Ve buna şaşmamalı! Her pozisyonda, her yerde ne kadar tatlılık var - sikiş, sikiş ve siktir!!!
Beyler, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Beyler, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
- Registered for: 5 years 4 months
Yanıt: Beyler, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
Yüzde yüz katılıyorum
- These users thanked the author Çift for the post (total 3):
- Sergey - Moskova, İvannavi, Mikha77
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 5 years 5 months
Eski sevgilim de bekaretini yurtta nasıl kaybettiğini itiraf etti. Bunu sormasaydım daha iyi olurdu, sadece bu bilgiden kaynaklanan hayal kırıklığı.

- These users thanked the author Özel Meclis Üyesi for the post:
- Martin
-
- Nirvana’dayım
İnsanların bunu fark etmesi boşuna değil: Ne kadar az bilirseniz o kadar iyi uyursunuz!Özel Meclis Üyesi: ↑08 Aug 2020, 18:57 Eski sevgilim de bekaretini yurtta nasıl kaybettiğini itiraf etti. Bunu sormasaydım daha iyi olurdu, sadece bu bilgiden kaynaklanan hayal kırıklığı.![]()
-
- Potansiyel seks nesnesi
Umrumda değil... kim bilir, belki yüzlercesini siktiler... ve sen bilmeyeceksin... asıl önemli olan onun seni sevmesi
-
- Nirvana’dayım
Ayrıca iyi bir karaktere sahip. Ve altın eller. Ve seks konusunda çeşitli beceriler. Ve... :melek:
-
Biliyorum benimki işyerinde sikiliyor.. Ikea’da çalışıyor.. WhatsApp’ta oku.. birden fazla kişiyle yazışmalar.. silmedim... sonra sildim..
Sustum. kaybetmekten korkuyorum..
Sustum. kaybetmekten korkuyorum..
-
- Nirvana’dayım
O halde geride kalmayın! İşyerinde de kendinizi beğendirin...
-
Evet, karım çok fazla sikişmek istiyor... ve beni yalamalarına bayılıyorum.
-
- Nirvana’dayım
Ve eğer onu yalarsan, o da seni emer. Bu seçenek uygun mu?
-
-
- Nirvana’dayım
[quote=Guest_781 post_id=7180 time=1597473801 u
Amındaki siki seviyor
O halde metresini oyunlarına çek! İki balı sikeceksin! Tüm deliklere girebilirsiniz.
Amındaki siki seviyor
O halde metresini oyunlarına çek! İki balı sikeceksin! Tüm deliklere girebilirsiniz.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 4 years 6 months
Sinirlendiğinde bana söyledi. Ve ısrar etmedim. Ama bir şekilde açıldı.
-
- Nirvana’dayım
Seni harekete geçirecek! Hele ki kız renkli hikayeler anlatabiliyorsa...
-
Hala gerçekten bilmiyorsunuz… kadınlar her zaman sadece 4 erkekleri olduğunu söylerler.
Kimin, ne kadara sahip olduğu bir şekilde umurumda değil. Yani sadece hava durumu gibi sarhoş bir sohbetin konusu için.
İlki hakkında - işte, burada, evet... gülüyor... Bunu kendisi söyledi. 19 yaşındaydı ve... çocukların bir öpücükten doğduğunu düşünüyordu... Ve bu 19 yaşındayken!!!
Kız kardeşi de onun hakkında aynı şeyi söyledi.
İlk olarak, yaklaşık 19 yıl boyunca bir kocası vardı (sadece evlendikten sonra seks yapıyordu), sonra boşandıktan sonra iki erkek vardı... ve sonuncusu da onun işyerindeydi.
Gerçekten ne söylediğine dikkat etmedi... saflık aşırı ve dolaylı kanıtlardan pek çok şeyi tahmin edebilirsiniz.
Bu üç adam - koca artı iki bilinmeyen kişi - pek ilgi çekici değil, ama işte olan adam - onun kıçına sokmaya, mastürbasyon yapmaya ve emmeye alışkın... ve bir çift ya da üçünde neredeyse sperminde boğuluyordum.
Ve nerede seviştilerse. Sadece bir roman yaz. Pompeii’nin son gününde olduğu gibi çok eğlendiler.
Tabii ki iş yerindeki bu adam hakkında bu kadar ayrıntılı konuşmadı; ben bunu dolaylı sözlü ve diğer kanıtlardan yola çıkarak yeniden yarattım ... onunla uzun bir iletişim süresi boyunca.
Ama onunla düğünümden sonra onunla sevişip sevişmediği... Herhangi bir kanıt fark etmedim. Evet sormadım.
