Venüs: ↑16 Jul 2024, 00:01
31 yaşındayım, ancak çok yakında 32 olacağım. Sovyet sinemasından, Munchausen hakkındaki Sıradan Mucize’yi severim, ne dendiğini hatırlamıyorum ama Yankovsky’yle de. Kızlar izledi ve gerçekten hoşuma gitti. Sherlock Holmes’u izledim. Çok az iyi Sovyet filmi var ama varlar. Muhtemelen sadece birkaç iyi Rus filmi vardır. İyi bir şey bile hatırlamıyorum.
Sadece iyi filmler izlemedin. Yoksa geçmişte mi yaşıyorsunuz? O zamanlar çimenler daha mı yeşildi? Evet?
İnsanların kafasını kandırıyorsunuz. O zaman kendine bir efsane falan bul. Bir parça kağıda yazıp masanın önüne asın ve zaman zaman neyi sevip neyi sevmediğinizi kontrol edin. Ne okudun, ne izledin, ne dinledin.
Efsanenize göre 2007 yılında 14 yaşındaydınız. Hayatınız boyunca size her yıl bir kutu hafif buhar verildi. Ve sen izlemedin, evet!
Bütün ülke onu her yıl izledi, ama bu senin izlemediğin anlamına geliyor. Bu sırada neredeydiniz? Belki babanın hâlâ aklındadır?
Televizyonda Sovyet filmlerinin reytinglerini çok iyi biliyorlar ve zaman zaman onları sıralamaya koyuyorlar. Ve bunu oldukça sık yapıyorlar. Gizli Fairway, Köpeğin Kalbi, On İki Sandalye, Prens Florizel, Kafkasya Tutsağı, Elmas Kol, Çölün Beyaz Güneşi veya Şans Beyleri onları her zaman ağlara atar. Ve tamamını yüzlerce kez izlemiş olanlar hala takılıp kalıyor.
Bu da görmediğiniz veya duymadığınız anlamına gelir.
Ya da belki de aslında sadece 18 yaşındasınızdır şu an yaşlı mı? Ya da daha az mı? Ve sonra bunların hiçbirini görmediğinize ve bunların tamamen sıkıcı olduğuna ve sizin için ilginç olmadığına inanacağım.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
[quote=Venüs post_id=388915 time=1721077274 user_id=15698] 31 yaşındayım, ancak çok yakında 32 olacağım. Sovyet sinemasından, Munchausen hakkındaki Sıradan Mucize’yi severim, ne dendiğini hatırlamıyorum ama Yankovsky’yle de. Kızlar izledi ve gerçekten hoşuma gitti. Sherlock Holmes’u izledim. Çok az iyi Sovyet filmi var ama varlar. Muhtemelen sadece birkaç iyi Rus filmi vardır. İyi bir şey bile hatırlamıyorum. Sadece iyi filmler izlemedin. Yoksa geçmişte mi yaşıyorsunuz? O zamanlar çimenler daha mı yeşildi? Evet? [/quote] İnsanların kafasını kandırıyorsunuz. O zaman kendine bir efsane falan bul. Bir parça kağıda yazıp masanın önüne asın ve zaman zaman neyi sevip neyi sevmediğinizi kontrol edin. Ne okudun, ne izledin, ne dinledin.
Efsanenize göre 2007 yılında 14 yaşındaydınız. Hayatınız boyunca size her yıl bir kutu hafif buhar verildi. Ve sen izlemedin, evet! Bütün ülke onu her yıl izledi, ama bu senin izlemediğin anlamına geliyor. Bu sırada neredeydiniz? Belki babanın hâlâ aklındadır? Televizyonda Sovyet filmlerinin reytinglerini çok iyi biliyorlar ve zaman zaman onları sıralamaya koyuyorlar. Ve bunu oldukça sık yapıyorlar. Gizli Fairway, Köpeğin Kalbi, On İki Sandalye, Prens Florizel, Kafkasya Tutsağı, Elmas Kol, Çölün Beyaz Güneşi veya Şans Beyleri onları her zaman ağlara atar. Ve tamamını yüzlerce kez izlemiş olanlar hala takılıp kalıyor. Bu da görmediğiniz veya duymadığınız anlamına gelir.
