Çocukken hamama gitmek zorunda kaldım --- Herkesin önünde sertleşeceğimden en çok korkuyordum - yani, utanıyordum - kimse etrafta sertleşmiyordu
her şey için 5 yıl boyunca hamamı ziyaret ettiğimde, orada duran kimseyi görmedim - herkes kendine hakim oldu
onu öncü bir kampın hamamında gördüğüm tek zaman 5. sınıftan sonraydı - ben neredeyse 12 yaşındaydı ----- orada bir sınıf arkadaşımdı, ayakta duran adamla kendimi yıkadım - çok gururlu görünüyordu ve herkes onayladı ---- ve bir nedenden dolayı şöyle düşündüm, PEKİ, O BİR APTAL DEĞİL Mİ? :ayyy:
Çocukken hamama gitmek zorunda kaldım --- Herkesin önünde sertleşeceğimden en çok korkuyordum - yani, utanıyordum - kimse etrafta sertleşmiyordu :oops: her şey için 5 yıl boyunca hamamı ziyaret ettiğimde, orada duran kimseyi görmedim - herkes kendine hakim oldu onu öncü bir kampın hamamında gördüğüm tek zaman 5. sınıftan sonraydı - ben neredeyse 12 yaşındaydı ----- orada bir sınıf arkadaşımdı, ayakta duran adamla kendimi yıkadım - çok gururlu görünüyordu ve herkes onayladı ---- ve bir nedenden dolayı şöyle düşündüm, PEKİ, O BİR APTAL DEĞİL Mİ? :ayyy:
Belki bu bir alışkanlık meselesidir? Çek Cumhuriyeti’nde bir saunaya girdiğimde ve oradaki herkesin çıplak olduğunu gördüğümde - erkekler, kadınlar, çocuklar, gençler - hemen sorun yaşadım) ereksiyonumu bir çarşafla kapattım. Sonra düşündüm ki neden sertleşmiyorlar? Görünüşe göre bu durumu sadece cinsellik olarak görmüyorlar. Sadece sauna olarak. Her ne kadar sonraki ziyaretlerimde erkekleri birkaç kez böyle... yarı yukarı gördüm) Yine de bu durumlarda doğanın kandırılması zordur.
PS Resim oradan değil. Sadece ruh halinize göre)) https://i.postimg.cc/02VjVZCF/main-qimg-f704723b492a31df533d3bd990d03ee5.jpg
These users thanked the author utandım for the post (total 3):
Belki bu bir alışkanlık meselesidir? Çek Cumhuriyeti’nde bir saunaya girdiğimde ve oradaki herkesin çıplak olduğunu gördüğümde - erkekler, kadınlar, çocuklar, gençler - hemen sorun yaşadım) ereksiyonumu bir çarşafla kapattım. Sonra düşündüm ki neden sertleşmiyorlar? Görünüşe göre bu durumu sadece cinsellik olarak görmüyorlar. Sadece sauna olarak. Her ne kadar sonraki ziyaretlerimde erkekleri birkaç kez böyle... yarı yukarı gördüm) Yine de bu durumlarda doğanın kandırılması zordur. PS Resim oradan değil. Sadece ruh halinize göre)) [url=https://postimg.cc/D8b7ZrHP] [img]https://i.postimg.cc/02VjVZCF/main-qimg-f704723b492a31df533d3bd990d03ee5.jpg[/img][/url]
Ve erkeğimin kızlarımı yıkarken ereksiyon olduğunu fark etmeye başladım..
Ve lavaboda, küvetin duvarlarında ve kızımın külotunda da sperm izleri fark etmeye başladım.. .
Tesadüf mü? Düşünme...
These users thanked the author rulo for the post (total 6):
Ve erkeğimin kızlarımı yıkarken ereksiyon olduğunu fark etmeye başladım.. Ve lavaboda, küvetin duvarlarında ve kızımın külotunda da sperm izleri fark etmeye başladım.. . Tesadüf mü? Düşünme...
alexbarsik,
Arkadaşım ve ben gittim, 10-11 yaşlarındaydım, yetişkinlerin hepsi tanıdıktı, kalkardım, otururdum ve bacaklarımı bağdaş kurup yıkardım, su almaya gittiğimde leğenle bastırırdım. göremedim
[ref=#0000ff]alexbarsik[/ref], Arkadaşım ve ben gittim, 10-11 yaşlarındaydım, yetişkinlerin hepsi tanıdıktı, kalkardım, otururdum ve bacaklarımı bağdaş kurup yıkardım, su almaya gittiğimde leğenle bastırırdım. göremedim 😅
FanTast77: ↑02 Jun 2024, 12:30
Belki de bu bir alışkanlık meselesidir? Çek Cumhuriyeti’nde bir saunaya girdiğimde ve oradaki herkesin çıplak olduğunu gördüğümde - erkekler, kadınlar, çocuklar, gençler - hemen sorun yaşadım) ereksiyonumu bir çarşafla kapattım. Sonra düşündüm ki neden sertleşmiyorlar? Görünüşe göre bu durumu sadece cinsellik olarak görmüyorlar. Sadece sauna olarak. Her ne kadar sonraki ziyaretlerimde erkekleri birkaç kez böyle... yarı yukarı gördüm) Yine de bu durumlarda doğanın kandırılması zordur.