Benimle bir şekilde ilgilendiğini düşünmediği için de olsa sormadım.
Evet zaten ilgimi çekmiyor... Onu sadece partnerim olarak görüyorum. Mesafemi koruyorum.
Ona "görünüş için" ihtiyacım var... Yani resmi olarak evliyim. ve aynı zamanda - sanki özgürmüş gibi.
Sevdiklerimle evlenmeyeceğime ve onları sadece sekste değil, toplantılarda da her zaman reddettiğime göre... o zaman bu kadar saf bir eş en çok O. Onunla evliliğiniz sırasında metreslerinizle tanışabilirsiniz... ama o tamamen saf kalır. Sorunsuz. Herhangi bir kadınla olan ittifakta olduğu kadar sorunsuz, bir sürü sorun var ama diğerleriyle kıyaslanamayacak kadar az.
En azından hayatı fark edecek vaktin olabilir ve başkalarından hoşlanmazsın - kadırgadaki küreklerden daha kötü.
Kimin, ne kadara sahip olduğu bir şekilde umurumda değil. Yani sadece hava durumu gibi sarhoş bir sohbetin konusu için.
İlki hakkında - işte, burada, evet... gülüyor... Bunu kendisi söyledi. 19 yaşındaydı ve... çocukların bir öpücükten doğduğunu düşünüyordu... Ve bu 19 yaşındayken!!!
Kız kardeşi de onun hakkında aynı şeyi söyledi.
İlk olarak, yaklaşık 19 yıl boyunca bir kocası vardı (sadece evlendikten sonra seks yapıyordu), sonra boşandıktan sonra iki erkek vardı... ve sonuncusu da onun işyerindeydi.
Gerçekten ne söylediğine dikkat etmedi... saflık aşırı ve dolaylı kanıtlardan pek çok şeyi tahmin edebilirsiniz.
Bu üç adam - koca artı iki bilinmeyen kişi - pek ilgi çekici değil, ama işte olan adam - onun kıçına sokmaya, mastürbasyon yapmaya ve emmeye alışkın... ve bir çift ya da üçünde neredeyse sperminde boğuluyordum.
Ve nerede seviştilerse. Sadece bir roman yaz. Pompeii’nin son gününde olduğu gibi çok eğlendiler.
Tabii ki iş yerindeki bu adam hakkında bu kadar ayrıntılı konuşmadı; ben bunu dolaylı sözlü ve diğer kanıtlardan yola çıkarak yeniden yarattım ... onunla uzun bir iletişim süresi boyunca.
Ama onunla düğünümden sonra onunla sevişip sevişmediği... Herhangi bir kanıt fark etmedim. Evet sormadım.
Benimle bir şekilde ilgilendiğini düşünmediği için de olsa sormadım.
Evet zaten ilgimi çekmiyor... Onu sadece partnerim olarak görüyorum. Mesafemi koruyorum.
Ona "görünüş için" ihtiyacım var... Yani resmi olarak evliyim. ve aynı zamanda - sanki özgürmüş gibi.
Sevdiklerimle evlenmeyeceğime ve onları sadece sekste değil, toplantılarda da her zaman reddettiğime göre... o zaman bu kadar saf bir eş en çok O. Onunla evliliğiniz sırasında metreslerinizle tanışabilirsiniz... ama o tamamen saf kalır. Sorunsuz. Herhangi bir kadınla olan ittifakta olduğu kadar sorunsuz, bir sürü sorun var ama diğerleriyle kıyaslanamayacak kadar az.
En azından hayatı fark edecek vaktin olabilir ve başkalarından hoşlanmazsın - kadırgadaki küreklerden daha kötü.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 4 years 5 months
ama eşlerine geçmiş seks hayatlarını soran erkekleri anlamıyorum, kendinizi rahat hissettiğiniz anda ona her şeyi hatırlayacaksınız ve tam tersi, huzur içinde ve mutlu yaşıyorsunuz, buna ihtiyacınız var mı? sizler melek değilsiniz ve bunu herkes yaşıyor ve inanın bana, bu açıklamalar iyi bir şeye yol açmıyor, iç sırrınızı saklamayı bilin, kimse dilinizi çekmiyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Sınıf arkadaşım, komşum mezuniyette beni becerdi, bu girişimi başlatan oydu
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Serg_A
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Evet. Biliyorum. Kendisi, 13 yaşındayken sınıf arkadaşının onu terk edilmiş bir ahırda becerdiğini söyledi.
-
Ben benimkini sordum. Sana söyledim ama herkesi düşünmüyorum. Aynı zamanda kıskançlık da devreye giriyor.
-
Hepimiz kadın orospularız! Canım, Tanrı seninle olsun!
