Okulda tek bir kız mı vardı?
RETRO. SSCB’de oral seks ve toplu tecavüz
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: RETRO. SSCB’de oral seks ve toplu tecavüz
- These users thanked the author tenzör for the post:
- Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 5 months
tenzor, 9. sınıftan sonra okulu bıraktım. okudum, sonra birini tanıyordum, elbette başkaları da vardı, liseye başlamadan önce de, benden sonra da olmalı.
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
Ve Sovyet zamanlarında da bu fenomen vardı. 25-30 yaşlarındaki genç alkolikler bazen içki dükkanlarının yakınında duruyordu. Bir şişe için vermeye hazır olanlar. Onları kullanmadım ama sanırım bir şişe karşılığında her şeyi yapmaya hazırdılar; oral, anal ve toplu tecavüz.
nZor bir mahallede büyüdüm. Derslerde küfürler oluyor, bazen arka masada kağıt oynuyorlardı. Zaten 7. sınıftayken çok sayıda bağışçı vardı.
Ve Sovyet zamanlarında da bu fenomen vardı. 25-30 yaşlarındaki genç alkolikler bazen içki dükkanlarının yakınında duruyordu. Bir şişe için vermeye hazır olanlar. Onları kullanmadım ama sanırım bir şişe karşılığında her şeyi yapmaya hazırdılar; oral, anal ve toplu tecavüz.
- These users thanked the author tenzör for the post (total 5):
- Tolkala, geniş kalçalı adam, Ahah, SergeiKa, Vik.ruba80
-
Автор темыgeniş kalçalı adam
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Elena, 61 yaşında. SSCB’de seks
1980’lerin başında, küçük bir taşra kasabasında yaşarken, artık merhum olan ağabeyim, Komsomol şehir komitesinin ilk sekreteriydi. Elbette evliydi ve bir kızı vardı. Ve sonra bir gün Moskova’daki Tüm Birlik Komsomol Kongresi’ne gitti. Üç gün boyunca trenle yolculuk yaptık. Kardeş kızını da yanına aldı - on iki yaşındaydı ve daha önce hiç Moskova’ya gitmemişti. Arabanın neredeyse tamamı Komsomol aktivistleri tarafından işgal edilmişti. Üç gün boyunca içip seviştiler. Genel olarak, birkaç yıl sonra kızımın Komsomol’a katılma zamanı geldiğinde şöyle dedi: Komsomol’unuzu gördüm, oraya gitmek istemiyorum. Elbette bir skandal vardı: Nasıl oluyor da bir Komsomol liderinin kızı katılmak istemiyor? Ve hiç umursamıyor.
Evlendiğimde bize bir daire verildi. Kocam yüksek lisans için Moskova’ya gitti, ben sık sık ailemin yanında kaldım ve böyle anlarda ağabeyim düzenli olarak bir istekle gelirdi: "Anahtarları bana ver." Kardeşim bölgesel parti komitesinde çalışıyordu. Orada elbette örnek bir aile babası olmanız gerekiyordu. Görünüşünü de sürdürdü: zaten ikinci bir çocuğu vardı, her şey yolundaydı. Aynı zamanda tüm şehrin onun çılgınlıklarını ve içki nöbetlerini bildiği anlaşılıyor. Moskova’da bir parti okulunda okurken ikinci bir aile kurdu, orada bir çocuk vardı - karısı biliyordu, patronlar biliyordu, yine Moskova’da okuyan kocam onu bu ikinci aileyle bile tanıştırdı. Ama kardeşimin özelliklerine her zaman şunu yazdılar: “örnek bir aile babası.”
Bir gün bir aylığına ortadan kayboldu. Bölge komitesinin birinci sekreteri karısının yanına geldi ve onu nasıl doğru yola yönlendireceğini tartıştı. Tesadüfen bulduk: Eski sevgilisi beni aradı ve onu votkayla girişine girerken gördüğünü söyledi.
