Her zaman ilgileniyorum. Neden spermotoksikoz fantazileri en azından birkaç gönderi boyunca inandırıcı bir şekilde dayanabilecek dramatik yeteneğe sahip değiller? En azından beş ya da altı. Kelimenin tam anlamıyla ikinci mesajdan itibaren neden bu kadar hızlı ateş ediyorlar? Bu ne anlama gelir?
These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 4):
Her zaman ilgileniyorum. Neden spermotoksikoz fantazileri en azından birkaç gönderi boyunca inandırıcı bir şekilde dayanabilecek dramatik yeteneğe sahip değiller? En azından beş ya da altı. Kelimenin tam anlamıyla ikinci mesajdan itibaren neden bu kadar hızlı ateş ediyorlar? Bu ne anlama gelir? *x)
|_retko_|, evet, filmdeki gibi Gezgin ve Küçük Kardeş arasındaki "Yeşil Fil" diyalogu
- Kadınla aranızda ne olduğunu anlat bana?
- Sana söylemeyeceğim, yoksa sinirlenmeye başlayacaksın kirli.
[ref=#804000]|_retko_|[/ref], evet, filmdeki gibi Gezgin ve Küçük Kardeş arasındaki "Yeşil Fil" diyalogu - Kadınla aranızda ne olduğunu anlat bana? - Sana söylemeyeceğim, yoksa sinirlenmeye başlayacaksın kirli.
jeni: ↑13 Aug 2023, 14:04[quote=jeni post_id=242304 time=1691924683 user_id=20001]muhtemelen kadınlar hamamında çalışıyorsunuz - oradaki herkes iç çamaşırısız
These users thanked the author kariyer for the post (total 2):
|_retko_|: ↑13 Aug 2023, 14:21
Her zaman ilgileniyorum. Neden spermotoksikoz fantazileri en azından birkaç gönderi boyunca inandırıcı bir şekilde dayanabilecek dramatik yeteneğe sahip değiller? En azından beş ya da altı. Kelimenin tam anlamıyla ikinci mesajdan itibaren neden bu kadar hızlı ateş ediyorlar? Bu ne anlama gelir?
Bu, çoğu kişi için spermin beynin yerini aldığını gösteriyor)) Burada arkadaşımın evinde pek çok kişi iç çamaşırı olmadan dolaşıyor . Ve muhtemelen bilerek duruyorlar ve hatta hayranlık duyabilmesi için bacaklarını ayırıyorlar))) Niki77 de katıldı. Hepimiz okulda merdivenlerin altına baktığımızda, biz sadece külot gördük ve o amcıkları gördü))) Okulda ayrıca "çok fazla iç çamaşırı yoktu" görünüşe göre)))
These users thanked the author Fan for the post (total 3):
[quote=|_retko_| post_id=242311 time=1691925683 user_id=19139] Her zaman ilgileniyorum. Neden spermotoksikoz fantazileri en azından birkaç gönderi boyunca inandırıcı bir şekilde dayanabilecek dramatik yeteneğe sahip değiller? En azından beş ya da altı. Kelimenin tam anlamıyla ikinci mesajdan itibaren neden bu kadar hızlı ateş ediyorlar? Bu ne anlama gelir? *x) [/quote] Bu, çoğu kişi için spermin beynin yerini aldığını gösteriyor)) Burada arkadaşımın evinde pek çok kişi iç çamaşırı olmadan dolaşıyor . Ve muhtemelen bilerek duruyorlar ve hatta hayranlık duyabilmesi için bacaklarını ayırıyorlar))) Niki77 de katıldı. Hepimiz okulda merdivenlerin altına baktığımızda, biz sadece külot gördük ve o amcıkları gördü))) Okulda ayrıca "çok fazla iç çamaşırı yoktu" görünüşe göre)))
FanTast: ↑14 Aug 2023, 09:57
Bu, birçok insan için spermin beynin yerini aldığını gösteriyor)) Arkadaşımın iç çamaşırı olmadan dolaşan birçok kişi var. Ve muhtemelen bilerek duruyorlar ve hatta hayranlık duyabilmesi için bacaklarını ayırıyorlar))) Niki77 de katıldı. Okulda hepimiz merdivenlerin altına baktığımızda, biz sadece külot gördük, o da amcıkları gördü))) Görünüşe göre okulda "çok fazla iç çamaşırı da yoktu")))
