Toplu taşıma araçlarında karşı cinse karşı çekim ve uyarılma yaşadınız mı hiç?
Bir keresinde şehirden komşu bir köye minibüsle seyahat ediyordum - yolculuk yaklaşık 5 saat sürdü - ondan önce şarap içtim, böylece şarap içtim biraz ve kulaklıkla müzik dinlemek daha eğlenceli olurdu - çünkü uzun bir yolculuk... Ve önümde bir kadın oturuyordu ve kıçının bir kısmı yolcu koltuğundan biraz dışarı çıkıyordu, böylece sen rahatlayabilirsin arkadan sakince kıçına dokundum ve annesi yanında oturuyordu - ilk başta araba sürerken onunla konuşuyorlardı - ve ben onların arkasında yalnızdım, minibüsün en ucunda oturuyordum, çoktan yürümeye başladığı sokakta hava kararsın* ve sikeyim, çok heyecanlandım ve hayatımda ilk kez toplu taşıma araçlarında bir kızın kıçına dokunmaya karar verdim - ilk önce onun tüm salona bağırmadığını, patisinin ve fırlatmasının olduğunu analiz ettikten sonra onu uzaklaştır, rahatsız ediyor! Umurumda değil, diye karar verdim - hava zaten oldukça karanlıktı ve parmak uçlarımla kıçını okşamaya başladım, sanki onu gıdıklıyordum - hiçbir şey söylemiyor gibiydi, sessizce oturdu ve yoluna devam etti - yaklaşık olarak. 2 dakika sonra tekrar kalçalarını okşamaya başladım - ve zaten o kadar şişmişti ki annesiyle konuşmuyordu - ama kıpırdanıyor ve oturuyor, bundan hoşlandığı anlaşılıyor ve bu onun ilk seferi :)) Tamam, elimi çektim! , hadi devam edelim, kız sakince sessizce oturuyor, büyük olasılıkla onu tekrar pençelemelerini bekliyor Ben zaten o zamana kadar küstahlaştım ve hadi onun kıçını okşayalım elimle uyluğuma dokundum, ona dokundum, masaj gibi sıktım)))))) ve yükseldi, ağır nefes almaya başladı, kıçını sandalyeye sürünerek sessizce oturdu - bir etek giyiyordu ve ben de zaten küstahça eteğinin bir kısmını yukarı kaldırdı (elimi daha da uzatmak zorunda kaldım) ve sanki bana aitmiş gibi kalçalarımı ve kıçımı yoğurmaya başlamıştı :evet: nasıl olduğunu bilmiyorum. bunu açıklamak için, ama bir tür dünya dışı zevk hissettim - yabancı ulaşım - çok havalı!! Sonra geldiler ve gittiler, artık onları göremedim. Benzer vakaları yaşayanlar lütfen paylaşsın
These users thanked the author EVLER for the post (total 11):
Toplu taşıma araçlarında karşı cinse karşı çekim ve uyarılma yaşadınız mı hiç?
