Sarhoş olduğunda beni tahrik ediyor.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Sarhoş olduğunda beni tahrik ediyor.
Konu beni endişelendiriyor: 30 yaşını düşünüyorum, yatakta sarhoş kadınlar beni heyecanlandırıyor. Kızlarla yattığımda hep sarhoş olduğumu ve çöpte olduğumu hayal ederdim. Ben de içki içen bir kadınla yaşamaya başladım, kendisi 41 yaşında. Birlikte yaşamadan önce onu tanıyordum, geçmişiyle anlaşamadığını, çünkü bazen çok sarhoş olduğunu biliyordum. Günlük hayatta güzel giyiniyor ve kendine dikkat ediyor. Tercihlerimi ona söylemedim, sarhoş olmasını bekledim, bazen cuma günleri işten eve arkadaşlarıyla içki içmeye gelir, işte bu kadar, üç ay kaldım burada, bekledim. Yavaş yavaş, sarhoş bir şekilde gelmeye başladı. Bir olay oldu diyor, beni kaybetme meslektaşım tatilde, görüşürüz, geç kalacağım, saat 10’da arıyorum, artık cevap vermiyor, diyor. birazdan gelecekler, saat birde arıyorum, artık telefona cevap vermiyor. Gece saat 3’te kalede hışırtı duyuyorum ve kapıyı açıyorum, yağlı boya tablo. Kapıda oturuyor, fena halde sarhoş, botları çamura bulanmış, yağmurluğu çamura bulanmış, taytları yırtılmış, makyajı bulaşmış, sürekli duman ve parfüm kokusu var, bir çeşit su birikintisine düşmüş. Onu koridora sürükleyip yere oturuyorum, onu ilk kez görüyorum, gözleri ne olduğunu anlamıyor, bulutlu. Bölüm, onu banyoya sürükledim, tuvalete kadar kusmaya başladığını hissettim, sonra Bölüm onu yatağına getirdi ve bir leğen koydu. Onu yalamaya başladı, ağzına itti ve uzun süre her yerinde yaklaşık beş kez sikti. Genel olarak sorunumun ne olduğunu bilmiyorum: bir yandan sarhoş bakış beni heyecanlandırıyor, diğer yandan ayakta durmadan bir vücut taşımak beni çileden çıkarıyor, şimdi arıyor ve o zamandan beri sarhoş onu almamı istiyor ayda bir veya iki kez tek başına gelmeyecek. Kendinizi nasıl anlarsınız? Onu soyunup yatağa sürüklediğimde sarhoş görünümünün neden beni tahrik ettiğini anlayamıyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Re: Alkollüyken açılıyor.
Böyle şeyleri aklınla anlayamazsın))
- These users thanked the author Lina for the post (total 2):
- artm.razvratnik, artmen88
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Orientation: heteroseksüel
ovuşturulmuş bir amcıkla sikilmenin ardından hiç geri dönmedin mi?Roma1980: ↑09 Mar 2020, 13:24 konu sakinleşecek 30’u düşündüm, yatakta sarhoş kadınlar beni heyecanlandırıyor. Kızlarla yattığımda hep sarhoş olduğumu ve çöpte olduğumu hayal ederdim. Ben de içki içen bir kadınla yaşamaya başladım, kendisi 41 yaşında. Birlikte yaşamadan önce onu tanıyordum, geçmişiyle anlaşamadığını, çünkü bazen çok sarhoş olduğunu biliyordum. Günlük hayatta güzel giyiniyor ve kendine dikkat ediyor. Tercihlerimi ona söylemedim, sarhoş olmasını bekledim, bazen cuma günleri işten eve arkadaşlarıyla içki içmeye gelir, işte bu kadar, üç ay kaldım burada, bekledim. Yavaş yavaş, sarhoş bir şekilde gelmeye başladı. Bir olay oldu diyor, beni kaybetme meslektaşım tatilde, görüşürüz, geç kalacağım, saat 10’da arıyorum, artık cevap vermiyor, diyor. birazdan gelecekler, saat birde arıyorum, artık telefona cevap vermiyor. Gece saat 3’te kalede hışırtı duyuyorum ve kapıyı açıyorum, yağlı boya tablo. Kapıda oturuyor, fena halde sarhoş, botları çamura bulanmış, yağmurluğu çamura bulanmış, taytları yırtılmış, makyajı bulaşmış, sürekli duman ve parfüm kokusu var, bir çeşit su birikintisine düşmüş. Onu koridora sürükleyip yere oturuyorum, onu ilk kez görüyorum, gözleri ne olduğunu anlamıyor, bulutlu. Bölüm, onu banyoya sürükledim, tuvalete kadar kusmaya başladığını hissettim, sonra Bölüm onu yatağına getirdi ve bir leğen koydu. Onu yalamaya başladı, ağzına itti ve uzun süre her yerinde yaklaşık beş kez sikti. Genel olarak sorunumun ne olduğunu bilmiyorum: bir yandan sarhoş bakış beni heyecanlandırıyor, diğer yandan ayakta durmadan bir vücut taşımak beni çileden çıkarıyor, şimdi arıyor ve o zamandan beri sarhoş onu almamı istiyor ayda bir veya iki kez tek başına gelmeyecek. Kendinizi nasıl anlarsınız? Onu soyunup yatağa sürüklediğimde neden sarhoş görünümünün beni tahrik ettiğini anlayamıyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Yarı bilinçliyken birkaç kez benimkini siktim. Artıları ve eksileri.