Aslında pek çok kız yazın sıcağında iç çamaşırı olmadan dolaşıyor, ben de birkaç kez bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivende ve hatta bir inşaat binasında olduğu gibi gördüm (Leroy Merlin) , mega kısa elbiseli bir kız esniyordu, neden o zaman en üst rafa kadar uzanıyordu ve elbisenin güzel kadın organlarının üzerine çıkacağını açıkça hesaplamamıştı Manzara çok güzeldi!! :)
These users thanked the author Sanat for the post (total 3):
[quote=FanTast post_id=242599 time=1691996248 user_id=2875] Bu, birçok insan için spermin beynin yerini aldığını gösteriyor)) Arkadaşımın iç çamaşırı olmadan dolaşan birçok kişi var. Ve muhtemelen bilerek duruyorlar ve hatta hayranlık duyabilmesi için bacaklarını ayırıyorlar))) Niki77 de katıldı. Okulda hepimiz merdivenlerin altına baktığımızda, biz sadece külot gördük, o da amcıkları gördü))) Görünüşe göre okulda "çok fazla iç çamaşırı da yoktu"))) [/quote]Aslında pek çok kız yazın sıcağında iç çamaşırı olmadan dolaşıyor, ben de birkaç kez bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivende ve hatta bir inşaat binasında olduğu gibi gördüm (Leroy Merlin) , mega kısa elbiseli bir kız esniyordu, neden o zaman en üst rafa kadar uzanıyordu ve elbisenin güzel kadın organlarının üzerine çıkacağını açıkça hesaplamamıştı :oops: Manzara çok güzeldi!! :)
jeni: ↑13 Aug 2023, 14:04[quote=jeni post_id=242304 time=1691924683 user_id=20001]
İç çamaşırı olmadan pek çok şeye hayran oluyorum
Yalan söylüyor!!! Sadece birkaçı iç çamaşırı olmadan geziyor. Evet, standından hiçbir şey göremezsiniz. Ve hiçbir yerde güvenlik kabini görmedim.
These users thanked the author Kız Alla for the post (total 7):
[quote="Kız Alla" post_id=242615 time=1691998058 user_id=8293] [quote=jeni post_id= 242304 time=1691924683 user_id=20001]İç çamaşırı olmayan pek çok kişi var, genellikle [/quote] Yalan söylüyor!!! Sadece birkaçı iç çamaşırı olmadan geziyor. Evet, standından hiçbir şey göremezsiniz. Ve hiçbir yerde güvenlik kulübesi görmedim. [/quote] Kendi dünyalarında yaşıyorlar) Ve gençlik fantezilerini okuyan herkesi aptal olarak görüyorlar)
[size=85][color=green ]1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=lesloss post_id=242610 time=1691997601 user_id=20248] A lot of kızlar sütyensiz dolaşır. Gençlerden biri! Seni hiç külotsuz görmedim! Bana öyle geliyor ki bu pek hijyenik değil [/quote] Ve bunu her kadın bilir. Görünüşe göre kadınlarla iletişim kurmayan hayalperestlerin aksine)
Ar.t: ↑14 Aug 2023, 10:07
mega kısa elbiseli kız bir nedenden dolayı en üst rafa uzanıyordu ve elbisenin güzel kadın organlarının üzerine çıkacağını hesaplamadığı açıktı!!
[quote=Ar.t post_id=242605 time=1691996825 user_id= 19510] mega kısa elbiseli kız bir nedenden dolayı en üst rafa uzanıyordu ve elbisenin güzel kadın organlarının üzerine çıkacağını hesaplamadığı açıktı!! [/quote] [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/fLM11dHc/po-YKhy-TGMVU.jpg[/img][/url]
Наверно за мешком с цементом потянулась :-D
[size=85][color=green]Отправлено спустя 3 минуты 12 секунд:[/color][/size] [quote=Ar.t post_id=242605 time=1691996825 user_id=19510] что платье задерется выше красивых женских органов [/quote] Много органов красивых разглядел?