1980’lerin başında, küçük bir taşra kasabasında yaşarken, artık merhum olan ağabeyim, Komsomol şehir komitesinin ilk sekreteriydi. Elbette evliydi ve bir kızı vardı. Ve sonra bir gün Moskova’daki Tüm Birlik Komsomol Kongresi’ne gitti. Üç gün boyunca trenle yolculuk yaptık. Kardeş kızını da yanına aldı - on iki yaşındaydı ve daha önce hiç Moskova’ya gitmemişti. Arabanın neredeyse tamamı Komsomol aktivistleri tarafından işgal edilmişti. Üç gün boyunca içip seviştiler. Genel olarak, birkaç yıl sonra kızımın Komsomol’a katılma zamanı geldiğinde şöyle dedi: Komsomol’unuzu gördüm, oraya gitmek istemiyorum. Elbette bir skandal vardı: Nasıl oluyor da bir Komsomol liderinin kızı katılmak istemiyor? Ve hiç umursamıyor.
Evlendiğimde bize bir daire verildi. Kocam yüksek lisans için Moskova’ya gitti, ben sık sık ailemin yanında kaldım ve böyle anlarda ağabeyim düzenli olarak bir istekle gelirdi: "Anahtarları bana ver." Kardeşim bölgesel parti komitesinde çalışıyordu. Orada elbette örnek bir aile babası olmanız gerekiyordu. Görünüşünü de sürdürdü: zaten ikinci bir çocuğu vardı, her şey yolundaydı. Aynı zamanda tüm şehrin onun çılgınlıklarını ve içki nöbetlerini bildiği anlaşılıyor. Moskova’da bir parti okulunda okurken ikinci bir aile kurdu, orada bir çocuk vardı - karısı biliyordu, patronlar biliyordu, yine Moskova’da okuyan kocam onu bu ikinci aileyle bile tanıştırdı. Ama kardeşimin özelliklerine her zaman şunu yazdılar: “örnek bir aile babası.”
Bir gün bir aylığına ortadan kayboldu. Bölge komitesinin birinci sekreteri karısının yanına geldi ve onu nasıl doğru yola yönlendireceğini tartıştı. Tesadüfen bulduk: Eski sevgilisi beni aradı ve onu votkayla girişine girerken gördüğünü söyledi.
- These users thanked the author geniş kalçalı adam for the post (total 2):
- Ahah, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 6 months
Burada! Mükemmel bir tez örneği: "SSCB’de seks yoktur."

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Vlad.Galtsky
-
Автор темыgeniş kalçalı adam
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 3 years 9 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
Korunmasız seks çok fazlaydı. Frengi nadirdi, bel soğukluğu tedavi edildi, AIDS ancak 80’lerin sonlarında ortaya çıktı. Prezervatif öncelikle hamileliği önlemenin bir yolu olarak görülüyordu. Kadın talep etmezse erkek faydalanamadı. Ve kadınlar çoğu zaman talep etmediler - kendilerini korudular.
İzole edilmiş yerel frengi salgınları olmasına rağmen. Bir köyde liseli kız ve erkek çocuklar da dahil olmak üzere tüm gençlere virüs bulaştı. Jeologlar yakınlarda çalıştı ve bu onlardan geldi. Bir diğerinde 7 öğretmene temizlikçi bir kadından frengi yakalandı. 18 yaşında bir kız temizlikçi olarak çalışıyordu ve 17 yaşında askerlik öncesi erkek çocuklar da öğretmen olarak çalışıyordu. Uzun süre kızın kimden bulaştığını bulamadılar. Trendeki kondüktörden enfeksiyon kaptı.
Bir sanatoryumda evli bir kadın, yerel birinden bel soğukluğuna yakalandı. Tedavisi sürüyor ama zaman alıyor... alkışlarla kocasının yanına gelecek. Öğrenci yazın orkestra şefi olarak çalıştı - daha sonra kocasına bel soğukluğu bulaştırdı, boşanmadılar ama hayatları ters gitti, adam onu dövmeye başladı.
