Sık sık işyerindeki kızları gözetliyorum

Röntgenciler burada toplanıyor!
en yüksek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 2 years 4 months
 Re: İş yerindeki kızları sık sık gözetliyorum

Unread post by en yüksek »

Her zaman kadın takımındayım. Özellikle utangaç değiller. Biri yandaki masaya yaslanır, kıçını hareket ettirir, elbisesi ya da eteği havaya fırlar... etrafına bakar. Yazın arabada da parlamalar oluyor.
Jenya.stayn
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Jenya.stayn »

Evet, uzaylılar muhtemelen külot giymiyor ve mini giyiyor! Hayatımda hiç görmedim! Tabii ki Duma’ya gidiyorlar ama sadece yanlarındaki kişiyle. Ve kızının cazibesini birine göstermesine izin vermesi pek olası değil. Ve özellikle bacaklar kıvrımlıysa, tangaları görmek artık genellikle zor. Ama oradalar!
Böyle külotsuz kadın kalmayacak. Peki onları ifşa etme niyetiniz yoksa onları giymemenin ne anlamı var!? İşte cevaplar!
These users thanked the author Jenya.stayn for the post (total 2):
Fargal94, seksforumu_
Kostiai72
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 169
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kostiai72 »

niki77: 13 Aug 2023, 19:21 Okulda merdivenlerin dibinde dururdum ve liseli kızların amlarını görürdüm
Okulda muhtemelen gözetlediler Herkes merdivenlerde. Bodruma giden bir merdivenimiz vardı, orada bir atış poligonu vardı ve sık sık orada takılıp yukarıya bakardık. İç çamaşırı olmayan kimseyi hatırlamıyorum ama kızlarda, hatta öğretmenlerde bile külot gördüm. Ama çoğunlukla büyük kızlar bunu biliyordu ve uzak tarafa doğru yürüyorlardı. Ama küçükler ya bilmiyordu ya da unutmuştu. Çoğunlukla yakalandılar. Ancak yakalanma ve sapık olarak itibar kazanma riski vardı. O yüzden kendinizi kaptırmayın))
arthur.isimsiz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by arthur.isimsiz »

Şu anki işimde bu konuda zorluk yaşıyorum.
Manfred
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 234
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Manfred »

Kostya72: 24 Aug 2023, 11:45 Okulda muhtemelen herkes merdivenleri gözetliyordu. Bodruma giden bir merdivenimiz vardı, orada bir atış poligonu vardı ve sık sık orada takılıp yukarıya bakardık. İç çamaşırı olmayan kimseyi hatırlamıyorum ama kızlarda, hatta öğretmenlerde bile külot gördüm. Ama çoğunlukla büyük kızlar bunu biliyordu ve uzak tarafa doğru yürüyorlardı. Ama küçükler ya bilmiyordu ya da unutmuştu. Çoğunlukla yakalandılar. Ancak yakalanma ve sapık olarak itibar kazanma riski vardı. Bu yüzden kendimizi kaptırmadık))
:-) Kesinlikle! Zilin çoktan çaldığı ve kısa eteklerini uçuşturan ve altlarında dudakları heyecan verici bir şekilde şişmiş kar beyazı külotlarıyla parlayan lise son sınıf kızlarının merdivenlerden yukarı koştukları, basamakların üzerinden atladıkları ve pek umursamadıkları anlar özellikle takdir edildi. aşağıdan nasıl göründüğü hakkında. Şimdiden bazılarının göz ucuyla aşağıdaki açgözlü bakışlarımızı fark ederek kasten havalı bir şekilde yürüdüklerini düşünüyorum... Bizim de acelemiz vardı ama bir kat gerideydik - daha iyi bir açı için :-)

30 dakika sonra gönderildi: n
Alla Girl:14 Aug 2023, 10:27 ... Evet, orada hiçbir şey göremezsiniz....
Bazen dokunduğunuz kumaşın altında dudaklarının arasında avatarındakine benzer bir oluk görebiliyordum :-)
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yunanca10 »

Bir yaz metroda bir bavulla yürüyordum ve turnikelerden geçmedim ama standın yanında sıradan bir döner tabla vardı ve bir çalışanla konuşurken kocaman bir bavul için bilet almalı mıyım? , birkaç kız geçti ve bunlardan birkaçı, döndürücünün içinden geçerken - döndürücü eteğini kalçasına kadar kaldırdı.
İşyerinde bir kızımız var, omzunun üzerinde uzun saplı bir çanta var. Giydiğinde çoğu zaman çantasıyla birlikte eteğini uyluğunun ortasına kadar kaldırıyor.
Normal bir otobüsle iş gezisine gidiyorduk, muhasebe bölümündeki kız yanıma oturdu ve yol boyunca uyuyakaldı ve başı omzuma düştü, yakası dışarı çıktı ve yakanın arkasını görebiliyordum Göğüs sadece bir taneydi, sert bir itmeyle, sanki bir tepsinin üzerinde, meme ucuna kadar uzanıyordu, her şeyi görebiliyordunuz. Bu arada içkiye geldiğinizde yandan tam onun üzerinde durursanız, yakasından yukarı doğru çekilmiş göğüslerini her zaman görebilirsiniz.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Kostiai72
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 3 years

Unread post by Topçik »