[quote=|_retko_| post_id=242709 time=1692008352 user_id=19139] Muhtemelen bir torba çimentoya uzanıyor [/quote] Eğer hayal kuruyorsanız, bu konu hakkında kesinlikle hayır! peki, "çimento" hakkında şaka başarılıydı :na-na:
Meslektaşlarımın fikrine katılıyorum, olmamış bir şeyi neden yazalım ki?
Peki, gerçek şeyler yazalım. Evet, flaşlı farklı durumlar ve olaylar oluyor, ancak bazen yazdıkları gibi - "bu harika oğlum" dizisinden
İşyerinde bazen açık alandayken kızları gözetliyordum, çünkü örneğin etekli bir kız kısa elbisenin önünde duruyordu Masanın altında bir priz bloğu varsa, her şey temeldir, örneğin telefonunuzun şarj cihazını açmanız gerektiğini iddia edersiniz ve bakabilirsiniz. Ve sonra bu bir veya iki kez olur, aksi takdirde her şey netleşir.
These users thanked the author Mancuso for the post (total 2):
Meslektaşlarımın fikrine katılıyorum, olmamış bir şeyi neden yazalım ki? Peki, gerçek şeyler yazalım. Evet, flaşlı farklı durumlar ve olaylar oluyor, ancak bazen yazdıkları gibi - "bu harika oğlum" dizisinden İşyerinde bazen açık alandayken kızları gözetliyordum, çünkü örneğin etekli bir kız kısa elbisenin önünde duruyordu Masanın altında bir priz bloğu varsa, her şey temeldir, örneğin telefonunuzun şarj cihazını açmanız gerektiğini iddia edersiniz ve bakabilirsiniz. Ve sonra bu bir veya iki kez olur, aksi takdirde her şey netleşir.
Bir alışveriş merkezinin merdivenlerinde, girişte bir kişiyle tanıştık, birbirimizi tanımıyorduk, birbirimizi ilk kez gördük, bir kafeye gitmek ve bir şeyler tartışmak için işte tanıştık. Önce birbirimizi tanıyoruz ve nereye gideceğimizi konuşuyoruz. Kısa etekli bir kız yanımızdan geçip merdivenlerden ikinci kata çıkıyor. Adam ve ben, hiçbir şey olmamışmış gibi, sanki hiçbir şey olmuyormuş gibi, kız uçuşun yaklaşık ortasına ulaştığında, konuşmayı durdurmadan 2. katta merdivenleri görebilmemiz için birkaç adım attık. Yukarıda, konuşmanın tonlamasını değiştirmeden, aynı anda gözlerimizi yukarı doğru kaldırıyoruz, kızın külotlarını nasıl parlattığına bakıyoruz, bakışlarımızı tekrar birbirimize yönlendiriyor ve konuşmaya devam ediyoruz. Sanırım her şey o kadar mekanik bir şekilde gerçekleşti ki, bunun olduğunu hemen anlamadık bile.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 5):
Bir alışveriş merkezinin merdivenlerinde, girişte bir kişiyle tanıştık, birbirimizi tanımıyorduk, birbirimizi ilk kez gördük, bir kafeye gitmek ve bir şeyler tartışmak için işte tanıştık. Önce birbirimizi tanıyoruz ve nereye gideceğimizi konuşuyoruz. Kısa etekli bir kız yanımızdan geçip merdivenlerden ikinci kata çıkıyor. Adam ve ben, hiçbir şey olmamışmış gibi, sanki hiçbir şey olmuyormuş gibi, kız uçuşun yaklaşık ortasına ulaştığında, konuşmayı durdurmadan 2. katta merdivenleri görebilmemiz için birkaç adım attık. Yukarıda, konuşmanın tonlamasını değiştirmeden, aynı anda gözlerimizi yukarı doğru kaldırıyoruz, kızın külotlarını nasıl parlattığına bakıyoruz, bakışlarımızı tekrar birbirimize yönlendiriyor ve konuşmaya devam ediyoruz. Sanırım her şey o kadar mekanik bir şekilde gerçekleşti ki, bunun :pardon: olduğunu hemen anlamadık bile.
