Kütüphane bölümü 111

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Kütüphane bölümü 111

Unread post by Venüs »

Eustace: 17 Jun 2024, 04:52 Venüs, Birisi Tarih sözü verdi, eğer araç geri dönmüyor!!! Uzun zaman oldu!!! zamanı geldi sevgilim!!! Lütfen sapık okuyucumuz çılgın bir fanteziyle!!!! :wink: :) GIF’lere şaplak atma konusunda herkes deli değildir!!! :cat1:
Nick1979:
Eustace: 17 Jun 2024, 04:52 Venüs, Araç geri dönmezse Birisi Tarih sözü verdi!!! Uzun zaman oldu!!! zamanı geldi sevgilim!!! Lütfen sapık okuyucumuz çılgın bir fanteziyle!!!! :wink: :) GIF’lere şaplak atma konusunda herkes deli değildir!!! :cat1:
Bu arada, evet. Zamanı geldi. Ve resimlerle mümkündür)). Tabiri caizse atmosfere tamamen dalmak için.
:-D sorununu orada halledelim.
))) Üzgünüm, Söz verdiğimi tamamen unuttum))) bir kızın anısı...
Bir hikaye yazmak uzun zaman alır. Hızlıca bir hikayenin taslağını, daha doğrusu başlangıcını çizdim, gerçi böyle bir kurgu bile üç saat sürdü...
Beğenirseniz devamı da gelecektir. Değilse, hayır...

******************************** ******** **************************************** ** ***************************************

Kocamın arkadaşı Alexei’yi defalarca duydum... Kocamdan. Hikayelerinde, geçmiş yaşamından sık sık bahsederdi...

Çocukluktan beri yakın arkadaşlardı. Aynı evde yaşadık, aynı anaokuluna, aynı gruba gittik. Aynı sınıfta okuduk, hatta aynı askeri enstitüye girdik. Doğru, Alexey eğitimini orada tamamladı, ancak kocam Igor sağlık nedenleriyle terhis edildi ve o anda hayattaki yolları ayrıldı. Alyosha eğitimini tamamladı ve hiçliğin ortasında, Uralların ötesinde ve ardından Uzak Doğu’da hizmet etmek üzere gönderildi ve Igor’um beden eğitimi için pediatriye girdi. O zamandan beri birbirlerini hiç görmediler.
Igor üçüncü yılında evlendi. Anladığım kadarıyla aşktan değil, aşktan... ve üniversiteden mezun olduktan sonra şehrimize geldi. Eşim yüzünden. Anne ve babasına daha yakın yaşamak istiyordu.
Anne ve babasıyla birlikte yaşıyorlardı. Genç çift aynı okulda çalışıyordu. Kendisi beden eğitimi öğretmeni, kendisi matematik öğretmeni ve ben de bu okulda okudum...

İgor’la olan hikayemiz ayrı bir hikaye ama hikayenin devamını netleştirin, kısaca anlatacağım

Beden eğitimini hiç sevmedim. Okulu hiç sevmiyordum. Ders çalışmak çok sıkıcı. Kupalar başka bir konudur. Birçok farklı kulübe gittim. İlginçti, eğlenceliydi ve sıkıcı değildi ve okulda sadece mecbur kaldığım için okudum ve ailemi üzmek istemedim, ancak beden eğitimi konusunda buna tam anlamıyla hiç ihtiyacım olmadığını düşündüm. . Gerek yok ama yine de yürümem gerekiyor ve büyük bir isteksizlikle derslere özenle katıldım. Beden eğitimi almadım ama daha doğrusu katıldım...

O gün yatay çubuk üzerinde antrenman yaptık. Standartları geçtik. Daha doğrusu geçmeye çalıştılar. Birkaç çocuk sorunsuzca ayağa kalktı, geri kalanı acı çekti. Kızların hepsi acı çekti ama ben acı çekmedim bile.
Igor beni yatay çubuğa koydu, o zamanlar benim için o Igor Alexandrovich’ti ve ben ona bir çuval gibi asılmıştım. Pull-up’ların nasıl yapıldığını bilmiyordum, yapamadım ve yapmayı düşünmedim. Bir süre öylece durup atlamak, sonra her zaman yaptığım gibi makaleyi yazdırıp aldığım kötü notu düzeltmek, güzelce tasarlayıp çıktı alıp beş almak istedim ama o sefer işler her zamanki gibi olmadı. ...
Sınıf arkadaşım Yegor asılarak yanıma koştu ve taytımı ve külotumu dizlerime kadar çekti. Ne olduğunu hemen anlamadım ve bir süre öyle asılı kaldım. Sınıf arkadaşlarından coşkulu çığlıklar uyandırıyor. Telefonlarımızı soyunma odasında bırakmamız iyi oldu, yoksa tarih adına beni kameraya çekerlerdi... Ah, hikaye pek iyi gitmedi...

