Yavru köpeğin cinsi nedir?
Burada hiç zoofil var mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 241
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Yanıt: Zoofili
Gulya, köpek yavrusu mu yetiştiriyorsun ama Zaten bir oğul mu yetiştirdin? Bazı nedenlerden dolayı onu düşünmeyi bıraktın. Daha önce onunla acil seks planlarını yazmıştın.
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Sibiryak89, Gulya oğlunun zaten 20 yaşında olduğunu yazdı Bu yaşta arkadaşlarına annesiyle seks konusunda övüneceğini sanmıyorum.
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
merhaba, kendimi bir zoofil olarak görmüyorum ama köpeklerde 2 kez oldu, söyleyebilirim)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Hikâyenizi okumayı çok isteriz!!! :zeki:
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Dmitry2, sergey.jilin
-
- Nirvana’dayım
-
- İlgi gösteriliyor
:lütfen:
in genel olarak şöyleydi: Sadece bankta oturuyordum salıncak ve Köpek dizimin üzerinde zıplamaya başladı ve yani, anladınız) İlk başta şaka yollu bir şekilde elimle köpeğin penisine dokundum ama inanılmaz heyecanlandım, bu yüzden ailem evde yokken bu köpeği eve getirdim ve emdi, ama arkadaşım ebeveynleriyle birlikte kulübeye giderken ikinci köpeği benim için bıraktı, sonra ilk kez içeri bir köpek aldım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 241
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Nirvana’dayım
İkincisinin zaten tecrübesi vardı anladığım kadarıyla, ne yapacağımı bildiğime göre, sen de hissettin mi?Loli: ↑18 Dec 2021, 21:04 :lütfen:in genel olarak şöyleydi: Sadece Salıncakta oturuyordum ve köpek dizimin üzerinde zıplamaya başladı ve siz de anladınız) İlk başta şaka yollu bir şekilde elimle köpeğin penisine dokundum ama inanılmaz heyecanlandım, bu yüzden ailem evde değilken, Bu köpeği eve getirdim ve ona oral seks yaptım ama ikinci köpek arkadaşım, ailemle birlikte yazlığa giderken onu bıraktım, sonra ilk kez içeriye bir köpek aldım
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Önce kendinize bir köpek alın
6 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
6 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Buradaki herkesin ilginç bir hayatı var, öyle ya da böyle, ben çok şanssızım)Salmyr: ↑11 Jul 2021, 22:36 Bir kere kulüpte bir kızla tanıştım ve yanına gittik, evinde köpeği vardı, süreç başlayınca köpek odaya girip yanımıza geldi. Kız üstümde oturuyordu ve köpek yatağa tırmanıp ona bağlanmaya başladı, biraz korktum ama kız benden korkmamamı istedi ve bir süre seks olmadığında bunu açıkladı. uzun süre umutsuzluktan köpekle sevişti. Nasıl olduğunu görmeye beni davet etti ve ben de kabul ettim. Sonuç olarak dört ayak üzerine çöktü ve köpeğin içine girmesine yardım etti. Nedenini bilmiyorum ama çok heyecanlandım. Sonuç olarak, beni emdi ve köpek onu kedinin içinde becerdi, işi bittiğinde yaklaşık 5 dakika boyunca aletini çıkaramadı ve çıkardığında ondan çok fazla sperm aktı. onunla iletişim kuramadım)
var, katılmak istiyorum)Kaliningrad var mı? Denemek istiyoruz
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 433
.......
- These users thanked the author Fan for the post (total 10):
- Sibiryak89, Kasım, Yurik, vl123kl, Denis881, Sergey Arı, yıldız benzeri, Ded, Rasaroam, MağaralarJ
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
Bu konuyla ilgili neden az fotoğraf var? Yoksa yayınlamıyor musun?
- These users thanked the author Viking for the post:
- seksforumu_
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Bir keresinde kız kardeşimin Danua köpeğine baktım, elimle amını çektim, hoşuna gitti ama işler bundan öteye gitmedi; pire ve mandalina asmaktan korkuyordum.
- These users thanked the author Larisa for the post (total 3):
- Sibiryak89, Avare, Dexter
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Biz Batı Ukrayna’dan bir çiftiz. Yaklaşık 5 yıldır bu tür seks yapıyoruz. İlgileniyorsanız yazın.