[quote=jeni post_id=242295 time=1691923514 user_id=20001] Ben bir güvenlik görevlisiyim, güvenlik kabini merdivenlerin karşısındadır) Sık sık kızlara bakarım) :oops: :oops: [/quote]
[quote=jeni post_id=242295 time=1691923514 user_id=20001] Ben bir güvenlik görevlisiyim, güvenlik kabini merdivenlerin karşısındadır) Sık sık kızlara bakarım) :oops: :oops: [/quote] [url=https://postimg.cc/wRs8cwYP] [img]https://i.postimg.cc/0jVkv4W8/744738387-3085191.png[/img][/url]
Bizim sınıfımızda eğer öğretmen gençse ve sınıf kısaysa erkeklerin elleri sürekli düşerdi. Ve düştüler, düştüler ve düştüler! Ve onların peşinden eğildiler, eğildiler ve eğildiler! Bunun sadece ergenlik döneminde gerçekleştiğini sanıyordum.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Bizim sınıfımızda eğer öğretmen gençse ve sınıf kısaysa erkeklerin elleri sürekli düşerdi. Ve düştüler, düştüler ve düştüler! Ve onların peşinden eğildiler, eğildiler ve eğildiler! Bunun sadece ergenlik döneminde gerçekleştiğini sanıyordum.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=242872 time=1692024945 user_id=18654] çocukların elleri sürekli düşüyor [/quote]ellerinin neden düştüğünü açıklayabilir misiniz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=242875 time=1692025356 user_id=18654] Tükenmez kalemler, yazı yazmak için kullanılır! [/quote]Tükenmez kalemin, kalemin düşüşü ve teknolojisinin nasıl olduğunu anlıyorum. bağlantı mı var?
[quote=uran post_id=242878 time=1692025560 user_id=19741] kalemin düşmesi ile gözetleme teknolojisi nasıl bağlantılı? [/quote] eğildi ve aşağıdan öğretmene "eteğinin altında ne var" baktı . Ama evet, öğretmen yakınlarda bir yerde durmalı ve sınıfın içinde dolaşmalıdır.
Hooligan Carrie: ↑14 Aug 2023, 18:11
eğilip öğretmene "Eteğinin altında ne var" baktı. Ama evet, öğretmen yakınlarda bir yerde durmalı ve sınıfta dolaşmalı.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=242883 time=1692025868 user_id=18654] eğilip öğretmene "Eteğinin altında ne var" baktı. Ama evet, öğretmen yakınlarda bir yerde durmalı ve sınıfta dolaşmalı. [/quote]hayır öyle olmadı, bunun hakkında yazman tuhaf
jeni: ↑13 Aug 2023, 14:04İç çamaşırı olmayan pek çok kişi var, genellikle
Yalan söylüyor!!! Sadece birkaçı iç çamaşırı olmadan geziyor. Evet, standından hiçbir şey göremezsiniz. Ve hiçbir yerde herhangi bir güvenlik kulübesi görmedim.
...sen bir kabin görüyorsun...HAYIR...VE BEN GÖRMÜYORUM GÖRMÜYORUM... VE GÖRÜYOR!)))))))
These users thanked the author Tapkin for the post:
[quote="Kız Alla" post_id=242615 time=1691998058 user_id=8293] [quote=jeni post_id= 242304 time=1691924683 user_id=20001]İç çamaşırı olmayan pek çok kişi var, genellikle [/quote] Yalan söylüyor!!! Sadece birkaçı iç çamaşırı olmadan geziyor. Evet, standından hiçbir şey göremezsiniz. Ve hiçbir yerde herhangi bir güvenlik kulübesi görmedim. [/quote]
...sen bir kabin görüyorsun...HAYIR...VE BEN GÖRMÜYORUM GÖRMÜYORUM... VE GÖRÜYOR!))))))) :ROFL:
Genel olarak, hemen hemen tüm kadın meslektaşlarıma her zaman, az ya da çok genç ve seksi görünen, gözlerim sinsice bakarım)
Belki, elbette, birileri görünüşü fark eder) ama öyle görünüyor ki ben bunu kurnazca yapmaya çalışıyor.
