Kimin elindeydi, kimin paylaşacak bir şeyi vardı?

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
işte bu
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kimin elindeydi, kimin paylaşacak bir şeyi vardı?

Unread post by işte bu »

Merhaba, kim aldı ve kim beğendi? :lütfen:
Sashkalovessya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 1 year
 Re: Kimin elindeydi, kimin paylaşacak bir şeyi var?

Unread post by Sashkalovessya »

En son Yeni Yıl tatilindeydi
Bir arkadaşımızın ve ortak bir arkadaşımızın kulübesinde tatil yapıyorduk.
Konuşma sekse, kimin neyi sevdiğine geldi ve ardından Yulia şunları söyledi: hiç 2 erkekle seks yapmadığını ama uzun zamandır denemek istediğimi söyledi. Ve genel olarak tereddüt etmeden soyunduk ve hızla yola çıktık.
İlk başta sevgiyle karar verdiler, o Seryoga’ya oral seks yaptı, ben de ona oral seks yaptım ve bu yüzden değiştim. Ve bir noktada, Seryoga’ya oral seks yaparken, Seryoga’nın içine girdi ve onu sikmeye başladı, o da inledi ama oral seks yapmaya devam etti.
Bir tutku anında Seryoga’dan kıçına girmesini istedi. . Ve iki delikte sikildiğinde nasıl da zevkle inledi ve çığlık attı. Kıçı dardı, Seryoga hızla oraya geldi ve onunla birlikte geldi, bacakları zevkten titremeye başladı.
Sonra teker teker sikişmeye devam ettiler, sonra hep birlikte, doyumsuzdu
br />
Yaz aylarında bir web sitesinde ikizlerle tanıştım ve onlar bana bir ücret karşılığında geldiler.
Birini sikip diğerini yalamak da heyecan verici. Ya da ikisi oral seks yaptığında biri penisiyle, diğeri taşaklarıyla oynuyor. Böyle bir oral seksten sonra onları spermle doldurdum ve birbirlerini yaladılar.
Ve en iyi yanı da bir elma kabuğundaki iki bezelye kadar benzer olmaları.
Tek fark şuydu: , birinin göğüsleri vardı, belki biraz daha küçüktü ama heyecanlandığında meme uçları çok büyüktü ve diğerinin 2,5 memesi vardı
Ve bunlar o kadar doyumsuz nemfomanlar ki, bana bir tür seks uyarıcısı da verdiler, ben de hiç böyle bir sik içmedim, süngü önünde durdum ve bunu bitirmenin hiçbir yolu yoktu ve bitirdiğinde çok fazla sperm vardı, zaten sular altında kalmıştı ve penis sigara içmeye devam ediyordu.

2 saat 4 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Ve ilk deneyim mfm
20 yaşındayken bir yerlerde, bir arkadaşının kulübesindeki bir partide, bir anda arkadaşı odada bir kızla yalnız kalmıştı ve ben de ortak salondaydım. diğeri.
Bir noktada, biz hala sevişirken, Dimon ve kız odadan çıplak çıkıyorlar ve herkese birlikte sikişmeyi teklif ediyorlar ve siktiğim kız hiç tereddüt etmeden Dimon’u arayıp onu emmeye başlıyor ve şunu söylüyor: durmamamı ve işim bittiğinde diğeri beni penisimden tutup yalamaya ve spermi emmeye başlıyor ve Dimon onu sikmeye başlıyor. Ve genel olarak, orada ortaya çıktığı gibi, sürekli değişiyorduk, sonra ikimiz birini ya da diğerini becerdik. Kızlar birbirlerini okşadılar.
Daha sonra ortaya çıktığı üzere, bu üçünün ilk sevişmesi değildi, ama burada 2’ye 2 düzenlemeye karar verdiler. Bana önceden söylemediler.
Genellikle daha sonra bu tür toplantılar düzenledik. İşin komik yanı, 5 yıl sonra biri ayrıldı ve toplantılarımız bu formatta durdu ve bir buçuk yıl sonra Dima ve diğer kız evlendi ve şimdi bir aile hayatı yaşıyor ve sadece birbirlerinden keyif alıyorlar ve bir çocuk yetiştiriyorlar
These users thanked the author Sashkalovessya for the post (total 2):
Fargal94, Dimitri
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years

Unread post by Alex Barları »

Arkadaşım, kızlar ve ben dilekler için, sonra soyunmak için kart oynadık, ama ben iyi oynadım ve pratik olarak giyindim, sonra kızlar banyoya işemeye gittiler ve bir süre sonra duşta inlemeler duyduk, onları gözetledik ve onları gözetledik. Gole kadar üçü de kaybettiği için ben de soyunmaya karar verdim, sonra kızlar dışarı çıktı ve devam etmek için doğrudan kanepeye gittiler, tabii ki her birimiz dikkatlice kendikine katıldık ve sonra bir arkadaşım onu ​​​​bağlamayı teklif etti. onun kız arkadaşı, benimkine sordum ve o da umursamadığını söyledi, bu yüzden arkadaşı ona nasıl profesyonelce davrandı ve göğüslerini yoğurdu, ben de arkadaşımın kız arkadaşını şişirmeye devam ettim, arkadaşım göğüslerimi öptü ve kız arkadaşı devam etti amını ağzıyla memnun etmek için, yani, bir süre sonra sırtıma boşalmaya başladım ve benimki de bunu gördü ve histeriye başladı, izinsiz başkasının deliğine girdim, Kent’imi sırtına attım, üzerine atladım üst, takmaya çalıştı ve korkudan penisi düştü, kısacası kız arkadaşıyla çıktık ve müdahale etmemeye karar verdik.
These users thanked the author Alex Barları for the post (total 3):
Fargal94, abartı, Dimitri
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by lanaaas341 »

Ogogogo: 31 Mar 2024, 18:02 Merhaba, kimde ne vardı ve kim beğendi? :lütfen:
Elbette dikkat ve iltifatlar..................
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”