İzole edilmiş yerel frengi salgınları olmasına rağmen. Bir köyde liseli kız ve erkek çocuklar da dahil olmak üzere tüm gençlere virüs bulaştı. Jeologlar yakınlarda çalıştı ve bu onlardan geldi. Bir diğerinde 7 öğretmene temizlikçi bir kadından frengi yakalandı. 18 yaşında bir kız temizlikçi olarak çalışıyordu ve 17 yaşında askerlik öncesi erkek çocuklar da öğretmen olarak çalışıyordu. Uzun süre kızın kimden bulaştığını bulamadılar. Trendeki kondüktörden enfeksiyon kaptı.
Bir sanatoryumda evli bir kadın, yerel birinden bel soğukluğuna yakalandı. Tedavisi sürüyor ama zaman alıyor... alkışlarla kocasının yanına gelecek. Öğrenci yazın orkestra şefi olarak çalıştı - daha sonra kocasına bel soğukluğu bulaştırdı, boşanmadılar ama hayatları ters gitti, adam onu dövmeye başladı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 8 months
İlginç bilgi, SSCB’de grup seks var mıydı? yoksa sadece metropol seçkinleri için miydi
-
- Sürtünmeler
Diskoda grup seks yapılıyordu, erkekler bir kız buluyordu ve birkaç kişi onu beceriyordu. Bir gün arkadaşımla birlikte kız fakültesi yurduna geldik. Soyunmak için tanıdığımız bazı adamların odasına giriyoruz. Ve yatakta yatan çıplak bir öğrenci var. Görünüşe göre sikilmişti ama hâlâ istiyordu. İzin isteyip bütün gece kızarttılar ve sabahleyin çıkarmayı unuttuğu küpeleri aradılar.
1 saat 24 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
-SSCB’de televizyonda seks var mı?
Doğru cevap verildi;
-SSCB’de televizyonda seks yok.
Son iki kelime kaldırıldı ve sonuç saçmaydı.
1 saat 24 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
In 80’lerin sonunda yabancıların olduğu bir televizyon programı vardı, kiminle olduğunu hatırlamıyorum. Şu soru soruldu:
-SSCB’de televizyonda seks var mı?
Doğru cevap verildi;
-SSCB’de televizyonda seks yok.
Son iki kelime kaldırıldı ve sonuç saçmaydı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 10 months
O şerefsizin asil biri olduğu kesin. Komsomol üyelerinin toplantılarında votka bir nehir gibi aktı, ardından sperm geldi.
-
- Sürtünmeler
Toplu tecavüzler de yaşandı. Kafkasya’daki bir sanatoryumda 20 yaşında bir kız (evli ve bir çocuk) yerel erkeklerle (altın gençlik) tanıştı. 3 hafta boyunca meyhanelere, eğlence mekanlarına götürdüler. Ondan hiçbir şey talep etmiyorum. Masadaki bir komşu (yaklaşık 50 yaşlarında bir kadın) onu uyardı:
-Bu adamlara dikkat edin
-Nesiniz arkadaşlar, ne harika adamlar.
Ayrılmasından önceki gün, "harika adamlar" ona tecavüz etti - yaklaşık 20 kişi, morluklar, sivilceler ve muhtemelen bir sürü damar hastalığıyla kocasına gelecek. .
Erkeklere tecavüz eden de kadınlardı.
-Bu adamlara dikkat edin
-Nesiniz arkadaşlar, ne harika adamlar.
Ayrılmasından önceki gün, "harika adamlar" ona tecavüz etti - yaklaşık 20 kişi, morluklar, sivilceler ve muhtemelen bir sürü damar hastalığıyla kocasına gelecek. .
Erkeklere tecavüz eden de kadınlardı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 2 months
Konu başlangıçta çılgınca olmasa da kışkırtıcıdır. Bunu yaratmanın amacı nedir? Önyargıya dayalı bir şeyi itibarsızlaştırmak için mi?