Birinci olmayan herkes ikincimizdir...
Birinci olmayan herkes ikincimizdir...
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 4 years 5 months
13 yaşındayken annemin arkadaşı, şirketteki en genç kişiydi, 14 Şubat’ta birçok arkadaşı bizimle kaldı, bu yüzden Irka Sushkova benimle yattı ve üzerime tırmandı.
-
- Nirvana’dayım
Cinselliğinizi açıkça kabul etmek ne güzel !

-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 3 years 9 months
Benimki köyde yaşadı ve sınıf arkadaşlarının şehirlileri sevdiği şehirde okudu. Ortalıkta bozulmadan dolaştı ve kimseye vermedi, bu onları rahatsız etti. Onu birinin doğum günü partisine kandırdılar. Ve orada herkes çiftler halinde yola çıktı. Kendisinden 10 yaş büyük bir kimya mühendisinin oğlu var. Onun baskısı ve kız arkadaşlarının alayları altında sonunda onunla yatağa girdi.
8 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Bekaretini kaybetmemek için anal yapmayı kabul etti, adam aldırmadı, her şey misyoner pozisyonundaydı, bacakları açık yatıyordu , onun üzerindeydi ama amına değil kıçına girdi. Şişip kıçına kaymasının iğrenç olduğunu söylüyor. Arkadaşları da izliyordu, olanları gözetliyorlardı, onun bakire olmadığını düşünüyorlardı
8 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Bekaretini kaybetmemek için anal yapmayı kabul etti, adam aldırmadı, her şey misyoner pozisyonundaydı, bacakları açık yatıyordu , onun üzerindeydi ama amına değil kıçına girdi. Şişip kıçına kaymasının iğrenç olduğunu söylüyor. Arkadaşları da izliyordu, olanları gözetliyorlardı, onun bakire olmadığını düşünüyorlardı
- These users thanked the author Şeytan for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Arkadaşlar, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
Doğaya gidelim. 5 kız ve 7 erkek vardı. Erkek arkadaşı onu beslemeye devam etti ve o da gözlerini kıstı. Diğerlerinden uzaklaştılar ve orada onu ilk kez sikti. Sonra artık bakire olmadığını düşündüğünü söyledi. Sonra 3 yıl boyunca sürekli başına geldi. Benimle tanışmadan önce onunla ve diğer beş adamla birlikteydi. Üçte bir kez oldu, ikide ise birkaç kez oldu.
Karım bana kendisi anlattı. Belki ona "biraz" sordum.
Doğaya gidelim. 5 kız ve 7 erkek vardı. Erkek arkadaşı onu beslemeye devam etti ve o da gözlerini kıstı. Diğerlerinden uzaklaştılar ve orada onu ilk kez sikti. Sonra artık bakire olmadığını düşündüğünü söyledi. Sonra 3 yıl boyunca sürekli başına geldi. Benimle tanışmadan önce onunla ve diğer beş adamla birlikteydi. Üçte bir kez oldu, ikide ise birkaç kez oldu.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 6 months
Yanıt: Arkadaşlar, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
Metreslerden biri de benden önce bana cinsel maceralarını anlatmayı seviyor...Dürüst olmak gerekirse, bu Onun kim olduğunu, ne zaman ve nasıl olduğunu dinlemek ilginç ama eski sikiklerine kesinlikle saygım yok... Benimle tanıştıktan sonra ona hemen yeni maceralarını duyarsam ya da Allah korusun onu bir macerayla göreceğimi söyledim. erkeklerden hemen sihirli bir kolye alacak... Hatta birkaç kez kontrol ettim, onu iyi arkadaşlarla ve tanıdıklarla tanıştırdım - herkese bir sıra verdi...))))) Yani bunun gibi bir şey... , yol boyunca yürüyüş yaptı... iyi ki yürüyüşe çıkmadı... ve kız süper, sadece göğüsleri bile buna değer... yumuşak, taze, elastik... :şampuan:Özel Meclis Üyesi: ↑08 Aug 2020, 18:57Eski sevgilim de bekaretini nasıl kaybettiğini itiraf etti yurt. Bunu sormasaydım daha iyi olurdu, sadece bu bilgiden kaynaklanan hayal kırıklığı.![]()
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 2 years 2 months
Evet nerede ve kiminle olduğunu biliyorum, şimdi onunla el sıkışıyoruz
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 9 months
Eşimi kız olarak aldım ve ilk seks 20 yaşında düğünden sonra oldu, ancak daha sonra beni ikna etti ve başkalarıyla sevişmeye başladı ve bana her şeyin nasıl gittiğini anlattı ve sonra önümde seviştiler, izledim ve katıldı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
- Registered for: 2 years 7 months
Konum? Her şey sıradan - kanepedeki bir dairede. Kiminle? Bazıları müstakbel eşimin ilk ilişkisi sırasında okuduğu okuldan mezun oldu. O zamanlar onuncu sınıftaydı. 1982 O bir yaş daha büyük. Tam olarak kim bir şekilde ilginç değil.
