Erkekler, bu süreçte gürültülü müsünüz?
Kızlar, Partnerinizin çok duygusal olması hoşunuza gider mi?

Ama hem burayı hem de orayı sevdiğin sana açık değil mi? :soru:Katerina90: 21 Jun 2022, 10:55 Erkeğim seks sırasında sessiz. Asla inlemez veya bir şey mırıldanmaz. Eski kocası çok duygusal ve konuşkandı. Olan bitene yorum yapan bir hayran. Gerçekten hoşuma gitmedi, dikkat dağıtıcı ya da utanç vericiydi. Ve ben sessiz olanı çok seviyorum

Ben de çığlık atmayı seviyorum çünkü bu güzel ve sen gökyüzüne uçuyorsun, hatta uyanmamak için kendi elimi bile ısırdım. bütün evSeksgigant: 21 Jun 2022, 13:23 Ve tüm bu süreç boyunca yorum yapıyorum, çok tatlı inliyorum ve geldiğimde çok yüksek sesle çığlık atıyorum ve bunların hepsi seksten güzel bir vızıltı aldığım için..... Seksi çok seviyorum... . mmm

Bu en heyecan verici, bunlar anlar. Ayrıca bir kız çığlıklarını bastırıp elini veya yastığını ısırırsa uçup giderim... Onunla uçup gitmek gerçekten süper. Bir patlama gibi. :selam:

Onism: 21 Jun 2022, 17:50 Bu, bunun gibi anların en güzelidir. Ayrıca bir kız çığlıklarını bastırıp elini veya yastığını ısırırsa uçup giderim... Onunla uçup gitmek gerçekten süper. Bir patlama gibi.
neden bütün evi uyandırasınız ki?svetik125, neden kendinizi duygularınıza hapsetseniz de etrafımdaki insanları bağırıp korkutmamak için ağzımı kapattım. O zaman vızıltı aynı değil. Seninle düet yapmak istiyorum.....

ve sonra sabah ben çığlık atarken büyükanneler sohbet etti

Bunu hem kendi lehinize hem de kocanız lehine düşünün; yüksek katlı bir bina , yüz aile için, ama tam teşekküllü ciddi bir sadece sen seks yapıyorsun :evet:

Öyle olsaydı, bunu kabul ederdim. bu her gün, ama işte büyükanneler "Geceleri seks partisi düzenliyorlar"Bolbol: 21 Jun 2022, 19:08 Bunu kendi lehinize ve kocanızın lehine düşünün - yüz ailenin yaşadığı yüksek bir bina ve yalnızca sizin tam teşekküllü ciddi seks yaptığınızı
Hayal edin - siz ve kocanız karşı karşıya geliyorsunuz sabahleyin el ele, geri kalanlar da sürünerek tartışarak dışarı çıkıyorlar. Ve eğer bahçede öpüşürsen... İşte bu, bütün ev kanalizasyona akabilir

Bizi de tahrik ediyor)))Seksgigant: 22 Jun 2022, 11:21 svetik125 ama biz bunu biliyoruz ve mümkünse inşaat vs için doğadaki vahşi yerlere gidiyoruz. orayı kimse duymaz.. peki biri tarafından görülmekten korkuyor ve istemiyor Gitmek. Alışılmadık yerlerde seks yapmak beni gerçekten tahrik ediyor