Tavsiye konusunda yardım: Avukat Ksenia’nın hizmetleri için seks yapıp yapmama (başka bir kızla bağlantı kurmak istiyor)
-
- Potansiyel seks nesnesi

Arka plan: Kendimi zor bir yaşam durumunun içinde buldum: işverenle sorunlar, 6 aylık ücretlerin ödenmesi.
Bu konularda (iş anlaşmazlıkları vb.) uzmanlaşmış bir avukatla iletişime geçtim. . Daha doğrusu bir avukata. Veya bir avukat (hangisi doğru bilmiyorum). Onu televizyondan öğrendim.
Paranın toplanmasına yardım edeceğine söz verdi.
Hizmetler karşılığında benim için oldukça büyük bir meblağ istedi. Bende yok dedim. Keşke yarım yıl maaş almadan oturabilseydim. Anlaşacağımızı söyledi ve bizi restoranda iş stratejisini tartışmaya davet etti. Ödeme yaptığını söyledi.
Benden hoşlandığı için "bunu aynen kabul etmeye" hazır olduğunu zaten ima etti. Paraya gerek yok. Bu diyaloga benzer bir şey.
Avukat Ksenia: "Senin gibi kızları seviyorum". Ne demek istediğimi anlıyor musun?
Ben: Anlıyorum. Ama düşünmem gerekiyor.
Sonra arkama bakmadan koştum. Birkaç gün boyunca şoktaydım. Şoktayım.
Bir yandan, dürüstçe kazandığım paraya çok ihtiyacım var! Ve onları geri almama yardım edebilir. Bunu tek başıma halledemem. Öte yandan lezbiyen değilim. Teklif ettiği şey beni aşıyor. Bunun nasıl yapıldığını hayal bile edemiyorum. Parmaklarınla mı?
O halde belki ben de aynı fikirde olabilirim? Aradı ve yazdı. Mahkemeye gitmek için sürenin dolduğunu, acele etmemiz gerektiğini söylüyor. Mesela katılıyorum. Temel olarak, nesnel olarak güzel. Yataktaki tercihlerini unutup ona istediğini verebilir. Ancak işverenin cezalandırılmasına yardımcı olacaktır.
Ne düşünüyorsunuz? Kazandığım parayı gerçekten almak istiyorum.
Peki bu nasıl bir lezbiyen seksi? Ondan ne beklenebilir? LGBT konusuyla hiç ilgili değil.
Bu konularda (iş anlaşmazlıkları vb.) uzmanlaşmış bir avukatla iletişime geçtim. . Daha doğrusu bir avukata. Veya bir avukat (hangisi doğru bilmiyorum). Onu televizyondan öğrendim.
Paranın toplanmasına yardım edeceğine söz verdi.
Hizmetler karşılığında benim için oldukça büyük bir meblağ istedi. Bende yok dedim. Keşke yarım yıl maaş almadan oturabilseydim. Anlaşacağımızı söyledi ve bizi restoranda iş stratejisini tartışmaya davet etti. Ödeme yaptığını söyledi.
Benden hoşlandığı için "bunu aynen kabul etmeye" hazır olduğunu zaten ima etti. Paraya gerek yok. Bu diyaloga benzer bir şey.
Avukat Ksenia: "Senin gibi kızları seviyorum". Ne demek istediğimi anlıyor musun?
Ben: Anlıyorum. Ama düşünmem gerekiyor.
Sonra arkama bakmadan koştum. Birkaç gün boyunca şoktaydım. Şoktayım.
Bir yandan, dürüstçe kazandığım paraya çok ihtiyacım var! Ve onları geri almama yardım edebilir. Bunu tek başıma halledemem. Öte yandan lezbiyen değilim. Teklif ettiği şey beni aşıyor. Bunun nasıl yapıldığını hayal bile edemiyorum. Parmaklarınla mı?
O halde belki ben de aynı fikirde olabilirim? Aradı ve yazdı. Mahkemeye gitmek için sürenin dolduğunu, acele etmemiz gerektiğini söylüyor. Mesela katılıyorum. Temel olarak, nesnel olarak güzel. Yataktaki tercihlerini unutup ona istediğini verebilir. Ancak işverenin cezalandırılmasına yardımcı olacaktır.
Ne düşünüyorsunuz? Kazandığım parayı gerçekten almak istiyorum.