Ya da belki de aslında sadece 18 yaşındasınızdır şu an yaşlı mı? Ya da daha az mı? Ve sonra bunların hiçbirini görmediğinize ve bunların tamamen sıkıcı olduğuna ve sizin için ilginç olmadığına inanacağım.
31 yaşındayım, ancak çok yakında 32 olacağım. Sovyet sinemasından Munchausen hakkındaki Sıradan Mucize’yi severim, ne dendiğini hatırlamıyorum ama Yankovsky’yi de severim. Kızlar izledi ve gerçekten hoşuma gitti. Sherlock Holmes’u izledim. Çok az iyi Sovyet filmi var ama varlar. Muhtemelen sadece birkaç iyi Rus filmi vardır. İyi bir şey bile hatırlamıyorum.
Sadece iyi filmler izlemedin. Yoksa geçmişte mi yaşıyorsunuz? O zamanlar çimenler daha mı yeşildi? Evet?
İnsanların kafasını kandırıyorsunuz. O zaman kendine bir efsane falan bul. Bir parça kağıda yazıp masanın önüne asın ve zaman zaman neyi sevip neyi sevmediğinizi kontrol edin. Ne okudun, ne izledin, ne dinledin.
Efsanenize göre 2007 yılında 14 yaşındaydınız. Hayatınız boyunca size her yıl bir kutu hafif buhar verildi. Ve sen izlemedin, evet!
Bütün ülke onu her yıl izledi, ama bu senin izlemediğin anlamına geliyor. Bu sırada neredeydiniz? Belki babanın hâlâ aklındadır?
Televizyonda Sovyet filmlerinin reytinglerini çok iyi biliyorlar ve zaman zaman onları sıralamaya koyuyorlar. Ve bunu oldukça sık yapıyorlar. Ağın içine sürekli olarak gizli bir geçit veya Köpeğin Kalbi veya On İki Sandalye yerleştirilir. Ve her zaman, onu yüzlerce kez izleyen insanlar hala takılıp kalıyor. Bu da görmediğiniz veya duymadığınız anlamına gelir.
Ya da belki şu anda aslında 18 yaşındasınızdır? Ya da daha az mı? Ve sonra bunların hiçbirini görmediğinize ve bunlarla hiç ilgilenmediğinize inanacağım.
n n
Bana Banyonun Keyfini Çıkarın filminin kısa bir özetini anlatın. Özellikle sevdiğiniz yerleri daha ayrıntılı olarak anlatın.
İçerik ilgimi çekerse yarın izleyeceğime söz veriyorum.
[quote=Vasyanitsa post_id=388917 time=1721077983 user_id=20537] [quote=Venüs post_id=388915 time=1721077274 user_id= 15698] 31 yaşındayım, ancak çok yakında 32 olacağım. Sovyet sinemasından Munchausen hakkındaki Sıradan Mucize’yi severim, ne dendiğini hatırlamıyorum ama Yankovsky’yi de severim. Kızlar izledi ve gerçekten hoşuma gitti. Sherlock Holmes’u izledim. Çok az iyi Sovyet filmi var ama varlar. Muhtemelen sadece birkaç iyi Rus filmi vardır. İyi bir şey bile hatırlamıyorum. Sadece iyi filmler izlemedin. Yoksa geçmişte mi yaşıyorsunuz? O zamanlar çimenler daha mı yeşildi? Evet? [/quote] İnsanların kafasını kandırıyorsunuz. O zaman kendine bir efsane falan bul. Bir parça kağıda yazıp masanın önüne asın ve zaman zaman neyi sevip neyi sevmediğinizi kontrol edin. Ne okudun, ne izledin, ne dinledin.
Efsanenize göre 2007 yılında 14 yaşındaydınız. Hayatınız boyunca size her yıl bir kutu hafif buhar verildi. Ve sen izlemedin, evet! Bütün ülke onu her yıl izledi, ama bu senin izlemediğin anlamına geliyor. Bu sırada neredeydiniz? Belki babanın hâlâ aklındadır? Televizyonda Sovyet filmlerinin reytinglerini çok iyi biliyorlar ve zaman zaman onları sıralamaya koyuyorlar. Ve bunu oldukça sık yapıyorlar. Ağın içine sürekli olarak gizli bir geçit veya Köpeğin Kalbi veya On İki Sandalye yerleştirilir. Ve her zaman, onu yüzlerce kez izleyen insanlar hala takılıp kalıyor. Bu da görmediğiniz veya duymadığınız anlamına gelir.
