Seks yaptığınızı gösteren ev yapımı video
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Seks yaptığınızı gösteren ev yapımı video
Seksinizi filme mi çekiyorsunuz? Seks sırasında görünüşünüzü beğeniyor musunuz? Çekimler sırasında kendinizi kontrol etmeye veya doğal davranmaya çalışıyorsunuz. Senaryoyu çekimden önce mi tartışıyorsunuz yoksa doğaçlama mı yapıyorsunuz? Daha sonra heyecanlanmak veya neyin harika olduğunu, neyin artık yapılmaması gerektiğini tartışmak için birlikte izleyin. Bunu herhangi bir akrabanıza, arkadaşınıza ya da yabancı birine gösterdiniz mi? Ve genel olarak bu kayıtları ne sıklıkla gözden geçiriyorsunuz veya onları kaldırıp unuttunuz mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 10 months
Re: Ev yapımı sevişme videosu
Ya da örneğin profesyonelliğe geçin.
Bunu yaptığımızda çok eğlenceliydi . İncelemeyi ve nasıl geliştirebileceğimi düşünmeyi seviyorum. Ayrıca kamerayı iki eliyle tutabilen tarafsız bir operatör de düşündük)Strecoza: ↑09 Feb 2024, 17:25 Seksinizi filme mi çekiyorsunuz? Seks sırasında görünüşünüzü beğeniyor musunuz? Çekimler sırasında kendinizi kontrol etmeye veya doğal davranmaya çalışıyorsunuz. Senaryoyu çekimden önce mi tartışıyorsunuz yoksa doğaçlama mı yapıyorsunuz? Daha sonra heyecanlanmak veya neyin harika olduğunu, neyin artık yapılmaması gerektiğini tartışmak için birlikte izleyin. Bunu herhangi bir akrabanıza, arkadaşınıza ya da yabancı birine gösterdiniz mi? Ve genel olarak bu kayıtları ne sıklıkla gözden geçiriyorsunuz veya bunları kaldırıp unutuyor musunuz?
Ya da örneğin profesyonelliğe geçin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sık çekim yapmıyoruz, çekim süreci çok heyecanlı.) Her şey ruh halinize göre ve senaryosuz yapılıyor. Kendinizi filme almak zordur, elleriniz kamerayı tutamaz)
Ve aşk sürecinin sonunu yalnızca bir kez çekmeyi başardım (kamera statikti) Yabancılara gösterdim ama kısa kesitler , çünkü aynı zamanda sevgilimin yüzündeki ifadeyi de filme alıyorum, bu harika! Yüzümü yakmak istemiyorum (Kameramanla olan fikir ilginç ama kameramanın cinsiyeti ne olursa olsun eşin aynı fikirde olması pek mümkün değil.
Ve aşk sürecinin sonunu yalnızca bir kez çekmeyi başardım (kamera statikti) Yabancılara gösterdim ama kısa kesitler , çünkü aynı zamanda sevgilimin yüzündeki ifadeyi de filme alıyorum, bu harika! Yüzümü yakmak istemiyorum (Kameramanla olan fikir ilginç ama kameramanın cinsiyeti ne olursa olsun eşin aynı fikirde olması pek mümkün değil.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Oldukça sık çekim yapıyoruz. Özellikle kızlar veya erkekler katıldığında. Ve bunu inceleyip başlıktaki arkadaşlarıma gösteriyorum. Tabii önceden çekim yapmanın mümkün olup olmadığını soruyoruz. Daha sonra reiush vs. ile uğraşmak zorunda kalmamak için diğer katılımcıları yüzleri olmadan filme almaya çalışıyoruz.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Yağmur Yapıcı, Fargal94, sapık, belki ev videonuzdan birkaç ekran görüntüsü alabilirsiniz? Elbette yüzler olmadan.
Görmek çok ilginç olurdu ve sanırım sadece benim için değil, herkes için.
Görmek çok ilginç olurdu ve sanırım sadece benim için değil, herkes için.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Sibiryak89, Gümüş24, Tsverg
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 1 year 3 months
İsteğe katılıyorum
- These users thanked the author maxim.zuev for the post:
- Gümüş24
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 10 months
https://i.postimg.cc/1X1cxHYM/Screenshot-20240209-194515-Chrome.jpg
Вот это моя самая звездная роль) Я -в роли жопы, жена в роли госпожи.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 1 year 4 months
Üniversite yıllarımda ilk kızımla çekim yapmıştım ama sonra her şey tepetaklak oldu, her şey yavan ve monotonlaştı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
Ben gençken eşim ve ben fotoğrafçılıkla uğraştık! Sonra bir şekilde her şey kendiliğinden gitti. Fotoğraflar bir süre daha evde tutuldu... ta ki kızımın hızla büyümeye başladığı ana kadar... ama bu sorunun yarısı
Herhangi bir şey arama çılgınlığı vardı. her yerde, tırmanılacak her yerde vs... genel olarak bu fotoğrafları düşünmemek zarar vermez... - yok edildiler.

- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- Airsex
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 356
- Registered for: 2 years 7 months
evde kamera var, her zaman kayıtlarımızı inceliyorum seks, aç ve ona doğru koş, eğer izin vermezse videomuzda mastürbasyon yapacağımStrecoza: ↑09 Feb 2024, 17:25 Seksinizi filme mi çekiyorsunuz? Seks sırasında görünüşünüzü beğeniyor musunuz? Çekimler sırasında kendinizi kontrol etmeye veya doğal davranmaya çalışıyorsunuz. Senaryoyu çekimden önce mi tartışıyorsunuz yoksa doğaçlama mı yapıyorsunuz? Daha sonra heyecanlanmak veya neyin harika olduğunu, neyin artık yapılmaması gerektiğini tartışmak için birlikte izleyin. Bunu herhangi bir akrabanıza, arkadaşınıza ya da yabancı birine gösterdiniz mi? Ve genel olarak bu kayıtları ne sıklıkla inceliyorsunuz yoksa çıkarıp mı unuttular?
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 6 months
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 356
- Registered for: 2 years 7 months
böyle bir videonuz var mı?Strecoza: ↑09 Feb 2024, 17:25 Seksinizi filme mi çekiyorsunuz? Seks sırasında görünüşünüzü beğeniyor musunuz? Çekimler sırasında kendinizi kontrol etmeye veya doğal davranmaya çalışıyorsunuz. Senaryoyu çekimden önce mi tartışıyorsunuz yoksa doğaçlama mı yapıyorsunuz? Daha sonra heyecanlanmak veya neyin harika olduğunu, neyin artık yapılmaması gerektiğini tartışmak için birlikte izleyin. Bunu herhangi bir akrabanıza, arkadaşınıza ya da yabancı birine gösterdiniz mi? Ve genel olarak bu kayıtları ne sıklıkla gözden geçiriyorsunuz veya onları çıkarıp mı unuttular?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 2 months
Birisi aniden ev videosunu paylaşmak isterse işte @markusoja667 etiketi
Bekliyorum)
Bekliyorum)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 190
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 11 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
OwDrin,
İyi gidiyor, geçiyor onu sikiyorsun
İyi gidiyor, geçiyor onu sikiyorsun
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- OwDrin
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
Kendimi beğenmiyorum).
Fotoğraf çeker misin? Hiç bu kadar tutkulu kadınlarla tanışmamıştım.
Neden öyle olduğumu bile bilmiyorum. bunları kaydetmek mi, fotoğraf çekmek mi?.. Bu süreçte ilginç bir şey ortaya çıkacak ve telefonu kapacak. Ama telefonun ekranıyla ilgili hiçbir şey hoşuma gitmiyor... Eşim onun fotoğraflarını çekme şeklimi beğeniyor, bunun çok iltifat olduğunu söylüyor).Venüs: ↑09 Feb 2024, 17:25 Seksinizi filme mi çekiyorsunuz? Seks sırasında görünüşünüzü beğeniyor musunuz? Çekimler sırasında kendinizi kontrol etmeye veya doğal davranmaya çalışıyorsunuz. Senaryoyu çekimden önce mi tartışıyorsunuz yoksa doğaçlama mı yapıyorsunuz? Daha sonra heyecanlanmak veya neyin harika olduğunu, neyin artık yapılmaması gerektiğini tartışmak için birlikte izleyin. Bunu herhangi bir akrabanıza, arkadaşınıza ya da yabancı birine gösterdiniz mi? Ve genel olarak, bu kayıtları ne sıklıkla gözden geçiriyorsunuz veya bunları kaldırıp mı unuttular?
Kendimi beğenmiyorum).