Öfkeyle ıstakoz gibi kırmızı yatay çubuktan atladım, külotunu ve taytını tekrar yerine çekti ve Yegor’un peşinden koştu. Spor salonunun paspaslarla keçinin arasındaki köşesinde ona yetiştim ve onu dövmeye başladım. Sert değil ama sert bir şekilde vurdu. Ne yaptığımın, ne olduğunun farkına bile varmadan. Otomatik olarak bana çarptı ve o da bana karşılık verdi. Sert vurdu ve itti. Böylece uçup gittim ve kendimi yerde, kıçımın üstünde buldum ve tam o anda Igor Aleksandrovich koştu. Koştu, yaramaz bir kedi yavrusu gibi zorbayı ensesinden yakaladı ve kapıya doğru taşıdı.
Sonra yanıma geldi, kalkmama yardım etti, kendime zarar verip vermediğimi sormaya başladı, hiçbir yerim acımadı, ben de ona baktım, sessiz kaldım, ona hayran kaldım ve... aşık oldum. .. Nedenini bilmiyorum... Belki de yıldızlar bu şekilde hizalanmıştı... Farklı zamanlarda farklı çocuklardan hoşlandım ama onları sevmedim, ama sonra bunun kader olduğunu ve Igor Alexandrovich’in olduğunu hemen anladım. gelecekteki kocamdı. Sadece anlamadım, hissettim de.
Ayrıca benden hoşlanıp hoşlanmadığını da merak ettim. Dışarıdan bakıldığında, onun ne gördüğünü ve bu konuda ne düşündüğünü merak ediyordum. Benden yarı çıplak mı hoşlandı?
Bu düşünceler yine yüzümün kızarmasına neden oldu ve midemde kelebekler uçuştu. Bacaklarımın arasında gıdıklanma ve sıcaklık hissettim, meme uçlarım şişti ve tişörtümün dışına çıktı, bu da beni daha da kızarttı. Bana öyle geldi ki herkes benim durumumu gördü ve anladı ve tabii ki çok utandım...

Yarı çıplaktan bahsetmişken dış görünüş. Gelecekte striptizci lakabı uzun süre aklımda kalacak. Çubuğun hikayesi sadece sınıfın dışında değil okulda da tanındı. Bir yıldız oldum. Ve dürüst olmak gerekirse, ilginin artması hoşuma gitti ve bu beni tahrik etti...
Tanıdık ve yabancı çocuklar uzun zamandır benden onlara cazibemi göstermemi isteyecek ve onları gören sınıf arkadaşlarım da benden bunu yapmamı isteyecek. onlara daha yakından göster, tıpkı görmüş gibi göründükleri ama hiçbir şey görmedikleri gibi. Hatta birine bir şey göstereceğim, sadece göstermekle kalmayıp... aynı zamanda hem kızarıp hem de heyecanlanacağım. Ve hepsini beğeneceğim. Bakmalarını, dokunmalarını, pençelemelerini ve sıkmalarını seviyorum. Bunun yanlış olduğunu kafamda biliyordum. Bu şekilde davranmak ama bedenim haince benimle aynı fikirde değildi... Mütevazı kalacağım ama her zaman öyle olmayacağım ve herkese karşı olmayacağım, yine de bu tamamen farklı bir hikaye...
n

O akşam, mastürbasyon sırasında, Igor ve kendimle ilgili fanteziler kurdum ve o zaman orgazmım çok parlaktı... ve sabah harekete geçmem gerektiğine karar verdim....

Bu olay kışın yaşandı ve baharda beden eğitimi öğretmenine olan sevgim daha da arttı. O zamanlar beden eğitimi en sevdiğim ders haline gelmişti. Tek bir dersi bile kaçırmadım. Her zaman bir şeyler yapmaya gönüllü oldum ve bunu iyi yapmaya çalıştım... Ayrıca voleybol ve basketbola kaydoldum, sevdiğim kulüpleri bıraktım çünkü bu bölümler Igor Aleksandrovich tarafından öğretildi ve mümkün olduğu kadar çok zaman geçirmek istedim. onunla. Tabii ki sonunda benimle ilgilenmesini istedim. Ama ödemedi. Yaz tatillerini duygular içinde, hatta mastürbasyon yaparak ve zihinsel olarak aşkımı hayal ederek geçirdim, rahatlayamadım ve sonbaharda daha kararlı davranmaya karar verdim... Ayrıntılara girmeyeceğim ama sadece Igor fark etmedi kendisine olan sevgimi ve ilgimi çevredeki herkes gördü ve eşi de fark etti ve ben cebir, geometri ve bilgisayar bilimlerinde sorunlar yaşamaya başladım. Öğrettiği konular hakkında....

Sevgili okuyucum muhtemelen konu dışı açıklamamı okumaktan yorulmuştur, bu yüzden konuyu toparlayacağım...
Sonunda çabalarım boşa gitmedi... İgor benim kocam oldu, şimdi de arkadaşı geldi. Igor’un uzun yıllardır görmediği, buralı olmayan ve bizi ziyaret eden ve bu nedenle bizimle yaşayan biri. Neredeyse tam bir hafta...