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Akran Gynt, 6996
-
- Sürtünmeler
Burada kimin ve neyin itibarsızlaştırıldığını ve hangi önyargılardan bahsettiğimizi anlamıyorum.Evgenii-SPb: ↑03 Jan 2022, 11:34 Konu başlangıçta çılgınca olmasa da kışkırtıcı. Bunu yaratmanın amacı nedir? Önyargılara dayanarak bir şeyi itibarsızlaştırmak mı?
-
- Sürtünmeler
30 yaş üstü için, 40 yaş üstü için dans akşamları (ya da flört akşamları, ne dendiğini hatırlamıyorum) vardı. Bilmiyorum, belki sadece benim şehrimdedir ama öyle oldu akşamları onlar için 40 yaş üstü hanımlar önceden gelip sokakta beklediler. Çoğu bir hayat arkadaşı bulma hedefiyle (IMHO) geldi ve normal görünüyordu. Ancak pek de sıradan görünmeyen, parlak makyajlı ve parlak kıyafetler giyen bayanlar da vardı. Gençler onları tanıdı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years 1 month
Yetişkin forum üyeleri, bu konuyu canlandırmak ve hikayeler paylaşmak ister misiniz?
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 3 years 3 months
Lanet olsun, SSCB çöktüğünde 11 yaşındaydım. Seks partilerini düşünmek için henüz çok erken olduğu yaş. :evet: Ve anaokulunda ve akrabalarla her şey temelde sevişme ve samimi yerlerde öpüşmeyle sona erdi. Dokunmak, bakmak, yoklamak, "doktorluk" oynamak. Benim düşünceme göre, ilk kez Aslında 12 yaşımdayken mezun oldum. Ve bu bambaşka bir HİKAYE… Eski “meslektaşları” dinlemek ilginç olurdu.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 3 years 3 months
62 doğumlu babamı hatırlıyorum, ben kız öğrenciyken, oral seksle ilgili bir hikaye anlattı, kamyon şoförüydü, bana söylemedi ama şirketine içki içiyorlardı. İşte böyle!
Annem ayrıca ben yetişkin olduğumda bana, arkadaşının 5. katın koridorunda tanıştığı ilk kişiyi, erkeği dairede otururken nasıl becerdiğini anlattı.
Annem ayrıca ben yetişkin olduğumda bana, arkadaşının 5. katın koridorunda tanıştığı ilk kişiyi, erkeği dairede otururken nasıl becerdiğini anlattı.
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 3):
- Kardeş, Fedor36, Onizm
-
- En güçlü orgazm!
Chesnok, aynı zamanda güzel bir zaman, büyüdünüz 90’lar. Hem hayatta hem de internette tam bir ahlak özgürlüğü, elbette ki kimdeydi.
Örnek olarak, yerel bir gazetenin reşit olmayan fahişeler hakkında bir dizi gazetecilik araştırmasını nasıl yayınladığını hatırlıyorum, resimler tüm sayfayı kaplıyordu)).
Ya da otobüs durağındaki tezgahlarda "more" gazetesi satıldı, burası bu forumun kağıt benzeri bir örneği
bu arada, onu aramalısın , belki bir yerlerde bir numara vardır.
Şu anda bile böyle çılgınca bir şeyin olduğuna inanamıyorum.
Örnek olarak, yerel bir gazetenin reşit olmayan fahişeler hakkında bir dizi gazetecilik araştırmasını nasıl yayınladığını hatırlıyorum, resimler tüm sayfayı kaplıyordu)).