Bir keresinde şehirden komşu bir köye minibüsle seyahat ediyordum - yolculuk yaklaşık 5 saat sürdü - ondan önce şarap içtim, böylece şarap içtim biraz ve kulaklıkla müzik dinlemek daha eğlenceli olurdu - çünkü uzun bir yolculuk... Ve önümde bir kadın oturuyordu ve kıçının bir kısmı yolcu koltuğundan biraz dışarı çıkıyordu, böylece sen rahatlayabilirsin arkadan sakince kıçına dokundum ve annesi yanında oturuyordu - ilk başta araba sürerken onunla konuşuyorlardı - ve ben onların arkasında yalnızdım, minibüsün en ucunda oturuyordum, çoktan yürümeye başladığı sokakta hava kararsın* ve sikeyim, çok heyecanlandım ve hayatımda ilk kez toplu taşıma araçlarında bir kızın kıçına dokunmaya karar verdim - ilk önce onun tüm salona bağırmadığını, patisinin ve fırlatmasının olduğunu analiz ettikten sonra onu uzaklaştır, rahatsız ediyor! Umurumda değil, diye karar verdim - hava zaten oldukça karanlıktı ve parmak uçlarımla kıçını okşamaya başladım, sanki onu gıdıklıyordum - hiçbir şey söylemiyor gibiydi, sessizce oturdu ve yoluna devam etti - yaklaşık olarak. 2 dakika sonra tekrar kalçalarını okşamaya başladım - ve zaten o kadar şişmişti ki annesiyle konuşmuyordu - ama kıpırdanıyor ve oturuyor, bundan hoşlandığı anlaşılıyor ve bu onun ilk seferi :)) Tamam, elimi çektim! , hadi devam edelim, kız sakince sessizce oturuyor, büyük olasılıkla onu tekrar pençelemelerini bekliyor :oops: Ben zaten o zamana kadar küstahlaştım ve hadi onun kıçını okşayalım elimle uyluğuma dokundum, ona dokundum, masaj gibi sıktım)))))) ve yükseldi, ağır nefes almaya başladı, kıçını sandalyeye sürünerek sessizce oturdu - bir etek giyiyordu ve ben de zaten küstahça eteğinin bir kısmını yukarı kaldırdı (elimi daha da uzatmak zorunda kaldım) ve sanki bana aitmiş gibi kalçalarımı ve kıçımı yoğurmaya başlamıştı :evet: nasıl olduğunu bilmiyorum. bunu açıklamak için, ama bir tür dünya dışı zevk hissettim - yabancı ulaşım - çok havalı!! Sonra geldiler ve gittiler, artık onları göremedim. Benzer vakaları yaşayanlar lütfen paylaşsın :smile340:
Boşver, mastürbasyon yap, mastürbasyon yap... [/quote]Tıpkı V.I. Lenin’in vasiyeti gibi) [/quote] Vasiyete katılmak ister misin? [/quote]teşekkür ederim, senin olmadan bir şekilde idare edeceğim grup))
JackTheJack, ancak bu aşırı bir şey gibi; mümkün bu tür durumlarda başınıza darbe alın ya da hapse girin, ancak taciz ettiğinize dair deliller ve tanıklar varsa falan! ve eğer şanslıysanız, onunla kol kola bir yabancıyla ayrılmak oldukça mümkün! Ya senden hoşlanıyorsa - hatta birçok kız bilerek halka seyahat ediyor. sırf bunun uğruna ulaşım, böylece yolculuk sırasında el yordamıyla ele geçirilsinler ve daha da iyisi sikilsinler - herkesin kendi cinsel tercihleri vardır - hatta böyle bir çöp bile var - daha sıklıkla kadınlarla - siz onunla seyahat ederken, haydi diyelim ki bir troleybüste ve binerken kalçasını kalçalarınıza dokundurarak boşalabiliyor - ama eğer birbirinize yakın oturuyorsanız - bunu bir kitapta bile okumuştum - her türlü cinsel hastalık ve tercihler ayrıntılı olarak anlatılmıştı Orası -
[ref=#bf0000]JackTheJack[/ref], ancak bu aşırı bir şey gibi; mümkün bu tür durumlarda başınıza darbe alın ya da hapse girin, ancak taciz ettiğinize dair deliller ve tanıklar varsa falan! ve eğer şanslıysanız, onunla kol kola bir yabancıyla ayrılmak oldukça mümkün! Ya senden hoşlanıyorsa - hatta birçok kız bilerek halka seyahat ediyor. sırf bunun uğruna ulaşım, böylece yolculuk sırasında el yordamıyla ele geçirilsinler ve daha da iyisi sikilsinler - herkesin kendi cinsel tercihleri vardır - hatta böyle bir çöp bile var - daha sıklıkla kadınlarla - siz onunla seyahat ederken, haydi diyelim ki bir troleybüste ve binerken kalçasını kalçalarınıza dokundurarak boşalabiliyor - ama eğer birbirinize yakın oturuyorsanız - bunu bir kitapta bile okumuştum - her türlü cinsel hastalık ve tercihler ayrıntılı olarak anlatılmıştı Orası -