Alexey beklenmedik bir şekilde ziyarete geldi. Uyarı olmadan. Hiçbir konuşma, hatta ipucu bile yoktu ve Alyosha’nın gelişini ancak dairenin ön kapısını açtığım anda öğrendim.

- Sürpriz, - dedi Alexey kulaktan kulağa gülümseyerek.
- Kimsin sen?, - diye sordum, şaşkın... ve tehditkar bir şekilde.
Davetsiz misafir bana doğru bir adım attı ama ben kıpırdamadım. Adam kimsenin kendisini daireye sokmayacağını anladı ve utanarak bana kim olduğunu detaylı bir şekilde anlatmaya başladı...
Daha ilk kelimesinden kim olduğunu anladım.. Adını söyler söylemez Igor’un sınıf arkadaşı olduğunu söyledi ama onu içeri almak için acele etmedim ama kızdım. Sürprizlerden hoşlanmam. İlk önce eski bir cübbeyle karşısında durdum. Deliği olmamasına rağmen yıkanmış, yıkanmış, solmuş, solmuş ve şekilsiz, bir çanta gibi, ikincisi yıkanmamış kafalı, darmadağınık, makyajsız - bu zaten üçüncü, dördüncü, beşinci, onuncu, yirmi beşinci sırada. .. Misafire ne yedireceğim, ne giymeliyim diye çılgınca merak ediyordum. Bu nedenle bana kim olduğunu açıkladı, ben de ona baktım ve aynı zamanda konuğun gelişiyle ortaya çıkan bir dizi sorunu zihinsel olarak çözerek düşündüm.

Alexey zayıftı, kısaydı, uzun kulaklıydı, yüzünün yarısını kaplayan kocaman bir burnu ve geriye doğru uzanan bir saç çizgisi vardı. Kocam benden çok daha yaşlı olmasına ve dolayısıyla Alexey’in de kelleşmek için henüz çok erken olduğunu düşündüm. Ve pek de cesur bir subaya benzemiyordu. Kocam uzun boylu, geniş omuzlu, güçlü ve sağlığı nedeniyle silinmiş, arkadaşı ise kel ve sağlıklı... ve hizmet ediyor.... Bu bir şekilde tuhaf ve saçma...

- Siz Igor’un karısı Anya mısınız? - Açıklamaktan yorulan Alexey sordu.
-Evet, içeri girin, - Konuğa acıdım ve sonunda onu daireye aldım.
Misafirliğe ve sürprizine zihinsel olarak lanet ediyorum. Hala dairemi toparlamadığım için...
Onu nasıl beslediğimi detaylı olarak anlattım ve o çılgın bir tavşan gibi hızlıca yemek yerken ben de ortalığı temizledim, banyo yaptım, giyindim, makyaj yaptım ve sipariş verdim yemek dağıtımının hiçbir anlamı yok ve ilgi çekici değil.

Genel olarak kocam geldiğinde masam ve dairem hazırlanmıştı... ve ben de oldukça hoş görünüyordum terbiyeli, ama Igor bunu takdir etmedi ve fark etmedi. Bir yandan arkadaşının gelişine çok seviniyordu ama diğer yandan çok sarhoştu. Normalde artık içmesine izin vermezdim. Ahlaksızlık noktasına kadar terbiyeli bir şekilde sarhoş olması anlamında zaten iyiydi, ama bir arkadaş bir arkadaştır. Uzun zamandır birbirimizi görmedik ve nasıl içki içmeyiz... Sonunda Igor ve Alexey içtiler, ben de onlara baktım ve dinledim. İlk başta gönülsüzce, sonra gizlenmemiş bir ilgiyle. Dürüst hikayeleri hatırladılar ve ne kadar çok içerlerse o kadar ahlaksız hikayeleri hatırladılar. Hikayelerine göre Alexey okulda bir kızdı, sonra kadın avcısıydı ve sonra bir Casanovaydı. Görünüşüne bakılırsa öyle bir adam olduğu söylenemez, ancak konuşma sırasında ortaya çıktığı üzere Alexey makul büyüklükteydi. Ne kadar düzgün olduğu belli değil, ama Igor ve Alexey kadınların böyle bir canavardan korktukları gerçeği bağlamında büyüklükten defalarca bahsettiler... anlattılar... ve her seferinde güldüler... Sarhoşlardı. ve Igor’umun boyutunun ortalamanın üzerinde olduğu gerçeğine bakılırsa Alyosha’nınki daha da büyüktü ve tabii ki çok merak ettim...

