Şanslısın...Pişmanlık duymadan: ↑21 Aug 2021, 20:57 Bunun hakkında konuşmaktan utanıyorum, yani çocukluğumdan beri, beni zorla, yani saldırı olmadan götürmem gereken bir noktaya getirdiğinde şunu da söyledi: anneme söyleyeceğini söyledi, sıçtım, ne yaptığına şaşırdım, bizzat söylemesinden çok korktu, yani, hayır, bu tamamen aramızda kaldı, ondan sonra birden fazla kez seviştik
Sarhoş
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Sarhoş
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
İkiniz de kaç yaşındaydınız?Pişmanlık duymadan: ↑21 Aug 2021, 20:57 Bunun hakkında konuşmaktan utanıyorum, yani çocukluğumdan beri, beni zorla, yani saldırı olmadan götürmem gereken bir noktaya getirdiğinde şunu da söyledi: anneme söyleyeceğini, sıçtığımı, o zaman ne yaptığına şaşırdım, bizzat söylemesinden çok korktu, yani, hayır, bu tamamen aramızda kaldı, ondan sonra birden fazla kez seviştik.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
Ben 17 yaşındayım, o ise 13... Daha önce onu birden fazla kez kıçından becerdim, sonra bir şekilde adam sarhoş oldu ve o da donmaya başladı, sanki sana izin vermiyormuşum gibi, sen sarhoş falan, bundan sonra beynim tamamen kapandı, ne yaptığımı ancak yüzüne geldiğimde anladım, bundan hiç hoşlanmadığını bilmeme rağmen ve sadece özel bir taneyle bitirdim çünkü ben istemediğini ve bundan hoşlanmadığını biliyordum ve kendimi kurulamadan yatağa uzandım, uzandım ve sızlandım, sonra fark ettim ki tam bir pislikmişim, o olaydan dolayı hala kendimden nefret ediyorum
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Şanslıyım ki bunu yapmadım’ söyleme
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Şanslıyım ki bunu yapmadım’ söyleme
-
- En güçlü orgazm!
Fakat kaç yıl geçti? Beni affetmedin mi? Ve kendin hakkında suçlu hissetmen de aferin.
Şanslıydım ki Tabii bunu söylemedim.Pişmanlık duymadan: ↑21 Aug 2021, 21:15 Ben 17 yaşındayım, o ise 13...Daha önce onu birden fazla kez kıçından siktim, sonra bir şekilde adam sarhoş oldu ve o da benim gibi donmaya başladı. izin vermiyorsun, sarhoşsun falan, bundan sonra beynim tamamen kapandı, ne yaptığımı ancak onun yüzüne geldiğimde anladım, halbuki bundan hiç hoşlanmadığını biliyordum ve Özel bir taneyle bitirdim çünkü onun bunu istemediğini ve bundan hoşlanmadığını biliyordum, aşağı indiğimde gidip biraz nameuheya içtim ve geri döndüğümde kendini kurulamadan yatakta yatıyordu. , orada yattı ve inledi, sonra tam bir pislik olduğumu fark ettim, o olaydan dolayı hâlâ kendimden nefret ediyorum
1 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Şanslıyım ki söylemedim
Fakat kaç yıl geçti? Beni affetmedin mi? Ve kendin hakkında suçlu hissetmen de aferin.
-
- Sürtünmeler
Onunla dalga geçtiğim andan itibaren yaklaşık 15 yıl sonra, onu tekrar becerdim ve birden fazla kez, karşılıklı olarak, sonra büyümeyi bıraktılar ve o da aslında gittiği şehirde yaşamak için taşındı. ders çalışırken, yazıştıklarında tüm bunları unutmak için çok çaba harcadığını söyledi ve ben de onunla bu konu hakkında konuşmaya başladım, özellikle de bu sefer onu gerçekten sadece yalayacağım, hatta onu yalayacağım. o buna karşı, kesinlikle veletten ağlamayacak
-
- En güçlü orgazm!
