Burada hiç zoofil var mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Zoofili
Kız kardeşimin evinde sadece bir kez canlı olarak bir köpeğin onu nasıl yaladığını, onun bir şeye bulaştığını ve köpeğin onu yaladığını gördüm.
-
- Potansiyel seks nesnesi
2019 yazında büyükannemle birlikte köyde tatildeydim. Erkekler, köylerinde erkek bir köpeğin 12-13 yaşlarında bir kız çocuğunu becerdiğini, kızın neredeyse altı ay boyunca bunu yaptığını, çok memnun olduğunu söyledi. Sadece arkadaşlarıma, köpek işini bitirip kilitte durduktan sonra, o bırakana kadar uzun süre dört ayak üzerinde durmak zorunda kaldığımdan şikayet ediyordum... Ve ilk başta aynı anda hem acı verici hem de hoştu ama sonra çok yüksek bir heyecan yaşamaya başladım! Büyükannesi onu kovaladı ve kovaladı, cezalandırdı, yürüyüşe çıkmasına izin vermedi, ama yaşlılığını nereden takip edebilirdi - okula gidiyor gibi görünüyordu ama samanlıkta köpekle ortaya çıktı! Ya da büyükanne işini merkezde sürdürecek, ev kilitli olacak, bu yüzden pencereden dışarı çıkmayı ve köpeği bahçede bırakmayı başarıyor... Bir kadın bir köpekle denerse, onu dışarı çıkaracağını söylemelerine şaşmamalı. her zaman onunla dalga geçecek ve bir erkeğe gerek yok!
-
Ergenlik çağındayken, sperm zehirlenmesi tavan yaparken, bir keçiyi siktim! Oldukça bağımlı hale geldi, bazen onu günde iki kez dövüyordu, ama daha sık olarak günde bir kez, sabahları! Her sabah keçimi meraya çıkardım, uzun bir zincire bağladım, o da bütün gün otladı, akşam da onu takip edip ahıra getirdim. Ama sabah, çok eğlendiğimde, önce keçiyi ahırın arkasına aldım (orada ayçiçekleri benim boyumdan uzundu) ve arka tarafa yerleştim! İlk başta en uygunsuz anda benden uzaklaştı ama sonra buna alıştı ve olduğu yerde kaldı! Onu becermeyi gerçekten seviyordum - amcığı dardı, dardı ve içi daima ıslaktı! Her şeyin beyaz elma ağaçları gibi gitmesi çok yazık...
-
Ve 12-13 yaşlarımdayken köyde bir kaz becerdim! Guska’nın amcığı benim aletime tam uygundu, çok eğlendim! Teyzem yakaladı ve anneme anlattı. Ve beni şehre götürdüler! Bundan önce annem beni parçaladı; kıçım maviydi!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Orientation: heteroseksüel
) beklemede
1 saat 13 dakika 25 saniye sonra gönderildi: sınıf ))
56 dakika 31 saniye sonra gönderildi: ))) merhaba, hayvanat bahçesi de sizi heyecanlandırıyor mu yoksa uyguladınız mı?
1 saat 13 dakika 25 saniye sonra gönderildi: sınıf ))
56 dakika 31 saniye sonra gönderildi: ))) merhaba, hayvanat bahçesi de sizi heyecanlandırıyor mu yoksa uyguladınız mı?
- These users thanked the author Roma for the post (total 10):
- George, İban, Avare, Elbisecod25, Güçlü, Anne, Sibiryak89, Byk, Cidden, Rahatla_19
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
vit123[/refvit123, iyi günler. Hayvanlarla cinsel ilişkiyle ilgili birkaç yayınınızı gördüm. Bir sorum var, sorabilir miyim?
-
Bana orada keçileri ve domuzları nasıl becerdiklerini anlattı. Daha sonra şaka yaptığını ve işte iletişim kurduğu kişileri trollediğini düşündüm.
Domuzun içinin sıcak olduğunu söyledi. Dediği gibi takarsın ve hemen gelir. Domuz da bundan hoşlandığını söyledi. Orada homurdanarak duruyor.
Ayrıca keçilerden de bahsetti. Onun kaçmasını önlemek için ayaklarını botlarının üstüne sokup sonra onu sikeceğini söyledi. İşte bu yüzden hiçbir yere kaçmıyor.
