Sık sık işyerindeki kızları gözetliyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 2 years 4 months
Re: İş yerindeki kızları sık sık gözetliyorum
Her zaman kadın takımındayım. Özellikle utangaç değiller. Biri yandaki masaya yaslanır, kıçını hareket ettirir, elbisesi ya da eteği havaya fırlar... etrafına bakar. Yazın arabada da parlamalar oluyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evet, uzaylılar muhtemelen külot giymiyor ve mini giyiyor! Hayatımda hiç görmedim! Tabii ki Duma’ya gidiyorlar ama sadece yanlarındaki kişiyle. Ve kızının cazibesini birine göstermesine izin vermesi pek olası değil. Ve özellikle bacaklar kıvrımlıysa, tangaları görmek artık genellikle zor. Ama oradalar!
Böyle külotsuz kadın kalmayacak. Peki onları ifşa etme niyetiniz yoksa onları giymemenin ne anlamı var!? İşte cevaplar!
Böyle külotsuz kadın kalmayacak. Peki onları ifşa etme niyetiniz yoksa onları giymemenin ne anlamı var!? İşte cevaplar!
- These users thanked the author Jenya.stayn for the post (total 2):
- Fargal94, seksforumu_
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 9 months
Okulda muhtemelen gözetlediler Herkes merdivenlerde. Bodruma giden bir merdivenimiz vardı, orada bir atış poligonu vardı ve sık sık orada takılıp yukarıya bakardık. İç çamaşırı olmayan kimseyi hatırlamıyorum ama kızlarda, hatta öğretmenlerde bile külot gördüm. Ama çoğunlukla büyük kızlar bunu biliyordu ve uzak tarafa doğru yürüyorlardı. Ama küçükler ya bilmiyordu ya da unutmuştu. Çoğunlukla yakalandılar. Ancak yakalanma ve sapık olarak itibar kazanma riski vardı. O yüzden kendinizi kaptırmayın))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
- Registered for: 2 years 4 months
Kesinlikle! Zilin çoktan çaldığı ve kısa eteklerini uçuşturan ve altlarında dudakları heyecan verici bir şekilde şişmiş kar beyazı külotlarıyla parlayan lise son sınıf kızlarının merdivenlerden yukarı koştukları, basamakların üzerinden atladıkları ve pek umursamadıkları anlar özellikle takdir edildi. aşağıdan nasıl göründüğü hakkında. Şimdiden bazılarının göz ucuyla aşağıdaki açgözlü bakışlarımızı fark ederek kasten havalı bir şekilde yürüdüklerini düşünüyorum... Bizim de acelemiz vardı ama bir kat gerideydik - daha iyi bir açı için 
30 dakika sonra gönderildi: n
Kostya72: ↑24 Aug 2023, 11:45 Okulda muhtemelen herkes merdivenleri gözetliyordu. Bodruma giden bir merdivenimiz vardı, orada bir atış poligonu vardı ve sık sık orada takılıp yukarıya bakardık. İç çamaşırı olmayan kimseyi hatırlamıyorum ama kızlarda, hatta öğretmenlerde bile külot gördüm. Ama çoğunlukla büyük kızlar bunu biliyordu ve uzak tarafa doğru yürüyorlardı. Ama küçükler ya bilmiyordu ya da unutmuştu. Çoğunlukla yakalandılar. Ancak yakalanma ve sapık olarak itibar kazanma riski vardı. Bu yüzden kendimizi kaptırmadık))

30 dakika sonra gönderildi: n
Bazen dokunduğunuz kumaşın altında dudaklarının arasında avatarındakine benzer bir oluk görebiliyordumAlla Girl:14 Aug 2023, 10:27 ... Evet, orada hiçbir şey göremezsiniz....

-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Bir yaz metroda bir bavulla yürüyordum ve turnikelerden geçmedim ama standın yanında sıradan bir döner tabla vardı ve bir çalışanla konuşurken kocaman bir bavul için bilet almalı mıyım? , birkaç kız geçti ve bunlardan birkaçı, döndürücünün içinden geçerken - döndürücü eteğini kalçasına kadar kaldırdı.
İşyerinde bir kızımız var, omzunun üzerinde uzun saplı bir çanta var. Giydiğinde çoğu zaman çantasıyla birlikte eteğini uyluğunun ortasına kadar kaldırıyor.
Normal bir otobüsle iş gezisine gidiyorduk, muhasebe bölümündeki kız yanıma oturdu ve yol boyunca uyuyakaldı ve başı omzuma düştü, yakası dışarı çıktı ve yakanın arkasını görebiliyordum Göğüs sadece bir taneydi, sert bir itmeyle, sanki bir tepsinin üzerinde, meme ucuna kadar uzanıyordu, her şeyi görebiliyordunuz. Bu arada içkiye geldiğinizde yandan tam onun üzerinde durursanız, yakasından yukarı doğru çekilmiş göğüslerini her zaman görebilirsiniz.
İşyerinde bir kızımız var, omzunun üzerinde uzun saplı bir çanta var. Giydiğinde çoğu zaman çantasıyla birlikte eteğini uyluğunun ortasına kadar kaldırıyor.
Normal bir otobüsle iş gezisine gidiyorduk, muhasebe bölümündeki kız yanıma oturdu ve yol boyunca uyuyakaldı ve başı omzuma düştü, yakası dışarı çıktı ve yakanın arkasını görebiliyordum Göğüs sadece bir taneydi, sert bir itmeyle, sanki bir tepsinin üzerinde, meme ucuna kadar uzanıyordu, her şeyi görebiliyordunuz. Bu arada içkiye geldiğinizde yandan tam onun üzerinde durursanız, yakasından yukarı doğru çekilmiş göğüslerini her zaman görebilirsiniz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
Umarım mastürbasyon yapıyorsundur?