Ya da otobüs durağındaki tezgahlarda "more" gazetesi satıldı, burası bu forumun kağıt benzeri bir örneği

Şu anda bile böyle çılgınca bir şeyin olduğuna inanamıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Rusalka, teyzem bana onu tanıyan bir arkadaşımdan bahsetti. kız kardeş neredeyse açıkça taciz edildi. Beni ziyarete davet etti ve lezbiyen bir ilişki teklif etti. Bu 70’lerin başıydı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 5 months
Geçenlerde 60 yaşında bir metresim vardı. Bu yüzden çok muhafazakardı. Soyunuyor ve battaniyenin altına giriyor. Oral seks yok, oral seks yok, battaniyenin altında onun üstüne çıkıp onu sikmek ve yanına uzanmak zorunda kaldım. Gençliğinde bu şekilde yetiştirildiğini söylüyor . Köpek stili yapalım diyorum, istemiyor. Em dedim, istemiyor. Amcığın yanına gitti ve el salladı. Kısacası onu terk etti. Lanet olsun, Sovdepov’un yetiştirilme tarzı beni tahrik etmeyi bıraktı
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 6 months
Kız arkadaşım bana oral seks yaptı, ben de ona oral seks yaptım. O zamanlar hâlâ SSCB varmış gibi görünüyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 3 years 7 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 5 months
Onları nerede arayacağız, doğru olanlar. Bu benimle internette kolayca tanıştı ve ilk toplantıda arabada kolayca seviştik. Prezervatifim olmasa bile korkmuyordum. Ve geri kalan her şey muhafazakardır

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 4 years 7 months
Bizdik. SSCB zamanlarından retro fotoğraflara bakın. Oldukça fazla sayıda var, çoğunlukla siyah beyaz.
Ama şu anki kadar yaygın değil.
Ve bu konuda açıkça konuşmadılar.
Ama şu anki kadar yaygın değil.
Ve bu konuda açıkça konuşmadılar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 2 months
SSCB’de şimdikiyle aynı insanlar yaşıyordu ve insana dair hiçbir şey onlara yabancı değildi. Oral seks, oral seks ve grup seks vardı. (MZHM, ZHMZH ve MZHMZH, vb.) "Eş değiştirenler" kelimesini bilmiyorduk ama hepsi bu.bigass: ↑06 Dec 2021, 05:44 SSCB’de oral seks ve toplu tecavüzlerin olup olmadığını anlayamıyorum veya karar veremiyorum. Bir yandan öyle olması gerekirken diğer yandan buna inanmak zor. Belki kesin olarak bilen veya bizzat deneyen vardır, o zaman lütfen bilgiyi paylaşın. Ve eğer bu konuyla ilgili bir fotoğraf varsa kesinlikle harika olurdu. Kim bilir ne yazın
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 3 years 6 months
Kocaman adam, lütfen bana ne olduğu hakkında daha fazla bilgi ver kişisel olarak mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Eşim ve ben 1973’te doğduk, ikimiz de SSCB’den))) İkimiz de ilk seksimizi 80’lerin sonlarında yaptık, sonra geçti, o sikildi, ben de sikildim, hemen hemen aynı başarı ile, benim Eşim, gerçekten miktar açısından biraz öndeyim. Biraz sonra beni emmeye ve yalamaya başladı, dördüncü veya beşinci partner civarında bir yerde)) Bu ikisi için de kolay olmadı bunu ilk kez yapın, oral seks o zamanlar evet, "çürümüş" sayılıyordu, ancak daha sonra yavaş yavaş ortaya çıktı, neredeyse herkes bunu yavaş yavaş yaptı.
Daha sonra tüm partnerlerime oral seks yaptım, çok nadir reddettiler ve karım bunların yarısını emdi, sonra sıra anal geldi.
Pozlara gelince hiçbir sorun yaşamadık, her şeyi denedik. Hem ben hem de o.
Ayrıca, hem benim hem de onun birçok yaşlı partnerimiz vardı, bazen çok daha yaşlı, ama herhangi bir özel kısıtlama veya yasak hatırlamıyorum, birkaçını ağzıma almayı reddettiler ve hepsi bu.
Daha sonra tüm partnerlerime oral seks yaptım, çok nadir reddettiler ve karım bunların yarısını emdi, sonra sıra anal geldi.
Pozlara gelince hiçbir sorun yaşamadık, her şeyi denedik. Hem ben hem de o.
