Kızlar, sitede bulunanlardan herhangi birinin normal minik incilerden daha büyük klitorisleri var mı? Göster, paylaş... Utanıyorsan bana PM atabilirsin.
Üzüleceğim. Seni öpüyorum

Vay canına, biz (sapıklar) buradayız, bunun gibi kadınları arıyoruz :bel_flag : ))) ve seks terapistlerine ve psikiyatristlere dağılıyorlarTender: 08 Dec 2021, 22:34 Uygulamamda en büyük klitoris 7 cm idi.Emeklilik öncesi yaşta, yaklaşık 55 yaşında (tam olarak hatırlamıyorum) bir bayan, geceleri zayıflatıcı emisyon şikayetleriyle randevuya geldi. orgazm ve gündüz mastürbasyon veya cinsel ilişki sırasında orgazma ulaşmanın zorluğu. Koca yok. Neredeyse her gün ve hafta sonları birkaç kez mastürbasyon yapıyor......

Böyle "güzellik fikirleri"nin seni bir seks forumuna nasıl getirdiğini merak ediyorum...

Siyahi bir adamın buna nasıl sahip olduğunu anlatan hikayenin yazarı tarafından yazıldı))))MAKUMBA: 13 Dec 2021, 02:16yeter! bir mikro sik gibi - lanet olası pislikler! Eminim bir erkeğin sikini reddetmezsiniz, değil mi? klitoris gibi berbat olurdu

evet, keşke böyle biriyle tanışabilseydim :)Tender: 08 Dec 2021, 22:34 Uygulamamda en büyük klitoris 7 cm idi.Emeklilik öncesi yaşta, yaklaşık 55 yaşında (tam olarak hatırlamıyorum) bir bayan, geceleri zayıflatıcı emisyon şikayetleriyle randevuya geldi. orgazm ve gündüz mastürbasyon veya cinsel ilişki sırasında orgazma ulaşmanın zorluğu. Kocam yok.

Ах и напиздел! А где анал, БДСМ, и прочие ништяки? Забыл придумать?AxAX: 23 Sep 2021, 22:16 Üçüncü sınıfta bir tür tatil vardı, ailem ve arkadaşları yürüyüşe çıktılar ve beni ve benim yaşımdaki başka bir kızı evde uyumaya bıraktılar. Bizi aynı yatağa koyup gittiler. Uzun bir süre orada yattık, bir şeyler hakkında konuştuk, sonra ona amımı göstermemi önerdi, o da amını gösterecekti. Soyunduk ve biberime dokunmaya başladı, dokundu, baktı, ağzına koydu, emmeye çalıştı, hoş geldi. Sonra onun kedisine baktım, ondan önce diğer kızlardan periyodik olarak yarıklar gördüm, dokundum, dudaklarını açtım, bu yüzden amcıkları biraz anlıyor gibiydim. Ve dudaklarını ayırdığımda, diğer tüm kızların aksine, küçük bir kediye benzeyen (tabii ki benimkinden çok daha küçük) küçük bir çıkıntı gördüm, bu beni şaşırttı, ama sonra dışarı çıkmış gibi görünmüyordu. Benden onu öpmemi istedi, ilk başta istemiyormuş gibi göründüm - küçümsedim ama o - "Ben senin amını öptüm ve sen de beni öptün" öpmeye başladım, sonra dilimle yalamamı istedi , yalamaya başladım, sonra dedi ki -ve em, seni emdiğim gibi, emmeye başladım ve tüm aksiyon hoşuma gitti. Kokmaya bile başladı ama o zaman bunun tahrik edici bir koku olduğunu bilmiyordum. Sonra beni çekti ve kendi kendine mastürbasyon yapmaya başladı, baktım hala bunun mastürbasyon olduğunu anlamadım, sonra bitirdi, biraz şok oldu ve yattık. Daha sonra, henüz ergenlik çağındayken, ne kadar heyecanı "özlediğimi" anlamaya başladım. 9-10 yaşlarındaydık.
Kızlar, sitede bulunanlardan herhangi birinin normal minik incilerden daha büyük klitorisleri var mı? Göster, paylaş... Utanıyorsan bana PM atabilirsin.
Üzüleceğim. Seni öpüyorum
![]()

Siktirip gidecek o kadar genç yaşta değilimKırkbeşinci: 23 Sep 2021, 22:16 Ah, ne karışıklık! Anal, BDSM ve diğer güzellikler nerede? Bunu bulmayı mı unuttun?

İşte size! Utanmanıza gerek olmayan bir forumdasınız! Burada utangaç olmanın günah olduğunu söyleyebilirim! Bize güvenmemeniz çok yazık! Amının fotoğrafını çek, işte bu kadar!

Bu nasıl adil tıbbi... "Boşboşluk")))) kartın üzerine yazdıkları bu mu? Bir saçmalık kokusu vardı...Tender: 08 Dec 2021, 22:34 prezervatifi takıyor ve üzerine Vazelin sürüyor. Bir eliyle sürtünme yapar, diğer parmağıyla ise dönme hareketleriyle klitorisin başını ovuşturur. Sonuç olarak klitoris 7 cm’ye kadar büyür, ardından erkek penisi gibi mastürbasyon yapma fırsatına sahip olur (mastürbasyon)