Bir çapkın sevgilime baskı yapıyor. Onu çıkarmadan önce onu nasıl kurtarabilirim?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Andryukha1994
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 1 month
 Bir çapkın sevgilime baskı yapıyor. Onu çıkarmadan önce onu nasıl kurtarabilirim?

Unread post by Andryukha1994 »

İş yerinde hoşlandığım bir kızımız var. Son zamanlarda bir adam aktif olarak onu takip ediyor (herkes onun kadın avcısı olduğunu biliyor). Artık onu sürekli işe götürüyor, sürekli onun yanında bir yerde, onunla iletişim kuruyor. Daha önce sürekli ona sarılmaya ya da okşamaya çalışıyordu, kadın onu uzaklaştırıyordu ama artık bunu yapmıyor. Ama şimdi onun yanında daha çok gülüyor, sorularına ironiyle cevap veriyor. Cuma günü işten sonra parka yürüyüşe çıktılar. O 45’in üzerinde, o benim yaşım. Görünüşe göre iltifatları ve önerileriyle sürekli ona baskı yapıyor. Ne yapalım? Onun işini bitirmeden onu ondan nasıl kurtarabilirim?
Sussetsat
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
 Re: Kadın avcısı sevgilime baskı yapıyor. Onu çıkarmadan önce onu nasıl kurtarabilirim?

Unread post by Sussetsat »

Eğer görmediyseniz, bu onların hiçbir şeyleri olmadığı anlamına gelmez. Benzer sahneleri defalarca gördüm ve neredeyse her zaman aynı sonuçla karşılaştım. İlk başta kız temkinli davranır ama sonra bacaklarını açar... Kızlar çapkınlardan hoşlanır çünkü o sürekli küstahça onu rahatsız eder ve kızlar buna bayılır. Bir erkek mütevazıysa kız ona bakmaz bile ama küstahlığı onları tahrik eder
These users thanked the author Sussetsat for the post (total 2):
Cidden, Endişeli
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kadın avcısı sevgilime baskı yapıyor. Onu çıkarmadan önce onu nasıl kurtarabilirim?

Unread post by Merkez »

sosay6996: 25 May 2022, 23:12 İlk başta kız temkinli davranıyor ama sonra bacaklarını açıyor...
gerçekten, onun zaten onun altında olduğunu nereden biliyorsun?
Sussetsat
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Asla bilemezsiniz.
Ama eğer sürekli olarak onu gezdiriyorsa, genellikle bu tür birkaç gezi onun bacaklarını açması için yeterlidir. Üstelik kişi çapkınsa, kız vermezse çok uzun süre peşinden koşmayacak, daha hızlı veren başka birine asılmaya başlayacaktır. Bu nedenle bence zaten buna sahiplerdi.

Ve kendisine sarılmaya izin vermemesi vb. bunun nedeni, takımdaki hiç kimsenin, itibarını zedelememek için aralarında bir şey olduğunu düşünmesini istememesidir, kadınlar için bu önemlidir ve kimse orayı görmediğinde, Tanrı bilir ne olur.
İş yerinde meslektaş olan ve birbirleriyle iletişim bile kurmayan insanlarla tanıştım, bu yüzden kimse aralarında bir şey olduğunu bilmiyordu ama işten sonra tavşanlar gibi seviştiler
These users thanked the author Sussetsat for the post:
Cidden
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Merkez »

yani zaten çekmişse neden peşinden koşmaya devam ediyor?
Автор темы
Andryukha1994
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Andryukha1994 »

Merkez: 26 May 2022, 01:20 eğer zaten çektiyse neden peşinden koşmaya devam ediyor?
Sana onun çektiğini düşündüren nedir?!
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Merkez: 26 May 2022, 01:20 Peki madem zaten onu kendine çektiyse neden peşinden koşmaya devam ediyor?
Yani kız iyi, belki de öyle değil yatakta ama aynı zamanda sosyal :smile340:
Sussetsat
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Peki onu becerdiği gerçeğine göre, sizce hemen koşmayı bırakmalı mı? Aralarında bir bağlantı olsun diye koşuyor, sonra ne sikişmeli?
Fedot
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59

Unread post by Fedot »

Onu kendin becer, yoksa sen sümük çiğnerken, yalnız kaldığında sana nereye gideceğini gösterecek.
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by yedili »

