Kimin kızı veya yeğeniyle ensest ilişkisi vardı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kimin kızı veya yeğeniyle ensest ilişkisi oldu?
Kişisel bir mesajda böyledir, burada iletişim kurun, herkes ilgileniyor. Sorular ve cevaplar çok kısaydı...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Güzel. Melek ağzından müstehcen sözler çıktığında onu nasıl tahrik ettiğini hayal edebiliyorum.))
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Tolkala, nikolj202
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
lütfen bana özel mesajla bildirin
- These users thanked the author kırıntı 11 for the post:
- Tolkala
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
yine de komik
Last edited by serbest sürüş on 18 Feb 2022, 07:13, edited 1 time in total.
- These users thanked the author serbest sürüş for the post:
- Mosiya
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Herkes bunu bilse de Kafkasya vb. birçok kişi bekaretlerini kaybetmediklerini, anal ve oral seksin oldukça ulaşılabilir olduğunu söylüyor. Ayrıca başkentte, bir kız orada kusmamış olsa bile, bu onun oral seks hayranı olmadığı anlamına gelmez, ancak zaten daha ahlaksız olduğu anlamına gelir.
Anal her şey -herkes için uygun değildir, gerçi belki 40 yaşındaki bir kadından daha esnek bir kadın.
Herkes bunu bilse de Kafkasya vb. birçok kişi bekaretlerini kaybetmediklerini, anal ve oral seksin oldukça ulaşılabilir olduğunu söylüyor. Ayrıca başkentte, bir kız orada kusmamış olsa bile, bu onun oral seks hayranı olmadığı anlamına gelmez, ancak zaten daha ahlaksız olduğu anlamına gelir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 11 months
Yeğenimi becerdiğimde, daha sonra ilk olmadığım ortaya çıktı, çünkü kuzenimin bunu benden önce yaptığı ortaya çıktı.
-
Автор темыMaks1991
- Total posts: 17
- Registered for: 3 years 10 months
Yeğeniniz kaç yaşındaydı? Onu birçok kez siktin mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
Yeğenimi sadece kendimi değil aynı zamanda bir grupta da yırttım
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fabian 38
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Yeğenimle seks kesinlikle süper!
Umarım büyüdüğünde ben de yeğenimle seks yaparım.
Umarım büyüdüğünde ben de yeğenimle seks yaparım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years 1 month
Kızımla doğrudan seks yapmadım, ta ki çıplak gelip ona masaj yapmak isteyene kadar, doğal olarak hem amına hem de kıçına dokunuyorum, inisiyatifi her zaman onun üstleniyorum, zorlamıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Belphegor,
umarım sen ve Böyle yakın ve hoş ilişkileri sürdürmeye devam edebilirsiniz. Kız kardeşimle işler yolunda gitmedi. Yaklaşık 13-14 yaşlarında ergenlik çağına girdiğinde, toplum için bu tür ilişkilerin sapkınlığa benzediğini fark etti ve bu tür yakınlığa aniden soğudu. Ama burada benim birçok hatam var; ben de gençtim, daha büyük olmasına rağmen, deneyim açısından onunla aynı seviyedeydi. Bu yüzden ona karşı daha farklı, daha bilinçli davranmam gerektiğini fark etmedim ya da anlamadım. Ve daha önce olduğu gibi, kişisel alanını ihlal ederek rahatsız etmeye ve paspaslamaya devam etti, bu da onu çileden çıkarmaya başladı, bu yüzden uzaklaştı.
Kendinizden başka suçlanacak kimse yok. Bu benim hatam.
umarım sen ve Böyle yakın ve hoş ilişkileri sürdürmeye devam edebilirsiniz. Kız kardeşimle işler yolunda gitmedi. Yaklaşık 13-14 yaşlarında ergenlik çağına girdiğinde, toplum için bu tür ilişkilerin sapkınlığa benzediğini fark etti ve bu tür yakınlığa aniden soğudu. Ama burada benim birçok hatam var; ben de gençtim, daha büyük olmasına rağmen, deneyim açısından onunla aynı seviyedeydi. Bu yüzden ona karşı daha farklı, daha bilinçli davranmam gerektiğini fark etmedim ya da anlamadım. Ve daha önce olduğu gibi, kişisel alanını ihlal ederek rahatsız etmeye ve paspaslamaya devam etti, bu da onu çileden çıkarmaya başladı, bu yüzden uzaklaştı.