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
Отличный попотряс! :iyi:
- These users thanked the author 0dlb0 for the post:
- alexey.bro
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
)) Eski sevgilim seksimizi filme almayı severdi. Erkeklerin geri kalanı, hayır, seksi filme çekmediler, sadece onlara oral seks yaptığım için))) muhtemelen bu videolara bayılıyorlar...vvm: ↑23 Jul 2024, 07:43Neden öyle olduğumu bile bilmiyorum. bunları kaydetmek mi, fotoğraf çekmek mi?.. Bu süreçte ilginç bir şey ortaya çıkacak ve telefonu kapacak. Ama telefonun ekranıyla ilgili hiçbir şey hoşuma gitmiyor... Eşim onun fotoğraflarını çekme şeklimi beğeniyor, bunun çok iltifat olduğunu söylüyor).Seksinizi filme mi çekiyorsunuz? Seks sırasında görünüşünüzü beğeniyor musunuz? Çekimler sırasında kendinizi kontrol etmeye veya doğal davranmaya çalışıyorsunuz. Senaryoyu çekimden önce mi tartışıyorsunuz yoksa doğaçlama mı yapıyorsunuz? Daha sonra heyecanlanmak veya neyin harika olduğunu, neyin artık yapılmaması gerektiğini tartışmak için birlikte izleyin. Bunu herhangi bir akrabanıza, arkadaşınıza ya da yabancı birine gösterdiniz mi? Ve genel olarak, bu kayıtları ne sıklıkla gözden geçiriyorsunuz veya bunları kaldırıp mı unuttular?
Kendimi beğenmiyorum).
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 6 months
ОСКАР В СТУДИЮ!!!!!Rainmaker: ↑09 Feb 2024, 19:47 https://i.postimg.cc/1X1cxHYM/Screenshot-20240209-194515-Chrome.jpg
-
- En güçlü orgazm!
Cinsiyette aktif bir rol sırasında bir operatörün işini birleştirmek pek uygun değildir).
Hakimiyet anlarını hafızaya kaydettiler ).
Cinsiyette aktif bir rol sırasında bir operatörün işini birleştirmek pek uygun değildir).
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Ahah . Neden baskınlar? Oral seks sırasında, erkek tamamen kadının insafına kalır)))) gerçi bir erkeğin hakimiyet kurması hoşuma gider....vvm: ↑23 Jul 2024, 13:13Hakimiyet anlarını hafızaya kaydettiler ).))) Eski sevgilim seksimizi filme almayı severdi. Erkeklerin geri kalanı, hayır, seksi filme çekmediler, sadece onlara oral seks yaptığım için))) muhtemelen bu videolara bayılıyorlar...
Sekste aktif bir rol sırasında bir operatörün işini birleştirmek pek uygun değil).
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years
))
6 saniye sonra gönderildi:
))
Çok fazla kelime var! Bağlantıları bana verVenüs: ↑23 Jul 2024, 10:35)) Eski sevgilim seksimizi filme almayı severdi. Erkeklerin geri kalanı, hayır, seksi filme çekmediler, sadece onlara oral seks yaptığım için))) muhtemelen bu videolara bayılıyorlar...vvm: ↑23 Jul 2024, 07:43Neden öyle olduğumu bile bilmiyorum. bunları kaydetmek mi, fotoğraf çekmek mi?.. Bu süreçte ilginç bir şey ortaya çıkacak ve telefonu kapacak. Ama telefonun ekranıyla ilgili hiçbir şey hoşuma gitmiyor... Eşim onun fotoğraflarını çekme şeklimi beğeniyor, bunun çok iltifat olduğunu söylüyor).Venüs: ↑09 Feb 2024, 17:25 Cinsiyetinizi filme mi çekiyorsunuz? Seks sırasında görünüşünüzü beğeniyor musunuz? Çekimler sırasında kendinizi kontrol etmeye veya doğal davranmaya çalışıyorsunuz. Senaryoyu çekimden önce mi tartışıyorsunuz yoksa doğaçlama mı yapıyorsunuz? Daha sonra heyecanlanmak veya neyin harika olduğunu, neyin artık yapılmaması gerektiğini tartışmak için birlikte izleyin. Bunu herhangi bir akrabanıza, arkadaşınıza ya da yabancı birine gösterdiniz mi? Ve genel olarak, bu kayıtları ne sıklıkla gözden geçiriyorsunuz veya bunları kaldırıp mı unuttular?
Kendimi beğenmiyorum).

