))) Üzgünüm, Söz verdiğimi tamamen unuttum))) bir kızın anısı...
Bir hikaye yazmak uzun zaman alır. Hızlıca bir hikayenin taslağını, daha doğrusu başlangıcını çizdim, gerçi böyle bir kurgu bile üç saat sürdü...
Beğenirseniz devamı da gelecektir. Değilse, hayır...
******************************** ******** **************************************** ** ***************************************
Kocamın arkadaşı Alexei’yi defalarca duydum... Kocamdan. Hikayelerinde, geçmiş yaşamından sık sık bahsederdi...
Çocukluktan beri yakın arkadaşlardı. Aynı evde yaşadık, aynı anaokuluna, aynı gruba gittik. Aynı sınıfta okuduk, hatta aynı askeri enstitüye girdik. Doğru, Alexey eğitimini orada tamamladı, ancak kocam Igor sağlık nedenleriyle terhis edildi ve o anda hayattaki yolları ayrıldı. Alyosha eğitimini tamamladı ve hiçliğin ortasında, Uralların ötesinde ve ardından Uzak Doğu’da hizmet etmek üzere gönderildi ve Igor’um beden eğitimi için pediatriye girdi. O zamandan beri birbirlerini hiç görmediler.
Igor üçüncü yılında evlendi. Anladığım kadarıyla aşktan değil, aşktan... ve üniversiteden mezun olduktan sonra şehrimize geldi. Eşim yüzünden. Anne ve babasına daha yakın yaşamak istiyordu.
Anne ve babasıyla birlikte yaşıyorlardı. Genç çift aynı okulda çalışıyordu. Kendisi beden eğitimi öğretmeni, kendisi matematik öğretmeni ve ben de bu okulda okudum...
İgor’la olan hikayemiz ayrı bir hikaye ama hikayenin devamını netleştirin, kısaca anlatacağım
Beden eğitimini hiç sevmedim. Okulu hiç sevmiyordum. Ders çalışmak çok sıkıcı. Kupalar başka bir konudur. Birçok farklı kulübe gittim. İlginçti, eğlenceliydi ve sıkıcı değildi ve okulda sadece mecbur kaldığım için okudum ve ailemi üzmek istemedim, ancak beden eğitimi konusunda buna tam anlamıyla hiç ihtiyacım olmadığını düşündüm. . Gerek yok ama yine de yürümem gerekiyor ve büyük bir isteksizlikle derslere özenle katıldım. Beden eğitimi almadım ama daha doğrusu katıldım...
O gün yatay çubuk üzerinde antrenman yaptık. Standartları geçtik. Daha doğrusu geçmeye çalıştılar. Birkaç çocuk sorunsuzca ayağa kalktı, geri kalanı acı çekti. Kızların hepsi acı çekti ama ben acı çekmedim bile.
Igor beni yatay çubuğa koydu, o zamanlar benim için o Igor Alexandrovich’ti ve ben ona bir çuval gibi asılmıştım. Pull-up’ların nasıl yapıldığını bilmiyordum, yapamadım ve yapmayı düşünmedim. Bir süre öylece durup atlamak, sonra her zaman yaptığım gibi makaleyi yazdırıp aldığım kötü notu düzeltmek, güzelce tasarlayıp çıktı alıp beş almak istedim ama o sefer işler her zamanki gibi olmadı. ...
Sınıf arkadaşım Yegor asılarak yanıma koştu ve taytımı ve külotumu dizlerime kadar çekti. Ne olduğunu hemen anlamadım ve bir süre öyle asılı kaldım. Sınıf arkadaşlarından coşkulu çığlıklar uyandırıyor. Telefonlarımızı soyunma odasında bırakmamız iyi oldu, yoksa tarih adına beni kameraya çekerlerdi... Ah, hikaye pek iyi gitmedi...
