İkinci bölüm. Nasıl yaşıyoruz?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
İskender1971
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 2 years 10 months
 İkinci bölüm. Nasıl yaşıyoruz?

Unread post by İskender1971 »

Daha sonra Moskova’ya taşınmak üzere St. Petersburg’dan Moskova bölgesine taşındık. Hayalimiz Kanada’ya gitmek. Kursu üç ayda tamamladım ve arabalara halı dikme işine girdim. Annemiz bizi aradı ve teyzemizin düğününe gelmemizi söyledi. Sonra köyün aptalca yok olduğunu, herkesin oradan ayrıldığını görünce şok oldum. En acımasız olanı ise çocuklarını büyükanne ve büyükbabalara bırakanların çoğunlukla ebeveynler olmasıdır. Kuzenler (Anzhelika ve Dasha) tarafından karşılandık ve eve götürüldük. İçtik, konuştuk ve yattık. Gece kız kardeşimi uyandırdım ve hamama gittik. Orada seks yaptılar ve yattılar. Sabah bütün akrabalarımız yüzmek ve mangal yapmak için nehre gittiler. Sarhoş olduk ve Moskova’da nasıl olduğumuz hakkında konuşmaya başladık. Daha sonra yakındaki bir derede çamaşır sıkmaya gittik. Kız kardeşim ve ben beton halkaya tırmandık, bana oral seks yapmaya başladı ve ben de etrafıma baktım. Sonra köpek oldu ve ellerimle ağzını tutarak onu sikmeye başladım. Kendimi kaptırdım ve Angelica’nın arkadan nasıl yaklaştığını fark etmedim. Onu tarif edeceğim (uzun boylu, kahverengi saçlı, 2 beden göğüslü). Akşam gördüklerini ciddi bir şekilde konuşmak istediğini söyledi. Evde onu Moskova saatine götürmezsek her şeyi sızdıracağını ve artık aramızda hiçbir bağlantı kalmayacağını söyledi. Moskova’ya döndük, kız kardeşime olan ilgi bir süreliğine kayboldu ve o da bir erkek buldu ve Anzhelika neredeyse hemen evlenmek için Türkiye’ye taşındı. Sonra iki ay sonra tekrar birlikte yaşamaya başladık ama özgürce sevişiyoruz. FOTOĞRAFLAR EKLENDİ
These users thanked the author İskender1971 for the post (total 2):
Sibiryak89, İvannavi
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: İkinci bölüm. Nasıl yaşıyoruz?

Unread post by Allah 1974 »

Örnek olarak fotoğraf mı? İnsanların sözde akrabalarını internete atması her zaman ilgi çekicidir

https://i.ibb.co/CQD16Ds/IMG-20220816-074954.png
These users thanked the author Allah 1974 for the post:
Elf Kedisi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”