Ayrıca, hem benim hem de onun birçok yaşlı partnerimiz vardı, bazen çok daha yaşlı, ama herhangi bir özel kısıtlama veya yasak hatırlamıyorum, birkaçını ağzıma almayı reddettiler ve hepsi bu.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Her şey şimdiki gibiydi, ama her şeyi sergilemediler ama öyleydi, ben 64 yaşında doğdum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Komünizm, büyük işletmelerin kamu mülkiyetidir ve hiçbir şey değildir Daha. Cahiller çoğaldı.nymphet: ↑09 Dec 2021, 11:10 Komünizm fikrinin her şeyin ortak olduğunu varsaydığını hatırlatmak isterim. Komünizmin birçok versiyonunda ortak bir yaşam ve ortak cinsiyet uğruna ailenin terk edileceği varsayılıyordu. Sen nasıl bir burjuvasın ki kendi karına sahip olabilesin? Kadınların amları halka ait olmalı.
(ve muhtemelen kuponlarla birlikte verilir)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 11 months
Ordu ortamında bunun oldukça sık yaşandığını söylentilerden biliyorum.Anne: ↑07 Dec 2021, 15:02 Mümkün. Kocam partideydi ve bir gün meslektaşları, tabiri caizse, bizi ziyarete geldi. Daha sonra çekirdek büyümeden bahsetmeye başladık. Onları dinledim ve bir şeyler almak için mutfağa gittim. Kocamın patronu bana yardım etmek için koştu. Sakince sohbet ettik, sonra bana çekirdek için menet yapmamı teklif etti. Böylece kocam bir adım daha yükseldi.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- Fargal94, annem adam yaptı, kaptan63, Atlas
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 3 years
Konu ilginç, katılıyorum. Annem ve babamdan bahsedebilirim ama ya Birliğin sonu ya da 90’ların başı. Kesinlikle bir oral seks vardı, büyük olasılıkla MFM de vardı (en azından fotoğraflar ortak arkadaşlarının önünde babasıyla birlikte çıplaklar plajında bir oral seks ve seks gösteriyor)
-
- En güçlü orgazm!
LustFromBeyond, Nasıl oldu da böyle fotoğraflar buldun? ?
-
- Sürtünmeler
Evet, fotoğraf albümünde ayrı bir gizli cepleri var, şuradan fotoğraflar var çıplaklar plajı ve bir sürü annenin yakın arkadaşı
-
- En güçlü orgazm!
LustFromBeyond, harika)) anne babanın hiçbir kompleksi yok hepsi ... Kendi tecrübelerime dayanarak, bu tür fotoğrafların tam tersine ayrı bir çantada ve uzak, tenha bir yerde saklandığını biliyorum

-
- Sürtünmeler
Eh, burada da bir nevi gizli)) Bilerek girmeyeceğiniz bir albümde. Ben de yakın zamanda fotoğrafın varlığını öğrendim. Şaşırdığımı söylemek hiçbir şey söylememek demektir)
-
- En güçlü orgazm!
LustFromBeyond, yani bunu bir yetişkin olarak mı buldun?
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 10 months
Ve fotoğraflar çekildi, genellikle bunu sağır ve dilsiz insanlar yaptı - bunları elektrikli trenlerde, trenlerde ve çarşılarda sattılar. Komsomol şehir komitesinin eski bir çalışanı, genel kurul toplantılarından sonra kamp alanlarına gittiklerini, içki içtiklerini ve eğlendiklerini ancak bu bilginin doğru olmadığını, yalnızca sözlerden oluştuğunu ve kimsenin reddedemeyeceğini, aksi takdirde daha sonra cezai tedbirler alınabileceğini söyledi.
-
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
LustFromBeyond, bence tüm kızların buna ihtiyacı yok utangaç olmalı ve böyle fotoğraflar çekmeli. Gençlik geçer ama hatıra kalır))
Sadece kendin için bile saklamaya değer. Bazen övünmek de güzeldir
Sadece kendin için bile saklamaya değer. Bazen övünmek de güzeldir

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 2479 Views
-
Last post by sikikamerlik