Ya da belki şu anda aslında 18 yaşındasınızdır? Ya da daha az mı? Ve sonra bunların hiçbirini görmediğinize ve bunlarla hiç ilgilenmediğinize inanacağım. [/quote]
n n Bana Banyonun Keyfini Çıkarın filminin kısa bir özetini anlatın. Özellikle sevdiğiniz yerleri daha ayrıntılı olarak anlatın. İçerik ilgimi çekerse yarın izleyeceğime söz veriyorum.
Jackson 99,
Kadınlarım var etrafı sadece anne ve kız kardeşle çevrili. Ve evet, sikiştiklerini biliyorum. Anne ve üvey baba, kız kardeş ve kocası.
Ne olmuş yani?
İnsan olan herkes sikişir. Ve sadece değil. Bu, birkaç istisna dışında, hayatın kanunudur.
Kabullenme ve anlayış dışında nasıl bir tepki olabiliyor hiç anlamıyorum.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
[ref=#0000ff]Jackson 99[/ref], Kadınlarım var etrafı sadece anne ve kız kardeşle çevrili. Ve evet, sikiştiklerini biliyorum. Anne ve üvey baba, kız kardeş ve kocası. Ne olmuş yani? İnsan olan herkes sikişir. Ve sadece değil. Bu, birkaç istisna dışında, hayatın kanunudur. Kabullenme ve anlayış dışında nasıl bir tepki olabiliyor hiç anlamıyorum.
Jackson 99: ↑14 Jul 2024, 10:44
Genç ve yetişkin tüm kadınların erkekler tarafından sikildiğinin farkında mısınız? Anneniz, teyzeniz, kız kardeşiniz, yetişkin ise kızınız, öğretmeniniz, mağazadaki satıcı, iş yerindeki patronunuz, en sevdiğiniz şarkıcı, sinema oyuncusu. Penisinizi amına sokarlar, erkeğin penisini emerler. bu doğal olmasına rağmen bu gerçek mi? Seni heyecanlandırıyor, önemli değil, mümkün Birisine ne kadar garip gelse de, bu birisini tiksindirebilir
Şimdi benim için en yakını kişi benim eşimdir. Ayrıca eşimin en yakın insanıyım. Bununla birlikte, her insanın karşı cinsle yakın ilişkilere ihtiyacı olduğu anlaşılmalıdır. Bazı insanların buna daha çok ihtiyacı var, bazılarının daha az.
Eşimle birlikte yaşadığımız hayatta, onun buna benden çok daha fazla ihtiyaç duyduğu bir dönem geldi.
Bunu anlıyorum ve yaptığım her şeyin farkındayım Benim karım benim, karımla kesinlikle aynı şeyi yapabilecek başka bir adam var.
Bir anda bunu düşünmek bile benim için hoş olmadı ve bu adamın bana sanki aşağılanmış bir insanmışım gibi baktığını hissettim. Ama öyle görünüyordu. Aslında bana arkadaşı gibi davranıyor.
Şimdi karısının onunla seks yaptığı düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor.
Genel olarak her şeyden memnunum.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
[quote="Jackson 99" post_id=388635 time=1720943087 user_id=26053] Genç ve yetişkin tüm kadınların erkekler tarafından sikildiğinin farkında mısınız? Anneniz, teyzeniz, kız kardeşiniz, yetişkin ise kızınız, öğretmeniniz, mağazadaki satıcı, iş yerindeki patronunuz, en sevdiğiniz şarkıcı, sinema oyuncusu. Penisinizi amına sokarlar, erkeğin penisini emerler. bu doğal olmasına rağmen bu gerçek mi? Seni heyecanlandırıyor, önemli değil, mümkün Birisine ne kadar garip gelse de, bu birisini tiksindirebilir [/quote] Şimdi benim için en yakını kişi benim eşimdir. Ayrıca eşimin en yakın insanıyım. Bununla birlikte, her insanın karşı cinsle yakın ilişkilere ihtiyacı olduğu anlaşılmalıdır. Bazı insanların buna daha çok ihtiyacı var, bazılarının daha az. Eşimle birlikte yaşadığımız hayatta, onun buna benden çok daha fazla ihtiyaç duyduğu bir dönem geldi. Bunu anlıyorum ve yaptığım her şeyin farkındayım Benim karım benim, karımla kesinlikle aynı şeyi yapabilecek başka bir adam var. Bir anda bunu düşünmek bile benim için hoş olmadı ve bu adamın bana sanki aşağılanmış bir insanmışım gibi baktığını hissettim. Ama öyle görünüyordu. Aslında bana arkadaşı gibi davranıyor. Şimdi karısının onunla seks yaptığı düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor. Genel olarak her şeyden memnunum.