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- Nikolay.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Böylesi daha iyi eğer bu senin başına geliyorsa ama sokakta değilse!
Ve beni yan tarafımdan bıçakladı.
Sadece sarhoş olmayı değil, sarhoş insanları seviyorsanız ve çakırkeyif, ama tamamen bilinç kaybı durumunda bu garip. Böyle bir duruma bir kadın gözüyle bakarsanız, ben şahsen ve arkadaşlarım sevdiklerimizin ortaya çıkmasından ve hatta bizi rahatsız etmeye başlamasından hoşlanmıyoruz. Bu eyalette eve gitmek, en azından o gece, hatta daha uzun süre seks yapmadan kalmanın kesin bir yoludur. Bir istisna bilmeme rağmen: sarhoşuzun bir süre orada duruyor ve kız bundan memnun çünkü ayık bir durumdayken çok çabuk boşalıyor. Ama orada daha çok hafif içmekten, vücudun belirli bir dereceye kadar rahatlamasından bahsediyoruz.
14 yaşıma geldiğimde babam şöyle dedi:
- Böylesi daha iyi eğer bu senin başına geliyorsa ama sokakta değilse!
Ve beni yan tarafımdan bıçakladı.
Sadece sarhoş olmayı değil, sarhoş insanları seviyorsanız ve çakırkeyif, ama tamamen bilinç kaybı durumunda bu garip. Böyle bir duruma bir kadın gözüyle bakarsanız, ben şahsen ve arkadaşlarım sevdiklerimizin ortaya çıkmasından ve hatta bizi rahatsız etmeye başlamasından hoşlanmıyoruz. Bu eyalette eve gitmek, en azından o gece, hatta daha uzun süre seks yapmadan kalmanın kesin bir yoludur. Bir istisna bilmeme rağmen: sarhoşuzun bir süre orada duruyor ve kız bundan memnun çünkü ayık bir durumdayken çok çabuk boşalıyor. Ama orada daha çok hafif içmekten, vücudun belirli bir dereceye kadar rahatlamasından bahsediyoruz.
- These users thanked the author Elena Lukina for the post:
- Yağdaki hamsi!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Ben de sarhoş kızlardan hoşlanmıyorum, belki biraz rahatlamak dışında. Bunu yazara bir seçenek olarak yazdım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Sarhoş, baygın bir kadını becermek hiç zevk vermez, böyle yapmaktansa mastürbasyon yapmak daha iyidir.
- These users thanked the author fromkl for the post (total 3):
- Firavun faresi, Cidden, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Öğrencilik yıllarımda sarhoş bir kadını siktim ve o da kendisinin sikildiğini hissetti ama kim olduğunu bilmiyordu ve her bir adama bakarak anlamaya çalışarak
, sırrım olarak kalır
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- alex503311, artmen88
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Ayrıca başlangıçta bunun eğlenceli olduğunu düşündüm. Ancak hoş olmayan bir deneyim yaşadık (bunlardan biri).
İçtik, birlikte çok eğlendik. Hadi seks yapalım, tamam. Ayrıca Intex kauçuk bir şilte üzerinde yatıyoruz. Emmeye başladım ve kustum, pek de mide bulandırıcı değilim. Tamam.
Daha sonra adam onu kedi köpek stilinde sikmeye başladı, kız yan tarafına düştü, kafasını duvara çarptı ve bayıldı. İlk başta güldüm, komik görünüyordu ama sonra o bu yatağa zar zor tırmandı, bu arada ben de tüm çarşafları çıkardım ve yatağa gittim.