Kendinizden başka suçlanacak kimse yok. Bu benim hatam.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Aion2012Ölü, günümüzün beyinleriyle ergenlik böyledir. oraya dönecekti.
- These users thanked the author Belphegor for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, Mart
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
- Registered for: 4 years 7 months
- These users thanked the author kaptan63 for the post (total 15):
- SERG!!, Sibiryak89, nikolj202, Rasaroam, Mart, Süleyman, Arhivarius, Tolkala, Korsan, Oleg257, Hayalperest, SeRg !$!, MağaralarJ, Dmitrius, Stas99rus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 4 months
Kızımız küçükken ara sıra şakalar yapardık. 12 yaşına geldiklerinde durdular.
- These users thanked the author Arhivarius for the post:
- abartı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
captain63, her ikisi için de ne büyük bir heyecan çok güzel bir vücudu okşamak.
-
- ön sevişme
- Total posts: 103
- Registered for: 3 years 5 months
Seks yoktu ama yeğenimle sık sık oynardım (7-8 yaşlarındaydı), her yerini okşuyordum ve onu bacaklarının arasına sokuyordum. Sonra kızımla seks olmadı ama gerisi hepsi... Ve eski karısının yeğeni olan kuzenini okşamayı da ihmal etmedi. Tabii ki güzeldi ama yaşımdan dolayı girme isteğim yoktu. Zarar vermek istemedim. Bir keresinde kızımı yeğeniyle yakaladım. O 7-8 yaşındaydı, o 13-14.... Ben diğerlerini sıkıştırdım ama burada kızım eşimin yeğeni tarafından ahlaksızlaştırıldı...
- These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post (total 2):
- sapık, dema11
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 2 years 10 months
Evet, bunu da şimdi keyifle hatırlıyorum.Arhivarius: ↑03 Apr 2023, 08:33 Kızımız küçükken periyodik olarak şakalar yapardık. 12 yaşına geldiklerinde bıraktılar
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 9 months
İşte yine başlıyoruz... Yeğeninizle ensest olamaz! Bu akrabalık ilişkisi değil! Yeğenlerinizle evlenmenize bile izin veriliyor. (Evet teyzelere not: yeğenlerinizle de evlenebilirsiniz). Yani sıradan cinsel partnerlerle olduğu gibi sevişebilirsiniz, bunda hiçbir sapkınlık veya özel bir keskinlik yoktur.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 6 months
Kendi kızımla. İlk seferinde 14 yaşına girmekten hala üç ay çekiniyordu. Göğüsler çok küçüktü ama kedideki saçlar zaten bir karınınki gibiydi. Kızım hâlâ bir kızdı ama ondan önce sürekli beni rahatsız ediyor ve benimle dalga geçiyordu. Bir zamanlar öyle durumlar oldu ki dayanamadım ve vazgeçtim. Kan vardı ama onu toplarına doğru ittiğimde bile ne çığlık attı ne de canının acıdığını söyledi.
-
- En güçlü orgazm!
kızınız şimdi kaç yaşında? Yani onunla devam edecek misin? Karısı biliyor mu?Zhora Kuni: ↑26 May 2023, 11:40 Kendi kızımla. İlk seferinde 14 yaşına girmekten hala üç ay çekiniyordu. Göğüsler çok küçüktü ama kedideki saçlar zaten bir karınınki gibiydi. Kızım hâlâ bir kızdı ama ondan önce sürekli beni rahatsız ediyor ve benimle dalga geçiyordu. Bir zamanlar öyle durumlar oldu ki dayanamadım ve vazgeçtim. Kan vardı ama onu taşaklarına doğru ittiğimde bile çığlık atmadı ya da acıdığını söylemedi.
-
- heyecanlanıyorum
Kızınız artık 19 yaşında. Zaten öğrenciyim. Başka bir şehirde okuyor ve yaşıyor. Bir erkekle çıkmak. Mezun olmadan evlenmeyi veya çocuk sahibi olmayı planlamıyor. Neredeyse her hafta sonu eve gelir. O ve benim hâlâ bir ilişkimiz var. Eşim her şeyi biliyor ama kızım ve ben de annemiz hakkında çok şey biliyoruz. Buna rağmen eşim evdeyken kızım ve ben sessiz kalıyoruz. Genellikle istediğimizi yapabileceğimiz kulübeye gideriz. Eşim evde biliyor ve önerdi ama yan odada olduğunu anlayınca bunu yapmak nedense pek rahat olmuyor. Kızınız evlendiğinde sadece kocasıyla seks yapsın ama şimdilik babasıyla seks yapabilir. Buna tamamen katılıyor.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 2):
- Tolkala, Dmitri244
-
- En güçlü orgazm!
