Bir kızı, erkek arkadaşı onu yatağa yatırmadan önce ondan nasıl uzaklaştırırsınız?
-
Автор темыAndryukha
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 2 months
Bir kızı, erkek arkadaşı onu yatağa yatırmadan önce ondan nasıl uzaklaştırırsınız?
Üniversitedeki Olya kızını beğeniyorum. O 25, ben 22. Aynı masada oturuyoruz, çok iyi iletişim kuruyoruz ve kendisini beğeniyorum. Ama bir ay önce 30 yaşını geçmiş bir erkek arkadaşı oldu. Şimdi sürekli derslere geç kalıyor, havasında değil geliyor, dersleri kötüleşiyor, her zaman bir şekilde sinirleniyor. Bu, ilişkilerinde her şeyin yolunda gitmediği anlamına gelir. Onu yatağa sürüklemeden önce onları nasıl tamamen yok edebilirim?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bir kızı, erkek arkadaşını yatağa yatırmadan önce ondan nasıl uzaklaştırırsınız?
Bence ilişkilerini yok etmek aptalca bir fikir (var mı?). Sadece daha ısrarcı veya daha anlayışlı olun, neden bu kadar değiştiğini merak edin, onu anlayın, onunla konuşun, onunla birlikte olmak istediğinizi ima edin.
Bence 22 yaşında hala çok az tecrüben var ve 25 yaşında bir kız seni henüz seks partneri olarak algılamıyor. Sanırım 30 yaş üstü biriyle zaten seks yapmışlar, belki de onun baskısı yüzünden, bu yüzden mutsuz ve bu kadar kasvetli.
Bence 22 yaşında hala çok az tecrüben var ve 25 yaşında bir kız seni henüz seks partneri olarak algılamıyor. Sanırım 30 yaş üstü biriyle zaten seks yapmışlar, belki de onun baskısı yüzünden, bu yüzden mutsuz ve bu kadar kasvetli.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Re: Bir kızı, erkek arkadaşını yatağa yatırmadan önce ondan nasıl uzaklaştırırsınız?
Bana öyle geliyor ki bunların hepsi annesi baştan çıkarılan, bir kız baştan çıkarılan ya da hepsi aynı bilince sahip olan aynı pisliğin paylaşımları.
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Orientation: biseksüel
peki seni yatağa sürüklediğinde ne değişir?
ve genel olarak beni uzun zaman önce yatağa sürüklediğini düşünüyorum.
ve genel olarak beni uzun zaman önce yatağa sürüklediğini düşünüyorum.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kızı dövmek mi? Bir silah seçin ve onunla gerektiği gibi savaşın)))) Hoşuna gidecek
)))

-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 339 Views
-
Last post by Dgonio2022
-
- 186 Replies
- 19427 Views
-
Last post by SvetikFox
-
- 13 Replies
- 661 Views
-
Last post by Sussetsat
-
- 31 Replies
- 1111 Views
-
Last post by Carlos
-
-
New post Kızı yatağa yatırmanın bir amacı yok!
by Orjinallik » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler - 15 Replies
- 696 Views
-
Last post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-