Beyler, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
-
Автор темыAğustos
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 4 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Beyler, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
Eşimle iki arkadaşım arasında geçen bir konuşmaya istemsiz tanık oldum. Birdenbire içeri girdiler, sarhoş oldular ve anılar uçuşmaya başladı.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Beyler, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
Ne yapmaya meyillisin?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Yanıt: Beyler, karınızın ilk cinsel ilişkisini nerede ve kiminle yaşadığını biliyor musunuz?
Ne olmuş yani? Tamamen vuruldu mu?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
- Registered for: 5 years
- Orientation: biseksüel
Hayır, hayır, hayır!!!! Stalingrad’da olduğu gibi sonuna kadar durmalı ve pes etmemeliyiz!!!! Açık ki, eğer baskı varsa, ilkini, sonra baskı altındayken beyaz bayrak fırlatır gibi anlatmanın gerekli olacağı açık
ikincisi hakkında bir hikaye ekleyin, işte bu kadar! !!!!!!!!! O zaman kirpiklerinizi masumca çırpın ve itiraf edecek başka bir şey olmadığından emin olun...
ancak zaten evli olan kız arkadaşlarınızla yapılan açıklamalara göre bu hala pek yardımcı olmuyor ve siz inkar etmek... Hayır, yatakta ruh eşinizin kim ve nasıl olduğunu sormanızı anlamıyorum))))((((

-
bana dedi ki...ilk seks anaokulunda verandada evli bir adamla oldu...amcıkta...izin vermedi...kıçtan sikildim..sonra ağızdan..sonra onlar tüm deliklerde de vardı..
-
Автор темыAğustos
- İlgi gösteriliyor
Şaşırdım.
11 dakika 18 saniye sonra gönderildi: Bir arkadaşımın doğum günü partisinde akşama kadar yürüdük, eve gitmedik, herkes geceyi bu arkadaşın evinde geçirdi ve her şey orada adamlardan birinin başına geldi. Ve bazı incelikler beni hayrete düşürdü.
11 dakika 18 saniye sonra gönderildi: Bir arkadaşımın doğum günü partisinde akşama kadar yürüdük, eve gitmedik, herkes geceyi bu arkadaşın evinde geçirdi ve her şey orada adamlardan birinin başına geldi. Ve bazı incelikler beni hayrete düşürdü.
-
- Nirvana’dayım
Çoğu durumda harika taktikler! Karı/koca ne kadar az bilirse aşk o kadar güçlü olur. Ancak istisnalar da vardır: Onlar için inatçı mazoşistler. Karısı düğünden önce (ve sonra) ne kadar kötü yürürse, Gulyona’yı becermek onun için o kadar büyük zevk olur!Alinka: ↑26 Jul 2020, 01:30 Hayır, hayır, hayır!!!! Stalingrad’da olduğu gibi sonuna kadar durmalı ve pes etmemeliyiz!!!! Açık ki, eğer baskı varsa, ilkini, sonra baskı altındayken beyaz bayrak fırlatır gibi anlatmanın gerekli olacağı açıkikincisi hakkında bir hikaye ekleyin, işte bu kadar! !!!!!!!!! O zaman kirpiklerinizi masumca çırpın ve itiraf edecek başka bir şey olmadığından emin olun...
ancak zaten evli olan kız arkadaşlarınızla yapılan açıklamalara göre bu hala pek yardımcı olmuyor ve siz inkar etmek... Hayır, yatakta ruh eşinizin kim ve nasıl olduğunu sormanızı anlamıyorum))))((((
![]()
n
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
- Registered for: 5 years
- Orientation: biseksüel
ve bundan, iş yerinde bana kimin ve nasıl baktığına dair sorular sormanın hiç de kıskançlık olmadığı ortaya çıktı...
*x)
Görünüşe göre sorular kıskançlık alanından değil, tam tersine tatlı adrenalin

-
- Nirvana’dayım
çok yanılıyor olabilirim...
Çok öyle belki Alina! Belki kocanız bir kez daha heyecanlanmak ve seksi karısının tadını çıkarmak istiyordur. Ancak
çok yanılıyor olabilirim...

-
Kimsenin bu tür bilgilerden heyecanlanacağını sanmıyorum.
-
- Nirvana’dayım
-
-
- Nirvana’dayım
Kıskançlık korkunçtur şey! Üstelik tamamen güçsüz! Sonuç tahmin edilemez! Çoğu zaman - trajik!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
Kıskançlık tehlikelidir.
-
Автор темыAğustos
- İlgi gösteriliyor
Kıskanç olamazsın ve ne anlamı var? Eşimin bunu yapabileceğini asla düşünmezdim.
- These users thanked the author Ağustos for the post:
- seksforumu_
-
Ama adamlar bilmiyor, susuyorlar. Konunun sorusunu cevaplamak için cesarete ihtiyacınız var.