MAKUMBA: ↑14 Dec 2021, 19:02
ve eğer şanslıysanız, onunla kol kola bir yabancıyla ayrılmak oldukça mümkün! Ya senden hoşlanıyorsa; hatta birçok kız topluluğa bilerek seyahat ediyor. sırf bunun uğruna ulaşım, böylece yolculuk sırasında el yordamıyla ele geçirilsinler ve daha da iyisi sikilsinler - herkesin kendi cinsel tercihleri vardır - hatta böyle bir çöp bile var - daha sıklıkla kadınlarla - siz onunla seyahat ederken, haydi diyelim ki bir troleybüsteyken, binerken kalçalarını uyluklarınıza dokundurarak boşalabiliyor - ancak birbirinize yakın oturuyorsanız
Birinin beğendi)
These users thanked the author JackTheJack for the post:
[quote=MAKUMBA post_id=48770 time=1639497755 user_id=4720] ve eğer şanslıysanız, onunla kol kola bir yabancıyla ayrılmak oldukça mümkün! Ya senden hoşlanıyorsa; hatta birçok kız topluluğa bilerek seyahat ediyor. sırf bunun uğruna ulaşım, böylece yolculuk sırasında el yordamıyla ele geçirilsinler ve daha da iyisi sikilsinler - herkesin kendi cinsel tercihleri vardır - hatta böyle bir çöp bile var - daha sıklıkla kadınlarla - siz onunla seyahat ederken, haydi diyelim ki bir troleybüsteyken, binerken kalçalarını uyluklarınıza dokundurarak boşalabiliyor - ancak birbirinize yakın oturuyorsanız [/quote]Birinin beğendi)
Sakince, bir şekilde bir kıçıma bastırdım ve elim onu çıkarmak için tırabzanın üzerindeydi, sanki yapmamışım gibi tiksindiğimi düşündüm, bu yüzden insanlar inene kadar sürdüm. Bir kez araba kullanırken bir kıza biraz baskı yapıldı
ama sırtından ya da yanından, ama ondan hoşlandım, araba kullanıyordum ve deliriyordum, ona baskı altında olmam çok hoş, bu yazık sonra kaçtık.
Nasıl- kampta ve kollektif çiftlikte de durum böyleydi, kızdan hoşlandım ama itiraf etmedim ama ondan gerçekten hoşlandım,
ve "Ve benim adım Fedya" diyorsunuz "Eh, ne aptal!" (C) filmi.
Genellikle salondan veya daha sık olarak salondan biri hakkında fanteziler kurarsınız. eski sevgilim ve çoğu zaman sonradan ortaya çıkıyor.
Ve baskı yapınca ahlaki açıdan daha hoş oluyor, kız arkadaşıma sarıldığımda şu ana kadar
ne kadar heyecan verici olduğunu hatırlıyorum, seks hızlı, ama burada saatler geçirebilirsiniz.
These users thanked the author alex503311 for the post:
Sakince, bir şekilde bir kıçıma bastırdım ve elim onu çıkarmak için tırabzanın üzerindeydi, sanki yapmamışım gibi tiksindiğimi düşündüm, bu yüzden insanlar inene kadar sürdüm. Bir kez araba kullanırken bir kıza biraz baskı yapıldı ama sırtından ya da yanından, ama ondan hoşlandım, araba kullanıyordum ve deliriyordum, ona baskı altında olmam çok hoş, bu yazık sonra kaçtık. Nasıl- kampta ve kollektif çiftlikte de durum böyleydi, kızdan hoşlandım ama itiraf etmedim ama ondan gerçekten hoşlandım, ve "Ve benim adım Fedya" diyorsunuz "Eh, ne aptal!" (C) filmi. Genellikle salondan veya daha sık olarak salondan biri hakkında fanteziler kurarsınız. eski sevgilim ve çoğu zaman sonradan ortaya çıkıyor. Ve baskı yapınca ahlaki açıdan daha hoş oluyor, kız arkadaşıma sarıldığımda şu ana kadar ne kadar heyecan verici olduğunu hatırlıyorum, seks hızlı, ama burada saatler geçirebilirsiniz.