Umarım mastürbasyon yapıyorsundur?
Veya konumunuzdan dolayı size caiz değildir.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Topchik: 22 Oct 2023, 20:21 Umarım mastürbasyon yapıyorsundur?
Ya da konumunuzdan dolayı size caiz değildir.
Kim mastürbasyon yapmaz ki? Ve hangi durumda buna izin verilmeyebilir?
Topçik
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Topçik »

grekko10: 22 Oct 2023, 20:25 Peki kim mastürbasyon yapmaz? Peki buna hangi durumda izin verilemez?
Putin, onun mastürbasyon yaptığını düşünmüyorum.
Gerçi yapabildim. Burbock’a.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Topchik: 22 Oct 2023, 21:43
grekko10: 22 Oct 2023, 20:25 Kim mastürbasyon yapmaz? Peki buna hangi durumda izin verilemez?
Gerçi yapabildim. Berbok’ta.
Yalnız bile bırakılamaz, her yerde gözler ve kulaklar var... Yani Berbok, tam bir aptal olmasına rağmen, tam bir aptaldır. çok güzel bir kadın - Sandra’yı hatırlatıyor ve Timoşenko 2009’da siyah bir elbiseyle birkaç bin dolara Putin’e geldi. Julia, ne dersen de, bunda çok güzeldi.
Topçik
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Topçik »

grekko10: 22 Oct 2023, 21:54
grekko10: 22 Oct 2023, 20:25 Peki kim mastürbasyon yapmaz ki? Peki buna hangi durumda izin verilemez?
Gerçi yapabildim. Berbok’ta.
Yalnız bile bırakılamaz, her yerde gözler ve kulaklar var... Yani Berbok, tam bir aptal olmasına rağmen, tam bir aptaldır. çok güzel bir kadın - Sandra’yı hatırlatıyor ve Timoşenko 2009’da siyah bir elbiseyle birkaç bin dolara Putin’e geldi. Julia, ne dersen de, bunda çok güzeldi.
Burbock’un kıçını sikmek ilginç olurdu diye düşünüyorum.
Özellikle onun tam bir aptal olduğunun farkına varmak.
Bu tartışmalı olsa da. Belki sadece rolünü yerine getiriyordur.
Ama yine de berbat durumda.
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Onların osuruklarını mı dinliyorsun, yaramaz?))
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452

Unread post by Endişeli »

Ar.t: 14 Aug 2023, 10:07
FanTast: 14 Aug 2023, 09:57 Bu, çoğu kişi için spermin beynin yerini aldığını gösteriyor)) Bir arkadaşımın iç çamaşırı giymeden dolaşan birçok kişisi var. Ve muhtemelen bilerek duruyorlar ve hatta hayranlık duyabilmesi için bacaklarını ayırıyorlar))) Niki77 de katıldı. Okulda hepimiz merdivenlerin altına baktığımızda, biz sadece külot gördük, o da amcıkları gördü))) Görünüşe göre okulda "çok fazla iç çamaşırı da yoktu")))
Aslında pek çok kız yazın sıcağında iç çamaşırı olmadan dolaşıyor, ben de birkaç kez bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivende ve hatta bir inşaat binasında olduğu gibi gördüm (Leroy Merlin) , mega kısa elbiseli bir kız esniyordu, neden o zaman en üst rafa kadar uzanıyordu ve elbisenin güzel kadın organlarının üzerine çıkacağını açıkça hesaplamamıştı :oops: Manzara çok güzeldi!! :)
Bir restoranda yan masadaki kızın iç çamaşırının olmadığını fark ettiğimde ben de şok oldum. Ve kız kısa siyah elbiseli çok güzeldi. Onun traş edilmiş kasıklarını hala hatırlıyorum.
Muhtemelen benim fark ettiğimi fark etti, bu yüzden erkek arkadaşıyla yer değiştirdi ve sırtı bana dönük oturdu.
Erkek arkadaşını gerçekten kıskanıyorum. Gerçi eski karım amında taşaklarla benimle birlikte işyerlerine gidiyordu. Yürürken bağırışlarını duyabiliyordum. Bu külotsuz bir kızdan bile daha havalı.
These users thanked the author Endişeli for the post (total 2):
Sanat, Sibiryak89
AWDXXX
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
Registered for: 11 months

Unread post by AWDXXX »

Bu konuyla ben de ilgileniyorum. Merdivenlerde veya yürüyen merdivenlerde etekli bir kız varsa mutlaka başımı kaldırıp bakarım. Külot yok Hiç görmedim.
Çıplak kıçımı ilk gördüğümde ben de külotsuz olduklarını düşünmüştüm ama sonra açıyı değiştirdiğimde tanga giydikleri ortaya çıktı.
These users thanked the author AWDXXX for the post (total 2):
Sibiryak89, Endişeli
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alex yapardı »

AWDXXX: 21 Aug 2024, 06:17 Merdivenlerde veya yürüyen merdivenlerde etekli bir kız varsa mutlaka başımı kaldırıp bakarım. Külot yok Hiç görmedim.
Aynı şey, hiç külotsuz yakalanmadık. İş yerinde bir meslektaşım başarılı bir şekilde eğildi. Üstünde nasıl bir yas cübbesi var, hala anlamıyorum.
https://i.postimg.cc/R0xBPSwh/23.jpg

https://i.postimg.cc/CKCVX34N/30.jpg
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
Resmi, Endişeli
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Podsmatrivanie”