreçte konuşmaya başladık, birçok kez bir fahişenin kölesi olma fantezisinden heyecanlandığımı duygulardan itiraf etmesine izin verdim. Fikri beğendi ve kalan süre (oldukça iyi uzatıldı, duygularım çılgına dönerken, neredeyse uzaya uçarken ve burada başka fanteziler söz konusuyken, bu fırsatı gerçekten kaçırmak istemedim, örneğin siyahi bir Hanım - beyaz bir köle) kendilerini çeşitli oyunlara adadılar. Bu ilk olayı çok iyi hatırlıyorum ve bu kararsızlığı aşmamda bana yardımcı oldu.
Bundan sonra bunu sakince ama seçici bir şekilde ele aldı - VIP segmentinden bir kız aldıysa veya kızın işten yıpranmadığı açıksa ve bu onun ana geliri olmadığı açıkça belliyse, o zaman iştahla ve zevkle yaladı
Tatilde St. Petersburg’daydım, bu yüzden kuaföre gittim, evime çok yakın olduğu ortaya çıktı. Kızları getirip gezdirdiler. Birini beğendim - siyah karışımlı mestizo, hepsi çok egzotik ve zarif. Genelde duşa gittim ve o çıkarken benden dinlenmemi istedim. Orada yatıyorum, bekliyorum. Genelde duştan kıyafetsiz çıkıyor. Ve ben, kahretsin, genç bir bakire onanist gibi, onun koyu tenindeki pembe, temiz ve göze çarpan çiçeğine baktım.
Şöyle sordum, bir şeye hayran mıyım? Alıp cevap vereceğim, evet diyorlar ki, çok güzel bir amcık, gerçekten tatlı.
Çok güldü ve "Denemek ister misin?" diye önerdi?
Muhtemelen heyecandan otomatikleşmiştim, onu sonsuza kadar her yerini nasıl yalayacağımı zaten kafamda hayal etmiştim, nasıl "aha" diye ağzımdan kaçırdığımı anlamadım
Anlamadım uzun süre sormak zorundayım. Siya (kendisini böyle tanıtıyordu) beni sırtüstü yatırdı ve o kadar kendinden emin bir şekilde, bir usta gibi yüzüme oturdu. Ve ben, herhangi bir tiksintiyi bile düşünmeden, orayı yalamasına izin verdim, neredeyse dudaklarını şapırdatıyordum.
Bundan sonra bir tür içsel belirsizlik/alçakgönüllülük tetikleyicisi söndü, bu süreçte konuşmaya başladık, birçok kez bir fahişenin kölesi olma fantezisinden heyecanlandığımı duygulardan itiraf etmesine izin verdim. Fikri beğendi ve kalan süre (oldukça iyi uzatıldı, duygularım çılgına dönerken, neredeyse uzaya uçarken ve burada başka fanteziler söz konusuyken, bu fırsatı gerçekten kaçırmak istemedim, örneğin siyahi bir Hanım - beyaz bir köle) kendilerini çeşitli oyunlara adadılar. Bu ilk olayı çok iyi hatırlıyorum ve bu kararsızlığı aşmamda bana yardımcı oldu.