- These users thanked the author siliyorum for the post (total 8):
- Sibiryak89, Fan, kalıntılar, Silyon, ben de onu istiyorum, Öksürük, Serge, On
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Herkese iyi akşamlar. Kız arkadaşım yakın zamanda memleketine gitti ve bana köpeğiyle oynadığı oyunların bir videosunu gönderdi, hoş bir sürpriz oldu)
-
- Nirvana’dayım
-
- Göz teması kurmak
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Göz teması kurmak
-
- Total posts: 11
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 6):
- George, Piero, Kırk beşinci, Sergey Arı, Evgeniy7519, xxccxx
-
- Total posts: 20
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
Hemen bir ata sahip olmak daha iyidir, ancak su aygırı olan bir fil bulursanız, o zaman mahvolursunuz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
Herkese merhaba, bana hikayenizi anlatın
Annemle yaşıyorum ve bir şekilde bir yavru civciv aldık
8-9 ay geçti, köyümüzde boğa olmadığı için ortalıkta dolaşmaya başladı , annem bana, keşke yürümese diye piliç becermemi teklif etti
Bunda ne yanlış var diye düşündüm, ama kabul ettim, almak için bir sandalye çektim, annem onu bir direğe bağladı
Biraz yukarı yürüdüm, sikimi biraz çektim, ayağa kalktım, ama piliç’i bakirenin içine sürdüm ve piliçle sürmeye başladım, önce eğildi ve sonra eğildi
annem oradaydı ve izliyordu
bir hatunu amına sürerken, bir kadına göre çok hoş ve ateşliydi ve orada sanki biri sikini emiyormuş gibi hissettim
15 kadar araba sürdüm -20 dakika, boşalacağımı hissettim ve anneme şimdi boşalacağımı söyledim, annem de evet dedi tabii ki içine boşaldım, ona boşaldım ve sanki birisi gerçekten varmış gibi hissettim Spermi emerek aletimi çıkarmak istedim ama hemen yapamadım, vantuzlu bir hatun gibi onu geri çektim, fazla beklemedim ve bir homurtu sesiyle çıkardım. Spermin civcivden dışarı akmaması garip, o hepsini aldı, kadınların aksine sperm dışarı akıyor
bu yüzden hemen hemen her gün civcivle sikişmeye başladım, civciv o zaman anlayamadı deli, sakince durdu ama ben onu bir yıl boyunca becerdim, sonra civciv yürümeyi bıraktı
sonra bizden sonra komşu da ondan bir civciv aldı, sonunda yürüdü, annem onu sikişmeye davet etti komşu Shura’nın da kabul ettiği civciv, gittim Zaten bekliyordu, onu bağladım, sandalyeyi aldım, sik zaten olmuştu ama aynı zamanda onu civcivin kedisine sürdü, hatta siki bir emme gibi kendine çekti fincan, kıyaslandığında zorlukla sürdüm, civcivimin amı farklıydı, sıcak ve daha sıkıydı, Shura yakınlarda durdu ve ben ona boşalmazken onu izledi, yaklaşık 10 dakika sürdü ve civcivin içine geldi, beni emdi 15 dakika kadar orada durdum ve onu çıkaramadım, yaklaşık altı ay boyunca onun civcivini becerdim
bunlar benim genç ineklerle seks hikayelerimdi.
Annemle yaşıyorum ve bir şekilde bir yavru civciv aldık
8-9 ay geçti, köyümüzde boğa olmadığı için ortalıkta dolaşmaya başladı , annem bana, keşke yürümese diye piliç becermemi teklif etti
Bunda ne yanlış var diye düşündüm, ama kabul ettim, almak için bir sandalye çektim, annem onu bir direğe bağladı
Biraz yukarı yürüdüm, sikimi biraz çektim, ayağa kalktım, ama piliç’i bakirenin içine sürdüm ve piliçle sürmeye başladım, önce eğildi ve sonra eğildi
annem oradaydı ve izliyordu
bir hatunu amına sürerken, bir kadına göre çok hoş ve ateşliydi ve orada sanki biri sikini emiyormuş gibi hissettim
15 kadar araba sürdüm -20 dakika, boşalacağımı hissettim ve anneme şimdi boşalacağımı söyledim, annem de evet dedi tabii ki içine boşaldım, ona boşaldım ve sanki birisi gerçekten varmış gibi hissettim Spermi emerek aletimi çıkarmak istedim ama hemen yapamadım, vantuzlu bir hatun gibi onu geri çektim, fazla beklemedim ve bir homurtu sesiyle çıkardım. Spermin civcivden dışarı akmaması garip, o hepsini aldı, kadınların aksine sperm dışarı akıyor
bu yüzden hemen hemen her gün civcivle sikişmeye başladım, civciv o zaman anlayamadı deli, sakince durdu ama ben onu bir yıl boyunca becerdim, sonra civciv yürümeyi bıraktı
sonra bizden sonra komşu da ondan bir civciv aldı, sonunda yürüdü, annem onu sikişmeye davet etti komşu Shura’nın da kabul ettiği civciv, gittim Zaten bekliyordu, onu bağladım, sandalyeyi aldım, sik zaten olmuştu ama aynı zamanda onu civcivin kedisine sürdü, hatta siki bir emme gibi kendine çekti fincan, kıyaslandığında zorlukla sürdüm, civcivimin amı farklıydı, sıcak ve daha sıkıydı, Shura yakınlarda durdu ve ben ona boşalmazken onu izledi, yaklaşık 10 dakika sürdü ve civcivin içine geldi, beni emdi 15 dakika kadar orada durdum ve onu çıkaramadım, yaklaşık altı ay boyunca onun civcivini becerdim
bunlar benim genç ineklerle seks hikayelerimdi.