Sizin ve karınızın cinsel bir ilişkisi yok mu? Siz ve kızınız, annenizle üçlü seks yapmakla ilgileniyor musunuz?Zhora Kuni: ↑26 May 2023, 12:17Kızınız artık 19 yaşında. Zaten öğrenciyim. Başka bir şehirde okuyor ve yaşıyor. Bir erkekle çıkmak. Mezun olmadan evlenmeyi veya çocuk sahibi olmayı planlamıyor. Neredeyse her hafta sonu eve gelir. O ve benim hâlâ bir ilişkimiz var. Eşim her şeyi biliyor ama kızım ve ben de annemiz hakkında çok şey biliyoruz. Buna rağmen eşim evdeyken kızım ve ben sessiz kalıyoruz. Genellikle istediğimizi yapabileceğimiz kulübeye gideriz. Eşim evde biliyor ve önerdi ama yan odada olduğunu anlayınca bunu yapmak nedense pek rahat olmuyor. Kızınız evlendiğinde sadece kocasıyla seks yapsın ama şimdilik babasıyla seks yapabilir. O da buna tamamen katılıyor.
-
- heyecanlanıyorum
Eşimle seks açısından her şey yolunda. Kadın seksi seviyor ve bunu çok yapabiliyor. Böylece eşimin dikkat eksikliğini yaşamıyorum. Ve bu, onunla olan samimi yaşamımızın yanı sıra, diğer erkeklere de yer olan kendine ait bir hayatı olmasına rağmen. Fakat eş bu konuda akıllı ve temizdir. Venüs’ten gelen hiçbir şeyle hiçbir zaman sorun yaşamadık. Belki kadının evli erkeklerle daha çok ilgilenmesi yüzündendir. Eşimin hobilerini uzun zamandır biliyordum ve onun böyle olduğunu düşünmek beni bile heyecanlandırıyordu. Kızı, on ya da on bir yaşlarındayken annesinden haberdar oldu. Daha sonra şirketleri hafta sonu denize gezi düzenledi. Karısı kızını da yanına aldı. Şirketlerinin küçük ahşap evlerin bulunduğu kendi rekreasyon merkezi var. Akşam saatlerinde kızım deniz kıyısında diğer çocuklarla oynuyordu ve buzdolabından su almak için benzer bir kızla birlikte eve koşmaya karar verdi. Ev içeriden kilitliydi ama kapıyı çalmaya başladıklarında dışarı çıkan gülümseyen bir adam onları içeri almadı ve suyu kendisi taşıdı. Onlar akıllı ve meraklı kızlardır. Ayrılıyormuş gibi yaptılar ama pencereden kendileri bakmaya karar verdiler. Perdeler sıkı kapatılmamıştı ve çatlaklardan gördükleri kadarıyla felçli gibi duruyorlardı. İki adam ve kızımın annesi, daha doğrusu eşim vardı. Her şey ayrıntılı olarak görülüyordu. Daha sonra geri kalan kısmın sonuna kadar kızlar gördüklerini tartışmaktan başka bir şey yapmadılar. Kızım bunu bana neredeyse üç yıl sonra anlattı. Bunca zaman bunu kendine sakladı. Bu konuda sakin olduğumu ve anneme skandal yaşatmayacağımı gördüm, kızım da bana bir soru sordu. Bana yetişkinlerin bunu daha sonra çocuk sahibi olmak için yaptığını bildiğini söyledi, sonra annemin bir erkek veya kız kardeş ve hatta büyük olasılıkla ikiz doğuracağından emindi çünkü iki erkek var ve o zaman kimseye sahip olmayacağını anladı, kendisi de şunu düşünmeye başladı: Annem bunu neden yaptı? Ona bundan sonra çocukların her zaman ortaya çıkmadığını açıklamaya başladım ve o da bir yetişkin olarak bana bunun da hoş olduğunu artık bildiğini söyledi. Ve her gün bana bunu sormaya başladı. Aynı şeyi ona tekrarlamaktan yoruldum ve kızımın artık teori değil, biraz pratik istediğini fark ettim.
- Dmitri244, SeRg !$!
-
- En güçlü orgazm!
