14 yaşında toplu tecavüz ve... Beğendim mi?
-
Автор темыSonbka
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
14 yaşında toplu tecavüz ve... Beğendim mi?
Karate antrenmanına gidiyorum. Benden büyük 3 erkek ve 2 kızdan oluşan bir akşam grubum vardı. Kızlarla pek iletişim kurmuyordum ve antrenmandan önce ve sonra yarı kapalı kompleksin etrafında koşarak erkeklerle sık sık dalga geçiyordum. Bir akşam antrenmandan sonra kızlar çoktan ayrılmışken, erkekler ellerinde bir kamerayla soyunma odama koşup güldüler ve bir şeyler söylediler. Bir kimonoyla bir bankta oturuyordum ama çoktan pantolonumu çıkarmıştım, bu yüzden külotum sergileniyordu.
İçeriye koştular ve kimonomu çıkarmaya çalışırken küstahça beni filme almaya başladılar (bunu da yaptılar) ), pantolonlarını indiriyorlar ve kendilerini ovuşturuyorlar, kafamı kasıklarımla yıkıyorum (KAMERADA!). İçlerinden biri (uzun boylu ve yakışıklı, 15 yaşındaydı) bana bunun Oyun olduğunu ve hepimizin arkadaş olduğunu tekrarlamaya başladı. Beni okşamaya başladı, külotunun arasından dışarı çıkan yüzüme dürttü. Daha sonra çıkaracağımızı, izleyeceğimizi, arkadaşlarımıza gösterip sileceğimizi, her şeyin çabuk olduğunu tekrarladı. Doğal olarak yarı şoktaydım ama anlayacağınız üzere onlara “servis yaptığım” telefonda 20 dakikalık bir video çektiler. İlk iki gün utandım. Sonra rahatlamış gibiydim, şimdi her şey genel olarak yolunda ve en tuhafı da tecavüze uğradığımı anlıyorum ama ruhumun bir yerinde bundan hoşlandım. Yarın kendileriyle bir antrenmanımız daha var ve bir dahaki sefere bunu dikkatli bir şekilde tekrarlayacağımızı söylediler. Uzun olan ağzıma geldi ve bunun bir dostluk işareti olduğunu söyledi, iki küçük olan ise kendilerini kimonoma sildiler. Onlardan videoyu istedim ama zaten silmiş olduklarını söylediler (ki buna pek inanmıyorum). Böylece en azından ekran görüntülerini gösterebildim.
Genel olarak soru şu: Bundan sonra ne yapmalıyım? Bu normal mi?
14 yaşındaki adım Sonya
İçeriye koştular ve kimonomu çıkarmaya çalışırken küstahça beni filme almaya başladılar (bunu da yaptılar) ), pantolonlarını indiriyorlar ve kendilerini ovuşturuyorlar, kafamı kasıklarımla yıkıyorum (KAMERADA!). İçlerinden biri (uzun boylu ve yakışıklı, 15 yaşındaydı) bana bunun Oyun olduğunu ve hepimizin arkadaş olduğunu tekrarlamaya başladı. Beni okşamaya başladı, külotunun arasından dışarı çıkan yüzüme dürttü. Daha sonra çıkaracağımızı, izleyeceğimizi, arkadaşlarımıza gösterip sileceğimizi, her şeyin çabuk olduğunu tekrarladı. Doğal olarak yarı şoktaydım ama anlayacağınız üzere onlara “servis yaptığım” telefonda 20 dakikalık bir video çektiler. İlk iki gün utandım. Sonra rahatlamış gibiydim, şimdi her şey genel olarak yolunda ve en tuhafı da tecavüze uğradığımı anlıyorum ama ruhumun bir yerinde bundan hoşlandım. Yarın kendileriyle bir antrenmanımız daha var ve bir dahaki sefere bunu dikkatli bir şekilde tekrarlayacağımızı söylediler. Uzun olan ağzıma geldi ve bunun bir dostluk işareti olduğunu söyledi, iki küçük olan ise kendilerini kimonoma sildiler. Onlardan videoyu istedim ama zaten silmiş olduklarını söylediler (ki buna pek inanmıyorum). Böylece en azından ekran görüntülerini gösterebildim.
Genel olarak soru şu: Bundan sonra ne yapmalıyım? Bu normal mi?
14 yaşındaki adım Sonya
- These users thanked the author Sonbka for the post (total 5):
- Sibiryak89, Aion2012Ölü, frenk, sapık, İskender
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: 14 yaşında toplu tecavüz ve... hoşuma gitti mi?
ah o tatiller

- These users thanked the author SeRg !$! for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
Çocuklara mastürbasyon yapmayı bırakın.
Kel bir adamsanız 14 yaşındaki bir kızın bakış açısından hikayeler yazmak kesinlikle normal değil.nBu normal mi? n
20-30 yıl önceydi
Ya da belki Manya?Sonbka: ↑07 Jul 2023, 18:47ad: Sonya
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
- SeRg !$!, Beluga, Lisa24
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 1 month
14 yaşımdayken nabzımı kaybedene kadar bahçede çocuklarla futbol oynardım

- These users thanked the author Beluga for the post (total 4):
- Üstü kendinize saklayın, Sibiryak89, Lisa24, alfabe97
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Peki, ne yapmalı gerçek hayatta sensei’ye ve ebeveynlere söyleyeceğinizi söyleyin ve hepsi bu, onlar mahkum oldu...
Ve böylece hiç kimse gençleri ve spor kompleksi spor salonunu denetimsiz, güvenliksiz, sadece nöbetçi bir temizlikçi kadın, eğitimden sonra ortamı temizliyorlar
Ve böylece hiç kimse gençleri ve spor kompleksi spor salonunu denetimsiz, güvenliksiz, sadece nöbetçi bir temizlikçi kadın, eğitimden sonra ortamı temizliyorlar
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Lisa24
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 4 months
Hikaye gerçek olamayacak kadar güzel
- These users thanked the author hadi for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Tecavüz hoşuna gitti mi? Peki, bu tamamen çöp!!!
- These users thanked the author Esnek for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 6 months
Hafta sonu dinlenin ve Pazartesi’den evimdeki bitkiye gidin. Tıraş olmayı unutmayın.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
Hayır, bırakın o beste yapsın ve mastürbasyon yapsın - bu onu açarMarkul: ↑07 Jul 2023, 18:51Çocuklara mastürbasyon yapmayı bırakın.Genel olarak soru şu: Bundan sonra ne yapmalıyım?
nKel bir adamsanız 14 yaşındaki bir kızın bakış açısından hikayeler yazmak kesinlikle normal değil.Bu iyi mi?
20-30 yıl önceydi14 yaşındayım
nYa da Manya olabilir mi?name is Sonya

-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years
Markul, bu SMS’e kıkırdadım hahaha
- These users thanked the author İzumi for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 2419 Views
-