[quote=rakia post_id=49235 time=1639758828 user_id=1252] Neyden bahsediyorsun burada, ama otobüste el yordamıyla aranmaktan daha kötü bir şey olamaz [/quote]
Otobüste sık sık el yordamıyla karşılaşıyor musun?
hayır, hatırlıyorum ben 11 yaşlarındayken otobüste bir adam külotuma girdi, duman kokuyordu, el yordamıyla acıyana kadar sıkıyordu ve ne yapacağımı bilmiyordum, çok utanç vericiydi, yapmadım anneme bile söylemem
hayır, hatırlıyorum ben 11 yaşlarındayken otobüste bir adam külotuma girdi, duman kokuyordu, el yordamıyla acıyana kadar sıkıyordu ve ne yapacağımı bilmiyordum, çok utanç vericiydi, yapmadım anneme bile söylemem
rakia: ↑17 Dec 2021, 20:17
Hayır, 11 yaşlarındayken otobüste bir adamın külotuma girdiğini, duman koktuğunu, el yordamıyla acıyana kadar sıktığını hatırlıyorum ve ne yapacağımı bilmiyordum, çok utanç vericiydi , anneme bile söylemedim
Ve bu, psikolojik travmaya neden olan olumsuz duygularla bağlantılı... Eğer durum böyle değilse o zaman kadınların kendisi erkekleri başlatabilir...
[quote=rakia post_id=49240 time=1639761423 user_id=1252] Hayır, 11 yaşlarındayken otobüste bir adamın külotuma girdiğini, duman koktuğunu, el yordamıyla acıyana kadar sıktığını hatırlıyorum ve ne yapacağımı bilmiyordum, çok utanç vericiydi , anneme bile söylemedim [/quote] Ve bu, psikolojik travmaya neden olan olumsuz duygularla bağlantılı... Eğer durum böyle değilse o zaman kadınların kendisi erkekleri başlatabilir...
Tabii ki olumsuz olanlarla okula gidiyordum ve birisinin külotuma girmesini beklemiyordum, henüz küçük olmama rağmen, aslında sadece amımı yoğurdular, baskı dışında hiçbir şey hissetmedim, yani iğrençti
Tabii ki olumsuz olanlarla okula gidiyordum ve birisinin külotuma girmesini beklemiyordum, henüz küçük olmama rağmen, aslında sadece amımı yoğurdular, baskı dışında hiçbir şey hissetmedim, yani iğrençti
rakia: ↑17 Dec 2021, 20:31
tabii ki olumsuz olanlarla birlikte okula gidiyordum ve birisinin külotuma gireceğini ummuyordum, henüz küçük olmama rağmen, aslında amımı ezdiler, hiçbir şey hissetmedim baskı dışında, iğrençti
Evet, yüzüyle bu kadar kaba bir şekilde oynanan küçük kıza ancak sempati duyulabilir...
[quote=rakia post_id=49244 time=1639762313 user_id=1252] tabii ki olumsuz olanlarla birlikte okula gidiyordum ve birisinin külotuma gireceğini ummuyordum, henüz küçük olmama rağmen, aslında amımı ezdiler, hiçbir şey hissetmedim baskı dışında, iğrençti [/quote]
Evet, yüzüyle bu kadar kaba bir şekilde oynanan küçük kıza ancak sempati duyulabilir...