6 saniye sonra gönderildi:
Çok fazla kelime var! Bana bağlantıları verVenüs: ↑23 Jul 2024, 10:35)) Eski sevgilim seksimizi filme almayı severdi. Erkeklerin geri kalanı, hayır, seksi filme çekmediler, sadece onlara oral seks yaptığım için))) muhtemelen bu videolara bayılıyorlar...vvm: ↑23 Jul 2024, 07:43Neden öyle olduğumu bile bilmiyorum. bunları kaydetmek mi, fotoğraf çekmek mi?.. Bu süreçte ilginç bir şey ortaya çıkacak ve telefonu kapacak. Ama telefonun ekranıyla ilgili hiçbir şey hoşuma gitmiyor... Eşim onun fotoğraflarını çekme şeklimi beğeniyor, bunun çok iltifat olduğunu söylüyor).Venüs: ↑09 Feb 2024, 17:25 Cinsiyetinizi filme mi çekiyorsunuz? Seks sırasında görünüşünüzü beğeniyor musunuz? Çekimler sırasında kendinizi kontrol etmeye veya doğal davranmaya çalışıyorsunuz. Senaryoyu çekimden önce mi tartışıyorsunuz yoksa doğaçlama mı yapıyorsunuz? Daha sonra heyecanlanmak veya neyin harika olduğunu, neyin artık yapılmaması gerektiğini tartışmak için birlikte izleyin. Bunu herhangi bir akrabanıza, arkadaşınıza ya da yabancı birine gösterdiniz mi? Ve genel olarak, bu kayıtları ne sıklıkla gözden geçiriyorsunuz veya bunları kaldırıp mı unuttular?
Kendimi beğenmiyorum).

-
- En güçlü orgazm!
Sakso, bir kadın aktif mi?) Benim için tam tersine, onun kafası benim kontrolümde ellerimde ve ben Onu beceriyorum Ona tamamen hakim oluyorum)))
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
n ))) Tartışmayacağım))) Baskını sevmem....vvm: ↑23 Jul 2024, 15:51Sakso, bir kadın aktif mi?) Benim için tam tersine, onun kafası benim kontrolümde ellerimde ve ben Onu beceriyorum Ona tamamen hakim oluyorum))))) Ahah. Neden baskınlar? Oral seks sırasında, erkek tamamen kadının insafına kalır)))) gerçi bir erkeğin hakimiyet kurması hoşuma gider...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 10 months
]
Çekim yapıyoruz. Bu çok komik bir aktivite ve daha sonra bakmak ilginç. Özel olarak monte edilmiş
11 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
n]
Çekim yapıyoruz. Bu çok komik bir aktivite ve daha sonra bakmak ilginç. Özellikle monte edilmiş olanlar. Farklı görünüyorum, bazen işe yaramıyor, bir şeyler göstermeye çalışacağım
Çekim yapıyoruz. Bu çok komik bir aktivite ve daha sonra bakmak ilginç. Özel olarak monte edilmiş
11 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
n]
Çekim yapıyoruz. Bu çok komik bir aktivite ve daha sonra bakmak ilginç. Özellikle monte edilmiş olanlar. Farklı görünüyorum, bazen işe yaramıyor, bir şeyler göstermeye çalışacağım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 382
- Registered for: 2 years 9 months
классно, вот бы на моей жене так же попрыгал)OwDrin: ↑22 Jul 2024, 03:33 Klasik, dışarıdan bakmak için çekildi![]()
https://i.postimg.cc/MGTzyXLD/VID-20240722-030950.gif
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 3 months
- These users thanked the author panov8513i for the post (total 2):
- Ivankzn, elektrikçi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 3 months
Ve işte arkadan görünüm
https://i.postimg.cc/DzWc4DpH/20240218-202456.gif
- These users thanked the author panov8513i for the post (total 2):
- elektrikçi, Tolkala
-
- En güçlü orgazm!
Tartışmadık). "Bilgilendirme" tercihlerimizin tam uyumluluğunu gösterdi: Ben aktif olacağım, sen pasif olacaksın). Sen saklanacaksın, ben arayacağım, sen kaçacaksın, ben yetişeceğim. Eğlenebilirsin))).
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Ahah, ah, karın, saklambacımıza nasıl tepki verecek? ve yetişelim mi?))) bizimle eğlenecek mi, yoksa benim saçlarımın hepsini çekip seninkilerin bir kısmını mı kesecek?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year

с обоих сторон одинаковоpanov8513i: ↑26 Jul 2024, 22:28 Ve işte arkadan görünüm
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
)))) Ahaha. Sen ve ben yarışmalar yapar mıydık?))) ve beni kim destekleyecek?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 4928 Views
-
Last post by Kurmak
-
- 39 Replies