Konunun başka bir sahte olduğunu düşünüyorum. Peki, aynı konuları üreten gelişimsel engelli birden fazla erkek olamaz, sonra anneleri, kızları vb.
Yazara kendisinin kız olmasını ve bu adamı baştan çıkarmasını, sonra onun sorununu tavsiye ederim. bir kerede çözülecektir.
Eugene1eva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111
Orientation: biseksüel

Unread post by Eugene1eva »

Andryukha1994: 25 May 2022, 22:17 İşyerinde hoşlandığım bir kız var. Son zamanlarda bir adam aktif olarak ona asılıyor
Adam her şeyi doğru yapıyor. İster ve özgür kıza top atar. Sen kimsin? Ondan hoşlanıyor musun ve bu konuda hiçbir şey yapmıyor musun? Peki, salyalı olman kimi suçlayacak? Konunun anlamını gerçekten anlamıyorum... sen onun için kim değilsin ve o da senin için kim değil. Neden onun kişisel hayatına karışıyorsun? Eğer hoşuna gidiyorsa evlen. Aksi taktirde başkalarının işine burnunuzu sokmuş olursunuz...
Sussetsat
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Soruyu yazanın duyguları var ama erkek arkadaşı sadece sikişmek istiyor ve sen yazarın salyalı, fahişenin yakışıklı olduğunu söylüyorsun.
Ahlaki değerleri olmayan o kadar alçak bir insansın ki kendine izin veriyorsun böyle şeyler söylemek.
These users thanked the author Sussetsat for the post:
Merkez
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Merkez »

sosay6996: 26 May 2022, 09:40 Aralarında bir bağlantı olacak şekilde koşuyoruz, sırada ne var
peki, bu da konunun yazarının konuyla hiçbir ilgisi olmadığı anlamına geliyor onun :)
Sussetsat
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Merkez: 26 May 2022, 14:31 konunun yazarının konuyla hiçbir ilgisi olmadığı anlamına gelir
Yanıtla Önceki. konuSonraki konu

13 gönderi • Sayfa 1 / 1
Hızlı yanıt, yorum, inceleme

H2 H3 H4 merkezi hsimg’in kaydırma spoileri tel textarea
Metnin büyük/küçük harf değişimi: Harf çevirisi:
Emojiler

Diğer ifadeler...

Birleştirme önceki mesajla birlikte

Ek eklemek istemiyorsanız alanları boş bırakın. Dosyaları mesaj penceresine sürükleyerek ekleyebilirsiniz.

İzin verilen maksimum ek boyutu: 15 MB.

İlgili konular Sevdiklerimi 27 yaşındaki bir adamın saldırılarından nasıl koruyabilirim?
niqk’in son mesajı « 07 Şubat 2022, 20:06
Foruma eklendi Genel sorular seks hakkında
Cevaplar: 39 ACİL!!! Bana öyle geliyor ki sevgilimi baştan çıkarmak istiyor. Ne yapmalı???
Vikylechka75’in son mesajı « 01 Mart 2022, 23:36
Foruma eklendi Seksle ilgili genel sorular
Cevaplar: 34
Kim sevgili karımı sikmek ister? +380985090124 WhatsApp telgrafına yazın
Alex’in son mesajı 17 « 04 Mayıs 2022, 14:07
Foruma eklendi Erkekler ve erkekler için sorular
Cevaplar: 5
ACİL!!! Bir çapkın sevgilinize yaklaşırsa ne yapmalısınız?
Tverdii’den son mesaj « 29 Nisan 2022, 12:33
Cevaplar: 30
nYeni mesaj Sevgilime çapkın biri yaklaşıyor. Ne yapmalı?
Son mesaj Ufa adamı « 23 Mayıs 2022, 18:17
Cevaplar: 5
Go

Aşk sanatı hakkında forum
phpBB® Forum Yazılımı tarafından desteklenmektedir © phpBB Sınırlı Rusça desteği phpBB
n
Süre: 0,062s | En Yüksek Bellek Kullanımı: 3,26 MB | GZIP: Açık

Sitede reklam
YÜKLENİYOR...
Ekle
Maalesef evet, yazarın arkadaşlık bölgesi dışında hiçbir şeyi yok
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views