Genel olarak geceyi yatakta bir yetişkinle geçirmek istediğimi düşünürken buluyorum kendimi...

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Genel olarak geceyi yatakta bir yetişkinle geçirmek istediğimi düşünürken buluyorum kendimi...

Unread post by Guest »

Genel olarak kendimi, geceyi yatakta yaşlı bir kadınla geçirmek istediğimi düşünürken buluyorum. Ben bir kızım, 26 yaşında, evliyim ve ~40 yaş ve üzeri kadınlara bakmaya başlıyorum. Tabii ki büyükannelerden hoşlanmıyorum ama oldukça yetişkin bir bayanla "eğlenirim.")))
Belki de böyle bir çekimin bir nedeni vardır, çünkü benzer durumdaki erkekler yaş ayrıca fark ettiğim gibi "yaşlı" kadınlara da bakıyor. Bir şekilde küçük kafam tuhaf davranıyor.)))🙈
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Genel olarak kendimi geceyi bir yetişkinle yatakta geçirmek istediğimi düşünürken buluyorum...

Unread post by Nika_miku »

Evet evet. Kısır fantezilerin tatlı dünyasına hoş geldiniz. 8 yaşında ablamla ilk ensest ilişkimden sonra küçük yaşlardan itibaren bu işe girdim, sonra daha da ilginç hale geldi. Tamam, cidden, kocanızla bu konu hakkında konuşun, FFM konusunu düşünün, bu durumda o da aynı fikirde olabilir. LJ Bunun doğru olduğuna eminim ama muhtemelen tek bir erkek bile bunu reddedemez. Eh, yalnızca tamamen hassas ve havalıysan. :göz kırp:
These users thanked the author Nika_miku for the post (total 5):
Tanuşka, orgazmatör21, Sonya69bi, Süleyman, Andy Panda
Konstantin
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Genel olarak kendimi geceyi bir yetişkinle yatakta geçirmek istediğimi düşünürken buluyorum...

Unread post by Konstantin »

Şüphesiz. FFM seksi her erkeğin hayalidir. Eşimin böyle bir teklifi beni çok mutlu eder
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ve bugün seks yaptım mzhm. Ve mutluyum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Guest: 30 May 2020, 11:57 Ve bugün MFM seksi yaptım. Ve mutluyum.
O halde ayrıntıları paylaşın! Ve hepimiz mutlu olacağız! :)
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Tanuşka, Cidden
Alexander Bystrov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40

Unread post by Alexander Bystrov »

Benim için bir kızı bir kızla aldatmak aldatmak değildir. Ve lezbiyen seks harikadır. Yani iyi şanslar))) Hiç şüphe yok. Gerçi aradan çok zaman geçti...
These users thanked the author Alexander Bystrov for the post (total 2):
Süleyman, Andy Panda
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alexander Bystrov: 28 Aug 2020, 00:39 Benim için bir kızı bir kızla aldatmak aldatmak değildir. Ve lezbiyen seks harikadır. Yani iyi şanslar))) Hiç şüphe yok. Gerçi aradan çok zaman geçti...
Bence ortada bir ihanet yok! Sadece gerçekten hoşlandığımız insanlarla seks yapıyoruz. Bir kişiden hoşlanmıyorsak, onunla sevişmek istememiz pek olası değildir. Aldatmak, nefret ettiğiniz biriyle seks yapmakla aynı şeydir. Ve bu tanım gereği olmayacak! (Fahişeleri parantezlerin dışında tuttuk)
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Alexander Bystrov, Cidden
Alexander Bystrov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40

Unread post by Alexander Bystrov »

niqk: 28 Aug 2020, 15:22
Benim için bir kızı bir kızla aldatmak aldatma sayılmaz. Ve lezbiyen seks harikadır. Yani iyi şanslar))) Hiç şüphe yok. Gerçi aradan çok zaman geçti...
Bence ortada bir ihanet yok! Sadece gerçekten hoşlandığımız insanlarla seks yapıyoruz. Bir kişiden hoşlanmıyorsak, onunla sevişmek istememiz pek olası değildir. Aldatmak, nefret ettiğiniz biriyle seks yapmakla aynı şeydir. Ve bu tanım gereği olmayacak! (Fahişeleri parantez dışında bıraktık)
Daha çok bir bahaneye benziyor. Ama onunla aynı fikirde olmak istiyorum)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Peki, inkar edilemez olanı neden haklı çıkaralım?
These users thanked the author Nikk for the post:
Sergey Arı
guffy_bear
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by guffy_bear »

Hayat kısa herşeyi denemek lazım
These users thanked the author guffy_bear for the post (total 2):
Sergey Arı, Cidden
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092

Unread post by Tanuşka »

niqk: 28 Aug 2020, 16:29 Peki, kesin olanı neden haklı çıkaralım!
Nikusik, sen bizim güçlü pistonumuzsun! :smile340:
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 3):
Sergey Arı, Nikk, Süleyman
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nika_miku »

Tanushka, :cat1:
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by Vasyavasilek »

gufi_bear: 23 Sep 2021, 23:31 Hayat kısa, her şeyi
akıllıca denemelisin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”