Minibüse bindim. Kalabalıktı ve daha çok insan geliyordu. Otobüsün engelli bölümünün ortasında durdum ve başımın üstündeki tırabzanı tuttum. 27 yaşlarında tombul bir kız önüme geldi ve sırtı bana dönük durdu. İnsanlar giderek daha fazla yığılmaya başladı (sonuçta yoğun saatti) ve onu sığması için minibüsün daha derinlerine itmeye başladılar ve kürek kemikleriyle göğsümün üzerine indi. Temelde geri çekilip baskı yapmak istemedim, çünkü o zaman tırabzanı bırakmak zorunda kalırdım ve tutunacak hiçbir şey kalmazdı. Kıçına yakın bir temas hissettim ve heyecanlanmaya başladım. Biraz daha cesaretlendim ve kendimi daha da yakına bastırmak için kalçalarımı biraz öne eğdim ve anlık bir gariplik yaşadım çünkü artık delicesine sert olduğumu ve dürtüklediğimi ve kazara itilemeyeceğimi fark ettim. Minibüs sallanıyordu, tümseklerde kıçıma çarpıyordum. Heyecan aklımı bulandırıyordu. Özellikle birinden ücreti almak için hafifçe eğildiğinde ve ben de biraz daha aşağıya düştüğümde. Nefesim kesildi. Daha sonra metro istasyonuna gittik, bazı insanlar indi ve minibüs boş olduğundan artık böyle bir fırsat kalmamıştı. Yolun yarısında oturdum ve bu kızı izledim. Ondan hoşlanmadım ama çok heyecanlandım. Hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Beğenip beğenmediği ya da kalabalığın içinde olup da fark etmediği benim için bir sır olarak kalıyor...
These users thanked the author Oleksandr. for the post (total 2):
Minibüse bindim. Kalabalıktı ve daha çok insan geliyordu. Otobüsün engelli bölümünün ortasında durdum ve başımın üstündeki tırabzanı tuttum. 27 yaşlarında tombul bir kız önüme geldi ve sırtı bana dönük durdu. İnsanlar giderek daha fazla yığılmaya başladı (sonuçta yoğun saatti) ve onu sığması için minibüsün daha derinlerine itmeye başladılar ve kürek kemikleriyle göğsümün üzerine indi. Temelde geri çekilip baskı yapmak istemedim, çünkü o zaman tırabzanı bırakmak zorunda kalırdım ve tutunacak hiçbir şey kalmazdı. Kıçına yakın bir temas hissettim ve heyecanlanmaya başladım. Biraz daha cesaretlendim ve kendimi daha da yakına bastırmak için kalçalarımı biraz öne eğdim ve anlık bir gariplik yaşadım çünkü artık delicesine sert olduğumu ve dürtüklediğimi ve kazara itilemeyeceğimi fark ettim. Minibüs sallanıyordu, tümseklerde kıçıma çarpıyordum. Heyecan aklımı bulandırıyordu. Özellikle birinden ücreti almak için hafifçe eğildiğinde ve ben de biraz daha aşağıya düştüğümde. Nefesim kesildi. Daha sonra metro istasyonuna gittik, bazı insanlar indi ve minibüs boş olduğundan artık böyle bir fırsat kalmamıştı. Yolun yarısında oturdum ve bu kızı izledim. Ondan hoşlanmadım ama çok heyecanlandım. Hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Beğenip beğenmediği ya da kalabalığın içinde olup da fark etmediği benim için bir sır olarak kalıyor...
rakia, sarhoş buldozer sürücüsü sana el salladı - baskı kuvvet kontrol altında değil -kirli sosis parmaklarınızla
14 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Birçok kız ve kadın, özellikle de toplu taşıma araçlarındaki kalabalıkta, kıçlarını penise bastırmaya çalışıyor - eğer hâlâ yakışıklı bir erkekseniz! pantolonunuzun boyutunu öğrenmek için - çoğunlukla bu gibi durumlarda, bir adam ereksiyona başlar! ve herkesin otobüste durduğu ve tırabzanları tuttuğu bir durum vardı - önümde güzel bir kız duruyordu - ben hala gençtim ama zaten bir yetişkin ***** titrerken kendini penise bastırdı, sonra uzaklaştı biraz - ve kasıtlı olarak bir adım daha yaklaştım ve o anda aletim zaten ayaktaydı, ona yakınlaşmıştı ve gaflettiğini hissetti ama uzaklaşmayı düşünmedi, ona yaslandı ve o yüzden arabayı sürdü durdurma, daha da sert bastırma** Ve sik, bir levye gibi dışarı çıkacak şekilde durmadı, ancak midesi boyunca yukarı doğru ve kız, sanki topuzlarının arasına düşüyormuş gibi kalınlığını ve büyüklüğünü hissetti - his muhteşemdi - etrafta o kadar çok insan var ki kimse hiçbir şeyden şüphelenmiyor, o ve ben şu anda çok eğleniyoruz