Ve bunlarda sıra dışı olan şey de vardı Hikayeler Aleksey’in her zaman kendisinden daha yaşlı kadınları seçtiğiydi. Gençliğinde bile kendisinden 10-15 yaş büyük komşularla ilişkileri olmuş ve askerliği sırasında kadınların yaşı kendisininkini 20, hatta 30 yaş geçmiş....
Kocam çok daha yaşlı, ancak toplumda bir erkek yaşlandığında bu norm olarak kabul edilir ve tam tersine birçok kişi tarafından kınanır. Yargılamadım ama tüm hikayelerini ilgiyle dinledim...

Gerçi onun bu hikayeleri de ayrı bir hikaye ve Alexey ile benim hikayemiz kocamın bize tepki vermeyi bırakıp önce donuk bir bakışla sessizce oturması, sonra kanepeye yan yatıp horlamaya başlamasıyla başladı...
Tam olarak beklenmedik bir şekilde olmadı ama diyelim ki yanlış zaman. Uzun süre oturduk ve biraz daha fazlasını isterdik. . . İçeceklerini bitireceklerdi ve akşam başarılı sayılabilirdi. Herkes mutlu olurdu ve iyi haber kaybolacaktı ama Igor sona ulaşamadan bayıldı ve akşamı nasıl sonlandıracağı belli değildi.
Ben sohbete katılmadım ve Alexey, muhatabını kaybetti, şaşkınlıkla bana baktı, sessizdi ve ona ne söyleyeceğimi bilmiyordum...

Öyle olduğunu söylemeliydim zaten geç. Masayı temizle, bulaşıkları yıka, misafirin yatağını hazırla ve onun yerine aptalca bir soru sordum....
- Alexey, bu kadar büyük olduğun doğru mu yoksa Igor’la şaka mı yapıyordun? - Uzun süren sessizliği böldüm, bir soru sordum ve bana çok düşüncesiz göründüğü için neredeyse yere düşüyordum...
Ama Alexey hiç utanmıyordu, aksine tam tersine kararlı bir şekilde ayağa kalktı kanepeye oturduk ve oturduğumuz sehpanın etrafından dolaşıp benim oturduğum sandalyeye doğru yöneldim.
Yürürken pantolonunun düğmelerini çözerek, "Şimdi sana göstereceğim," diye söz verdi…..
These users thanked the author Venüs for the post (total 6):
Eustace, Nick1979, Yün, vpl satın al, Zorba Carrie, Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months
 Re: Kütüphane 111.bölüm

Unread post by Eustace »

Venüs: 17 Jun 2024, 17:52 Alexey, bu kadar büyük olduğun doğru mu yoksa Igor’la şaka mı yapıyordun? - Uzun süren sessizliği böldüm, bir soru sordum ve bana çok düşüncesiz göründüğü için neredeyse yere düşüyordum...
Ama Alexey hiç utanmıyordu, aksine tam tersine kararlı bir şekilde ayağa kalktı kanepeye oturduk ve oturduğumuz sehpanın etrafından dolaşıp benim oturduğum sandalyeye doğru yöneldim.
- "Şimdi sana göstereceğim," diye söz verdi, yürürken pantolonunun düğmelerini çözüyordu... .
Sevgili !!! Hikaye bu andan itibaren başlamalıydı!!! :)
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Nick1979, Venüs
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Nick1979 »

Venüs,

Hayır, yani burada kesinlikle bir devam gerekiyor)) Talep ediyoruz)) En ilginç yerde bitirdim)
Venüs: 17 Jun 2024, 17:52 Mütevazı kalacağım ama her zaman öyle olmayacağım ve herkes için değil, gerçi bu zaten tamamen farklı bir hikaye...
Bu diğer hikayeyi de isterim))
Last edited by Nick1979 on 17 Jun 2024, 18:49, edited 1 time in total.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
Venüs, Eustace
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace,
Evet seviyor prelüdlerle))
Bu sadece bir hikaye değil, bir dizi kitap)
These users thanked the author Nick1979 for the post:
Venüs
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Venüs,
ve bütünlüğü sağlamak için tabiri caizse atmosferin derinliklerine inmek için daha fazla gif eklemelisiniz))
These users thanked the author Nick1979 for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Eustace: 17 Jun 2024, 18:27
Alexey, gerçekten o kadar büyük müsün yoksa Igor’la dalga mı geçiyordun? - Uzun süren sessizliği böldüm, bir soru sordum ve bana çok düşüncesiz göründüğü için neredeyse yere düşüyordum...
- "Şimdi sana göstereceğim," diye söz verdi, yürürken pantolonunun düğmelerini çözüyordu... .
Sevgili !!! Hikaye bu andan itibaren başlamalıydı!!! :)
))) Haklısın, bu hikayenin başlangıcı :cat2 : ama bu andan başlasaydık hiçbir şey net olmazdı ve hikayesiz bir şekilde süreci anlatmak sıkıcı olurdu. Okumak sıkıcı, yazmak sıkıcı...
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Nick1979, vpl satın al, Eustace
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Saç gömlek »

Klasik! Kocamın arkadaşı ziyarete geldi, ziyafet vardı, koca sarhoş oldu ve bayıldı. Karısı ve arkadaşı birbirlerinden hoşlandılar ve arkadaş da karısının üzerine tırmandı.
Her ne kadar koca bayılmış olsaydı, MFM sahibi olmaları pek mümkün değildi çünkü üçü de buna hazır değildi.
nAma o zaman yalnız bırakıldıklarında...