- These users thanked the author HATA for the post (total 4):
- Sergey Arı, Öksürük, Ded, MağaralarJ
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Eğer daha sonra buzağıları olursa, o zaman gerçek bir yapımcısın!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- Piero, George, Kırk beşinci, Sergey Arı
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
ne kadar zalimce bir şeyBUGOR: ↑04 Jan 2022, 19:42 Herkese merhaba, bana hikayenizi anlatın
Annemle yaşıyorum ve bir şekilde genç bir düve aldık
8-9 ay geçti, köyümüzde boğa olmadığı için yürümeye başladı , annem ortalıkta dolaşmasın diye bana piliç becermeyi teklif etti
Bunda ne var diye düşündüm, ama kabul ettim, almak için bir sandalye çektim, annem onu bir direğe bağladı
Biraz mastürbasyon yaptıktan sonra ayağa kalktım, sikim ayağa kalktı, ama onu piliçlerin bekaretine sürdüm ve piliçleri sürmeye başladım, baştan itibaren o eğildi ve hatta üzerine eğildi
annem oradaydım ve izliyordum
bir hatunun amına doğru araba sürerken, bir kadına göre çok hoş ve sıcaktı ve orada sanki biri sikini emiyormuş gibi hissettim
Yaklaşık 15-20 dakika sürdüm , Boşalacağımı hissettim ve anneme şimdi boşalacağımı söyledim, annem de evet dedi, tabii ki içine boşaldım, onun içine boşaldım ve sanki birisi gerçekten sperm emiyormuş gibi hissettim. Sikimi çıkarmak istedim ama hemen yapamadım, sanki vantuz gibi, piliç onu geri çekti, fazla beklemedi ve öyle bir ses çıkararak bir kıvrım çıkardı
civcivden sperm akmıyor, hepsini aldı, kadınların aksine sperm dışarı akıyor
bu yüzden hemen hemen her gün civcivle sikişmeye başladım. Sonra civciv artık sinirlenmedi, ayağa kalktı sakince ve onu bir yıl boyunca siktim, sonra piliç takılmayı bıraktı
sonra bizden sonra komşu da pilici ondan satın aldı, sonunda ortalıkta dolaştı, annem onu sikmemi önerdi , bu yüzden komşu Shura kabul ettim, yanına gittim, zaten bekliyordu, onu bağladım, sandalyeyi aldım, sik zaten olmuştu ama aynı zamanda onu piliçin amına da sürdü, hatta siki ona bir şey gibi çekti vantuz, kıyaslandığında zorlukla sürdüm, civcivimin kedisi farklıydı, sıcak ve daha sıkıydı, Shura yakınlarda durdu ve ben ona gelene kadar izledim, yaklaşık 10 dakika sürdü ve civcivin içine geldi, sikimi emdi kendi içine kapandı, bu yüzden yaklaşık 15 dakika orada durdum ve onu çıkaramadım. Yaklaşık altı ay boyunca onun piliçini becerdim.
Bunlar genç ineklerle yaşadığım seks hayatım boyunca yaşadığım hikayeler

-
- Total posts: 11
.... büyük şaka, ne zaman uyanacaksın?
- These users thanked the author Kopyalar for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
Her şey olabilir. Ormanda bir zamanlar kablolu genç bir komşu buldum. Şok oldum ve aşırı heyecanlandım.
- These users thanked the author André for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Öksürük
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 354 Views
-
Last post by Dmitrij881