-
- Nirvana’dayım
Ve sessizlik de çoğu zaman cesaret gerektirir...
-
Ben de merak ettim, aptalca karıma sordum) ilk deneyiminin sözlü olduğu ortaya çıktı)) Köyde büyükannesiyle dinlenirken, tatilde, bir kulüpte diskodan sonra, erkek arkadaşı onu eve götürdüğünde)) )
-
Evet, birçok insan ilk seksini ağızda yapıyor..
Karım da bana ilk kez oral seks yaptı..
Şu anda beni güzelce emiyor..
Belki başkaları da kadınlarını kim bilebilir?
Karım da bana ilk kez oral seks yaptı..
Şu anda beni güzelce emiyor..
Belki başkaları da kadınlarını kim bilebilir?
-
- Nirvana’dayım
Karınızla toplu tecavüzlere katılın, onun başka kimi emdiğini tam olarak anlayacaksınız...
-
NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ Bir eşin başkalarını nasıl emdiğini görmek güzel
-
Arkadaşımla mzhm seks yaptım..(Daha az içmem gerekiyor)
Onun arkadaşını ne kadar kıskandım.. altı ay sonra ayrıldılar
Onun arkadaşını ne kadar kıskandım.. altı ay sonra ayrıldılar
-
- Nirvana’dayım
Bu sizin hatanız! Karakterimi bildiğimden böyle bir sonucu tahmin edebilirdim...
-
Ama sarhoş sprgnashchy
-
Bu çok mu önemli? Yine de hepsi sikilmiş, sikilmiş, eğer evlenmeye hazırlanıyorsan ve ona böyle bir soru sorarsan, nasıl şiddet mağduru olduğunu hemen anlatır sana, eğer farklı bir cevaba ihtiyacın varsa, senin tavrından dolayı. ahlaksızlık, senin hayvani doğanı tatmin eden başka bir hikaye anlatacak...
-
-
4 KEZ EVLENDİ VE TÜM TÜRLERİ ZORLA ALINDI.
-
St.Petersburg’un 6. kuşaktan geliyorum, asil bir kökene sahibim, donanma gelenekleriyle büyüdüm, 27 yaşıma kadar kendime baktım, kızlar ise sinek gibi bana yapıştı. ama ben tek olanı bekliyordum. Ve öyle de oldu; meleksi bir yaratık, saf gözler, derin bir zeka ve diğer "erdemler"... tek kelimeyle, "cennette senin gibi sevmek." Onu güney bölgelerine götürüyorum, üzerine nefes vermiyorum, dokunmaya bile korkuyorum. Daha ilk gece, korktuğu bahanesiyle yatağıma tırmanıyor... ve ben, partnerimin aksine, bekaretimi kaybetmek gibi hayatımdaki ilk cinsel teması yaşıyorum ve ona dikkatlice bu konuda bir soru soruyorum. Buna karşılık, gözleri yaşlarla dolu, sümüklü ve çığlıklarla, neredeyse okul çağında kendisine uygulanan şiddete dair bir hikaye anlatılıyor. Tanrı onunla olsun, inanmak istiyorum; evleneceğiz. Seks de dahil olmak üzere birlikte bir yaşam sürüyoruz. İkincisinden “şiddet mağduru” için bunun çok fazla deneyim olduğunu anlıyorum ve bir şekilde kızımın doğumundan sonra ondan uzaklaşmaya çalışıyorum. Bir sürü şikayet alıyorum: Beni sevmiyorsun, bir kız arkadaşın var ve sonunda bu benim için acı oluyor. Berbat bir entelektüel gibi tüm bunlara katlanıyorum ve 19 yıldır onunla yaşıyorum, tüm bu şikayetleri dinliyorum, saklamayacağım, bir yandan da rastgele bir seks hayatı sürdürüyorum ve bunu ona bir şekilde itiraf ettim. Bir kartal üzerime uçup beni tüm ölümcül günahlarla suçlarken, bir nedenden dolayı kendini unuturken, o da bunu bekliyordu. En sevdiğim çizgi filmi hatırlıyorum (bir zamanlar bir köpek vardı), onu kapı aralığına koydum ve ayağımla ona yeni satın aldığım ve edindiğim daireye bir vektör verdim. Hem kendisi hem de kızı gülerek oraya uçuyorlar. Şefkatli bir baba gibi (kızım onuncu sınıfta), sabah evlerine gidiyorum ve gördüklerim... Büyük göçün üçüncü gününde eşim ve çocuğum artık orada değildi... Hepsi bu çok sıkıcı ve uzun sürüyor, artık gerçek anne ve babalar yok, kadınlar... yürüyen penisler ve vajinalar var.
-
-
Gençler için bu sefer seks yapmak çay içmek gibidir.