Genel olarak, hemen hemen tüm kadın meslektaşlarıma her zaman, az ya da çok genç ve seksi görünen, gözlerim sinsice bakarım) Belki, elbette, birileri görünüşü fark eder) ama öyle görünüyor ki ben bunu kurnazca yapmaya çalışıyor.
kenzo: ↑14 Aug 2023, 23:12
Genel olarak, neredeyse tüm kadın meslektaşlarımı (az ya da çok genç ve seksi görünen) gözlerimle gizlice yerim)
Belki, elbette, birileri görünüşü fark eder) ama denerim gibi görünüyor bunu kurnazca yapmak için.
%100 bildirim. Ve bundan hoşlanıyorlar.
These users thanked the author WazzzzzzUp for the post:
[quote=kenzo post_id=242998 time=1692043932 user_id=20212] Genel olarak, neredeyse tüm kadın meslektaşlarımı (az ya da çok genç ve seksi görünen) gözlerimle gizlice yerim) Belki, elbette, birileri görünüşü fark eder) ama denerim gibi görünüyor bunu kurnazca yapmak için. [/quote]
kenzo: ↑14 Aug 2023, 23:12
Genel olarak neredeyse herkes her zaman az çok genç ve seksi görünen kadın meslektaşlarımı gözlerim sinsice yerken yerim)
Belki elbette birileri görünüşü fark eder) ama sanki bunu kurnazca yapmaya çalışıyormuşum gibi görünüyor.
Ben de bir kadın ekibinde çalışıyorum ve zaman zaman meslektaşlarıma bakıyorum. Özellikle yaz aylarında kıyafetlerin hafif olduğu ve iç çamaşırının tarzının görünür veya görünür olduğu zamanlarda. Bazen masanın üzerine eğilirken daha çok dekolte bölgesinde hafif vurgular olur. Doğru, işe külotsuz gelmiyorlar, sutyen de takmıyorlar.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
[ref=#0000ff]kenzo[/ref], [quote=kenzo post_id=242998 time=1692043932 user_id=20212] Genel olarak neredeyse herkes her zaman az çok genç ve seksi görünen kadın meslektaşlarımı gözlerim sinsice yerken yerim) Belki elbette birileri görünüşü fark eder) ama sanki bunu kurnazca yapmaya çalışıyormuşum gibi görünüyor. [/quote] Ben de bir kadın ekibinde çalışıyorum ve zaman zaman meslektaşlarıma bakıyorum. Özellikle yaz aylarında kıyafetlerin hafif olduğu ve iç çamaşırının tarzının görünür veya görünür olduğu zamanlarda. Bazen masanın üzerine eğilirken daha çok dekolte bölgesinde hafif vurgular olur. Doğru, işe külotsuz gelmiyorlar, sutyen de takmıyorlar.
16 yaşındaki kızımın casusluk yapılması konusu çok heyecan verici. Kendisinden çok daha yaşlı erkeklerle nasıl seks yaptığını. Kızlarınızın, kız kardeşlerinizin, kız arkadaşlarınızın, eşlerinizin...
Last post
Ben de casusluk yapıyorum! Sadece 20 yaşındaki üvey kız için!
casusluk yapmaktan başka yapacak bir şey yok mu?
Anon
Neredeyse bir yıldır bir kızla çıkıyordum. Bizim için her şey ciddiydi. Geceyi sık sık benimle, ben de onunla geçirirdik. Skandallar, histeriler ve güzel anlar yaşandı. Ama burada size bana...
Bazı kızların toplu taşıma araçlarında kasten külotlarını gösterip, farkında olmadan erkekleri oraya bakmaya zorladıkları konuyu hatırlıyor musunuz? Burada böyle insanlar var mı?) Bu hayatımda üç kez...
Last post
İş yerinde bazen dirseklerimi kasıtlı olarak masaya dayayıp sırtımı büküyorum ama bu adamlarla seks yapma arzum yok, sadece kıvrımlarımı, kıçımı görmeleri ve beni nasıl becereceklerini %100...
Herkese merhaba dostum (24). Sık mastürbasyon yaptığınızda da bu oluyor mu? Bir aydır deliriyorum ve günde 3 ila 7 kez boşalıyorum. Sadece çok fazla enerji var, bu sarsıntıdan hiç yorulmuyorum. Tam...
Last post
Rekorum günde 12 defa.
Ama bu çok uzun zaman önceydi, 17-18 yıl önceydi.