Anal seks
-
Автор темыVİTYANYA
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыVİTYANYA
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 3 years 4 months
Yanıt: Anal seks
Okulda bir arkadaşım vardı ve o ve ben etrafta oynadık, birbirimize mastürbasyon yaptık, öpüştük ve okuldan sonra soyunma odalarına gittik ve beni ağzına almam için davet etti, diz çöktüm ve emmeye başladım ve askeri eğitmen bizi bunu yaparken yakaladı. Başlangıçta beni ofisine çağırdı ve bağırmaya başladı, sonra sikini çıkardı ve ibneleri em dedi ve ikimiz de sırayla onu emdik ama o benden daha çok hoşlandı ve derslerden sonra düzenli olarak beni terk etti, sonra da yapamadı uzun süre boşaldım, beni köpek stiline soktun ve kız kıçı gibi siktin Ve sonra ben de onun kalın, güçlü penisini istedim.
- These users thanked the author VİTYANYA for the post (total 4):
- Miki Fare, Sibiryak89, Olesya, Esinti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
O zamandan beri bu konuda dövüş ve politik eğitimde mükemmel bir öğrenci oldun mu?)VITYANYA: ↑29 Dec 2021, 17:46 Okulda bir arkadaşım vardı ve o ve ben etrafta oynadık, birbirimize mastürbasyon yaptık, öpüştük ve okuldan sonra soyunma odalarına gittik ve beni ağzına almam için davet etti, diz çöktüm ve emmeye başladım ve bizi bu askeri eğitmeni yaparken yakaladı Başlangıçta beni ofisine çağırdı ve bağırmaya başladı, sonra sikini çıkardı ve ibneleri em dedi ve ikimiz de sırayla onu emdik ama o benden daha çok hoşlandı ve derslerden sonra düzenli olarak beni terk etti, sonra da yapamadı uzun süre boşaldım, beni köpek stiline soktun ve kız kıçı gibi siktin Ben de onun kalın, güçlü penisini istiyordum.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 6):
- George, Nikk, Anastasya, Miki Fare, Artem., Firavun faresi
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 6 months
Bir partnerle ilk anal seks benim inisiyatifimle gerçekleşti. Bundan önce sadece kemerimi takmıştım. Bir numara kullanmam gerekiyordu. Annemin sevgilisi geldi ama o henüz gelmemişti. Güya duş almak için kasıtlı olarak kadın külotuyla yanından geçip banyoya gittim ve kendimi biraz yıkadım ve mikro lavman yaptım. Dışarı çıkıp yanından geçtiğimde beni kendine doğru çekti ve kıçımı okşamaya başladı. Geri çekilmedim ve o bana daha cesurca sarıldı. İçten içe sevindim; fikrim başarılı oldu. Zaten çok heyecanlıydım, penisim ayakta duruyordu ve kayganlaştırıcı damlıyordu ve yatakta köpek gibi duruyordum. Sevgilisi külotunu kenara çekti ve sikini kıçıma bastırdı. Böyle bir mutluluğu hiç yaşamadım. Düşünce, annemin ona girmesinin ne kadar iyi olduğunu gösterdi. Daha sonra ben de annemin sevgilisi olduğumda, onun için sikilmenin ne kadar iyi bir his olduğuna ikna oldum.
Annem geldiğinde, biz zaten tatmin olmuştuk, her birimiz kendi tarzımızda. İçimde oldukça fazla sperm bulunduğunu fark ederek çok mutlu oldum. Birden fazla orgazm yaşadım ve rahatladım, neredeyse duygulardan ağlayacaktım. Etkileyici birimiyle beni birkaç kez daha memnun etti, ta ki annem bizi sevişirken yakalayıp onu uzaklaştırıncaya kadar.
Annem geldiğinde, biz zaten tatmin olmuştuk, her birimiz kendi tarzımızda. İçimde oldukça fazla sperm bulunduğunu fark ederek çok mutlu oldum. Birden fazla orgazm yaşadım ve rahatladım, neredeyse duygulardan ağlayacaktım. Etkileyici birimiyle beni birkaç kez daha memnun etti, ta ki annem bizi sevişirken yakalayıp onu uzaklaştırıncaya kadar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 10 months
Annen orijinal
Kocaman siki olan bir adamı uzaklaştırmak.. .... ...Svetik5: ↑01 Jan 2022, 18:06 Bir partnerle ilk anal seks benim inisiyatifimle gerçekleşti. Bundan önce sadece kemerimi takmıştım. Bir numara kullanmam gerekiyordu. Annemin sevgilisi geldi ama o henüz gelmemişti. Güya duş almak için kasıtlı olarak kadın külotuyla yanından geçip banyoya gittim ve kendimi biraz yıkadım ve mikro lavman yaptım. Dışarı çıkıp yanından geçtiğimde beni kendine doğru çekti ve kıçımı okşamaya başladı. Geri çekilmedim ve o bana daha cesurca sarıldı. İçten içe sevindim; fikrim başarılı oldu. Zaten çok heyecanlıydım, penisim ayakta duruyordu ve kayganlaştırıcı damlıyordu ve yatakta köpek gibi duruyordum. Sevgilisi külotunu kenara çekti ve sikini kıçıma bastırdı. Böyle bir mutluluğu hiç yaşamadım. Düşünce, annemin ona girmesinin ne kadar iyi olduğunu gösterdi. Daha sonra ben de annemin sevgilisi olduğumda, onun için sikilmenin ne kadar iyi bir his olduğuna ikna oldum.