karıma kesinlikle aynı şeyi yapabilecek başka bir adam daha var.
Bir anda bunu düşünmek bile hoşuma gitmedi ve sanki bu adam bana bakıyormuş gibi geldi. sanki aşağılanmış bir insanmışım gibi. Ama öyle görünüyordu. Aslında bana arkadaşı gibi davranıyor.
Karısının onunla seks yaptığı düşüncesi bile beni tahrik ediyor
Ne sıklıkla yapıyor Karını sikmek mi? Bu, siz orada olmadığınızda yan tarafta mı yoksa evinizde mi oluyor? Neden siz üçünüz bunu birlikte yapmıyorsunuz? Bunlar karının şartları mı?
[quote="Andrey Lukashov" post_id=389002 time=1721117863 user_id=9120] karıma kesinlikle aynı şeyi yapabilecek başka bir adam daha var. Bir anda bunu düşünmek bile hoşuma gitmedi ve sanki bu adam bana bakıyormuş gibi geldi. sanki aşağılanmış bir insanmışım gibi. Ama öyle görünüyordu. Aslında bana arkadaşı gibi davranıyor. Karısının onunla seks yaptığı düşüncesi bile beni tahrik ediyor [/quote] Ne sıklıkla yapıyor Karını sikmek mi? Bu, siz orada olmadığınızda yan tarafta mı yoksa evinizde mi oluyor? Neden siz üçünüz bunu birlikte yapmıyorsunuz? Bunlar karının şartları mı?
Ivankzn: ↑14 Jul 2024, 10:49
Anlıyorum ama nedense umurumda değil. Bazen sadece güzel bir kız görürsünüz ve bir an için "lanet olsun, biri onu beceriyor" diye düşünürsünüz. Hepsi bu))
Katılıyorum, eğer bu kız kadın sana tamamen yabancıysa? Ve eğer bu, örneğin karınızsa, o kadar basit değil.
O zamanlar en fazla on yaşında olan kızımdan kazara onun annesinin olduğunu öğrendiğim bir vaka vardı. Şu anda bu benim karım, deniz kenarında tatildeyken, bir kişiyle bile değil, sözde çalışanı sayılan iki adamla aynı anda seks yaptı. Kızım yanlışlıkla bunu evin penceresinden gördü.
Bana söylediğinde her şey oldu. Ve karıma ihanetinden dolayı öfke ve ona karşı bir tür tiksinti ve en tatsız şey, boynuzlandığımı fark etmemdi. Aynı zamanda kızımın anlattıklarını dinlerken bir nedenden dolayı heyecanlandım ve annemin ne giydiğine, hangi külota, hangi sutyene ve çoğuna kadar her şeyi mümkün olduğu kadar detaylı anlatmamı istedim. daha da önemlisi her şeyin nasıl gerçekleştiği. Kızıma bu konuda annemle tartışmayacağıma dair söz verdim. Eşimle yakınlaştığımda ilk başta biraz tiksinmiştim ama eşim her erkeği delirtebilecek kadar güçlüdür. Aynı anda orgazm olduktan sonra zaten farklı düşündüm. Diğer erkeklerin onu becermesi umurumda değildi. Bunu nasıl yaptıklarını hayal ettim ve böyle bir karım olduğu için beni kıskandım. Hala birlikte yaşıyoruz ve bu normal.
