Kızlar, sitede bulunanlardan herhangi birinin normal minik incilerden daha büyük klitorisleri var mı? Göster, paylaş... Utanıyorsan bana PM atabilirsin.
Üzüleceğim. Seni öpüyorum

Kocaman bir klitoris veya penis aldım))) Eğer klitorisse ne kadar büyüktü? Eğer bir penisin varsa, o zaman kendini onunla nasıl hayal ettin - bütün kızları becerebileceğini)))alena: 23 Sep 2021, 22:36 Ağzıma aldım, bir şekilde kocamandım. ve benim de buna benzer bir tane olduğunu hayal ettim

Klitorisini emmeme izin veralena: 23 Sep 2021, 22:36 Ağzıma aldım, bir şekilde kocamandım. ve bende de öyle olduğunu hayal ettim

Sergey Bi: 24 Sep 2021, 11:00фото огонь, у меня не было опыта лизать девушкам большой клитор, но попробовать хотел бы, наверно это классноAxAX: 23 Sep 2021, 22:16 Üçüncü sınıfta bir tür tatil vardı, ailem ve arkadaşları yürüyüşe çıktılar ve beni ve benim yaşımdaki başka bir kızı uyumaları için evde bıraktılar. Bizi aynı yatağa koyup gittiler. Uzun bir süre orada yattık, bir şeyler hakkında konuştuk, sonra ona amımı göstermemi önerdi, o da amını gösterecekti. Soyunduk ve biberime dokunmaya başladı, dokundu, baktı, ağzına koydu, emmeye çalıştı, hoş geldi. Sonra onun kedisine baktım, ondan önce diğer kızlardan periyodik olarak yarıklar gördüm, dokundum, dudaklarını açtım, bu yüzden amcıkları biraz anlıyor gibiydim. Ve dudaklarını ayırdığımda, diğer tüm kızların aksine, küçük bir kediye benzeyen (tabii ki benimkinden çok daha küçük) küçük bir çıkıntı gördüm, bu beni şaşırttı, ama sonra dışarı çıkmış gibi görünmüyordu. Benden onu öpmemi istedi, ilk başta istemiyormuş gibi göründüm - küçümsedim ama o - "Ben senin amını öptüm ve sen de beni öptün" öpmeye başladım, sonra dilimle yalamamı istedi , yalamaya başladım, sonra dedi ki -ve em, seni emdiğim gibi, emmeye başladım ve tüm aksiyon hoşuma gitti. Kokmaya bile başladı ama o zaman bunun tahrik edici bir koku olduğunu bilmiyordum. Sonra beni çekti ve kendi kendine mastürbasyon yapmaya başladı, baktım hala bunun mastürbasyon olduğunu anlamadım, sonra bitirdi, biraz şok oldu ve yattık. Daha sonra, henüz ergenlik çağındayken, ne kadar heyecanı "özlediğimi" anlamaya başladım. 9-10 yaşlarındaydık.
Kızlar, sitede bulunanlardan herhangi birinin normal minik incilerden daha büyük klitorisleri var mı? Göster, paylaş... Utanıyorsan bana PM atabilirsin.
Üzüleceğim. Seni öpüyorum
![]()
![]()
![]()
![]()

Andron: 25 Sep 2021, 03:59 Arkadaşımın büyük bir klitorisi var. Dudaklarımla aldığımda kafam uçuyor)))). Heyecanlandığında küçük bir penis gibi duruyor))).

vay be , Serin....Alexb: 26 Sep 2021, 15:18 Bir defasında teyzemde, saunada görmüştüm - Tetanos hastasıydım, Ama o sadece 2 tür seksten hoşlanıyordu: başımı klitorisine sürttüğümde (kafa derdim) ve klitorisini emdiğimde . Gerçekte normal durumdayken çıkıntılıydı ama heyecanlandığında yaklaşık 2 santimetre kadar dışarı çıktı ve küçük bir penis kafasına benziyordu.