Öfkeyle ıstakoz gibi kırmızı yatay çubuktan atladım, külotunu ve taytını tekrar yerine çekti ve Yegor’un peşinden koştu. Spor salonunun paspaslarla keçinin arasındaki köşesinde ona yetiştim ve onu dövmeye başladım. Sert değil ama sert bir şekilde vurdu. Ne yaptığımın, ne olduğunun farkına bile varmadan. Otomatik olarak bana çarptı ve o da bana karşılık verdi. Sert vurdu ve itti. Böylece uçup gittim ve kendimi yerde, kıçımın üstünde buldum ve tam o anda Igor Aleksandrovich koştu. Koştu, yaramaz bir kedi yavrusu gibi zorbayı ensesinden yakaladı ve kapıya doğru taşıdı.
Sonra yanıma geldi, kalkmama yardım etti, kendime zarar verip vermediğimi sormaya başladı, hiçbir yerim acımadı, ben de ona baktım, sessiz kaldım, ona hayran kaldım ve... aşık oldum. .. Nedenini bilmiyorum... Belki de yıldızlar bu şekilde hizalanmıştı... Farklı zamanlarda farklı çocuklardan hoşlandım ama onları sevmedim, ama sonra bunun kader olduğunu ve Igor Alexandrovich’in olduğunu hemen anladım. gelecekteki kocamdı. Sadece anlamadım, hissettim de.
Ayrıca benden hoşlanıp hoşlanmadığını da merak ettim. Dışarıdan bakıldığında, onun ne gördüğünü ve bu konuda ne düşündüğünü merak ediyordum. Benden yarı çıplak mı hoşlandı?
Bu düşünceler yine yüzümün kızarmasına neden oldu ve midemde kelebekler uçuştu. Bacaklarımın arasında gıdıklanma ve sıcaklık hissettim, meme uçlarım şişti ve tişörtümün dışına çıktı, bu da beni daha da kızarttı. Bana öyle geldi ki herkes benim durumumu gördü ve anladı ve tabii ki çok utandım...
Yarı çıplaktan bahsetmişken dış görünüş. Gelecekte striptizci lakabı uzun süre aklımda kalacak. Çubuğun hikayesi sadece sınıfın dışında değil okulda da tanındı. Bir yıldız oldum. Ve dürüst olmak gerekirse, ilginin artması hoşuma gitti ve bu beni tahrik etti...
Tanıdık ve yabancı çocuklar uzun zamandır benden onlara cazibemi göstermemi isteyecek ve onları gören sınıf arkadaşlarım da benden bunu yapmamı isteyecek. onlara daha yakından göster, tıpkı görmüş gibi göründükleri ama hiçbir şey görmedikleri gibi. Hatta birine bir şey göstereceğim, sadece göstermekle kalmayıp... aynı zamanda hem kızarıp hem de heyecanlanacağım. Ve hepsini beğeneceğim. Bakmalarını, dokunmalarını, pençelemelerini ve sıkmalarını seviyorum. Bunun yanlış olduğunu kafamda biliyordum. Bu şekilde davranmak ama bedenim haince benimle aynı fikirde değildi... Mütevazı kalacağım ama her zaman öyle olmayacağım ve herkese karşı olmayacağım, yine de bu tamamen farklı bir hikaye...
n
O akşam, mastürbasyon sırasında, Igor ve kendimle ilgili fanteziler kurdum ve o zaman orgazmım çok parlaktı... ve sabah harekete geçmem gerektiğine karar verdim....