[ref=#bf0000]rakia[/ref], sarhoş buldozer sürücüsü sana el salladı - baskı kuvvet kontrol altında değil -kirli sosis parmaklarınızla :roll:
[size=85 ] [color=green]14 dakika 6 saniye sonra gönderildi:[/color][/size ] Birçok kız ve kadın, özellikle de toplu taşıma araçlarındaki kalabalıkta, kıçlarını penise bastırmaya çalışıyor - eğer hâlâ yakışıklı bir erkekseniz! pantolonunuzun boyutunu öğrenmek için - çoğunlukla bu gibi durumlarda, bir adam ereksiyona başlar! ve herkesin otobüste durduğu ve tırabzanları tuttuğu bir durum vardı - önümde güzel bir kız duruyordu - ben hala gençtim ama zaten bir yetişkin ***** titrerken kendini penise bastırdı, sonra uzaklaştı biraz - ve kasıtlı olarak bir adım daha yaklaştım ve o anda aletim zaten ayaktaydı, ona yakınlaşmıştı ve gaflettiğini hissetti ama uzaklaşmayı düşünmedi, ona yaslandı ve o yüzden arabayı sürdü durdurma, daha da sert bastırma** Ve sik, bir levye gibi dışarı çıkacak şekilde durmadı, ancak midesi boyunca yukarı doğru ve kız, sanki topuzlarının arasına düşüyormuş gibi kalınlığını ve büyüklüğünü hissetti - his muhteşemdi - etrafta o kadar çok insan var ki kimse hiçbir şeyden şüphelenmiyor, o ve ben şu anda çok eğleniyoruz :oops:
Eşimin metroda dövüldüğü birkaç durum vardı ve bunu her zaman öfkeyle ve sinirle anlatırdı.
Ve burada, kar yağışı olduğunda ve metroda ezilme olduğunda, birisinin hissettiğimi söyledi. kıçına tokat atıyor. Ama ayrılamam. Bence bir daha dokunduğunda tadını çıkarsın. Evet ve çok hoş. Ama artık aşk kalmamıştı ve uzaklaşabilirdim,
fakat bunu yapmadım. Bir insanı kırmak ne büyük bir heyecan.
Sonunda kıçında lezzetli bir sperm lekesi kaldı. Ve o hala mağazanın etrafında dolaşıyor
These users thanked the author Yabancı for the post:
Eşimin metroda dövüldüğü birkaç durum vardı ve bunu her zaman öfkeyle ve sinirle anlatırdı. Ve burada, kar yağışı olduğunda ve metroda ezilme olduğunda, birisinin hissettiğimi söyledi. kıçına tokat atıyor. Ama ayrılamam. Bence bir daha dokunduğunda tadını çıkarsın. Evet ve çok hoş. Ama artık aşk kalmamıştı ve uzaklaşabilirdim, fakat bunu yapmadım. Bir insanı kırmak ne büyük bir heyecan. Sonunda kıçında lezzetli bir sperm lekesi kaldı. Ve o hala mağazanın etrafında dolaşıyor
Bu hikaye uzun zaman önce yaşandı. Özel bir şey değil ama o zamanlar ya 19 ya da 20 yaşındaydım. Metroya girdim ve küpeştenin yanında solda durdum. Sabah oldu, insanlar akın ediyor, sırtımı tırabzanlara yaslayıp ayağa kalkıyorum. İnsanlar içeri giriyor ve bir kadın sırtı bana dönük duruyor. Şekli iyi, insanlar içeri girip onu bana doğru bastırıyorlar. Ayağa kalkıyorum ve hiçbir yere dönemem. Kıçını bana bastırıyor, aletim dikleşiyor ve topuzlarının arasında olacak şekilde ayağa kalkıyor. Bana öyle geliyordu ki, kasıtlı olarak bana yaklaştı ve kasıtlı olarak ileri geri hareket ediyordu, ama çok az. Sikim ayaktaydı, yaz mevsimiydi ve bir anda periskop gibi çıkmayacağından endişeleniyordum. O da kıvranıyor, belki pantolonu düşer. Kırmızı duruyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi çok memnun hissettim ama aynı zamanda boşalmaktan da korkuyordum çünkü hala çalışmak zorundaydım ve o zaman ne yapardım? Biraz yana doğru dönmeye başladım ve artık dayanamadım. İstasyondan çıktı ve arkasına bile bakmadı. 34 yaşındayım ve bunu hala hatırlıyorum.