These users thanked the author Zhora Kuni for the post:
[quote=Ivankzn post_id=388637 time=1720943341 user_id=25227] Anlıyorum ama nedense umurumda değil. Bazen sadece güzel bir kız görürsünüz ve bir an için "lanet olsun, biri onu beceriyor" diye düşünürsünüz. Hepsi bu)) [/quote] Katılıyorum, eğer bu kız kadın sana tamamen yabancıysa? Ve eğer bu, örneğin karınızsa, o kadar basit değil. O zamanlar en fazla on yaşında olan kızımdan kazara onun annesinin olduğunu öğrendiğim bir vaka vardı. Şu anda bu benim karım, deniz kenarında tatildeyken, bir kişiyle bile değil, sözde çalışanı sayılan iki adamla aynı anda seks yaptı. Kızım yanlışlıkla bunu evin penceresinden gördü. Bana söylediğinde her şey oldu. Ve karıma ihanetinden dolayı öfke ve ona karşı bir tür tiksinti ve en tatsız şey, boynuzlandığımı fark etmemdi. Aynı zamanda kızımın anlattıklarını dinlerken bir nedenden dolayı heyecanlandım ve annemin ne giydiğine, hangi külota, hangi sutyene ve çoğuna kadar her şeyi mümkün olduğu kadar detaylı anlatmamı istedim. daha da önemlisi her şeyin nasıl gerçekleştiği. Kızıma bu konuda annemle tartışmayacağıma dair söz verdim. Eşimle yakınlaştığımda ilk başta biraz tiksinmiştim ama eşim her erkeği delirtebilecek kadar güçlüdür. Aynı anda orgazm olduktan sonra zaten farklı düşündüm. Diğer erkeklerin onu becermesi umurumda değildi. Bunu nasıl yaptıklarını hayal ettim ve böyle bir karım olduğu için beni kıskandım. Hala birlikte yaşıyoruz ve bu normal.
[ref=#bf0000]Çul[/ref], ))) Peki ya özet film Hafif buharla mı? Henüz yazıyor musun? yoksa zaten yazdın ve saçmalık mı çıktı?)))) ah, o zaman bekliyorum...
Karımla kesinlikle aynı şeyi yapabilecek başka bir adam daha var.
Bir anda bunu düşünmek bile hoşuma gitmedi ve bana öyle geldi ki bu adam sanki aşağılanmış bir insanmışım gibi bana bakıyordu. Ama öyle görünüyordu. Aslında bana arkadaşı gibi davranıyor.
Karısının onunla seks yaptığı düşüncesi bile beni tahrik ediyor
Ne sıklıkla yapıyor Karını sikmek mi? Bu, siz orada olmadığınızda yan tarafta mı yoksa evinizde mi oluyor? Neden siz üçünüz bunu birlikte yapmıyorsunuz? Bunlar karının koşulları mı?
Ne sıklıkla? Kural olarak haftada bir, bazen haftada iki kez oluyor ama bu çok nadir.
Eşim henüz 50 yaşında, 10-15 yaş daha genç görünüyor. Eşimden büyüğüm. Gelecek yıl 60 yaşında olacağım. Her şey yolunda olacaktı ama bir ara hastalandım ve ameliyat oldum. Hiçbir şeyi samimi olarak yapamayacağımı söylemek mümkün değil. Eşimin benimle ilgilenmesi sayesinde yavaş yavaş iyileştim. Sonuç olarak haftada bir, bazen iki kez evlilik görevimi yerine getiriyorum. Bir eş için bu, günaşırı ideal bir durumdur.
Bir keresinde ben de ona bunun için başka bir adamın hizmetlerini teklif etmiştim. Bu adam bizim komşumuz. Kelimenin tam anlamıyla duvarın arkasında yaşıyor ve dairelerin giriş kapılarımız yakında. Eşimden 14 yaş küçük ama artık yalnız yaşıyor. Karısı çocuğu alıp ailesinin yanına gitti, hatta görünüşe bakılırsa başka biriyle birlikte yaşıyor. Prensip olarak onun tamamen yalnız olduğu da söylenemez. Eşimin ara sıra onu ziyaret etmesinin yanı sıra, onunla çıkan başka bir genç kadın daha var. Bu benim çalışanım ve onun sınıf arkadaşı. Komşum hakkındaki her şeyi ondan öğrendim. Ayrıca penisinin çok büyük olduğunu da öğrendim, aslında çalışanım da bu yüzden ona geliyor. Daha sonra eşimi onu daha iyi tanıtma fikri aklıma geldi.