Bence özgür olmayan ve aynı partnerle düzenli seks yapan birinin aniden orada kalması bir çeşit sihir. karşı cinsten biriyle yalnız .
Bunun o kadar baştan çıkarıcı olduğunu düşünüyorum ki direnmek imkansız. Özellikle de karşı cinsten biri buna karşı olmadığını tüm görünümüyle açıkça ortaya koyuyorsa.
Fakat genel olarak bu korkunç çünkü şu veya bu ailenin dayandığı tüm temeller bir gecede çöküyor.
Yani bir aile vardı, ailede bir takım anlaşmalar vardı.
Ve sonra kahretsin ve her şey bir anda dağıldı. Sadece gerçekten istediğim için. Hemen burada ve şimdi vazgeçmesi çok zor olan bir ilaç gibi.
Daha sonra devam edeceğim...
Last edited by Saç gömlek on 17 Jun 2024, 21:14, edited 1 time in total.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Venüs
Andrey...
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Andrey... »

Vlasyanitsa: 17 Jun 2024, 20:21 Bence bu o kadar baştan çıkarıcı ki karşı konulması imkansız.
Evet, elbette, evet. Yakışıklı bir arkadaş, alkol, dayanamadığı başka ne vardı ki? Bana gelince, o sadece bir fahişe.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

nAma Alexey hiç utanmıyordu, aksine kararlılıkla kanepeden kalktı ve oturduğumuz sehpanın etrafından dolaşarak benim oturduğum sandalyeye doğru ilerledi. oturuyordu.
Yürürken pantolonun düğmelerini çözerek, "Şimdi sana göstereceğim," diye söz verdi.....
Buna değmediğini, gördüğümü söylemek istedim. üyeler, onun sözüne güveneceğim... Çok şey söylemek istedim ama zamanım olmadı. Alexey çoktan bana yaklaşmıştı, ustaca bir hareketle sandalyeyi çevirdi ve... penisi yüzümün hizasındaydı, çok yakın. Hortumu olan bir fil. Görünür damarları olan koyu tenli. Sünnet derisinin altından çıkan bordo kafa. Her şey tüm erkekler gibiydi, sadece boyutu gerçekten görmeye alıştığımdan daha büyük ve daha kalındı....
Gerçi onu görmeye alışkındım, bu çok ağır bir kelime. Kocamın penisi dışında son yıllarda başka üye görmedim. Ve erkeklerle hiç iletişim kurmadım. Hiçbir yer yoktu. Muhasebeci olarak çalıştım. Ekip tamamen kadınlardan oluşuyor. İş monotondur. Bazen birkaç ruble, hatta kopek kaybedersiniz ve sonra tüm ilanlarda onları ararsınız. Sarf malzemelerinizi ve sarf malzemelerinizi ayıklıyorsunuz. Borçları kredilerle dengelemek için. Birkaç kez milyonlar kaybettim, sonra buldum... Erkekler bize sadece sertifika için ya da maaş tartışması için geliyordu. Ama sertifika vermedim, maaşı hesaplamadım. Bu yüzden yanıma gelmediler ve benimle tartışmadılar.
Hayatımda kocamdan başka erkek yoktu ve sonra birden karşıma bir üye çıktı, tam karşımda. burnum. Koku çok güçlü ama iğrenç değil ve kocamınki gibi değil. Tadının neye benzediği ve ereksiyon sırasında nasıl olacağının çok ilginç olduğu düşüncesi kafamdan geçti. Artık küçük değildi ve büyüdüğünde nasıl olacağını görmek çok ilginçti.
Alexey düşüncelerimi okumuş gibiydi.
- Anya, denemek ister misin? – diye sordu ve elini başımın arkasına koydu.
Birkaç kez saçımı okşadım ve durdum.
Başımı kaldırıp cevap vermek için ağzımı açtım ama hiçbir şey söylemeye zamanım olmadı. Alexey bu andan yararlandı ve çok ustaca ağzımı penisiyle doldurdu.
Bir nedenden dolayı aniden onun önünde kendimi çok garip hissettim ve hatta utandım ve hatta uzaklaşmaya çalıştım ama Alexey başımı sıkıca tuttu ve sandalyeden uzaklaşmaya başladı. Doğal olarak, ne istediğini henüz anlamadan onu takip ettim... ama o biraz uzaklaştı, arkasını döndü, beni bırakmadan sandalyeye döndü. Şimdi o bir sandalyede oturuyordu ve ben de onun önünde eğilerek, hâlâ ağzımda bir aletle ayakta duruyordum. Üstelik penis büyümeye başladı, uzadı, kalınlaştı ve ağırlaştı... Penis büyüdü ve bu sırada karnımın alt kısmı ağrımaya başladı.
- "Daha uygun olacak," dedi Alexey sonunda, "ve dizlerinin üstüne çök, yoksa baş aşağı emmek senin için rahatsız edici olur," diye ekledi sesinde endişeyle.
Ne kadar nazik, - diye düşündüm - ve gerçekte ne kadar büyük. Dörtte biri ağzıma çok iyi oturdu. Midemin alt kısmında kelebekler uçuşmaya başladı ama oral seks yapamadım. Kocamın arkamdan horlaması dikkatimi dağıttı ve Alexey de bornozumu başımın üzerine kaldırdı ve külotumu indirdi ve çıplak kıçımla neredeyse kocamın yanında durduğum ortaya çıktı. "Uyanacak," diye düşündüm, "ve işte kıç, bu hiç de iyi değil...
Bu düşünceler dikkatimi dağıttı, konsantre olmamı engelledi, bu yüzden başımı yukarı aşağı hareket ettirerek kaydım penis boyunca. Alexey yavaş hareketlerime uzun süre tahammül etmedi. Sandalyeden kalktı ve başımı ağzıma sokmaya başladı. Boğulmaya ve öksürmeye başladım. Çok büyük, çok keskin ve bu konuda çok az deneyimim oldu, hatta bu boyutta hiç deneyimim yok.
Kocam horluyor, ben öksürüyorum. Romantizm yok. Alexey pes etti ve tekrar oturdu. Artık başımı tutmadı ama masadan bir şişe bira alıp içti. Ayaklarının dibine oturdum ve kendimi suçlu hissettim.
Penisini ağzıma aldım ve devam ettim, penis sönmeye başladı ve Alexey de horlamaya başladı...
Alkashi, diye düşündüm ve gittim duşa. Mastürbasyon yapmaya çalıştım ama ruh halim hiçbir yere gitmedi. Bu ruh hali içinde erkekleri oturma odasında bırakarak yatak odasına gittim.
Uyandım çünkü kocam yatak odasına geldi, yatağa uzandı ama uyumak yerine bana doğru sürünerek geldi. . Ve herhangi bir başlangıç ​​yapmadan tepeye tünedi, bacaklarımı açtı, aniden içeri girdi ve sonra onun benim kocam olmadığını anladım...
These users thanked the author Venüs for the post (total 6):
Müdür, Nick1979, vpl satın al, Eustace, Zorba Carrie, Christmas_Christmas
Müdür
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by Müdür »