Bundan sonra bunu sakince ama seçici bir şekilde ele aldı - VIP segmentinden bir kız aldıysa veya kızın işten yıpranmadığı açıksa ve bu onun ana geliri olmadığı açıkça belliyse, o zaman iştahla ve zevkle yaladı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
Yaladım
zevkle yaptım)
Asya’da tatildeydim, bir flört uygulamasında Asyalı bir kızla tanıştım, en sevdiğim pornodaki gibi bir figür :roll:
Buluşmaya karar verdik, 20 dakikalık bir tanışıklık ve ben onun otel odasındaydım, sonunda bunun 500 dong olduğunu ve (pek de değil) kız arkadaşımla birlikte bunun sadece bir milyon olduğunu öğrendim , reddettim ve arkadaşımı dışarı attım, ardından bu aşk kelebeğiyle seks yaptım)
Bir ara onu yalayacağıma ikna ettim, nedense bunu istemiyordu ama ben ısrar ettim ve dudaklarımı kayganlaştırıcıyla Vietnamlı sürtüğün sıcak ve yapışkan yerine gömdüm. İşte o zaman patladı, elleriyle başını sıkıca bastırdı, điếm ve Siktir oğlana küfretti ve sanki kafayı bulmuş gibi salladı. Onunla bir saat geçirdim ve bu bir fahişeyle ikinci kez hoşuma gidiyor

Asya’da tatildeydim, bir flört uygulamasında Asyalı bir kızla tanıştım, en sevdiğim pornodaki gibi bir figür :roll:
Buluşmaya karar verdik, 20 dakikalık bir tanışıklık ve ben onun otel odasındaydım, sonunda bunun 500 dong olduğunu ve (pek de değil) kız arkadaşımla birlikte bunun sadece bir milyon olduğunu öğrendim , reddettim ve arkadaşımı dışarı attım, ardından bu aşk kelebeğiyle seks yaptım)
Bir ara onu yalayacağıma ikna ettim, nedense bunu istemiyordu ama ben ısrar ettim ve dudaklarımı kayganlaştırıcıyla Vietnamlı sürtüğün sıcak ve yapışkan yerine gömdüm. İşte o zaman patladı, elleriyle başını sıkıca bastırdı, điếm ve Siktir oğlana küfretti ve sanki kafayı bulmuş gibi salladı. Onunla bir saat geçirdim ve bu bir fahişeyle ikinci kez hoşuma gidiyor

- These users thanked the author Sapık for the post:
- IDVS03082008
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Hayır, biliyorum, sadece gerçekten hoşlandığım kişileri yaladım. Bunun tehlikeli olduğuna katılıyorum. Ama kızların güzel dudakları beni deli ediyor. Sonra kule yıkılıyor, yalamak istiyorum.
-
- heyecanlanıyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Onlar farklı, tarihe etki edenler de vardı devletler ve ötesinde dünyanın yöneticileri tarafından takip edildiler. Ve modern zamanlarda, utanç verici olmaktan uzak ve modern insanların en azından iletişim kurduğu insanlar var.
-
- heyecanlanıyorum
Kendimden bahsediyorum ve umrumda değil. toplumda hangi yeri işgal ediyorlar? benim için bir istasyon çöp kutusuyla ilişkilendiriliyorlar. ve eğer her türden Napolyon onları orada kovalıyorsa, bu onların sorunudur. Tamamen fikrimi ifade ettim. "herkesin kendine" dedikleri gibi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Üç fahişeyi yaladım. Hoşuma gitti. Herkesle birkaç kez tanıştım. Biri evliydi, evde karşılandı, kocası ayrı bir odada oturuyordu. İlginç bir aile. O baş muhasebecidir, işletmedeki bir departmanın başkanıdır. Daha sonra onunla iş yerinde karşılaştım.
Bir diğeri de, iyi bir yaşamdan dolayı değil, yarı zamanlı fahişe olarak çalışan bir tanıdıktı. Kendisiyle periyodik olarak görüşüyorduk.
Ve üçüncüsü koşullu olarak rastgeledir. Onlar görev başındayken adamların yanına yerel, açgözlü olmayan bir kadını aldılar. Benim sıram sonuncuydu. Emekli oldular, yalamaya başladılar ve onun içine boşaldıklarını fark ettiler. Bana baktı ve gülümsedi. Hem o hem de ben şiddetli bir sona geldik. Bu durumda cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda endişelenmiyordum çünkü... Hepimiz düzenli olarak tıbbi muayenelerden geçiyoruz. Böylece kimin spermini kendime aldığımı bile biliyorum.
Bir diğeri de, iyi bir yaşamdan dolayı değil, yarı zamanlı fahişe olarak çalışan bir tanıdıktı. Kendisiyle periyodik olarak görüşüyorduk.
Ve üçüncüsü koşullu olarak rastgeledir. Onlar görev başındayken adamların yanına yerel, açgözlü olmayan bir kadını aldılar. Benim sıram sonuncuydu. Emekli oldular, yalamaya başladılar ve onun içine boşaldıklarını fark ettiler. Bana baktı ve gülümsedi. Hem o hem de ben şiddetli bir sona geldik. Bu durumda cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda endişelenmiyordum çünkü... Hepimiz düzenli olarak tıbbi muayenelerden geçiyoruz. Böylece kimin spermini kendime aldığımı bile biliyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 152 Replies
- 11170 Views
-
Last post by Alexander Trofimoviç
-
- 11 Replies