[quote=Vasyanitsa post_id=389063 time=1721143719 user_id=20537] [quote="Andrey Lukashov" post_id= 389002 time=1721117863 user_id=9120] Karımla kesinlikle aynı şeyi yapabilecek başka bir adam daha var. Bir anda bunu düşünmek bile hoşuma gitmedi ve bana öyle geldi ki bu adam sanki aşağılanmış bir insanmışım gibi bana bakıyordu. Ama öyle görünüyordu. Aslında bana arkadaşı gibi davranıyor. Karısının onunla seks yaptığı düşüncesi bile beni tahrik ediyor [/quote] Ne sıklıkla yapıyor Karını sikmek mi? Bu, siz orada olmadığınızda yan tarafta mı yoksa evinizde mi oluyor? Neden siz üçünüz bunu birlikte yapmıyorsunuz? Bunlar karının koşulları mı? [/quote] Ne sıklıkla? Kural olarak haftada bir, bazen haftada iki kez oluyor ama bu çok nadir. Eşim henüz 50 yaşında, 10-15 yaş daha genç görünüyor. Eşimden büyüğüm. Gelecek yıl 60 yaşında olacağım. Her şey yolunda olacaktı ama bir ara hastalandım ve ameliyat oldum. Hiçbir şeyi samimi olarak yapamayacağımı söylemek mümkün değil. Eşimin benimle ilgilenmesi sayesinde yavaş yavaş iyileştim. Sonuç olarak haftada bir, bazen iki kez evlilik görevimi yerine getiriyorum. Bir eş için bu, günaşırı ideal bir durumdur. Bir keresinde ben de ona bunun için başka bir adamın hizmetlerini teklif etmiştim. Bu adam bizim komşumuz. Kelimenin tam anlamıyla duvarın arkasında yaşıyor ve dairelerin giriş kapılarımız yakında. Eşimden 14 yaş küçük ama artık yalnız yaşıyor. Karısı çocuğu alıp ailesinin yanına gitti, hatta görünüşe bakılırsa başka biriyle birlikte yaşıyor. Prensip olarak onun tamamen yalnız olduğu da söylenemez. Eşimin ara sıra onu ziyaret etmesinin yanı sıra, onunla çıkan başka bir genç kadın daha var. Bu benim çalışanım ve onun sınıf arkadaşı. Komşum hakkındaki her şeyi ondan öğrendim. Ayrıca penisinin çok büyük olduğunu da öğrendim, aslında çalışanım da bu yüzden ona geliyor. Daha sonra eşimi onu daha iyi tanıtma fikri aklıma geldi.
Zhora Kuni: ↑16 Jul 2024, 18:30
O zamanlar en fazla on yaşında olan kızımdan, annesinin ve bu da bir dakikalığına eşimin tatildeyken seks yaptığını kazara öğrendiğimde bir vaka yaşadık. Denizde bir kişiyle bile değil, aynı anda onun çalışanı sayılan iki adamla birlikteydi. Kızım yanlışlıkla bunu evin penceresinden gördü.
Bana söylediğinde her şey oldu. Ve karıma ihanetinden dolayı öfke ve ona karşı bir tür tiksinti ve en tatsız şey, boynuzlandığımı fark etmemdi. Aynı zamanda kızımın anlattıklarını dinlerken bir nedenden dolayı heyecanlandım ve annemin ne giydiğine, hangi külota, hangi sutyene ve çoğuna kadar her şeyi mümkün olduğu kadar detaylı anlatmamı istedim. daha da önemlisi her şeyin nasıl gerçekleştiği. Kızıma bu konuda annemle tartışmayacağıma dair söz verdim. Eşimle yakınlaştığımda ilk başta biraz tiksinmiştim ama eşim her erkeği delirtebilecek kadar güçlüdür. Aynı anda orgazm olduktan sonra zaten farklı düşündüm. Diğer erkeklerin onu becermesi umurumda değildi. Bunu nasıl yaptıklarını hayal ettim ve böyle bir karım olduğu için beni kıskandım. Hâlâ birlikte ve normal bir şekilde yaşıyoruz.
