Cunnilingus’u seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum

Bir kadının dış cinsel organının dudaklar, dil veya dişlerle manipüle edildiği bir oral seks biçimi
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Cunnilingus’u seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum

Unread post by Guest »

🎀 Oral seks yapmayı seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum. Ama 23 yaşındayım, hâlâ doğru adamla tanışmadım. Yapan herkes ya yapamadı ya da beğenmedi. Veya tamamen reddettiler. Bu çok sinir bozucu (Uzun, hassas, sulu oral seks nasıl da istiyorum. Bu tür arzuları olan tek kişi ben değil miyim?
onanist1982
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Orientation: heteroseksüel
 Re: Cunnilingus’u seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum

Unread post by onanist1982 »

Genel olarak konuşursak, seks için flört ediyorlar, sadece sitede kalıyorlar, çünkü çoğu durumda gerçek toplantıya kimse gelmiyor ve eğer gelirlerse soğuğa düşüyorlar ve ancak kayıt ofisinden sonra seks yapmaya başlıyorlar.
Evli
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Evli »

Size kendi tecrübelerimden yola çıkarak söyleyebilirim. Eşime bunu yapmaktan hoşlanmadım (aşağılayıcı hissettim; beni yanlış bir şey yapmaya zorladı). Ama boşandıktan sonra onu herhangi bir şekilde geri almak istedim. Haftada 4 kez şaka yollu am yalayıcısı olmayı teklif etti, ben de kabul ettim. Hiçbir zaman beyaz kayganlaştırıcıyla gelmedi. Uzlaşma adına şevkle yaladım ve ancak 30 dakika sonra cennet gibi bir orgazm yakaladı. Bu gerçekten hoşuna gitti ve ben de ona çılgın bir orgazm yaşatmayı sevdim. Böylece iki yıl boyunca elle yalayan biri oldum, sadece cunnilingus’taki diğer adamlar enayiydi. Ama bir saat önce orada başka adamların siklerinin olduğunu bildiğim için onun klitorisini ve anüsünü emmekten yorulmuştum. İki yıl boşuna iade etmedim ama tecrübe kazandım ve yalamayı seven kızlara bayılıyorum. Yani kocanıza bir teşvik vermeye çalışın, o onu yalayacak ve siz de onun herhangi bir isteğini yerine getireceksiniz.
Archie
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Archie »

Cunnilingus’u seviyorum. Özellikle de onun içine girdiğinde sperm bir çeşme gibi aktığında. Eşim bu duruma çok üzülüyor
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Büyüleyici »

Ben şahsen oral seks yaptığımda zevk alıyorum))) amın nasıl şiştiğini, meyve suyu salgıladığını ve kızın bundan nasıl hoşlandığını hissetmek! Bu harika bir duygu
These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 2):
Köpük kauçuk, görünüyor_normal
Zhenina
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Zhenina »

Emmeyi sevenler kadar yalamayı sevenlerin de olduğunu sanıyordum, yani. neredeyse her şey.
These users thanked the author Zhenina for the post:
genç bayan
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135

Unread post by genç bayan »

Büyük olasılıkla durum budur. Buradaki kesin istatistikleri bilmek çok zor çünkü hiçbir şekilde düzenlenemiyor ve hesaplanamıyor. Ama eğer yaklaşık ve yaklaşık ise, o zaman evet derdim, yaklaşık olarak eşit çıkıyor. Ve her iki cinsiyetten de oral seks veya oral seksten hoşlanmayan belirli bir yüzde (muhtemelen yüzde 10) var.
Nicholas
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44

Unread post by Nicholas »

Guest: 06 Dec 2019, 09:34 Cunnilingus’u seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum. Ama 23 yaşındayım, hâlâ doğru adamla tanışmadım. Yapan herkes ya yapamadı ya da beğenmedi. Veya tamamen reddettiler. Bu çok sinir bozucu.( Ne kadar da uzun, hassas, sulu oral seks istiyorum. Bu tür arzularda yalnız değilim
evet, yalnız değilsin, çok var biz
Mega
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Orientation: biseksüel

Unread post by Mega »

Ben de bunu yaparken çok heyecanlanıyorum
İskender 19
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by İskender 19 »

Guest: 06 Dec 2019, 09:34 &#127872 ; Oral seks yapmayı seviyorum. Ben sadece bu okşamayı seviyorum. Ama 23 yaşındayım, hâlâ doğru adamla tanışmadım. Yapan herkes ya yapamadı ya da beğenmedi. Veya tamamen reddettiler. Bu çok sinir bozucu.( Uzun, hassas, sulu oral seks nasıl da isterim. Böyle arzuları olan tek kişi ben değilim?
Kız arkadaşıma yalan söylüyorum ve ben hoşuma gitti ama en önemlisi bir arkadaşımı davet ettiğimizde aklımı başımdan alıyor, onu ağzına alıyor ve sonra beni oral seksten alamıyorsun, muhteşem bir şey.
Mnbvcxz987654321
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 200

Unread post by Mnbvcxz987654321 »

Az önce karıma oral seks yaptım, çok memnun oldu. Daha sonra daha fazlasını söylüyor. kesinlikle söylüyorum
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”