Ve deneyimlerime göre, kıçından alkol alırken seks, yoksa sikin dikleşecek, umrunda değil.
İçtik, birlikte çok eğlendik. Hadi seks yapalım, tamam. Ayrıca Intex kauçuk bir şilte üzerinde yatıyoruz. Emmeye başladım ve kustum, pek de mide bulandırıcı değilim. Tamam.
Daha sonra adam onu kedi köpek stilinde sikmeye başladı, kız yan tarafına düştü, kafasını duvara çarptı ve bayıldı. İlk başta güldüm, komik görünüyordu ama sonra o bu yatağa zar zor tırmandı, bu arada ben de tüm çarşafları çıkardım ve yatağa gittim.
Ve deneyimlerime göre, kıçından alkol alırken seks, yoksa sikin dikleşecek, umrunda değil.
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Son zamanlarda cuma günleri çok fazla içiyoruz, bu da beni abartılı kılıyor. Onu sarhoş etmek, her yerde koklamak insanı heyecanlandırırken
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
- Orientation: biseksüel
Ayağa bile kalkamayan sarhoş bir kadın alçaktan sikişiyor ve yukarıda yazdıkları gibi bu çok tuhaf. Tamamen sarhoşsa, zorlukla ayakta durabiliyorsa, ancak bacaklarını açarak verebiliyorsa, bazı kadınlarda bir tür hayvan iştahı uyandığı için onu becermek zordur. Düşük hıza ve küçük penis boyutuna ve çok uzun süre sevişecek. Sarhoş kadınların 10 kişiye hizmet etmeye hazır oldukları için genellikle gruplar halinde sikilmeleri boşuna değil. Sarhoş bir hezeyanda, tüm pislikler ve saçmalıklar kafanızdan çıkmaya başlar.
- These users thanked the author Faust for the post (total 3):
- Cidden, Endişeli, Film tutkunu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Hayır, eğer bir kadın tamamen sarhoşsa, o zaman bu hiçbir ilgi çekici olmayacaktır. Sanki bir çantayı sikiyormuşsun gibi.
Ama sarhoşken ve uygun ruh halindeyken çok havalı! Eşim kulüpten sarhoş bir şekilde eve döndüğünde sanki son sefermiş gibi vazgeçiyor! Prelüdlere bile ihtiyacınız yok; anında ıslanıyorsunuz!
Ama sarhoşken ve uygun ruh halindeyken çok havalı! Eşim kulüpten sarhoş bir şekilde eve döndüğünde sanki son sefermiş gibi vazgeçiyor! Prelüdlere bile ihtiyacınız yok; anında ıslanıyorsunuz!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
Kabul etmek! Doğru ve terbiyeli eşim alkol altında kaç kez şeyler yaptı, kime dönüştü!!!!!!!!!!!
- These users thanked the author GİYMEK for the post (total 2):
- çiçek hastalığı, alex503311
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Sarhoş bir kadını becermeye gelince, neden olmasın, eğer erişimim varsa, o zaman o işe yaramaz, onu becerebilirim.
Bir şekilde metresimi sarhoş ettim ama aktif olanlar var, pasif olanlar da var ve norm farklı.
Ama neredeyse hiçbir şeydi, ama neredeyse uyuyakalsaydı daha eğlenceli olurdu, ama onu üç kez becerdim, sonra hiçbir şey hatırlamadı.
Fakat annem bir şekilde onu denemeye ikna etmeye cesaret edemeyince, belki bir seçenek ikna edilebilirdi.
Genellikle kendi başına içip tırmanan ahlaksızları severdim ama birkaç vaka vardı.
Tabii ki sarhoşsa hemen seviyeyi belirliyorsun, çok güzel, öyleyse tırmanacak, göndermeyeceğim, değilse de yanına kâr kalacağım.
Bir meslektaşımla kurumsal bir partide bir tatili kutladığımızı ve sonra patronun onu öptüğünü hatırlıyorum, durum ortalamaydı ve sosis gibi değildi, yani onu rahatsız edebilirsiniz. Onu tatilde tebrik etmediğim ve öpmediğim için hala pişmanım, belki onu daha sonra yatağına yatırırdım.
Ama durum farklı oldu, sevgili olduk ve onu elde etmek çok eğlenceliydi sarhoş, bir iki kez oldu, etkisi altındaydı
artık kedinin metresi değildi, bir şekilde içtik, külotumu çıkardı ve emmeye başladı, ki bu hoşuma gitti, ne yazık ki içmedim Bitirdiğimde, sekse daha erken başladık ve öpüşmek eğlenceliydi, ağzında sadece aletim varken
beni emmesi beni tahrik etti.