Peki bu nasıl bir lezbiyen seksi? Ondan ne beklenebilir? LGBT konusuyla hiç ilgili değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Yanıt: Tavsiye konusunda yardım: Avukat Ksenia’nın hizmetleri için seks yapıp yapmama (başka bir kızla bağlantı kurmak istiyor)
Lezbiyen ilişkilerinden bu kadar korkmamalıydın. Sadece biraz farklılar ama özü aynı; zevk. Üstelik o kız sana çok hoş göründü. Bunda esas olan ilk defa kafanızı değil, tutkunuzu ve yeni hislerinizi kullanmaktır. Kısaca onlara teslim olun.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Tavsiye konusunda yardım: Avukat Ksenia’nın hizmetleri için seks yapıp yapmama (başka bir kızla bağlantı kurmak istiyor)
Bu doğru - bunun hakkında düşünmeniz gerekiyor. Güçlü! Çünkü lezbiyen oyunlarını seviyor olabilirsiniz ya da seks yapmaktan tamamen caydırıyor olabilirsiniz. Wapche!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- alex503311
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Bana öyle geliyor ki herhangi bir şüpheniz varsa deneyebilirsiniz. Ve eğer cinsiyetinize hiç değmiyorsa, o zaman bu kendinizle alay konusu olacaktır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Katılıyorum. Fanatizm için zaman yok elbette. Kadın bedenine karşı bariz bir tiksinti hissediyorsanız o zaman elbette kendinizi zorlamamalısınız.
-
öyle bir Ksenia Mikhailichenko var :)
-
- Nirvana’dayım
-
Az önce o avukata açıklık getirdim
-
- Nirvana’dayım
Ve herkes onu biliyor; lezbiyen mi?
-
evet, LBGT örgütü Coming Out ile bağlantılı, onlara hukuki yardım sağlıyor
-
- Nirvana’dayım
LGBT topluluğuna karşı hiçbir şeyim yok. Yeter ki sessizce toplumlarıyla sikişsinler ve haklarını savunmak için siyasete karışmasınlar...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
ama neden bu avukatı seçti, yalnız mı falan, hepsi tuhaf
-
- Nirvana’dayım
Peki , belki burada rolünüzü oynamanız için basit bir şans var...
-
Acaba davasını kazandı mı ve her şey nasıl bitti?
-
- Nirvana’dayım
Bekleyeceğiz ve belki göreceğiz...
-
Bu arada, Ksenia’nın VK sayfasına baktım, o yaşlı değil ve gerçekten de korkutucu değil
-
- Nirvana’dayım
-
312 ama tüm lezbiyenler gibi korkutucu. Fotoğraflarına bakın ve görünüşünü hatırlayın ki sokaktaki benzerlerini tanıyasınız.
Böyle kişilerden uzak durmalısınız. Yaklaştığınızda (gidecek başka yer yok), sanki bir manyak görmüş gibi etrafa bakarak kaçmaya başlarlar. Bu daha başlangıç, sonra “Yardım et manyak” diye bağırarak kaçacaklar.
Fotoğraflarda yaşlı değil çünkü fotoğraflar 20 yıl öncesine ait.
Böyle kişilerden uzak durmalısınız. Yaklaştığınızda (gidecek başka yer yok), sanki bir manyak görmüş gibi etrafa bakarak kaçmaya başlarlar. Bu daha başlangıç, sonra “Yardım et manyak” diye bağırarak kaçacaklar.
Fotoğraflarda yaşlı değil çünkü fotoğraflar 20 yıl öncesine ait.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
niqk, bu tür durumları biliyor musun?
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Lezbiyenlerin olduğu veya daha doğrusu lezbiyen videolarının olduğu kaç video, örneğin güzel bir milf ve güzel bir kızın olduğu ,
iki güzel genç kız da elbette sempati duyacaktır, ancak üçüncü nesil bir lezbiyen
erkek gibi giyindiğinde, güzel bir yüze sahip olmadığında ve yapay penis veya çüklü külot giydiğinde ve hemen yeni bir kızı sikmeye başlarsa bu herkese uygun olmaz.
Ve bir kız baştan çıkarmaya, okşamaya, sonra oral seks yapmaya başladığında, o zaman neredeyse hiç kimse karşı koyamaz.
Arkadaşım beğenmedi, ben sadece evrensel olanı tercih ediyorum, yani bishkanın sevimli olduğunu düşünüyorum, vs., çok hoş bir kızı baştan çıkarmak lezbiyen bir butch’tan veya erkek gibi kaba bir erkekten daha kolaydır.
Lezbiyenlerin olduğu veya daha doğrusu lezbiyen videolarının olduğu kaç video, örneğin güzel bir milf ve güzel bir kızın olduğu ,
iki güzel genç kız da elbette sempati duyacaktır, ancak üçüncü nesil bir lezbiyen
erkek gibi giyindiğinde, güzel bir yüze sahip olmadığında ve yapay penis veya çüklü külot giydiğinde ve hemen yeni bir kızı sikmeye başlarsa bu herkese uygun olmaz.
Ve bir kız baştan çıkarmaya, okşamaya, sonra oral seks yapmaya başladığında, o zaman neredeyse hiç kimse karşı koyamaz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Peki kabul ettiniz mi, etmediniz mi?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 82 Replies
- 14222 Views
-
Last post by Tavşan
-