Eşimle bir yıl içinde ikinci kez ayrılıyoruz, 12 yıldır birlikte yaşıyoruz, kızımız için iki çocuğumuz var...

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Bir yıl içinde ikinci kez eşimle ayrılıyoruz, 12 yıldır birlikte yaşıyoruz, kızımız için iki çocuğumuz var...

Unread post by Guest »

Bir yıl içinde ikinci kez eşimle ayrılıyoruz, 12 yıldır birlikte yaşıyoruz, iki çocuğumuz var, bir kızımız 10, küçüğümüz 4 yaşında, ilk kez yaklaşık iki aydır annemin yanına gittim. , tekrar bir araya gelmeye karar verdik ve şimdi neredeyse bir yıl geçti ve yine sorun var, bu sefer taşınmayı istedim, küçükler çoğunlukla yanımda, oldu, karımın böyle bir işi var ama sorun şu ki O gittikten sonra ağır bir şekilde bir bardağa oturdum, iş yok, her gün sabah araba kullanıyorum, ama yine de her akşam bira, votka, zaten bir ay, ama bütün sorun ne, tabiri caizse onu tamamen yasakladım, sadece çocuklar yüzünden takılıyoruz ve alkolsüz uyuyamıyorum, alkolsüz onu hayal ediyorum, gece 4 kez kalkıyorum uyuyamıyorum, ne yapmalıyım, içmekten yoruldum ( (
Din28
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Eşimle bir yıl içinde ikinci kez ayrılıyoruz, 12 yıldır birlikte yaşıyoruz, kızımız için iki çocuğumuz var...

Unread post by Din28 »

geliştirilmiş ve yapıştırılmış bir kase kırık kalacaktır

kendinize eziyet etmeyin! Çocuklarınızla hayatı sevin.
Onlarla ortak bir hobi düşünün. Sakinleştiğinizde huzuru bulacaksınız ve eski karınızda .... yani bir arkadaş değil, çocuklarınızın mutluluğunda ortak çıkarları olan anlayışlı bir arkadaş bulacaksınız!
Keşke sen Harmony!
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
 Yanıt: Eşimle bir yıl içinde ikinci kez ayrılıyoruz, 12 yıldır birlikte yaşıyoruz, kızımız için iki çocuğumuz var...

Unread post by Tolkala »

Çok geç olmadan kodlayın, hayatınızı kaybedeceksiniz. Çocuklarınızı büyütmelisiniz.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
Fargal94, Morpheus
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Orientation: biseksüel

Unread post by Vit123 »

Misafir, böylece kendinize bir kadın bulup yaşarsınız. Neden sümük dışarı çıksın?
These users thanked the author Vit123 for the post (total 3):
kaptan63, Fargal94, Sibiryak89
ihale100
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by ihale100 »

yaşamayı ya da ölmeyi seç
Bozorova Feruza
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38

Unread post by Bozorova Feruza »

Karınızdan neden boşandınız?
pavlo.jurigora
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by pavlo.jurigora »

Muhtemelen kızını aldatıp onu becerme sebebin nedir?
yıldız benzeri
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 107
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by yıldız benzeri »

vit123: 07 May 2021, 01:04 kendine bir kadın bulursun ve yaşarsın. neden sümük dışarı çıksın.
Destekliyorum!! Kendini toparla, seni et parçası, yetiştirmen gereken çocukların var!!! Onlara nasıl bir örnek veriyorsun?
These users thanked the author yıldız benzeri for the post:
Sibiryak89
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717

Unread post by Vladtsst »

Ben de neredeyse aynı şeyi yaşadım. Tek fark, oğlumun onunla kalması ve benim sıkıntıya girmememdi. 8 ay ayrı yaşadık. Bu süre zarfında başka bir kadın buldum. Boşandı ve ikinci kez evlendi. 7 yıldır birlikte yaşıyoruz. Son evliliğimden bu yana 18 yıldır evliyim. Benim tavsiyem başka bir tane aramanızdır.
These users thanked the author Vladtsst for the post (total 2):
Cidden, Sibiryak89
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Hottoh »

Maviden çimenlere geçin, mutlu olacaksınız.
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261

Unread post by Kadın »

Guest: 18 Nov 2019, 21:51 Bir yıl içinde ikinci kez eşimden ayrılıyorum
ve nedeni nedir?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Çocuklar! Bu yazı üç yıl önceydi! Belki onunla yeniden evlenmiştir? :soru:
Tersi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44

Unread post by Tersi »

Alkol durumu daha da kötüleştirir, daha da keyiften, kederden içersen felaket olur. Kes şunu!
Moskova
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Moskova »

çünkü 2019’daki bir gönderiyi yeniden yüklediniz
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”