These users thanked the author Söylemek for the post (total 2):
Bu hikaye uzun zaman önce yaşandı. Özel bir şey değil ama o zamanlar ya 19 ya da 20 yaşındaydım. Metroya girdim ve küpeştenin yanında solda durdum. Sabah oldu, insanlar akın ediyor, sırtımı tırabzanlara yaslayıp ayağa kalkıyorum. İnsanlar içeri giriyor ve bir kadın sırtı bana dönük duruyor. Şekli iyi, insanlar içeri girip onu bana doğru bastırıyorlar. Ayağa kalkıyorum ve hiçbir yere dönemem. Kıçını bana bastırıyor, aletim dikleşiyor ve topuzlarının arasında olacak şekilde ayağa kalkıyor. Bana öyle geliyordu ki, kasıtlı olarak bana yaklaştı ve kasıtlı olarak ileri geri hareket ediyordu, ama çok az. Sikim ayaktaydı, yaz mevsimiydi ve bir anda periskop gibi çıkmayacağından endişeleniyordum. O da kıvranıyor, belki pantolonu düşer. Kırmızı duruyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi çok memnun hissettim ama aynı zamanda boşalmaktan da korkuyordum çünkü hala çalışmak zorundaydım ve o zaman ne yapardım? Biraz yana doğru dönmeye başladım ve artık dayanamadım. İstasyondan çıktı ve arkasına bile bakmadı. 34 yaşındayım ve bunu hala hatırlıyorum.
[quote=NitroJ post_id=67649 time=1651511213 user_id=4972] Evet, bu dokunuşlarınız saçmalık, bir kez otobüste sikildim... beni heyecanlandırmıyor... [/quote]
[quote=NitroJ post_id=67649 time=1651511213 user_id=4972] Evet, bu dokunuşların saçmalık, bir kez otobüste sikildim... beni heyecanlandırmıyor... [/quote] Yaptım yanlış kişiye mi dokundun? 😁
Kızlar, toplu taşıma araçlarında size sık sık dokunuldu mu veya dokunuluyor mu? Bunu kendin mi istiyorsun? Bundan sonra devam edecek bir tanıdık var mıydı?
Last post
Toplu taşıma kullanmıyorum ama bazen halka açık yerlerde eşime nazikçe dokunuyorum, neredeyse her zaman elimi çekiyor ama bir kez bile bunu benim yaptığımı söylemedi!
Sanırım her kız ya da kadın en az bir kez ulaşım sırasında birileri tarafından el yordamıyla taciz edilmiştir. Belki ona dokunmadı ama kasıtlı olarak baskı yaptı vb. Bu konudaki duygularınız neler?...
Last post
Dikkat açıkça gösterilirse, duruma bağlıdır: başvuru sahibi basitçe hoşlanmayabilir ve o zaman olumsuzluklar ortaya çıkacaktır. Aksi takdirde, zamanın olup olmamasına bağlıdır: eğer vaktiniz yoksa,...
Lütfen bize gerçek toplu tecavüz hikayelerinizi anlatın, bunu kim yaşadı? Değilse de konuşalım. Toplu tecavüz, bir kız ve bir grup erkeğin ona saldırmasıdır. Kural olarak, her şeyi bir adam başlatır,...
Last post
MZHM aynı zamanda geng-beng’dir.
Hayır, Galinka. Nasıl başladı, kim bilir, belki aynı anda üç kişiyle ve bu da normdur :lol: Terimin tarihsel arka planını bile anlatabilirsiniz. Şimdi bu onun hala...