Bir keresinde iş yerinde bir sebepten dolayı birkaç yıl bir yerlerde hapsedilen bir adamdan haber almıştım.Poltava belediye başkanı: ↑29 Aug 2021, 17:00 Ergenlik çağındayken, sperm toksikozu alışılmışın dışındayken, bir keçi siktim! Oldukça bağımlı hale geldi, bazen onu günde iki kez dövüyordu, ama daha sık olarak günde bir kez, sabahları! Her sabah keçimi meraya çıkardım, uzun bir zincire bağladım, o da bütün gün otladı, akşam da onu takip edip ahıra getirdim. Ama sabah, çok eğlendiğimde, önce keçiyi ahırın arkasına aldım (orada ayçiçekleri benim boyumdan uzundu) ve arka tarafa yerleştim! İlk başta en uygunsuz anda benden uzaklaştı ama sonra buna alıştı ve olduğu yerde kaldı! Onu becermeyi gerçekten seviyordum - amcığı dardı, dardı ve içi daima ıslaktı! Her şeyin çılgınca gitmesi çok yazık....
Bana orada keçileri ve domuzları nasıl becerdiklerini anlattı. Daha sonra şaka yaptığını ve işte iletişim kurduğu kişileri trollediğini düşündüm.
Domuzun içinin sıcak olduğunu söyledi. Dediği gibi takarsın ve hemen gelir. Domuz da bundan hoşlandığını söyledi. Orada homurdanarak duruyor.
Ayrıca keçilerden de bahsetti. Onun kaçmasını önlemek için ayaklarını botlarının üstüne sokup sonra onu sikeceğini söyledi. İşte bu yüzden hiçbir yere kaçmıyor.

-
- heyecanlanıyorum
) pek fazla ısınma yok
- These users thanked the author Roma for the post (total 22):
- George, Tolkala, Ayrılıyorum, bir peri, Avare, Fritz, en iyi melodi, nikolj202, İkisi birden, Denis881, Elbisecod25, şefkatli, HATA, Dimon169, INVAR, Sibiryak89, Cidden, MaksMaks, Ded, misafirler, Vadim1972, MağaralarJ
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Total posts: 16
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
-
- Total posts: 16
-
- heyecanlanıyorum
ve bunun gibi
1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
ve bu da iyi)
1 dakika sonra gönderildi:
bir mucize bekliyorum
1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
ve bu da iyi)
1 dakika sonra gönderildi:
bir mucize bekliyorum
- These users thanked the author Roma for the post (total 13):
- George, Avare, Fritz, en iyi melodi, nikolj202, Denis881, Elbisecod25, Sibiryak89, Dmb’ler, Cidden, Rasaroam, Rahatla_19, MağaralarJ
-
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Bana gelince, bu birbirini becermekten daha iyi.Vasyanitsa: ↑31 Aug 2021, 15:24 Bir keresinde iş yerinde bir sebepten dolayı bir yerlerde hapsedilen bir adamdan haber almıştım.
Bana oradaki mahkumların keçileri ve domuzları nasıl becerdiğini anlattı. Daha sonra şaka yaptığını ve işte iletişim kurduğu kişileri trollediğini düşündüm.
Ayrıca keçilerden de bahsetti. Onun kaçmasını önlemek için ayaklarını botlarının üstüne sokup sonra onu sikeceğini söyledi. Böylece hiçbir yere kaçmaz
- These users thanked the author Yatutsluchaino for the post (total 3):
- Dmb’ler, Ded, sergey.jilin
-
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
Bir arkadaşının yazlık arşivinden
- These users thanked the author Avare for the post (total 8):
- George, Fritz, Denis881, Elbisecod25, Sibiryak89, Dmb’ler, Ded, Rasaroam
-
- heyecanlanıyorum
arşivden henüz pek bir şey çıkmadı
- These users thanked the author Roma for the post (total 18):
- George, Avare, Fritz, Sergey Arı, Korsan, nikolj202, Dimas, Denis881, Sergey, Elbisecod25, pavel.kornilov, Dimon169, INVAR, Sibiryak89, wild_max, yıldız benzeri, Ded, Rasaroam
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Devam
🥰
Güzellik
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Devam
- These users thanked the author Avare for the post (total 8):
- Fritz, George, Sergey Arı, Denis881, Elbisecod25, Kasım, yıldız benzeri, XV1900
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
soru! neden kaltağa giremiyorum? Diz boyu büyük orospu çoktan doğum yapıyormuş gibi görünüyordu.