Annem geldiğinde, biz zaten tatmin olmuştuk, her birimiz kendi tarzımızda. İçimde oldukça fazla sperm bulunduğunu fark ederek çok mutlu oldum. Birden fazla orgazm yaşadım ve rahatladım, neredeyse duygulardan ağlayacaktım. Annem bizi sevişirken yakalayıp uzaklaştırana kadar etkileyici birimiyle beni birkaç kez daha memnun etti.
Annen orijinal
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Sen de arkadaşınla görüşmeyi bıraktın mı?))VITYANYA: ↑29 Dec 2021, 17:46 Okulda bir arkadaşım vardı ve o ve ben etrafta oynadık, birbirimize mastürbasyon yaptık, öpüştük ve okuldan sonra soyunma odalarına gittik ve beni ağzına almam için davet etti, diz çöktüm ve emmeye başladım ve bizi bu askeri eğitmeni yaparken yakaladı Başlangıçta beni ofisine çağırdı ve bağırmaya başladı, sonra sikini çıkardı ve ibneleri em dedi ve ikimiz de sırayla onu emdik ama o benden daha çok hoşlandı ve derslerden sonra düzenli olarak beni terk etti, sonra da yapamadı uzun süre boşaldım, beni köpek stiline soktun ve kız kıçı gibi siktin Ben de onun kalın, güçlü penisini istiyordum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 3 years 9 months
Kızların işin içine girdiğini biliyordum ama bu rolde benim de yer alacağımı hayal edemezdim. Bir adam kıçımı övdü ve beni seks yapmam için kandırdı. İçinize bir üye girdiğinde artık hiçbir şey yapamazsınız ve buna katlanmak zorunda kalırsınız ve o da alaycı bir şekilde sorar, acıyor mu? Evet sabırlı olun. Beğenmek ? Hayır sabırlı olun, genelde birileri açıkça kıçınızı kullanıyor
- These users thanked the author Şeytan for the post (total 2):
- Sibiryak89, Artem.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Diavolo,
Bir tür şiddet içeren seks anlatılıyor. Her iki partner de zevk almalı, biri keyif alacak, diğeri katlanacak değil. Hiç zorla seks yapmadım. Eşimin penisini dudaklarımla kaldırmayı, kayganlaştırıcı sürmeyi ve elimle tutarak penisin üzerine oturmayı seviyorum. Ve ancak bundan sonra inisiyatifi onun güçlü ellerine veriyorum.Diavolo: ↑09 Jun 2022, 13:24 Kızların burada olduğunu biliyordum popo, ama bu rolde olacağımı hayal edemezdim. Bir adam kıçımı övdü ve beni seks yapmam için kandırdı. İçinize bir üye girdiğinde artık hiçbir şey yapamazsınız ve buna katlanmak zorunda kalırsınız ve o da alaycı bir şekilde sorar, acıyor mu? Evet sabırlı olun. Beğenmek ? Hayır, sabırlı olun, genel olarak birisi bariz bir şekilde kıçınızı kullanıyor
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- 12345
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 2 years 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 3 years 1 month
-
- ön sevişme
- Total posts: 125
- Registered for: 2 years 11 months
Anal seks bu harika, ama eşler birbirini anladığında herkes anlamaz. Analdan boşaldığınızda ve sıkmak harikadır
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 2 years 7 months
artem.tselischev,
yalnızca güçlü Bu da suistimal edilmemeli,
Bazen küçük bir yapay penis kullanarak kendim de anal mastürbasyon yapıyorum,
Şimdi bunun için bir makine almayı düşünüyorum
yalnızca güçlü Bu da suistimal edilmemeli,
Bazen küçük bir yapay penis kullanarak kendim de anal mastürbasyon yapıyorum,
Şimdi bunun için bir makine almayı düşünüyorum
-
- ön sevişme
Ayda 1 2 kez her zaman ben de istemiyorum ama bazen içime mutluluk geliyor ve senden sikişmeni istiyorum
-
- ön sevişme
Diavolo, anal seviyorum ama sadece tahrik oluyorum kız olduğumda bir erkeği istemiyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post