Dürüst olmak gerekirse bu tam bir saçmalık ama sen harikasın, yerinde durmuyorsun, yeni bir şey arıyorsun, gelişiyorsun, iyi çalışmaya devam ediyorsun ve her şey senin için yoluna girecek. Beğendim.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Marinochka, hepsi bu, susacağım :daypyat:
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vad1k: 17 Jun 2024, 22:55 Dürüst olmak gerekirse tam bir saçmalıksın ama harikasın, yerinde durmuyorsun, yeni bir şey arıyorsun, gelişiyorsun, aynı ruhla devam ediyorsun ve her şey yoluna girecek. Beğendim.
))) Ahaha. Vadik’e döndün mü? Ama öyle acıklı bir şekilde gittin))) ama geri döneceğini biliyordum. Beğeniniz için teşekkürler ama beğenmediyseniz zahmet etmeyin...
These users thanked the author Venüs for the post:
Nick1979
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Bolbol: 17 Jun 2024, 23:00hepsi bu, ben susuyorum
))) Sessizken daha akıllı görünüyorsun :cat1: sadece alınmayın - bu doğru yani var
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Nick1979, Eustace
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

Venüs: 17 Jun 2024, 23:04 Ahaha. Vadik’e döndün mü? Ama öyle acıklı bir şekilde gittin))) ama geri döneceğini biliyordum. Beğeniniz için teşekkürler, ama eğer beğenmediyseniz kendinizi rahatsız etmemeniz gerekirdi
Kahretsin, geri döndüm. Ve bu pathos değil, alkol. Ona baktım, okudum ve kendimi üzüntü ve depresyona sürükledim. Sanki iki aydır burada değiliz ama bir sürü yeni, anlaşılmaz insan var. Ancak yaşlılar da kaldı. Herkese selam!!! Seni avatarından tanıdım. Dedikleri gibi: Yeni, unutulmuş eski değildir. Marinka :şampuan:
These users thanked the author Müdür for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vad1k: 17 Jun 2024, 23:18
Ahaha. Vadik’e döndün mü? Ama öyle acıklı bir şekilde gittin))) ama geri döneceğini biliyordum. Beğeniniz için teşekkürler, ama eğer beğenmediyseniz kendinizi rahatsız etmemeniz gerekirdi
Kahretsin, geri döndüm. Ve bu pathos değil, alkol. Ona baktım, okudum ve kendimi üzüntü ve depresyona sürükledim. Sanki iki aydır burada değiliz ama bir sürü yeni, anlaşılmaz insan var. Ancak yaşlılar da kaldı. Herkese selam!!! Seni avatarından tanıdım. Dedikleri gibi: Yeni, unutulmuş eski değildir. Marinka :shamp:
))) Ben de seni gördüğüme sevindim))) bir daha kaybolma.
Müdür
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