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 2 years 5 months
Elbette biliyorum, benden sır diye bir şey yok.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Benimki onu tanıyor, daha doğrusu birkaç kez görüp merhaba dedi ama onun benim ilkim olduğunu bilmiyor. Sık sık sordum ama partizan bir irtibat görevlisi gibi sessiz kalıyorum.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Diktatör, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 3 months

Birkaç seçenek var:
e erkek cinsiyetiyle
Ya da kadın cinsiyetiyle 😃
Eh, belki tek başına ya da bir nesneyle
e erkek cinsiyetiyle
Ya da kadın cinsiyetiyle 😃
Eh, belki tek başına ya da bir nesneyle
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 2 months
Tania, daha az biliyor, daha iyi uyuyor) asıl mesele fasulyeleri dökmediğim taraf bu))
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 3 months

Gençler arasında muhtemelen herkes kimin kiminle ne zaman konuştuğunu biliyor (ilişkiler, seks değil)
Ve eğer konu evlilikse, onun ilk partneriyle değil, onun iffetiyle evlenmiyorsunuz... Ama bir kişi
Ve eğer konu evlilikse, onun ilk partneriyle değil, onun iffetiyle evlenmiyorsunuz... Ama bir kişi
- These users thanked the author G.e.org.ii for the post:
- Tanya
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
Kendiminkini hatırlamaya çalışıyordum ama hatırlayamadım (muhtemelen hala bakireyim), ama eşime gelince, burada her şey tamamen karanlık!!!))))
:kedi1:
:kedi1:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
.. 1.5’te mümkün olduğu kadar Bir milyon şehrin bunu yapması mümkün mü... yoksa belirli bir alan gözetilerek mi planlandı?
..neredesin!))))
.. 1.5’te mümkün olduğu kadar Bir milyon şehrin bunu yapması mümkün mü... yoksa belirli bir alan gözetilerek mi planlandı?

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Evet biliyorum.
Daha sonra kuzeniyle birlikte bir süre amcası ve teyzesinin yanında yaşadı ve onun yaşında bir oğulları oldu. Daha sonra açtı.
Daha sonra kuzeniyle birlikte bir süre amcası ve teyzesinin yanında yaşadı ve onun yaşında bir oğulları oldu. Daha sonra açtı.
- These users thanked the author Rasaroam for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Gerçekten önemli mi?
Karım ilk partneri olarak beni seçti. Ama yirmi birinci olması önemli değil,
Karım ilk partneri olarak beni seçti. Ama yirmi birinci olması önemli değil,
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 10 months
Benimki uzun bir süre cevap vermekten kaçındı ama ben ona pek baskı yapmadım ama bir noktada onun bir kez daha buna gülüp geçmesine sinirlendim ve aslında cevabı ondan aldı. Ve pembe izlenimlerle dolu değildi. O yüzden detay yazmıyorum, her şeyin herkes için açık olduğunu düşünüyorum...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Bana soru bir ipucu içeriyormuş gibi geldi.
Kocası onun olduğunu öğrenirse yoğun bakımda bir yer tutmasını tavsiye ettim. , hayattan o bölümü çok doğru anlatacak kelimeler bulacağım. Bu konu bir daha gündeme gelmedi. Ve toplantılar boşa çıktı. Ben de üniversite toplantılarının nadir konuğu oldum ve ya ayrıldım ya da katılmayı bıraktım.
Ve bu konuya küçük bir ekleme daha var. İlki, daha doğrusu o ilk değil ikincisi, birincinin arkadaşı (birincisi artık bu dünyada değil), bir keresinde kocasının ne olduğunu bilip bilmediğini sordu ..... Ve eğer olursa ne olacak? öğrenir mi?
Bana soru bir ipucu içeriyormuş gibi geldi.
Kocası onun olduğunu öğrenirse yoğun bakımda bir yer tutmasını tavsiye ettim. , hayattan o bölümü çok doğru anlatacak kelimeler bulacağım. Bu konu bir daha gündeme gelmedi. Ve toplantılar boşa çıktı. Ben de üniversite toplantılarının nadir konuğu oldum ve ya ayrıldım ya da katılmayı bıraktım.
- These users thanked the author Tanya for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post