PS Resim oradan değil. Sadece ruh halinize göre)) https://i.postimg.cc/02VjVZCF/main-qimg-f704723b492a31df533d3bd990d03ee5.jpg
это с непривычки. когда у тебя в культуре нагота в определенных публичных местах - норма, перестаешь возбуждаться от самого факта. и в какой-то момент понимаешь, что обнаженное тело МЕНЕЕ сексуальное, чем в том же купальнике, на себе проверил и подтверждаю
These users thanked the author Henson for the post:
[quote=FanTast77 post_id=377004 time=1717320626 user_id=25666] Belki de bu bir alışkanlık meselesidir? Çek Cumhuriyeti’nde bir saunaya girdiğimde ve oradaki herkesin çıplak olduğunu gördüğümde - erkekler, kadınlar, çocuklar, gençler - hemen sorun yaşadım) ereksiyonumu bir çarşafla kapattım. Sonra düşündüm ki neden sertleşmiyorlar? Görünüşe göre bu durumu sadece cinsellik olarak görmüyorlar. Sadece sauna olarak. Her ne kadar sonraki ziyaretlerimde erkekleri birkaç kez böyle... yarı yukarı gördüm) Yine de bu durumlarda doğanın kandırılması zordur. PS Resim oradan değil. Sadece ruh halinize göre)) [url=https://postimg.cc/D8b7ZrHP] [img]https://i.postimg.cc/02VjVZCF/main-qimg-f704723b492a31df533d3bd990d03ee5.jpg[/img][/url] [/quote]это с непривычки. когда у тебя в культуре нагота в определенных публичных местах - норма, перестаешь возбуждаться от самого факта. и в какой-то момент понимаешь, что обнаженное тело МЕНЕЕ сексуальное, чем в том же купальнике, на себе проверил и подтверждаю
Ereksiyon her zaman cinsel uyarılmayla ilişkili değildir; [url=viewtopic.php?t=4511] Erotik rüyalarım yok. Bir hamamda ereksiyon, esneme sırasında basitçe fizyolojik olarak da meydana gelebilir, örneğin halka açık bir hamamda veya saunada değilseniz, bunda yanlış bir şey yoktur.
Ereksiyon her zaman cinsel uyarılmayla ilişkili değildir; [url=viewtopic.php?t=4511] Erotik rüyalarım yok[/url]. Bir hamamda ereksiyon, esneme sırasında basitçe fizyolojik olarak da meydana gelebilir, örneğin halka açık bir hamamda veya saunada değilseniz, bunda yanlış bir şey yoktur.
Nudefemeli36: ↑26 Aug 2024, 11:11
Çocukken bunu yaşadım; sık sık anneme karşı çıktım. Her hafta sonu birlikte hamamdayız. Şimdi oğlumun ereksiyonu var. Ama karının bu durumu hoşuna gidiyor
[quote=Nudefemeli36 post_id=400052 time=1724659887 user_id=26660] Çocukken bunu yaşadım; sık sık anneme karşı çıktım. Her hafta sonu birlikte hamamdayız. Şimdi oğlumun ereksiyonu var. Ama karının bu durumu hoşuna gidiyor [/quote]oğlun kaç yaşında?
[quote=Nudefemeli36 post_id=400065 time=1724662381 user_id=26660] Hayır, herkes buna çoktan alıştı. Annem bundan hoşlandığını, yani hâlâ güzel olduğumu söylüyor. [/quote]
[quote=Nudefemeli36 post_id=400075 time=1724664574 user_id=26660] Bir sürü farklı şaka vardı Artık bir yetişkinim ve bunun mahrem bir mesele olduğunu uzun zaman önce fark ettim [/quote]
Ne tür şakalar? [quote=Nudefemeli36 post_id=400055 time=1724660320 user_id=26660] Yakın zamanda 18 yaşına girdim [/quote]
Herkese merhaba, ensest aile kuracak, nemfoman olmayı seven, özgür ve açık bir kızla tanışmaktan memnuniyet duyarım. Ensest konusu uzun zamandır ilgi çekiciydi, doğrudan deneyimim yoktu, yalnızca...
Last post
Arzu mükemmel. Ancak bu tür insanlarla normal tanışma sitelerinde tanışmak daha kolaydır. Orada daha büyük bir örnek olacak. Amaç, römorklu bir dümendir. Özellikle finansal planlarda zorluklar...
Gittim. Çevrimiçi mağazalara göre pahalı. Seçenek sınırlıdır, satıcı müdahalecidir.
Çevrimiçi daha uygundur ve seçenek çoktur ve yorumları inceleyebilirsiniz :)
Soru tamamen meraktan kaynaklanmaktadır. Biseksüel erkekler oral seks hakkında çok yazıyor. Beyler, bir kızın oral seks yapması ile bir erkeğin oral seks yapmasının sizin için ne fark ettiğini...
Last post
Ama biri seks teklif etmesine rağmen erkekler bana oral seks yapmadı
Kim bu konuyla ilgileniyorsa, tecrübesi varsa yazsın, tartışıp tecrübenizi paylaşalım.
15 saat 33 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Annem evin içinde benim önümde, erkek kardeşim ise sadece...
Last post
Kızlarım yazın evde çıplak göğüslerle dolaşıyorlar. Sütyen sadece dışarı çıkmadan önce giyilir. Bu yüzden kapı zili her çaldığında, ona cevap vermek zorunda olan tek kişi benim. Elbette bu dört meme...