Venüs: 17 Jun 2024, 23:21 Ben de seni gördüğüme sevindim))) artık kaybolma.
Öpücüğümü yakala.
https://i.postimg.cc/prnps45q/ien-somerkholder-potselui-5.gif
These users thanked the author Müdür for the post:
Venüs
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Saç gömlek »

Venüs: 17 Jun 2024, 22:46 Muhasebeci olarak çalıştım. Ekip tamamen kadınlardan oluşuyor. İş monotondur. Bazen birkaç ruble, hatta kopek kaybedersiniz ve sonra tüm ilanlarda onları ararsınız. Sarf malzemelerinizi ve sarf malzemelerinizi ayıklıyorsunuz. Borçları kredilerle dengelemek için. Birkaç kez milyonlar kaybettim, sonra buldum... Erkekler bize sadece sertifika için ya da maaş tartışması için geliyordu. Ama sertifika vermedim, maaşı hesaplamadım. Bu yüzden yanıma gelmediler ve benimle tartışmadılar.
Bu yüzden bunun kimin metni olduğunu ve kiminle ilgili olduğunu anlamadım. Peki her şey uydurma mı yoksa değil mi?
Eğer bu sizinse, o zaman muhasebeci değil doktor gibisiniz demektir. Bütün bu yalanlar arasında neden kafam tamamen karıştı?
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Venüs
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Venüs: 17 Jun 2024, 22:46 Alkashi, - diye düşündü ve duşa girdi.
:ROFL: :ROFL: :ROFL:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Marinochka!!! Devam edelim, neler oluyor?
These users thanked the author Eustace for the post:
Venüs
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

Daha sonra çakallar koşarak geldi.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Vad1k: 18 Jun 2024, 03:37 Ve sonra çakallar koşarak geldi.
kimden bahsediyorsun???
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vad1k: 17 Jun 2024, 23:29
Тоже рада тебя видеть))) не пропадай больше.
Lütfen bana ulaşın.
https://i.postimg.cc/prnps45q/ien-somerkholder-potselui-5.gif
))) Ахах. Вадик, ты меня то стервой считаешь и называешь, а то целоваться лезешь... Ты уже определись)))) или одно другому не мешает?
И... вообще-то у меня здесь жених есть)))) поэтому целовать можно только в щечку.... чисто символически...
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

Venüs: 18 Jun 2024, 10:18 Ahaha. Vadik, ya beni kaltak olarak görüp bana diyorsun ve sonra beni öpmeye çalışıyorsun... Zaten karar verdin mi)))) yoksa biri diğerine engel olmuyor mu?
Ve... aslında , burada bir nişanlım var))) ) bu yüzden sadece yanaktan öpebilirsin... tamamen sembolik olarak..
Sen de bunun çok uzakta olmadığını biliyorsun. nefret etmeyi seviyorum. Yanağını tutabilir miyim?

19 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
https://i.postimg.cc/tC9YmwqT/1696453233-pornofoto-xyz-p-porno-devka-beret-za-shcheku-chlen-v-porno-65.png
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vasyanitsa: 18 Jun 2024, 01:19 Tüm bu yalanlar arasında neden kafam tamamen karıştı
))) Yazarlar konusunda kafanız karıştı))) Natalie hayatını şöyle anlatıyor: hikayeler ...
Ve ilk bölümü okurken benim aslında Anya olmadığımın ve eski sevgilimin öğretmen olmamasının seni rahatsız etmemesi çok tuhaf...
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vad1k: 18 Jun 2024, 10:43 Aşktan nefrete siz de bilirsiniz, çok uzak değil.
))) Aşktan nefrete - bu bir klasik)) ) ama tam tersine, nefretten dolayı bizimle...
Vad1k: 18 Jun 2024, 10:43 Yanağını tutabilir miyim?
n)))) Evet)) ) ama senin için değil...
Sana burada nişanlım olduğunu yazmıştım)))
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

