Bir kızın neredeyse hiç göğsü olmamasından kim hoşlanır?
-
AuthorPeru’da
- Sürtünmeler

- Total posts: 449
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir kızın neredeyse hiç göğsü olmamasından kim hoşlanır?
Bir keresinde neredeyse hiç memesi veya poposu olmayan bir kızla olmuştum. Ve bir nedenden dolayı bu beni gerçekten tahrik etti. O zamandan beri neredeyse hiç göğüsleri olmayan kızların hayranıyım, onlara "sivrisinek ısırığı" da diyorlar
-
Büyük oğlan
- Sürtünmeler

- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Oleg257
- Sürtünmeler

- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 6 months
Re: Bir kızın neredeyse hiç memesi olmamasından kim hoşlanır?
eh, küçük memeler olduğunda, neredeyse yepyeni, o zaman bu Harika. Ve elbette en azından bir çeşit popo olmalıPerun: 05 Nov 2023, 10:46 Bir keresinde neredeyse hiç memesi veya poposu olmayan bir kızla birlikte olmuştum. Ve bir nedenden dolayı bu beni gerçekten tahrik etti. O zamandan beri neredeyse hiç memesi olmayan kızların hayranıyım, buna "sivrisinek ısırığı" da diyorlar
-
sağırlığın
- Penetrasyon

- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 11 months
Renara,
Evet, o zaman reşit olmayan biriyle cinsel ilişkiye girdiğiniz hissine kapılıyorsunuz
Evet, o zaman reşit olmayan biriyle cinsel ilişkiye girdiğiniz hissine kapılıyorsunuz
-
Slavik 34
- Sürtünmeler

- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 7 months
Aşağıdakilerden farklı olacak, reşit olmayanlar gibi değilkarlikin: 17 Jul 2024, 14:14 Renara,
nEvet, o zaman reşit olmayan biriyle cinsel ilişkiye girdiğiniz hissine kapılıyorsunuz
-
alexnikit
- Penetrasyon

- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 7 months
Bir kızdan hoşlanıyorsan göğüs büyüklüğü önemli değil
-
Andrey Lukashov
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Benden hamile kaldı ve doğurdu. Göğüsler sıfırdan iki boyuta çıktı. Şimdi eşim 50 yaşında. İyi bir C notu aldı. Göğüslerin büyüklüğü ve şekli hoşuma gidiyor. Doğal olarak takılıyor ancak her şey ölçülü.
Şu tarihten sonra gönderildi:
Benden hamile kaldı ve doğurdu. Göğüslerim sıfırdan 2 bedene çıktı. Şimdi eşim 50 yaşında. İyi bir C notu aldı. Göğüslerin büyüklüğü ve şekli hoşuma gidiyor. Doğal olarak kilitleniyor, ancak her şey ölçülü.
İkinci kez evlendiğimde , karımın göğüsleri vardı, artık bakire olmamasına ve hatta Etiyopya’dan gelen yabancı bir öğrenciyle seks deneyimi olmasına rağmen neredeyse hiç göğüs yoktu.Perun: 05 Nov 2023, 10:46 Bir keresinde neredeyse hiç memesi veya poposu olmayan bir kızla birlikte olmuştum. Ve bir nedenden dolayı bu beni gerçekten tahrik etti. O zamandan beri neredeyse hiç memesi olmayan kızların hayranıyım, onlara "sivrisinek ısırığı" da diyorlar
Benden hamile kaldı ve doğurdu. Göğüsler sıfırdan iki boyuta çıktı. Şimdi eşim 50 yaşında. İyi bir C notu aldı. Göğüslerin büyüklüğü ve şekli hoşuma gidiyor. Doğal olarak takılıyor ancak her şey ölçülü.
Şu tarihten sonra gönderildi:
İkinci kez evlendiğimde , karımın göğüsleri vardı, artık bakire olmamasına ve hatta Etiyopya’dan gelen yabancı bir öğrenciyle seks deneyimi olmasına rağmen neredeyse hiç göğüs yoktu.Perun: 05 Nov 2023, 10:46 Bir keresinde neredeyse hiç memesi veya poposu olmayan bir kızla birlikte olmuştum. Ve bir nedenden dolayı bu beni gerçekten tahrik etti. O zamandan beri neredeyse hiç memesi olmayan kızların hayranıyım, onlara "sivrisinek ısırığı" da diyorlar
Benden hamile kaldı ve doğurdu. Göğüslerim sıfırdan 2 bedene çıktı. Şimdi eşim 50 yaşında. İyi bir C notu aldı. Göğüslerin büyüklüğü ve şekli hoşuma gidiyor. Doğal olarak kilitleniyor, ancak her şey ölçülü.
-
Lexa55
- Penetrasyon

- Total posts: 284
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Gerçekten sadece meme uçları olan bir kız bulmayı çok isterim. Minyatür göğüsleri seviyorum.
-
mavi kordon
- Penetrasyon

- Total posts: 296
- Registered for: 1 year 6 months
Küçük göğüsleri seviyorum. Burada gerçek kızların küçük, sivri uçlu meme uçları olan güzel küçükleri vardır. Neredeyse sadece meme uçlarına sahip olmak - Hiç böyle bir kadınım olmadı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 39 Replies
- 1562 Views
-
Last post by ilovebiboys
-
- 5 Replies