Cunnilingus’u seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
Cunnilingus’u seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum
Oral seks yapmayı seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum. Ama 23 yaşındayım, hâlâ doğru adamla tanışmadım. Yapan herkes ya yapamadı ya da beğenmedi. Veya tamamen reddettiler. Bu çok sinir bozucu (Uzun, hassas, sulu oral seks nasıl da istiyorum. Bu tür arzuları olan tek kişi ben değil miyim?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Orientation: heteroseksüel
Re: Cunnilingus’u seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum
Genel olarak konuşursak, seks için flört ediyorlar, sadece sitede kalıyorlar, çünkü çoğu durumda gerçek toplantıya kimse gelmiyor ve eğer gelirlerse soğuğa düşüyorlar ve ancak kayıt ofisinden sonra seks yapmaya başlıyorlar.
-
Size kendi tecrübelerimden yola çıkarak söyleyebilirim. Eşime bunu yapmaktan hoşlanmadım (aşağılayıcı hissettim; beni yanlış bir şey yapmaya zorladı). Ama boşandıktan sonra onu herhangi bir şekilde geri almak istedim. Haftada 4 kez şaka yollu am yalayıcısı olmayı teklif etti, ben de kabul ettim. Hiçbir zaman beyaz kayganlaştırıcıyla gelmedi. Uzlaşma adına şevkle yaladım ve ancak 30 dakika sonra cennet gibi bir orgazm yakaladı. Bu gerçekten hoşuna gitti ve ben de ona çılgın bir orgazm yaşatmayı sevdim. Böylece iki yıl boyunca elle yalayan biri oldum, sadece cunnilingus’taki diğer adamlar enayiydi. Ama bir saat önce orada başka adamların siklerinin olduğunu bildiğim için onun klitorisini ve anüsünü emmekten yorulmuştum. İki yıl boşuna iade etmedim ama tecrübe kazandım ve yalamayı seven kızlara bayılıyorum. Yani kocanıza bir teşvik vermeye çalışın, o onu yalayacak ve siz de onun herhangi bir isteğini yerine getireceksiniz.
-
Cunnilingus’u seviyorum. Özellikle de onun içine girdiğinde sperm bir çeşme gibi aktığında. Eşim bu duruma çok üzülüyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben şahsen oral seks yaptığımda zevk alıyorum))) amın nasıl şiştiğini, meyve suyu salgıladığını ve kızın bundan nasıl hoşlandığını hissetmek! Bu harika bir duygu
- These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 2):
- Köpük kauçuk, görünüyor_normal
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Emmeyi sevenler kadar yalamayı sevenlerin de olduğunu sanıyordum, yani. neredeyse her şey.
- These users thanked the author Zhenina for the post:
- genç bayan
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
Büyük olasılıkla durum budur. Buradaki kesin istatistikleri bilmek çok zor çünkü hiçbir şekilde düzenlenemiyor ve hesaplanamıyor. Ama eğer yaklaşık ve yaklaşık ise, o zaman evet derdim, yaklaşık olarak eşit çıkıyor. Ve her iki cinsiyetten de oral seks veya oral seksten hoşlanmayan belirli bir yüzde (muhtemelen yüzde 10) var.
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
evet, yalnız değilsin, çok var bizGuest: ↑06 Dec 2019, 09:34 Cunnilingus’u seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum. Ama 23 yaşındayım, hâlâ doğru adamla tanışmadım. Yapan herkes ya yapamadı ya da beğenmedi. Veya tamamen reddettiler. Bu çok sinir bozucu.( Ne kadar da uzun, hassas, sulu oral seks istiyorum. Bu tür arzularda yalnız değilim
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
- Orientation: biseksüel
Ben de bunu yaparken çok heyecanlanıyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
Kız arkadaşıma yalan söylüyorum ve ben hoşuma gitti ama en önemlisi bir arkadaşımı davet ettiğimizde aklımı başımdan alıyor, onu ağzına alıyor ve sonra beni oral seksten alamıyorsun, muhteşem bir şey.Guest: ↑06 Dec 2019, 09:34Oral seks yapmayı seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum. Ama 23 yaşındayım, hâlâ doğru adamla tanışmadım. Yapan herkes ya yapamadı ya da beğenmedi. Veya tamamen reddettiler. Bu çok sinir bozucu.( Uzun, hassas, sulu oral seks nasıl da isterim. Böyle arzuları olan tek kişi ben değilim?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 200
Az önce karıma oral seks yaptım, çok memnun oldu. Daha sonra daha fazlasını söylüyor. kesinlikle söylüyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 792 Views
-
Last post by Peru’da
-
- 15 Replies