Karınız kulübeye gitmemenizi, evde sikişmenizi öneriyor, görünüşe göre onu yatağınıza davet etmenize güveniyor. Bu seçeneği eşiniz ve kızınızla tartıştınız mı?
-
- heyecanlanıyorum
Bizim için her şey o kadar basit değil. Kızım nedense annesinden utanıyor ama benden hiçbir sırrı yok. Belki de denizdeki o olaydan sonraydı. Ve böylece eş ve kız, samimi olanlar dışında herhangi bir konuda normal şekilde iletişim kurarlar. Eşim kızını soyunmadan bile görmedi, bana kızıma sütyenini daha büyük bir bedenle değiştirmesi gerekip gerekmediğini sormamı ve iç çamaşırı için para teklif etmemi söyledi. Peki kızımın kendini nasıl koruduğunu soruyor, ona karşı dikkatli olmam konusunda beni uyarıyor.
- Tolkala, Dmitri244
-
- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 10 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years 1 month
Çok heyecan verici bir konu.
- These users thanked the author Pelmen2321 for the post:
- Stas99rus
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 5 months
Kız kardeşim ve ben 15, kız kardeşim ise 14 yaşındaydı. Yazın büyükannemle birlikte köyde tatil yapıyorduk.
Benden ona nasıl öpüşüleceğini öğretmemi istedi.
Sonra onun göğüslerini öptüm. , meme uçlarını nazikçe emdi, buna çekildiğini hatırlıyorum, aynı odada uyuduk ve akşamları hep eğlendik, sonra ona şehirde sikimi emen bir arkadaşım olduğunu söyledim ve onu amını öptüm , benden bunun nasıl yapıldığını göstermemi istedi ve her akşam oral seks ve oral seks yapmaya başladık
Sikimi sıkılmış bacaklarının ve uyluklarının arasında siktim ve sonunda ya ağzına ya da ağzına girdim. bacaklarının arasında.
Bundan çocuklar doğacak diye içine girmekten korkuyordum.
Büyükanneme akşamları köyde yürüyüşe çıktığımızı yerel halkla birlikte söylediğimizi hatırlıyorum. ve biz de ahırın tavan arasına saklandık ve orada kendimizi farklı şekillerde okşadık, ağzına boşalmayı ve göğüslerini emmeyi sevdim.
Bir defasında annemin kız kardeşi bizi yaz duşunda birlikte yüzerken birbirimizi okşarken yakaladı, kız kardeşim dizlerinin üzerinde sikimi emdi, anneme ve annemin bana sapık dediğini söyledi ve ayrılmamaya çalıştılar her zaman birlikteydik.
Askerden eve döndükten sonra onunla tam teşekküllü seks yaptım.
Ben çalıştım, o okudu, kiralık bir dairede birlikte yaşadık, sonra her şey kısıtlamasızdı Evlenmesine 8 yıl kaldı.
Benden ona nasıl öpüşüleceğini öğretmemi istedi.
Sonra onun göğüslerini öptüm. , meme uçlarını nazikçe emdi, buna çekildiğini hatırlıyorum, aynı odada uyuduk ve akşamları hep eğlendik, sonra ona şehirde sikimi emen bir arkadaşım olduğunu söyledim ve onu amını öptüm , benden bunun nasıl yapıldığını göstermemi istedi ve her akşam oral seks ve oral seks yapmaya başladık
Sikimi sıkılmış bacaklarının ve uyluklarının arasında siktim ve sonunda ya ağzına ya da ağzına girdim. bacaklarının arasında.
Bundan çocuklar doğacak diye içine girmekten korkuyordum.
Büyükanneme akşamları köyde yürüyüşe çıktığımızı yerel halkla birlikte söylediğimizi hatırlıyorum. ve biz de ahırın tavan arasına saklandık ve orada kendimizi farklı şekillerde okşadık, ağzına boşalmayı ve göğüslerini emmeyi sevdim.
Bir defasında annemin kız kardeşi bizi yaz duşunda birlikte yüzerken birbirimizi okşarken yakaladı, kız kardeşim dizlerinin üzerinde sikimi emdi, anneme ve annemin bana sapık dediğini söyledi ve ayrılmamaya çalıştılar her zaman birlikteydik.
Askerden eve döndükten sonra onunla tam teşekküllü seks yaptım.
Ben çalıştım, o okudu, kiralık bir dairede birlikte yaşadık, sonra her şey kısıtlamasızdı Evlenmesine 8 yıl kaldı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 2545 Views
-
Last post by lanaaas341
-
- 4 Replies