... bir yıl sonra yeniden buluşacağız ve her şeyi yeniden deneyeceğiz.
Gerçek şu ki, bir yıl hala çok büyük bir zaman dilimi ve hiçbir garantisi olmadan birbirimizi bu şekilde asmak bence bu bu tamamen doğru değil.
nİnsanların zaten evli olduğunu söylersek bu başka bir şey olur. Belki bir çocukları bile oldu ve sonra adam askere alındı. Ya da onu aynı yıl hapse attılar. Ne kadar fark yaratıyor.

O halde evet. Karısı bekler, hatta belki birime veya mümkün olan her yere ve fırsat olduğunda gider.
Fakat her ikisi de gençse ve daha da fazlası kız 16 yaşındaysa. Bu 16 yaşındayken okumak için bir yere gitmek isteyebilir. Diyelim ki aynı Avrupa’da üniversiteye gidiyor.
Ya da dil öğrenmek istiyor ve bunun için bir yerlerde gönüllü olarak iş buluyor. Ve eğer kişi özgür ve ilişkilere açıksa, o zaman tüm dünya ona açıktır.
Fakat eğer birisine bazı sözler vermişse, o zaman bu zaten bazı yükümlülükler getirmektedir. Evde oturup çapraz dikiş yapmalısınız. Ve böylece bir yıl boyunca!
Sonra da sürekli birini beklemek çok zor. Bütün yıl! En kötü şeyin bekleyip yetişmek olduğunu söylemeleri boşuna değil.
Bekleyip sürekli kendinizi strese sokuyorsunuz, sürekli o kişiyi düşünüyorsunuz. Onun nesi var, nasıl yani, sürekli kendini farklı yerlere çekiyorsun.
Eğer hafta sonları eve gelebilseydi, o zaman bu çözülebilirdi. Ama eğer bir yıl sürecekse ve bu yıl içinde yalnızca birkaç toplantıyla...
Genel olarak, bence birbirimizi hiçbir yükümlülük altına girmeden bir yıllığına bırakmalıyız . Ve ne olacağına izin verin.
Duygular bir yıl içinde kalacak - harika! Kalmazlarsa kimse kimseyi suçlamayacak. Ve kimse hiçbir şeyden pişman olmayacak.
Tabii ki kesinlikle seks yapmanız gerektiğini düşünüyorum.

Fakat tüm bunların bir yönü var.
Erkek elbette seks yapmak istiyor. Ve nasıl! Ve dahası böyle bir neden...
Ama kız bakire. Ve eğer onunla kalırsa, bir yıl geçmesi ve sağlam kalması ihtimali yüksektir. Zaman hızla akıp gidecek.
Ama eğer bir erkek onu şu anda sikerse, o zaman kadının seks isteme olasılığı çok yüksektir. Üstelik askere gitmeden önce birden fazla kez seks yapacaklar.
Ve bir süre onu becerme ihtimali de yüksek. Kız bundan hoşlanabilir ve nasıl! İşte böyle oluyor!
Ve sonra en ilginç yerdeki adam askere gidiyor - peki ne!?

Ve kız da kendine şunu soruyor; ne olmuş yani!?
Az önce ne oldu!? Tabiri caizse beni becerdiler, sadece hoşuma gitti ve sonra söyleyeyim - o askere gitti!!!
Genel olarak kız fena değil demirden de. Ve sanırım ziyafete devam etmek isteyecek. Ve sonra etrafta hormonlar ve akranlar var. Yaklaşan herhangi bir etkinlik - bir düğün, doğum günü, doğada piknik - ve birisi kesinlikle kıza aracılık edecektir. Ve bunun karşılıklı bir arzu olma ihtimali de yüksek.
Bir keresinde kutunun üzerinde bir doktorla yapılan röportajı görmüştüm. Bu yüzden, eğer bir yetişkine 17 yaşındaki gençlerde görülen miktarda hormon enjekte edilirse, o zaman elindeki her şeyle hemen çiftleşeceğini söyledi. Elinde bir tabure varsa, o tabureyle çiftleşecektir. Doktor da dışkı hakkında öyle söyledi.
Genel olarak tüm bu bakirelere ve bakire olmayanlara felsefi açıdan yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Ve kafanızı aptallıkla doldurmayın. Mesela onun tamamını aldım ve onu başka kimse beceremedi.
Bunların hepsi gerçekten saçmalık!
Karşı cinsten insanlar birbirlerini seviyorlardı. Birbirlerinin kişiliklerini eşleştirdiler. Yatakta da birbirlerinden hoşlanıyorlardı. Vücudu onu heyecanlandırıyor. Penisinin boyutu ona yetiyor.
Pekala, harika! Yaşıyoruz ve kimin orada olduğu ve tanışmadan önce kaç erkek ve kadının birlikte olduğu konusunda kendimizi rahatsız etmiyoruz.
Bunların hepsi saçmalık!