Bir şekilde metresimi sarhoş ettim ama aktif olanlar var, pasif olanlar da var ve norm farklı.
Ama neredeyse hiçbir şeydi, ama neredeyse uyuyakalsaydı daha eğlenceli olurdu, ama onu üç kez becerdim, sonra hiçbir şey hatırlamadı.
Fakat annem bir şekilde onu denemeye ikna etmeye cesaret edemeyince, belki bir seçenek ikna edilebilirdi.
Genellikle kendi başına içip tırmanan ahlaksızları severdim ama birkaç vaka vardı.
Tabii ki sarhoşsa hemen seviyeyi belirliyorsun, çok güzel, öyleyse tırmanacak, göndermeyeceğim, değilse de yanına kâr kalacağım.
Bir meslektaşımla kurumsal bir partide bir tatili kutladığımızı ve sonra patronun onu öptüğünü hatırlıyorum, durum ortalamaydı ve sosis gibi değildi, yani onu rahatsız edebilirsiniz. Onu tatilde tebrik etmediğim ve öpmediğim için hala pişmanım, belki onu daha sonra yatağına yatırırdım.
Ama durum farklı oldu, sevgili olduk ve onu elde etmek çok eğlenceliydi sarhoş, bir iki kez oldu, etkisi altındaydı
artık kedinin metresi değildi, bir şekilde içtik, külotumu çıkardı ve emmeye başladı, ki bu hoşuma gitti, ne yazık ki içmedim Bitirdiğimde, sekse daha erken başladık ve öpüşmek eğlenceliydi, ağzında sadece aletim varken
beni emmesi beni tahrik etti.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Kız arkadaşımın bir akrabası vardı, 4-5 beden, annemin arkadaşını kıskandığını hatırlıyorum, ben de kaptım,
Sevgilim değilsin diyebilirim ve istiyorum onu becermek istemiştim ve becerecektim ama ne yazık ki içki içmedi.
Ve bir şekilde sarhoş akrabalar ve arkadaşlar ya da bir arkadaşın karısı, meslektaşı ya da bir arkadaşın annesi yoktu, bu Burada kesinlikle tabu değil, tek yol bu.
Rüyamda komşumun veya annemin iş arkadaşının içki içtiğini ve annemin masa için daha fazla satın almak üzere mağazaya gittiğini ve sonra onu becerdiğimi gördüm.Sibiryak89: ↑24 Jul 2022, 17:40 Öğrenci yıllarımda sarhoş bir kadını becerdim ve o da kendisinin becerildiğini hissetti ama kim olduğunu bilmiyordu ve her bir adama bakıp anlamaya çalıştı, sırrım olarak kalır
![]()
Kız arkadaşımın bir akrabası vardı, 4-5 beden, annemin arkadaşını kıskandığını hatırlıyorum, ben de kaptım,
Sevgilim değilsin diyebilirim ve istiyorum onu becermek istemiştim ve becerecektim ama ne yazık ki içki içmedi.
Ve bir şekilde sarhoş akrabalar ve arkadaşlar ya da bir arkadaşın karısı, meslektaşı ya da bir arkadaşın annesi yoktu, bu Burada kesinlikle tabu değil, tek yol bu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
Sarhoş bir kadını becer. burada bazı avantajlar var. Dilediğin gibi sikişebilirsin. Bu olur ve zevk getirir. Ama kendinizi fazla kaptırmayın. Karın sarhoş olacak ve izlemesi senin için iğrenç olacak.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 195
Neden karar vermedin? bu durumda anneler bunu yapmalı mı?alex503311: ↑18 Sep 2022, 10:35 Ama annem bir şekilde beni denemeye ikna etmeye cesaret edemeyince belki bu seçenek ikna edildi.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
:evet: beni çok heyecanlandırıyor, arada sırada kullanırım.
- These users thanked the author denis.viktorovich for the post:
- Alex431
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Alkolü cesaret vermek veya rahat bir atmosfer yaratmak için memnuniyetle karşılıyorum. Bunun için bir kadeh şarap tam size göre! Ve toplantının atmosferi ve erkeğin ilgisi kızı sarhoş etmeli!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
Alkol bizi rahatlatır. Kurumsal etkinliklerde hile yapılması boşuna değil.
- These users thanked the author homa515 for the post (total 3):
- Fargal94, Manfred, Anastasya 2005
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post