Anal seksten önce anal nasıl temizlenir ve hazırlanır?

Anal ilişkiyle ilgili sorular ve izlenimler
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Anal seksten önce anal kısmı nasıl temizler ve hazırlarsınız?

Unread post by romantizm kitabı »

Pek çok kişi parmağını kıçına sokar veya anal seks yapar. Parmağınızdaki, penisinizdeki veya yapay penisinizdeki kaka kokusunu veya izlerini nasıl buluyorsunuz? hatta bağırsakta küçük bir kaka bile hissedebilirsiniz. Yoksa bir parçası düşüp yatağı lekeleyecektir.
Nasıl hazırlanıyorsunuz?
Genel olarak, proktoloğa gitmeden önce, bir gece önce müshil bir fitil (örneğin bisakodil) yerleştirmek, kendinizi kurulamak, temiz su çıkana kadar lavmanla durulamak, ardından gece boyunca fazla su emilecek ve kuru ve temiz olacaksınız. Veya bir seçenek olarak, sabah erkenden kendinizi temizleyin, ardından hiçbir şey yemeyin ve öğle yemeğine gidin.

Bazen dışkı oluşur, belki de bağırsağın yakın kısmı zaten oluşmuştur. temiz. Belki temizlenmeyecektir?

Ayrıca bir yerde tıpa şeklinde özel bir duş başlığı yaptıklarını, onu anal bölgeye sokup yıkadıklarını da okumuştum. ama musluk suyu muhtemelen enfeksiyona neden olabilir?

Kendinizi nasıl temizliyorsunuz?
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years
 Re: Anal seksten önce analınızı nasıl temizler ve hazırlarsınız?

Unread post by Veronika »

Lavman en iyi arkadaşınız veya prezervatiftir.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Lex53, aynen böyle3
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by romantizm kitabı »

Veronika: 25 Dec 2022, 00:00 Lavman en iyi arkadaşınızdır
seksten hemen önce lavman mı yoksa birkaç saat önce mi?
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Tpoo »

romanbon: 24 Dec 2022, 23:50 Birçok kişi parmağını kıçına sokar veya anal seks yapar. Parmağınızdaki, penisinizdeki veya yapay penisinizdeki kaka kokusunu veya izlerini nasıl buluyorsunuz? hatta bağırsakta küçük bir kaka bile hissedebilirsiniz. Yoksa bir parçası düşüp yatağı lekeleyecektir.
Nasıl hazırlanıyorsunuz?
Genel olarak, proktoloğa gitmeden önce, bir gece önce müshil bir fitil (örneğin bisakodil) yerleştirmek, kendinizi kurulamak, temiz su çıkana kadar lavmanla durulamak, ardından gece boyunca fazla su emilecek ve kuru ve temiz olacaksınız. Veya bir seçenek olarak, sabah erkenden kendinizi temizleyin, ardından hiçbir şey yemeyin ve öğle yemeğine gidin.

Bazen dışkı oluşur, belki de bağırsağın yakın kısmı zaten oluşmuştur. temiz. Belki temizlenmeyecektir?

Ayrıca bir yerde tıpa şeklinde özel bir duş başlığı yaptıklarını, onu anal bölgeye sokup yıkadıklarını da okumuştum. ama musluk suyu muhtemelen enfeksiyona neden olabilir?

Kendinizi nasıl temizlersiniz?
Lavman yapıyoruz. Tanıştığımız Transy bize kendimizi yıkayabileceğimiz bir jel solüsyonu verdi. Analdan önce önceki gün ağır yemek yememek daha iyidir. İlk kez bir transla yattığımda banyoda seks yaparak kıçımı dövdü ve yıkadı. Daha sonra dilini kullanarak içeriden izini sürdü. Hiçbir şey hissetmedim. Trancy, kendimi yıkarken, onun kıçına boşalırsın ve içindeki spermi emersin, o zaman jel kayganlaştırıcının kokusu ve tadı kalmaz. Sanki o ve karım tahrik olduğunda ben bile yağlanmadan içeri giriyordum.
Travestinin ilk cinsel partneriydim. Benden önce oyuncaklarla yetiniyordu. Eller olmadan boşalır. Bunda her zaman başarılı olamıyorum. Parmağıyla prostatıma masaj yaptı ve orgazm olmaya başladım. Eşim bana oral seks yapmayı çok seviyor, bu da beni parmaklarıyla orgazma ulaştırıyor. Eşim için anal, vajinal sekse eklenen bir şey. Gerçi hemen anal istiyordu. Heyecandan bazen yağlamadan girdiğim için kıçımı geliştirdim. Ancak anal pek sık değildir. Ayda bir, iki, üç kez. Trancy, kendisinin ve karısının penis ve kayışla içeri girmesine izin veren bir popo geliştirdi.
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by jant11 »

Bir erkek böyle sorumlu bir iş yapmalı

https://i.postimg.cc/HxkkGwZ1/07-jpg-1-1.webp
These users thanked the author jant11 for the post:
RedFox
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by İsimsiz9 »

Lavman, ancak seksten kısa bir süre önce ve sabah veya akşam değil.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Anal seks”