kızımla
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Kızımla
Kızımın daha sık sarılmak istediğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda bir maymun gibi hemen üzerime atlamaya çalışıyor, bacaklarını sıkıca etrafıma doluyor. Benim sandalyemde oturuyorsa kasık bölgesine daha yakın olmalı. Bir keresinde birlikte bir çizgi film izlemiştik. Üzerimde o kadar kıpırdandı ki bir kazık hissettim. Sanki tesadüfen, vücudunun herhangi bir yeri ile kazığıma dokunmaya (kancalamaya) çalıştı. Koşarak balkona geldi ve göğsünü penisime bastıracak şekilde bana sarıldı. Onun ilgisini kesmeden buna tepki verdiğim için utanıyorum. Ne yapmalıyım? Herhangi bir tavsiyesi olan var mı?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
nikoli958, PM’ye yaz
2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Cheeff, ne istediğine bağlı olarak, devam etmek istiyorsan onu yönlendir doğru yöne merak kanalı Değilse, bunu neden yapmaması gerektiğini ona nazikçe açıklayın.
2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Cheeff, ne istediğine bağlı olarak, devam etmek istiyorsan onu yönlendir doğru yöne merak kanalı Değilse, bunu neden yapmaması gerektiğini ona nazikçe açıklayın.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 6 months
En iyisi seni orgazma ulaştırmaktır. Senin durumunda bu kolay. Kıpırdamasına ve amını penise doğru bastırmasına ve ayrıca parmağınızla onu gıdıklamasına izin verin. Kızınızın minnettar bir bakışı ve sevgisi ödülünüz olacak. Ancak bunu sık sık yapmanız gerekecek.)Cheeff: ↑13 Oct 2021, 05:20 Kızımın daha sık kucaklanmak istediğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda bir maymun gibi hemen üzerime atlamaya çalışıyor, bacaklarını sıkıca etrafıma doluyor. Benim sandalyemde oturuyorsa kasık bölgesine daha yakın olmalı. Bir keresinde birlikte bir çizgi film izlemiştik. Üzerimde o kadar kıpırdandı ki bir kazık hissettim. Sanki tesadüfen, vücudunun herhangi bir yeri ile kazığıma dokunmaya (kancalamaya) çalıştı. Koşarak balkona geldi ve göğsünü penisime bastıracak şekilde bana sarıldı. Onun ilgisini kesmeden buna tepki verdiğim için utanıyorum. Ne yapmalıyım? Tavsiyesi olan var mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
bunu sık sık isteyecek mi?rmt: ↑13 Oct 2021, 16:59En iyisi seni orgazma ulaştırmaktır. Senin durumunda bu kolay. Kıpırdamasına ve amını penise doğru bastırmasına ve ayrıca parmağınızla onu gıdıklamasına izin verin. Kızınızın minnettar bir bakışı ve sevgisi ödülünüz olacak. Ancak bunu sık sık yapmanız gerekecek.)Kızımın daha sık kucaklanmak istediğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda bir maymun gibi hemen üzerime atlamaya çalışıyor, bacaklarını sıkıca etrafıma doluyor. Benim sandalyemde oturuyorsa kasık bölgesine daha yakın olmalı. Bir keresinde birlikte bir çizgi film izlemiştik. Üzerimde o kadar kıpırdandı ki bir kazık hissettim. Sanki tesadüfen, vücudunun herhangi bir yeri ile kazığıma dokunmaya (kancalamaya) çalıştı. Koşarak balkona geldi ve göğsünü penisime bastıracak şekilde bana sarıldı. Onun ilgisini kesmeden buna tepki verdiğim için utanıyorum. Ne yapmalıyım? Tavsiyesi olan var mı?