Veya konumunuzdan dolayı size caiz değildir.
Veya konumunuzdan dolayı size caiz değildir.
-
- Orgazm!
Kim mastürbasyon yapmaz ki? Ve hangi durumda buna izin verilmeyebilir?
-
- Orgazm!
Gerçi yapabildim. Burbock’a.
Putin, onun mastürbasyon yaptığını düşünmüyorum.
Gerçi yapabildim. Burbock’a.
-
- Orgazm!
Yalnız bile bırakılamaz, her yerde gözler ve kulaklar var... Yani Berbok, tam bir aptal olmasına rağmen, tam bir aptaldır. çok güzel bir kadın - Sandra’yı hatırlatıyor ve Timoşenko 2009’da siyah bir elbiseyle birkaç bin dolara Putin’e geldi. Julia, ne dersen de, bunda çok güzeldi.
-
- Orgazm!
Özellikle onun tam bir aptal olduğunun farkına varmak.
Bu tartışmalı olsa da. Belki sadece rolünü yerine getiriyordur.
Ama yine de berbat durumda.
Burbock’un kıçını sikmek ilginç olurdu diye düşünüyorum.grekko10: ↑22 Oct 2023, 21:54Yalnız bile bırakılamaz, her yerde gözler ve kulaklar var... Yani Berbok, tam bir aptal olmasına rağmen, tam bir aptaldır. çok güzel bir kadın - Sandra’yı hatırlatıyor ve Timoşenko 2009’da siyah bir elbiseyle birkaç bin dolara Putin’e geldi. Julia, ne dersen de, bunda çok güzeldi.
Özellikle onun tam bir aptal olduğunun farkına varmak.
Bu tartışmalı olsa da. Belki sadece rolünü yerine getiriyordur.
Ama yine de berbat durumda.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Muhtemelen benim fark ettiğimi fark etti, bu yüzden erkek arkadaşıyla yer değiştirdi ve sırtı bana dönük oturdu.
Erkek arkadaşını gerçekten kıskanıyorum. Gerçi eski karım amında taşaklarla benimle birlikte işyerlerine gidiyordu. Yürürken bağırışlarını duyabiliyordum. Bu külotsuz bir kızdan bile daha havalı.
Bir restoranda yan masadaki kızın iç çamaşırının olmadığını fark ettiğimde ben de şok oldum. Ve kız kısa siyah elbiseli çok güzeldi. Onun traş edilmiş kasıklarını hala hatırlıyorum.Ar.t: ↑14 Aug 2023, 10:07Aslında pek çok kız yazın sıcağında iç çamaşırı olmadan dolaşıyor, ben de birkaç kez bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivende ve hatta bir inşaat binasında olduğu gibi gördüm (Leroy Merlin) , mega kısa elbiseli bir kız esniyordu, neden o zaman en üst rafa kadar uzanıyordu ve elbisenin güzel kadın organlarının üzerine çıkacağını açıkça hesaplamamıştıFanTast: ↑14 Aug 2023, 09:57 Bu, çoğu kişi için spermin beynin yerini aldığını gösteriyor)) Bir arkadaşımın iç çamaşırı giymeden dolaşan birçok kişisi var. Ve muhtemelen bilerek duruyorlar ve hatta hayranlık duyabilmesi için bacaklarını ayırıyorlar))) Niki77 de katıldı. Okulda hepimiz merdivenlerin altına baktığımızda, biz sadece külot gördük, o da amcıkları gördü))) Görünüşe göre okulda "çok fazla iç çamaşırı da yoktu")))Manzara çok güzeldi!! :)
Muhtemelen benim fark ettiğimi fark etti, bu yüzden erkek arkadaşıyla yer değiştirdi ve sırtı bana dönük oturdu.
Erkek arkadaşını gerçekten kıskanıyorum. Gerçi eski karım amında taşaklarla benimle birlikte işyerlerine gidiyordu. Yürürken bağırışlarını duyabiliyordum. Bu külotsuz bir kızdan bile daha havalı.
- These users thanked the author Endişeli for the post (total 2):
- Sanat, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 11 months
Bu konuyla ben de ilgileniyorum. Merdivenlerde veya yürüyen merdivenlerde etekli bir kız varsa mutlaka başımı kaldırıp bakarım. Külot yok Hiç görmedim.
Çıplak kıçımı ilk gördüğümde ben de külotsuz olduklarını düşünmüştüm ama sonra açıyı değiştirdiğimde tanga giydikleri ortaya çıktı.
Çıplak kıçımı ilk gördüğümde ben de külotsuz olduklarını düşünmüştüm ama sonra açıyı değiştirdiğimde tanga giydikleri ortaya çıktı.
- These users thanked the author AWDXXX for the post (total 2):
- Sibiryak89, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
https://i.postimg.cc/R0xBPSwh/23.jpg
https://i.postimg.cc/CKCVX34N/30.jpg
Aynı şey, hiç külotsuz yakalanmadık. İş yerinde bir meslektaşım başarılı bir şekilde eğildi. Üstünde nasıl bir yas cübbesi var, hala anlamıyorum.
https://i.postimg.cc/R0xBPSwh/23.jpg
https://i.postimg.cc/CKCVX34N/30.jpg
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Resmi, Endişeli
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 357 Views