-
- heyecanlanıyorum
Fritz, ) önce kaltağı hazırlaman gerekiyor bir parmağınızı sonra ikincisini parmaklarınızın arasına sokarsınız, alışınca bunu isteyecektir)
8 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
başlangıçta şu şekilde
10 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
)) ve isterseniz böyle devam edin
8 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
başlangıçta şu şekilde
10 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
)) ve isterseniz böyle devam edin
- These users thanked the author Roma for the post (total 10):
- George, Avare, en iyi melodi, Denis881, Elbisecod25, INVAR, Ded, Rasaroam, Rahatla_19, MağaralarJ
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
-
- heyecanlanıyorum
Vovan, eğer orospu içeri girmezse daire) o zaman hayır 20 yıldır kimsenin onu bir kaltaktan kaptığını söylediğini hatırlamıyorum) iki ayaklı olmadığı sürece
-
Fritz, büyük bir doğum yaptım, hiç doğum yapmadım, genç husky (2 yaşında), her zaman vermeye hazırdır, özellikle kızgınlık dönemindeyken - eve gelmeseniz bile sizi kapıda karşılar ve yere düşürür... Ama her zaman öyle değildi böyle! İlk başta onu hiçbir şey için vermedim! Kızgınlığa gelene kadar bekledi, onu okşadı, halının üzerine koydu ve uzun süre amına masaj yaptı! Hoşuna gitti. Önce gliserinle yağlanmış parmağı (küçük parmak) soktum, penis gibi ileri geri hareket ettim... Sonra yağlanmış işaret parmağını soktum, çalıştı, tepki vermeye ve sızlanmaya başladı ve parmağımı çektiğimde , uzun süre amını yaladı. Ertesi gün eczaneden yağlayıcı aldım, eve tamamen çıplak olarak geldim ve halının üzerine uzandım. Etrafımda dönüyor ve benim kıçım olmaya çalışıyor! Parmaklarımı tekrar soktum ve penisimi kayganlaştırıcıyla iyice yağladım ve yavaşça yerleştirmeye başladım. Özel bir tepki olmadı, sırtüstü uzandı ve ben de arka ayaklarını ellerimde tutarak ona girdim! Amcık sıkı, kaygan ve sıcak, toplara kadar girdi ve zevkle içine gömüldü! Ertesi gün parmaksız ve neredeyse yağlama olmadan hemen verdim! Sonra sıcaklık geçti ama ilk çağrımda her zaman veriyor... ve kızıştığında geçmeme izin vermiyor! Eşiğe adım attığımda beni yere düşürüp kasıklarıma burnunu sokması ya da koşup kıçını bana dayayıp sızlanması konusunda zaten eğitilmişti. Eğer sikimi kot pantolonumdan çıkarırsam hemen yalamaya başlıyor, sertleşiyorum ve onun "süngüsünün" tamamına giriyorum... Onu köpeğiniz için geliştirip kızartmaya çalışın! Vızıltı tavan yapıyor! Kadınlara gerek yok!
-
- heyecanlanıyorum
bu kesin) onunla bir toplantım vardı, bu bir şey) bayanlar dinleniyor
2 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Vacek, hangi bölgedesiniz?
2 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Vacek, hangi bölgedesiniz?
-
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Bir dakika, önce Alena’nın St. Petersburg’a bir iş gezisi yapması konusunda anlaşmıştık!!))
-
- heyecanlanıyorum
-
- Total posts: 19
Ben de denemek isterim, ne yazık ki ve ah, belki bir gün...
- These users thanked the author Kex77856 for the post:
- sergey.jilin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Anne canım, ne umut verici!)Sergey Bi: ↑12 Sep 2021, 16:55kesinlikle sevgili dostum, o zaten hazır, kasım ayında bunu planlıyor gibi görünüyor, çok eğleneceksin, asıl önemli olan ona daha fazlasını katmakEvgenii-SPb: ↑10 Sep 2021, 23:12 Bir dakika, önce Alena’nın St. Petersburg’a bir iş gezisi yapması konusunda anlaştık!!))![]()
![]()
eve gelmeden önce kendini yıkamayacak, bu yüzden burada onu yalayacağım ve senin zevkini öğreneceğim :oops :
![]()
-
- Total posts: 11
12 yaşımdan 26 yaşıma kadar orospularla yattım.
- These users thanked the author 1 Kazak Kurban Bayramı for the post:
- Ded
-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Hayvanat bahçesi yöneticiliği yapıyorum, Moskova’dan veya bölgeden kimse var mı? PM’ye yaz orospuları sikiyorum erkek kediler yavru köpekler
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 355 Views
-
Last post by Dmitrij881
-
- 8 Replies