- These users thanked the author Tavşan for the post:
- raşid.kaitov
-
- Sürtünmeler
Evet, düzenli olarak. Tıpkı yetişkin bir kadında olduğu gibi mizaca bağlıdır.Kunikolai: ↑13 Oct 2021, 17:11bunu sık sık isteyecek mi?rmt: ↑13 Oct 2021, 16:59En iyisi seni orgazma ulaştırmaktır. Senin durumunda bu kolay. Kıpırdamasına ve amını penise doğru bastırmasına ve ayrıca parmağınızla onu gıdıklamasına izin verin. Kızınızın minnettar bir bakışı ve sevgisi ödülünüz olacak. Ancak bunu sık sık yapmanız gerekecek.)Cheeff: ↑13 Oct 2021, 05:20 Kızımın daha sık sarılmak istediğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda bir maymun gibi hemen üzerime atlamaya çalışıyor, bacaklarını sıkıca etrafıma doluyor. Benim sandalyemde oturuyorsa kasık bölgesine daha yakın olmalı. Bir keresinde birlikte bir çizgi film izlemiştik. Üzerimde o kadar kıpırdandı ki bir kazık hissettim. Sanki tesadüfen, vücudunun herhangi bir yeri ile kazığıma dokunmaya (kancalamaya) çalıştı. Koşarak balkona geldi ve göğsünü penisime bastıracak şekilde bana sarıldı. Onun ilgisini kesmeden buna tepki verdiğim için utanıyorum. Ne yapmalıyım? Tavsiyesi olan var mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 7 months
Tek bir tavsiye var; bir şey yapmadan önce iyice düşünün! İlk önce kendi kendinize anlayın: ondan ne istiyorsunuz, neden, nasıl yanmazsınız, onu seks yapmaktan nasıl caydırmazsınız, nasıl sadece size sabitlenmesini sağlamazsınız - aksi takdirde diğer erkekler ona kayıtsız kalacaktır. Bu onun evlenmek istemeyeceği ve torun sahibi olmayacağınızın garanti olduğu anlamına gelir. Kızınıza yaklaşmanıza eşiniz nasıl tepki verecek? Diğer akrabalar buna nasıl bakacak? Kısacası hemoroidiniz çok olacak...Cheeff: ↑13 Oct 2021, 05:20 Kızımın daha sık kucaklanmak istediğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda bir maymun gibi hemen üzerime atlamaya çalışıyor, bacaklarını sıkıca etrafıma doluyor. Benim sandalyemde oturuyorsa kasık bölgesine daha yakın olmalı. Bir keresinde birlikte bir çizgi film izlemiştik. Üzerimde o kadar kıpırdandı ki bir kazık hissettim. Sanki tesadüfen, vücudunun herhangi bir yeri ile kazığıma dokunmaya (kancalamaya) çalıştı. Koşarak balkona geldi ve göğsünü penisime bastıracak şekilde bana sarıldı. Onun ilgisini kesmeden buna tepki verdiğim için utanıyorum. Ne yapmalıyım? Tavsiyesi olan var mı?
-
- Sürtünmeler
Ne tutkular ve yüzler. Evet, fazladan hemoroid var ve bunlar herkesin başına geliyor. Babasına yakınlaşıp yaklaşmaması muhtemelen karakterine bağlıdır. Onun yaşıtlarıyla da ilgilendiğini ve birçok arkadaşından daha erken evlendiğini biliyorum.niqk: ↑13 Oct 2021, 17:48Tek bir tavsiye var; bir şey yapmadan önce iyice düşünün! İlk önce kendi kendinize anlayın: ondan ne istiyorsunuz, neden, nasıl yanmazsınız, onu seks yapmaktan nasıl caydırmazsınız, nasıl sadece size sabitlenmesini sağlamazsınız - aksi takdirde diğer erkekler ona kayıtsız kalacaktır. Bu onun evlenmek istemeyeceği ve torun sahibi olmayacağınızın garanti olduğu anlamına gelir. Kızınıza yaklaşmanıza eşiniz nasıl tepki verecek? Diğer akrabalar buna nasıl bakacak? Kısacası, bir sürü hemoroidiniz olacak...Kızımın daha sık kucaklanmak istediğini fark etmeye başladım. Aynı zamanda bir maymun gibi hemen üzerime atlamaya çalışıyor, bacaklarını sıkıca etrafıma doluyor. Benim sandalyemde oturuyorsa kasık bölgesine daha yakın olmalı. Bir keresinde birlikte bir çizgi film izlemiştik. Üzerimde o kadar kıpırdandı ki bir kazık hissettim. Sanki tesadüfen, vücudunun herhangi bir yeri ile kazığıma dokunmaya (kancalamaya) çalıştı. Koşarak balkona geldi ve göğsünü penisime bastıracak şekilde bana sarıldı. Onun ilgisini kesmeden buna tepki verdiğim için utanıyorum. Ne yapmalıyım? Tavsiyesi olan var mı?
-
- Nirvana’dayım
Ben de diyorum ki, bu durumda standart yok! Bazıları için kız çocuğu yavaş yavaş babasıyla veya erkek kardeşiyle seksten kocasıyla sekse geçiş yapar. Ve birisi babasından ve kardeşinden şiddetli bir nefretle nefret etmeye, hatta onları dava etmeye başlar! Bu tür vakaları duydunuz mu?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- şefkatli, annem adam yaptı
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Sürtünmeler
PS. Ergenlik çağında veya sonrasında bir kızın hayatında bir şeyler yolunda gitmediğinde ve suçlayacak kişileri aramaya başladığında başka bir seçenek daha vardır. Buna çocukçuluk denir. Ve bu aynı zamanda ebeveynlere de bağlı; onlar hazırlanmadı. Şimdi sorun bu. Daha önce 14-15 yaşlarında bir kişi zaten bağımsızlığa hazırdı, ancak artık çoğu otuza hazır değil.
Zorlananlar arasında nefret var. Veya sapkın şekillerde kullanılır. İşte kız bunu kendisi istiyor. Sadece birlikte oynayıp ona yardım etmelisin. Ayrıca çılgınca şeylere bulaşmayın ve fantezilerinizi gerçekleştirmek için onu yetişkin bir fahişe olarak kullanmayın.niqk: ↑13 Oct 2021, 18:22 Ve diyorum ki; bu durumda hiçbir standart yok! Bazıları için kız çocuğu yavaş yavaş babasıyla veya erkek kardeşiyle seksten kocasıyla sekse geçiş yapar. Ve birisi babasından ve kardeşinden şiddetli bir nefretle nefret etmeye, hatta onları dava etmeye başlar! Bu tür vakaları duydunuz mu?