aha ha!))) ))))AxAX: 24 Sep 2021, 10:01Kocaman bir klitoris veya penis aldım))) Eğer klitorisse ne kadar büyüktü? Eğer bir penisin varsa, o zaman kendini onunla nasıl hayal ettin - bütün kızları becerebileceğini düşündün))))Ağzıma götürdüm ve bir şekilde çok büyüktü. ve benim de buna benzer bir tane olduğunu hayal ettim
aha ha!))) ))))Kocaman bir klitoris veya penis aldım))) Eğer klitorisse ne kadar büyüktü? Eğer bir penisin varsa, o zaman kendini onunla nasıl hayal ettin - bütün kızları becerebileceğini düşündün))))alındı, ağzım bir şekilde kocaman. ve benim de buna benzer bir tane olduğunu hayal ettim
öyleyse çek, sorun ne!? Veya bana genç hanımınızın bir fotoğrafını gösterinnMaalesef yapamam.... Fotoğraf çekmedim

vay, bana :lütfen:’i kişisel mesajında veya buradan göster....

yani, gerçekten, ilginç... :unknown : Her kızın büyük bir klitorisi yoktur, ama ona bakarsam şakacı çocukluğumu hatırlayacağım... Senin yüzün yok, sadece fotoğrafını çek, çatlaktan çatla. Aksi halde, biz çapkınlar burada her türlü ilginç tartışmayı bekliyoruz

Anlıyorum ama hayır!AxAX: 28 Sep 2021, 22:31 Gerçekten çok ilginç... Her kızın klitorisi büyük değil ama ona bakarsam oyun dolu çocukluğumu hatırlayacağım... Senin yüzün yok, sadece fotoğrafını çek, çatla çatırtı. Aksi halde, biz buradaki çapkınlar her türlü ilginç tartışmayı bekliyoruz

olya74: 28 Sep 2021, 22:40Anlıyorum ama hayır!Gerçekten ilginç... her kızın klitorisi büyük değil ama ona bakarsam oyunbaz çocukluğumu hatırlayacağım... Yüzün yok, sadece fotoğrafını çek çatlaktan çatlağa kadar. Aksi takdirde, biz buradaki çapkınlar her türlü ilginç tartışmayı bekliyoruz

neden şaşıracaksınız?Ka-te: 29 Sep 2021, 16:47 Aslında önce kızı heyecanlandırmaya çalışın, sonra klitorisini ölçün. Şaşıracaksınız)

Nasıl bakılmalı güzellik?Ka-te: 29 Sep 2021, 16:47 Ben en sıradanım. Bana kişisel mesaj gönderebilirsiniz)
Aslında önce kızı uyandırmaya çalışın, sonra klitorisini ölçün.

Neyi seviyorsunuz veya nasıl seviyorsunuz? Seni neyi, nasıl heyecanlandıracağımızı bilmemiz lazım)))Ka-te: 29 Sep 2021, 16:47 En yaygın olanı bende var. Bana kişisel mesaj gönderebilirsin)
Aslında önce kızı uyandırmaya çalış, sonra klitorisini ölç. Şaşıracaksınız)

Tamamen destekliyorum, ben ayrıca büyük klitorisi emmek istiyorumFritz: 18 Oct 2021, 15:20 Gerçekten büyük klitorisli kızların videolarını izliyorum ve ağzım sulanıyor. Peki, böyle bir şeye rastlamadım (((((ve gerçekten berbat olmak istiyorum)))

ne kadar havalı mmmmmm………., böyle bir buluntu nerede olabilir?AxAX: 19 Oct 2021, 21:151280x720.1.jpgunnamed (1).jpg144_1000.jpgTamamen destekliyorum, ben ayrıca büyük bir klitoris emmek istiyorumFritz: 18 Oct 2021, 15:20 Gerçekten büyük klitorisli kızların videolarını izliyorum ve ağzım sulanıyor. Peki, böyle bir şeye rastlamadım (((((ve gerçekten berbat olmak istiyorum)))

penis ile klitoris arasındaki fark nedir, yalamam ya da emmem umurumda değil, bu çok eğlenceli

Kabul ediyorum, bu gösteri heyecan verici ve heyecan verici