Venüs: 18 Jun 2024, 12:37 Sevgiden nefrete - bu bir klasik))) ama bizde durum tam tersi, nefretten...
Bu iyi. Bir insandan nefret etmek onu sevmekten daha kolaydır. Doğru yolda ilerliyoruz.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Aptal korkak maymun, kahretsin!!!
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Venüs: 17 Jun 2024, 23:07
Bolbol: 17 Jun 2024, 23:00hepsi bu, ben susuyorum
))) Sessizken daha akıllı görünüyorsun :cat1: sakın alınmayın - bu doğru yani
Şimdi konuşabilir miyiz? :bilinmiyor:
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vasyanitsa: 18 Jun 2024, 01:19
Muhasebeci olarak çalıştım. Ekip tamamen kadınlardan oluşuyor. İş monotondur. Bazen birkaç ruble, hatta kopek kaybedersiniz ve sonra tüm ilanlarda onları ararsınız. Sarf malzemelerinizi ve sarf malzemelerinizi ayıklıyorsunuz. Borçları kredilerle dengelemek için. Birkaç kez milyonlar kaybettim, sonra buldum... Erkekler bize sadece sertifika için ya da maaş tartışması için geliyordu. Ama sertifika vermedim, maaşı hesaplamadım. Bu yüzden yanıma gelmediler ve benimle tartışmadılar.
Bu yüzden bunun kimin metni olduğunu ve kiminle ilgili olduğunu anlamadım. Peki her şey uydurma mı yoksa değil mi?
Eğer bu sizinse, o zaman muhasebeci değil doktor gibisiniz demektir. Bütün bu yalanlar arasında neden kafam tamamen karıştı.
))) Ahah. Yorumunu buldum. Burada bir resminiz var))) ama orada değilsiniz...
O halde karar size kalmış...
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Zorba Carrie »

Konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkürler! Bu hikayeyi daha önce görmemiştim (Haziran ayında burada değildim), ama şimdi okudum...
Gerçekten güzel bir hikaye. Sıradan ile grotesk arasında ince bir çizgide dengeleniyor ve ortaya harika çıkıyor. Bu arada her şey tıpkı hayattaki gibi.
Yazdığınız için teşekkür ederiz.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Hooligan Carrie: 11 Aug 2024, 00:34 Konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederiz! Bu hikayeyi daha önce görmemiştim (Haziran ayında burada değildim), ama şimdi okudum...
Gerçekten güzel bir hikaye. Sıradan ile grotesk arasında ince bir çizgide dengeleniyor ve ortaya harika çıkıyor. Bu arada her şey tıpkı hayattaki gibi.
Yazdığınız için teşekkür ederiz.
))) Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz)))
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Venüs,
ne kadar güzel bir hikaye . ...nasıl kaçırdım?.....
teşekkür ederim, beğendim)))....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Venüs
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 11 Aug 2024, 19:53 Venüs,
vay be koca bir hikaye....nasıl kaçırdım?.....
O anda komşularınızı hikayelerle sevindirdiniz. Bu hikayenin başladığı başlığı okuyun
Nick1979
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Eustace: 11 Aug 2024, 19:57
Natali_Natali: 11 Aug 2024, 19:53 Venüs,
ne hikaye....nasıl kaçırdım?.....
O anda komşularınızı hikayelerle sevindirdiniz. Bu hikayenin başladığı başlığı okuyun
damn.... demek ki komşuları ziyaret etmemi kutluyormuşsunuz..... hikayelerle geri dönmeyeceğimi belirttim((((....
ah sen.....
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace,
Siz göz kulak olun bunun üzerine kendi başlarına, aksi takdirde hap almayı unuturlar))
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Nick1979: 11 Aug 2024, 20:01 Eustace,
nKendinize dikkat etmelisiniz, yoksa hap almayı unuturlar))
işeme, bu kolay bir yan etki....
Nick1979
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 11 Aug 2024, 20:04
Nick1979: 11 Aug 2024, 20:01 Eustace,
Sen kendine dikkat etmelisin, yoksa hap almayı unuturlar))
İşeme, kolay bir yan etki.... n
Bu nasıl bir ilaç, yan etkileri çok fazla :-D :-D Bu konuda dikkatli olun, doğal malzemelere geçin)
Karışımı daha iyi hale getirmek için daha fazla fındık ve süt yiyin :crazy: :crazy:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Nick1979: 11 Aug 2024, 20:06 Karışımı daha iyi hale getirmek için daha fazla fındık ve süt yiyin
aşırı doz yapıyorlar.. :crazy:
Nick1979
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 11 Aug 2024, 20:08
Nick1979: 11 Aug 2024, 20:06 Karışımı daha iyi hale getirmek için daha fazla fındık ve süt yiyin
aşırı doz yapıyorlar.. :crazy:
Öyleyse neden onlara karışımın tamamını bir kerede veriyorsunuz ki aşırı doz gibi görünsün.
Her şeyin açık olması gerekiyor program, günde üç kez yemek yerine :crazy: :crazy: :crazy:
Bireysel hoşgörüsüzlüğünüz varsa, o zaman rektal olarak deneyin :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Nick1979: 11 Aug 2024, 20:11 Bireysel intoleransınız varsa rektal olarak deneyin
o anal-vajinal!!! :deli:
Nick1979
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”