PS. Ergenlik çağında veya sonrasında bir kızın hayatında bir şeyler yolunda gitmediğinde ve suçlayacak kişileri aramaya başladığında başka bir seçenek daha vardır. Buna çocukçuluk denir. Ve bu aynı zamanda ebeveynlere de bağlı; onlar hazırlanmadı. Şimdi sorun bu. Daha önce 14-15 yaşlarında bir kişi zaten bağımsızlığa hazırdı, ancak artık çoğu otuza hazır değil.
Last edited by rmt on 13 Oct 2021, 20:27, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
Peki, peki... Öncelikle kendinizin ne istediğini, kızın ne istediğini ve onunla nasıl oynayacağınızı anlamalısınız? Ve sizi belirli eylemlere iten şey bu fantezilerse
abartılı fantezilerinizi gerçekleştirmeye nasıl direnebilirsiniz? Peki nasıl zamanında durup onu fantezilerinize zorlamazsınız? Hemoroid hala aynı!!!
abartılı fantezilerinizi gerçekleştirmeye nasıl direnebilirsiniz? Peki nasıl zamanında durup onu fantezilerinize zorlamazsınız? Hemoroid hala aynı!!!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- şefkatli, annem adam yaptı, Alex Alex
-
- Sürtünmeler
Her şey ne kadar karmaşık.... Hemoroid, dürüst olmak gerekirse, kafanın içindedir. Ve kendini kontrol edememe.niqk: ↑13 Oct 2021, 20:24 Peki, peki... Öncelikle kendinizin ne istediğini, kızın ne istediğini ve bununla nasıl başa çıkacağınızı anlamalısınız? Ve sizi belirli eylemlere iten şey bu fantezilerse
abartılı fantezilerinizi gerçekleştirmeye nasıl direnebilirsiniz? Peki nasıl zamanında durup onu fantezilerinize zorlamazsınız? Hemoroid hâlâ aynı!!!
-
- Nirvana’dayım
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 4 years 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years 3 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Kişisel bir mesajla fotoğraf için minnettar olurum.
- These users thanked the author Sergey for the post:
- Editörün notu
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Kaç yaşında? PM’den tavsiye verebilirim
- These users thanked the author yediprott812 for the post:
- Tolkala
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
13 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Harika ve çok ilginç bir konu.
Mümkünse kişisel mesajla bana gönder.
13 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Harika ve çok ilginç bir konu.
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
Bu konuyla ilgili videosu olan var mı, paylaşabilir misiniz?
- These users thanked the author düğün çiçeği for the post (total 2):
- Dmitrius, Kirya
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years 3 months
Kız kardeşlerimle ve annemin kız kardeşi olan vaftiz annemle sikiştiğim videoları paylaşacağım
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 3):
- raşid.kaitov, Dimon169, Dmitrius
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
birkaç gün içinde okudum ilk kez seks maceralarıyla ilgili gerçek videolar çeken bir kişi.Pişmanlık duymadan: ↑21 Oct 2021, 01:28 Kız kardeşlerimin ve annemin kız kardeşi olan vaftiz annemin sikişme videolarını paylaşacağım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
-
- Orgazm!
-
- Total posts: 16
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Orgazm!
karısı tüm bunları izledi ve yavaş yavaş amını sarstı
- These users thanked the author Tavşan for the post (total 3):
- Dimon169, Boynuzlar, Film tutkunu
-
- İlgi gösteriliyor
Sen bekleyeceksin
- These users thanked the author beni oluştur for the post (total 2):
- Dmitrius, Film tutkunu
-
- heyecanlanıyorum
Corsair, bağlantıları güncelle
- These users thanked the author düğün çiçeği for the post:
- George
-
- Total posts: 20
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 11 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Herkese selam.
Ben de konuyla ilgileniyorum.
Tam olarak özgürleştirilmiş aileler. Farklı formatlar.
Burada herhangi bir içerik göremiyorum. Ve sitenin nasıl çalıştığı belli değil.
Telgrafım @razzvrat_NIK
Ben de konuyla ilgileniyorum.
Tam olarak özgürleştirilmiş aileler. Farklı formatlar.
Burada herhangi bir içerik göremiyorum. Ve sitenin nasıl çalıştığı belli değil.
Telgrafım @razzvrat_NIK
-
- heyecanlanıyorum
Birisi videoları paylaşsın
- These users thanked the author düğün çiçeği for the post:
- Xackerd7
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Üvey kızım
- These users thanked the author Gusk suyu for the post (total 9):
- Forum, frenk, INVAR, Sergey.v, Aslan 123540, Belphegor, Onizm, Andrey57115, Maariv
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 11 months
Ama kızımla aram yoktu.... eski sevgilisiyle ayrı yaşıyor ve özellikle Migera’nın bana gelmesine izin vermiyor.... )) ama gerçek hayat internetten 12 yaş üstü kızlarla (flört) siteler) oldukça iyi bir deneyim ...

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 76 Replies
- 6598 Views
-
Last post by Pelmen2321
-
- 3 Replies