Bu olay kışın yaşandı ve baharda beden eğitimi öğretmenine olan sevgim daha da arttı. O zamanlar beden eğitimi en sevdiğim ders haline gelmişti. Tek bir dersi bile kaçırmadım. Her zaman bir şeyler yapmaya gönüllü oldum ve bunu iyi yapmaya çalıştım... Ayrıca voleybol ve basketbola kaydoldum, sevdiğim kulüpleri bıraktım çünkü bu bölümler Igor Aleksandrovich tarafından öğretildi ve mümkün olduğu kadar çok zaman geçirmek istedim. onunla. Tabii ki sonunda benimle ilgilenmesini istedim. Ama ödemedi. Yaz tatillerini duygular içinde, hatta mastürbasyon yaparak ve zihinsel olarak aşkımı hayal ederek geçirdim, rahatlayamadım ve sonbaharda daha kararlı davranmaya karar verdim... Ayrıntılara girmeyeceğim ama sadece Igor fark etmedi kendisine olan sevgimi ve ilgimi çevredeki herkes gördü ve eşi de fark etti ve ben cebir, geometri ve bilgisayar bilimlerinde sorunlar yaşamaya başladım. Öğrettiği konular hakkında....
Sevgili okuyucum muhtemelen konu dışı açıklamamı okumaktan yorulmuştur, bu yüzden konuyu toparlayacağım...
Sonunda çabalarım boşa gitmedi... İgor benim kocam oldu, şimdi de arkadaşı geldi. Igor’un uzun yıllardır görmediği, buralı olmayan ve bizi ziyaret eden ve bu nedenle bizimle yaşayan biri. Neredeyse tam bir hafta...
Alexey beklenmedik bir şekilde ziyarete geldi. Uyarı olmadan. Hiçbir konuşma, hatta ipucu bile yoktu ve Alyosha’nın gelişini ancak dairenin ön kapısını açtığım anda öğrendim.
- Sürpriz, - dedi Alexey kulaktan kulağa gülümseyerek.
- Kimsin sen?, - diye sordum, şaşkın... ve tehditkar bir şekilde.
Davetsiz misafir bana doğru bir adım attı ama ben kıpırdamadım. Adam kimsenin kendisini daireye sokmayacağını anladı ve utanarak bana kim olduğunu detaylı bir şekilde anlatmaya başladı...
Daha ilk kelimesinden kim olduğunu anladım.. Adını söyler söylemez Igor’un sınıf arkadaşı olduğunu söyledi ama onu içeri almak için acele etmedim ama kızdım. Sürprizlerden hoşlanmam. İlk önce eski bir cübbeyle karşısında durdum. Deliği olmamasına rağmen yıkanmış, yıkanmış, solmuş, solmuş ve şekilsiz, bir çanta gibi, ikincisi yıkanmamış kafalı, darmadağınık, makyajsız - bu zaten üçüncü, dördüncü, beşinci, onuncu, yirmi beşinci sırada. .. Misafire ne yedireceğim, ne giymeliyim diye çılgınca merak ediyordum. Bu nedenle bana kim olduğunu açıkladı, ben de ona baktım ve aynı zamanda konuğun gelişiyle ortaya çıkan bir dizi sorunu zihinsel olarak çözerek düşündüm.
Alexey zayıftı, kısaydı, uzun kulaklıydı, yüzünün yarısını kaplayan kocaman bir burnu ve geriye doğru uzanan bir saç çizgisi vardı. Kocam benden çok daha yaşlı olmasına ve dolayısıyla Alexey’in de kelleşmek için henüz çok erken olduğunu düşündüm. Ve pek de cesur bir subaya benzemiyordu. Kocam uzun boylu, geniş omuzlu, güçlü ve sağlığı nedeniyle silinmiş, arkadaşı ise kel ve sağlıklı... ve hizmet ediyor.... Bu bir şekilde tuhaf ve saçma...
- Siz Igor’un karısı Anya mısınız? - Açıklamaktan yorulan Alexey sordu.
-Evet, içeri girin, - Konuğa acıdım ve sonunda onu daireye aldım.
Misafirliğe ve sürprizine zihinsel olarak lanet ediyorum. Hala dairemi toparlamadığım için...
Onu nasıl beslediğimi detaylı olarak anlattım ve o çılgın bir tavşan gibi hızlıca yemek yerken ben de ortalığı temizledim, banyo yaptım, giyindim, makyaj yaptım ve sipariş verdim yemek dağıtımının hiçbir anlamı yok ve ilgi çekici değil.