Belki de yapmamalıyız ısrar etmek? Üstelik kız kardeşin şakalarını unutmak istedi. Çok ileri giderseniz düzeltemezsiniz.Pişmanlık duymadan: ↑21 Aug 2021, 21:24 Onunla dalga geçtiğim andan itibaren yaklaşık 15 yıl geçti, sonrasında onu tekrar becerdim ve birden fazla kez, karşılıklı olarak, sonra büyümeyi bıraktılar ve o aslında okumak için gittiğim şehirde yaşamak için taşındım, yazışmalarımızda şunları söyledi, tüm bunları unutmak için çok çaba harcadığını söyledi ve ben de onunla bu konuda konuşmaya başladım, özellikle de bu zamandan beri Gerçekten onu sadece yalayacağım, karşı çıksa bile, kesinlikle veletin yüzünden ağlayacak
-
- Sürtünmeler
Ben de öyle düşünüyorum, yani her şey yalnız kaldığımızda nasıl hissedeceğime bağlı, ancak uzun süre kendimi tutamayacağımdan eminim
-
- En güçlü orgazm!
Zarar vermeyin. Ve toplantıdan önce içki içmeyin.Pişmanlık duymadan: ↑21 Aug 2021, 21:31 Ben de öyle düşünüyorum, yani her şey yalnız kaldığımızda nasıl hissedeceğime bağlı, uzun süre kendimi tutamayacağımdan eminim
-
- Sürtünmeler
Önemli olan kötü şeyler kullanmamak, aksi takdirde tamamen mahvolur) Bunu yapacağım gerçeğini ondan saklamıyorum
-
- En güçlü orgazm!
nKısacası sen bir yetişkinsin. O senin için değerli bir insandır ve sen de onun için öylesin. Ve eğer o senin arzularını bilip sana gelirse, kız kardeşimin bunu umursamayacağını varsayacağım.Pişmanlık duymadan: ↑21 Aug 2021, 21:35 Asıl mesele kötü şeyler kullanmamak, aksi halde tamamen mahvolur) Bunu yapacağım gerçeğini ondan saklamıyorum
-
- Sürtünmeler
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kız kardeşimin kocası görevdeydi ve kız kardeşini düğünden almak istedi. Uzun süre aradım ve tuvalette sikişirken buldum. Tamamen berbattı. Onu aldım ve gidelim. Yolda ona bağırdı ve çığlık attı. Onu eve getirdim. Nasıl oldu bilmiyorum, onu becermeye başladım ve uykuya daldım. Sabah beni uyandırdı ve eve gittim. Birkaç saat sonra olanları tartışmak için odaya geldi. O zamandan beri düzenli olarak geliyor. Benim bedenim ona yakışıyor ama kocamınki küçük)) ve ondan hamile kalmadım, ona da sızdım. Artık kızları büyüyor. Ben DNA yapmak istedim ama o istemiyor. Kız kardeşimi ve kızını delice seviyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
тема алкоголя вообще-то интересная тема. Даже в чисто мужской компании когда предлагают выпить - отвечаю: а смысл? 
Алкоголь снимает все преграды ("пьяная баба пизде не хозяйка"), кого то делает смелее (кто на трезвую голову вообще не решился бы), кого то делает красивей в лице партнёра ("не бывает не красивых женщин, бывает мало водки"), но самое главное, в отличие от УК в лице общественности оправдывает действия "ой, я такая вчера пьяная была" или вообще : " А что вчера было? - ничего, мол не помню (не помню, значит, типа и не было ничего
) - одной раз ответил: что вчера было? Мы вчера любовались звёздами, кормили лебедей и я всю ночь читал тебе стихи! 
Отправлено спустя 6 минут 31 секунду:
"Ой мальчики, мне больше не наливайте, я уже такая как вам надо! "

Алкоголь снимает все преграды ("пьяная баба пизде не хозяйка"), кого то делает смелее (кто на трезвую голову вообще не решился бы), кого то делает красивей в лице партнёра ("не бывает не красивых женщин, бывает мало водки"), но самое главное, в отличие от УК в лице общественности оправдывает действия "ой, я такая вчера пьяная была" или вообще : " А что вчера было? - ничего, мол не помню (не помню, значит, типа и не было ничего

Отправлено спустя 6 минут 31 секунду:
"Ой мальчики, мне больше не наливайте, я уже такая как вам надо! "

- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 3):
- George, Evgeniy-Spb, baudmur
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies