En iyi oral seksim M+M

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 131
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 En iyi oral seks M+M

Unread post by Himi »

Yaklaşık 10 yıl önce ilk kez biseksüel olmaya karar verdim ve zaman zaman bunu uyguladım. Size şimdiye kadar bir erkeğe yaptığım en iyi oral seksten bahsetmek istiyorum.
Zaman zaman taksi şoförü olarak çalıştım ve o zamanlar FriendVokrug uygulaması işe yaradı. Orada, gece taksi yaparken, bir adamın oral seks için bir erkeğe para ödemeye hazır olduğunu belirten bir reklamla karşılaştım. Onunla biraz konuştuktan sonra, + - benim yaşlarımda genç bir adam tarafından karşılandığım adrese doğru yola çıktım. Sokakta bir sigara içtik ve dairesine gittik.
Biraz sarhoştu ama süreç için hazırdı. Kanepeye oturdu ve pantolonunu indirerek güzel, orta derecede büyük, traşlı penisini ortaya çıkardı. Dizlerimin üzerine çöktüm ve ona oral seks yapmaya başladım. Temiz cildin ve biraz tuzlu yağın tadı gerçekten hoşuma gitti. Zevki uzatmak için zaman zaman sigara molası vererek dikkatini dağıtıyordu ve ben de ağzımda penisinden inanılmaz bir zevk alıyordum. Bir süre sonra ayağa kalktı ve bol miktarda ağzıma geldi. Spermin ağzıma sıçradığını, sadece akmakla kalmayıp ritmik bir şekilde sıçradığını, tüm ağzımı doldurduğunu hissettim. Onu zevkle yuttum ve kararlaştırılan miktarı aldıktan sonra daireden çıktım.
These users thanked the author Himi for the post:
abartı
Viragom
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 143
Registered for: 1 year 7 months
 Re: En iyi oral seks M+M

Unread post by Viragom »

Evet, berbat olmaları güzeldir ve rahatlayabilirsiniz. En keyifli an, ağzınıza dökmeniz ayrı bir heyecan, sadece boşalırsınız ve işin nereye varacağını düşünmezsiniz.
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years
 Re: En iyi oral seks M+M

Unread post by jant11 »

Evet çok güzel yazılmış.. Ama yine de benim için ibne ayakkabıya köpek pisliğinden daha kötü..
Affedersiniz arkadaşlar..
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”