Genel olarak kocam geldiğinde masam ve dairem hazırlanmıştı... ve ben de oldukça hoş görünüyordum terbiyeli, ama Igor bunu takdir etmedi ve fark etmedi. Bir yandan arkadaşının gelişine çok seviniyordu ama diğer yandan çok sarhoştu. Normalde artık içmesine izin vermezdim. Ahlaksızlık noktasına kadar terbiyeli bir şekilde sarhoş olması anlamında zaten iyiydi, ama bir arkadaş bir arkadaştır. Uzun zamandır birbirimizi görmedik ve nasıl içki içmeyiz... Sonunda Igor ve Alexey içtiler, ben de onlara baktım ve dinledim. İlk başta gönülsüzce, sonra gizlenmemiş bir ilgiyle. Dürüst hikayeleri hatırladılar ve ne kadar çok içerlerse o kadar ahlaksız hikayeleri hatırladılar. Hikayelerine göre Alexey okulda bir kızdı, sonra kadın avcısıydı ve sonra bir Casanovaydı. Görünüşüne bakılırsa öyle bir adam olduğu söylenemez, ancak konuşma sırasında ortaya çıktığı üzere Alexey makul büyüklükteydi. Ne kadar düzgün olduğu belli değil, ama Igor ve Alexey kadınların böyle bir canavardan korktukları gerçeği bağlamında büyüklükten defalarca bahsettiler... anlattılar... ve her seferinde güldüler... Sarhoşlardı. ve Igor’umun boyutunun ortalamanın üzerinde olduğu gerçeğine bakılırsa Alyosha’nınki daha da büyüktü ve tabii ki çok merak ettim...
Ve bunlarda sıra dışı olan şey de vardı Hikayeler Aleksey’in her zaman kendisinden daha yaşlı kadınları seçtiğiydi. Gençliğinde bile kendisinden 10-15 yaş büyük komşularla ilişkileri olmuş ve askerliği sırasında kadınların yaşı kendisininkini 20, hatta 30 yaş geçmiş....
Kocam çok daha yaşlı, ancak toplumda bir erkek yaşlandığında bu norm olarak kabul edilir ve tam tersine birçok kişi tarafından kınanır. Yargılamadım ama tüm hikayelerini ilgiyle dinledim...
Gerçi onun bu hikayeleri de ayrı bir hikaye ve Alexey ile benim hikayemiz kocamın bize tepki vermeyi bırakıp önce donuk bir bakışla sessizce oturması, sonra kanepeye yan yatıp horlamaya başlamasıyla başladı...
Tam olarak beklenmedik bir şekilde olmadı ama diyelim ki yanlış zaman. Uzun süre oturduk ve biraz daha fazlasını isterdik. . . İçeceklerini bitireceklerdi ve akşam başarılı sayılabilirdi. Herkes mutlu olurdu ve iyi haber kaybolacaktı ama Igor sona ulaşamadan bayıldı ve akşamı nasıl sonlandıracağı belli değildi.
Ben sohbete katılmadım ve Alexey, muhatabını kaybetti, şaşkınlıkla bana baktı, sessizdi ve ona ne söyleyeceğimi bilmiyordum...
Öyle olduğunu söylemeliydim zaten geç. Masayı temizle, bulaşıkları yıka, misafirin yatağını hazırla ve onun yerine aptalca bir soru sordum....
- Alexey, bu kadar büyük olduğun doğru mu yoksa Igor’la şaka mı yapıyordun? - Uzun süren sessizliği böldüm, bir soru sordum ve bana çok düşüncesiz göründüğü için neredeyse yere düşüyordum...
Ama Alexey hiç utanmıyordu, aksine tam tersine kararlı bir şekilde ayağa kalktı kanepeye oturduk ve oturduğumuz sehpanın etrafından dolaşıp benim oturduğum sandalyeye doğru yöneldim.
Yürürken pantolonunun düğmelerini çözerek, "Şimdi sana göstereceğim," diye söz verdi…..