Neredeyse bir yıl boyunca bir kızla çıktım, hem yatakta hem de yatak dışında her şey yolundaydı...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Neredeyse bir yıl boyunca bir kızla çıktım, hem yatakta hem de yatak dışında her şey yolundaydı...

Unread post by Guest »

Neredeyse bir yıl boyunca bir kızla çıktım, hem yatakta hem de yatak dışında her şey yolundaydı, ta ki bir gün seksten sonra onunla önceki cinsel deneyimi hakkında konuşmaya karar verene kadar. Onun bakireden uzak olduğunu çok iyi anladım, çok tecrübesi vardı. Hemen yapmadı, ancak yine de geçmiş ilişkilerinin bazı ayrıntılarını benimle paylaştı, görünüşe göre benim tarafımdan kınanmaktan korkuyordu. Elbette şaşırdım, yer yer hoşlandım, hatta biraz şaşırdım ama duyduklarımı anlayışla karşıladım. Ondan bana hitaben pek çok güzel söz duydum. Bunun anlamı beni gerçekten sevdiği ve hiçbir zaman bu kadar güvene dayalı bir ilişkisi olmadığıydı. Daha sonra benden de aynı açık sözlülüğü istedi. Ve görünüşe göre onu daha az şok etmedi. Diğer şeylerin yanı sıra, erkeklerle yakın ilişkiler deneyimim olduğunu ve bundan pek çok hoş duygu aldığımı itiraf ettim. Sonuç olarak. Aşk hemen geçti, ayrıldık. Ama yine de bazen tanışmak ve seks yapmak amacıyla arıyor ama benimle bir ilişki onun için söz konusu değil. Kızlar, bu sizin için neden bu kadar korkutucu?
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Orientation: heteroseksüel
 Re: Neredeyse bir yıldır bir kızla çıkıyordum, hem yatakta hem de yatak dışında her şey yolundaydı...

Unread post by SergeiKa »

Misafir, bir kadına karşı açık sözlü olabilirsin, her şey. Ancak keskinlik (!) dile getirilmemelidir. Hadım edilmenin acısını çekerken bile. :cat1:
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Sibiryak89
Eskimiş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Neredeyse bir yıldır bir kızla çıkıyordum, hem yatakta hem de yatak dışında her şey yolundaydı...

Unread post by Eskimiş »

Yemek istersen pazarı izle kardeşim!
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Martin »

Benimkini de söylemiyorum ve zaman zaman erkeklerin bana son fahişe gibi davrandığını asla söylemeyeceğim... Ne kadar az bilirse, daha iyi uyuyor...))) Ve hoşuma gittiğini de söylemeyeceğim ya sik emmek...
These users thanked the author Martin for the post:
İskoç
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by AlexK85 »

Ama tecrübe kazandım ki, bir şeyi kabul etmeden önce önce o bölgeyi araştırmalı, kızın bu konuyla temelde nasıl bir ilişkisi olduğunu öğrenmelisiniz...
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Misafir,
Bir erkeğe ihtiyacı var , kız arkadaş değil.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
İskoç
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”