İlk seksim

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Misafir_524
Potansiyel seks nesnesi
 İlk seksim

Unread post by Misafir_524 »

O zamanlar 19 yaşındaydım, bir arkadaşımla iki kıza araba sürüyordum, onlar içki içiyordu, ben de araba kullanıyordum. Bir arkadaşım kendinden büyük bir kızla buluştu ve o onu uğurlamaya gitti, ben de küçük olanı çay içmeye kulübeye götürdüm. Uzun süre onu yatağına yatıramadım, bunu ona söylemekten korktum. Ama sonra kendisi beni öpmeye karar verdi ve onu yatağa taşıdım, soydum ve içeri girdim, bu benim ilk seksim olduğu için, mutluluğun zirvesindeydim, gerçekten 20 dakika sonra geldim, ah nasıl da inledi, ve vücut önümde ne kadar harika yatıyordu, kırmızıydı ve adı Sveta’ydı, bir kez bitirdikten sonra üzerime oturdu ve yaklaşık 40 dakika boyunca üzerime atladı, çünkü penis sadece 16 cm uzaktaydı ve acı veriyordu, sonra tekrar Üstüne uzandım ikinci kez geldim, sözleri daha derin ve durma beni deli etti, üçüncü kez sikim kalkmadı, çekti ve kalktı, 10 kez geldi ve üç kez geldim, gece saat 12’den sabah 6’ya kadar onu dövdüm. Unutulmaz bir geceydi.
Misafir_221
Potansiyel seks nesnesi
 Re: İlk seksim

Unread post by Misafir_221 »

Ve bir kızla birlikte arabanın arka koltuğundaydım. Ben koltuğa oturdum, o da üstüne oturdu. 1,5 saat boyunca üzerime atladı ve ben hala boşalmadım. Bacaklarım fena halde çatlıyordu))
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Piero »

Doğru, bu benim ilk seksim değildi ama bunu sonsuza kadar hatırlıyorum! 80’li yılların ortalarındaydı, genç ve kaslı sarışın bir adamdım, Artybash köyündeki Teletskoye Gölü’nde (Altay) teyzemle tatil yapıyordum. Orada Aishe adında çok güzel, inanılmaz güzel bir kızla tanıştım... Yeterince zamanım oldu ve onunla ciddi aşk yaşamaya başladım. Yatağa geldi ama inatla bunun olmasına izin vermedi. Üstelik onunla istediğini, istediğin şekilde yapabilirdin ama nüfuza izin vermiyordu. Zaten hamile kalmaktan korkmasının günah olduğunu düşünmüştüm, ancak çözüm daha basitti - kız neredeyse her gün av çiftliğinin başı olan kendi babası (yerel soylular) tarafından kullanılıyordu. Onu istediği kişiyle çıkabileceği, öpebileceği ama kimsenin amına girmesine izin vermeyeceği konusunda uyardı! Bunu hemen hissedeceğini (?!) ve kendisine ve kendisine giren kişiyi kendisiyle birlikte öldüreceğini söyledi. Sonunda bundan sıkıldım ve onunla tüm bağlarımı kopardım. Biysk’e ve oradan da Barnaul ve St. Petersburg’a gitmeme tam anlamıyla iki gün kalmıştı. Son kez balık tutmaya gittim ve orada, gölün vahşi kıyısında onunla tanıştım. Beni çalılıklara götürdü ve herhangi bir giriş yapmadan bana verdi. Seks ilahiydi, akşama kadar bu güzel vücuda deli gibi eziyet ettim, defalarca geldi ve sadece iç çekti. Ertesi sabah yerel bir polis memuruyla birlikte Biysk’e doğru yola çıktım ve bir daha oraya gitmedim. Ama bir keresinde teyzem, kız kardeşim Annushka ile yaptığı bir konuşmada bana Artybash’ta meydana gelen korkunç bir olaydan bahsetmişti - yerel şef güzel kızını öldürdü ve "bölgeyi ayaklar altına almaya" gitti... O macerayı hatırlamaktan hâlâ tedirgin oluyorum! Güzel bir kızın ölümünden dolaylı olarak sorumlu olduğum ortaya çıktı! Eğer bu işin sonunun geleceğini bilseydim, Aişe’yi St. Petersburg’a götürür, evlenir ve babama kızını aratırdım...
These users thanked the author Piero for the post (total 3):
Evgeniy-Spb, Sibiryak89, Yağdaki hamsi!!!
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Piero, Meslektaşım, mektup türü sizin güçlü noktanızdır )) . Zevk ve keyif için anılarınızı kendiniz ve bizim için yayınlamaya devam edin)) :daypyat:
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Evgenii-SPb, Teşekkürler! Hiçbir zaman yazma tutkusunu fark etmedim.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Piero: 18 Feb 2022, 11:54 Evgenii-SPb, Teşekkürler! Hiçbir zaman yazmaya meraklı olduğumu fark etmedim...
Alçakgönüllü olmayın!) En büyük şükran sizin yazınızdır!)) Bekliyoruz !) :daypyat:
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Evgenii-SPb, tamam! Bir gün seni hayal kırıklığına uğratmamaya çalışacağım!
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Piero, kulağa biraz belirsiz geliyor))). Siz anılarınızı yazın, biz de okuyalım. :göz kırp:
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Evgenii-SPb, tamam!
n
2 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Evgenii-SPb, Ve hatırlanması gereken bir şey var! Ve çok! Yine de hayat neredeyse yaşanmış ve içinde o kadar çok şey vardı ki...!

1 dakika 12 saniye sonra gönderilir:
Evgenii-SPb, Ama her şey için yeterli zaman yok!
These users thanked the author Piero for the post:
Evgeniy-Spb
Alex.Teslenko
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by Alex.Teslenko »

Sarhoş olduğu ortaya çıktı; arkadaşımın yüzü kötüydü ama figürü normaldi. Ve izlenimin kendisi, kaslarıyla kıvrandığı ve elbette korkudan bitirmediğiydi)))
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Orientation: biseksüel

Unread post by Firavun faresi »

İlk tam teşekküllü seksim 18 yaşında işteydi, 38 yaşında bir bayanla tanıştım çünkü her zaman daha tecrübeli biriyle deneyim kazanmak istersiniz! Sonuç olarak, seks öyle oldu ve en önemlisi
bel soğukluğuyla birlikte silinmez bir anı da geldi! Harika, anladığım şey bu, hayatımın geri kalanında deneyim kazandım!)))) (eh, bel soğukluğunu 2 haftada tedavi ettim, geriye kalan tek şey küçük bir mesele - hafızanın nasıl formatlanacağı) :) :) :) !
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”