-
- Nirvana’dayım
Çocuklar, tıpkı küçük çocuklar gibisiniz! Morlukları ve şişlikleri unutarak hayatta sadece zencefilli kurabiye ve çörek istersiniz! Hayatta ideal yoktur! Siz de bu idealden çok uzaktasınız. Bu yüzden önce karakterinizi ve arzularınızı anlayın. Sürekli enayi olmamak için insanları da anlamayı öğrenin. Bu günlerde sürtükler çok akıllı oldular ve zengin Pinokyo’yu kandırmaya çalışıyorlar! Ve hayatın her alanında
hedeflerinize ulaşmayı öğrenin. Ve orada - belki! - ve eşiniz konusunda şanslı olun... :oku:
hedeflerinize ulaşmayı öğrenin. Ve orada - belki! - ve eşiniz konusunda şanslı olun... :oku:
-
Evet kadınlar da erkekler gibidir.. ben de istiyorum.. eş arıyorlar.. kulaklarını ovuşturan aptallar var.. devam et.
-
23 yaşındaydım.
Bir arkadaşımla tanıştım, 20 yaşında olduğumu sanıyordum.İkinci gün seks yaptım..bakire değildim...ve çok iyi emdi..14 yaşında olduğum ortaya çıktı. .
Bu hile yapmaktı.
Kız kardeşim 14 yaşındaydı. Çocuk gibiydi ..(bu karşılaştırma amaçlıdır)
Bir arkadaşımla tanıştım, 20 yaşında olduğumu sanıyordum.İkinci gün seks yaptım..bakire değildim...ve çok iyi emdi..14 yaşında olduğum ortaya çıktı. .
Bu hile yapmaktı.
Kız kardeşim 14 yaşındaydı. Çocuk gibiydi ..(bu karşılaştırma amaçlıdır)
-
Belki çocuklar küçüktür, ama olmayabilir, soru farklı - neye ihtiyacınız var? Tohumlanın ve hemen kendinize "boyunduruk altına almak" için bir madalya asın. Sen çocuklarını bile bencilce seviyorsun, ben onu acı içinde doğurdum ve bunu tekrarlamaya çalışıyorsun. Aynı zamanda, bir anda şişman, biçimsiz bedenler haline gelirsiniz, uçurumlar dolusu iddialar ve inanılmaz bir gururla... Erkekler, kutsal insanlar, kendileri için icat ettikleri şey - ne kadar olursam olayım böyle bir canavarla yaşamalıyım.
-
Evet. Benimki ilk seferinde sarhoş olduğunu itiraf etti. Bir adamla tanıştım, o 17 yaşındaydı, o da 20 yaşındaydı. Partide çok içiyordu ve seksten hoşlanmıyordu. Acıttı. Yorgun. Uyandığında kendini başka bir adam tarafından sikilirken buldu. Anlamadı.. ve sonra başka bir adam ona ağız dolusu bir şeyler verdi. İstemedi... zorladı ve hemen geldi. İkincisi ona geldi. Ağlıyordu... erkek arkadaşı sarhoş uyuyordu. Daha sonra... ondan ayrıldı. Artık asla oral seks yapmıyorum!!
-
- Nirvana’dayım
Evet, gerçekten... Bu en kötü seçenek; zorla seks! Bundan sonra birçok kadın seksten hoşlanmaz. Ve hayatlarının en az yarısını kaybederler...Guest_410: ↑06 Aug 2020, 10:33 Evet. Benimki ilk seferinde sarhoş olduğunu itiraf etti. Bir adamla tanıştım, o 17 yaşındaydı, o da 20 yaşındaydı. Partide çok içiyordu ve seksten hoşlanmıyordu. Acıttı. Yorgun. Uyandığında kendini başka bir adam tarafından sikilirken buldu. Anlamadı.. ve sonra başka bir adam ona ağız dolusu bir şeyler verdi. İstemedi... zorladı ve hemen geldi. İkincisi ona geldi. Ağlıyordu... erkek arkadaşı sarhoş uyuyordu. Daha sonra... ondan ayrıldı. Artık asla oral seks yapmıyor!!
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
- Registered for: 5 years 4 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
- Registered for: 5 years 4 months
Evet, biliyorum, ormanda köpek stili
8 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Evet biliyorum, ormanda kıçtan köpek stili
8 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Evet biliyorum, ormanda kıçtan köpek stili
-
Evet, umrumda değil.. kiminle olduğum ve şimdi olabileceğim. Önemli olan eşin iyi olması.. birbirlerini seviyorlar..
Umurumda değil.. belki ben’ biriyle sikişeceğim.. hayat bu
Umurumda değil.. belki ben’ biriyle sikişeceğim.. hayat bu
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Neden böyle şeyleri erkek arkadaşınızla veya kocanızla tartışıyorsunuz? Öyleydi ve öyleydi. Ayrıca ilk kez kiminle olduğu da umurumda değil, asıl mesele şimdi sola doğru yürümesi. Ama herkesin bir geçmişi vardı, eğer açıkça okul çocuğu olarak tanışmamışlarsa bu doğaldır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post