Kızımla birlikte çalıların arasında

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Bir aile sırrını öğrenmek.
Potansiyel seks nesnesi
Kızımla birlikte çalıların arasında

Post by Bir aile sırrını öğrenmek. »

Kızım çok güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil, gölgedeki çalıların arasına götürdü. Bana bakıyor, gülümsüyor, tekrar düşünüyor, köşede kızına sarılmak istiyor! Ama benim planlarım daha sinsiydi! Mayosunu çıkardım ve uzan, bacaklarını aç dedim. Şöyle diyor: İnternette babaların kızlarının sadece kıçından sikiştiğini gördüm. Lastik bandı penisime çektim, baktım ve sakinleştim. Taktı, direnç olmadı, beni becerdi, bekaretini kim bozdu diye sordum. Oğlumun ondan 2 yaş büyük erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı. Bunu saklamak istedim ama Kaybedenle aynı şekilde öğrendim!
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Orientation: heteroseksüel
Been thanked: 393 times
Re: Kızımla birlikte çalıların arasında

Post by Kırk beşinci »

Bir aile sırrını öğrendim.: 30 Sep 2021, 15:09 Kızım güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil, gölgedeki çalıların arasına götürdü. Bana bakıyor, gülümsüyor, tekrar düşünüyor, köşede kızına sarılmak istiyor! Ama benim planlarım daha sinsiydi! Mayosunu çıkardım ve uzan, bacaklarını aç dedim. Şöyle diyor: İnternette babaların kızlarının sadece kıçından sikiştiğini gördüm. Lastik bandı penisime çektim, baktım ve sakinleştim. Taktı, direnç olmadı, beni becerdi, bekaretini kim bozdu diye sordum. Oğlumun ondan 2 yaş büyük erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı. Saklamak istedim ama Lohan’la aynı şekilde öğrendim!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Been thanked: 10436 times

Post by Nikk »

Kırkbeşinci: 30 Sep 2021, 18:08
Kahretsin, bu hasta adam yine eski yazılarını yayınlamaya gitti
Evet, yazık değil ! Kim okumak isterse okusun...
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Been thanked: 656 times

Post by Esnek »

Bir aile sırrını öğrendim.: 30 Sep 2021, 15:09 Kızım güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil, gölgedeki çalıların arasına götürdü. Bana bakıyor, gülümsüyor, tekrar düşünüyor, köşede kızına sarılmak istiyor! Ama benim planlarım daha sinsiydi! Mayosunu çıkardım ve uzan, bacaklarını aç dedim. Şöyle diyor: İnternette babaların kızlarının sadece kıçından sikiştiğini gördüm. Lastik bandı penisime çektim, baktım ve sakinleştim. Taktı, direnç olmadı, beni becerdi, bekaretini kim bozdu diye sordum. Oğlumun ondan 2 yaş büyük erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı. Bunu saklamak istedim ama Kaybedenle aynı şekilde öğrendim!
Bir mzhm ayarlamanın zamanı geldi
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Çalıların arasında seks.
    by Venüs » » in Seks hakkında genel sorular
    43 Replies
    2574 Views
    Last post by Andrey-37
  • Kızlar, kızlar. Şimdiden bize itiraf edin, prova için birlikte mağazalara, birlikte...
    by Anonim » » in Kızlara ve kadınlara yönelik sorular
    2 Replies
    1456 Views
    Last post by gümüş_fox
  • Anneleriyle birlikte iki oğul veya anneleriyle birlikte bir oğul ve kız. Kim denedi?
    by Esnek » » in Ensest
    51 Replies
    2568 Views
    Last post by Film tutkunu
  • kızımla
    by Elbisecod25 » » in Ensest
    1624 Replies
    144827 Views
    Last post by Dimchik
  • Kızımla ilişkimin kontrolünü kaybettim.
    by Alexb » » in Ensest
    76 Replies
    7150 Views
    Last post by Pelmen2321

Return to “Ensest”