Kızınız size tam olarak ne anlattı? Verbatim, hatırladığınız kadarıyla çocuğun kendi gözleriyle gördükleri çok ilginç
[quote="Zhora Kuni" post_id=389064 time=1721143826 user_id=14689] O zamanlar en fazla on yaşında olan kızımdan, annesinin ve bu da bir dakikalığına eşimin tatildeyken seks yaptığını kazara öğrendiğimde bir vaka yaşadık. Denizde bir kişiyle bile değil, aynı anda onun çalışanı sayılan iki adamla birlikteydi. Kızım yanlışlıkla bunu evin penceresinden gördü. Bana söylediğinde her şey oldu. Ve karıma ihanetinden dolayı öfke ve ona karşı bir tür tiksinti ve en tatsız şey, boynuzlandığımı fark etmemdi. Aynı zamanda kızımın anlattıklarını dinlerken bir nedenden dolayı heyecanlandım ve annemin ne giydiğine, hangi külota, hangi sutyene ve çoğuna kadar her şeyi mümkün olduğu kadar detaylı anlatmamı istedim. daha da önemlisi her şeyin nasıl gerçekleştiği. Kızıma bu konuda annemle tartışmayacağıma dair söz verdim. Eşimle yakınlaştığımda ilk başta biraz tiksinmiştim ama eşim her erkeği delirtebilecek kadar güçlüdür. Aynı anda orgazm olduktan sonra zaten farklı düşündüm. Diğer erkeklerin onu becermesi umurumda değildi. Bunu nasıl yaptıklarını hayal ettim ve böyle bir karım olduğu için beni kıskandım. Hâlâ birlikte ve normal bir şekilde yaşıyoruz. Kızınız size tam olarak ne anlattı? Verbatim, hatırladığınız kadarıyla çocuğun kendi gözleriyle gördükleri çok ilginç
[quote="Andrey Lukashov" post_id=389196 time=1721192683 user_id=9120] Bir keresinde ben de bunun için ona başka bir adamın hizmetlerini teklif etmiştim. Bu adam bizim komşumuz. [/quote] Peki ya karısı? Bu teklifinize nasıl tepki verdi? Daha detaylı yazın, her şeyi sizden almamız lazım. :-)
[quote="Andrey Lukashov" post_id=389196 time=1721192683 user_id=9120] Komşum hakkındaki her şeyi ondan öğrendim. Ayrıca penisinin çok büyük olduğunu da öğrendim, aslında çalışanım da bu yüzden ona geliyor. [/quote] Çalışanını sikiyorsun çünkü o o kadar samimisin ki sana ayrıntıları anlatıyor mu?
Bir keresinde ben de bunun için ona başka bir adamın hizmetlerini teklif etmiştim. Bu adam bizim komşumuz.
Peki ya karısı? Bu teklifinize nasıl tepki verdi? Daha detaylı yazın, her şeyi sizden almamız lazım.
Komşum hakkındaki her şeyi ondan öğrendim. Ayrıca penisinin çok büyük olduğunu da öğrendim, aslında çalışanım da bu yüzden ona geliyor.
Çalışanını sikiyorsun çünkü o sana bu kadar samimi davranıyor mu?
Yaklaşık beş yıl önce bir çalışanla birkaç kez röportaj yaptım. O zamanlar ben daha gençtim, o ise çok gençti ve henüz evlenmemişti. Şirketimizde yeni işe girdi. Daha sonra bir erkek arkadaşı oldu. Bizim için şoför olarak çalıştı. Evlendiler, hamile kaldılar ve doğum iznine çıktılar. Bir kız çocuğu doğurdu. Şimdi çocuk muhtemelen zaten üç yaşında. Zaten doğum izninden dönmüştü ve ilginç bir sabah işe gitmek için dairemden çıkarken, komşu daireden çıkarken onunla merdiven sahanlığında karşılaştım.
Tabii ki işteyken ona sordum. Ve bana güvenle itiraf etmeye başladı. Üstelik kocasının bir haftadır yurt dışına iş gezisinde olduğunu biliyordum. Firmamızın ürünlerini kamyona bindirdim. Kendisinden bir, hatta iki yaş küçük olmasına rağmen sitedeki komşumuzu okul yıllarından beri tanıdığı ortaya çıktı. Görünüşe göre ebeveynleri arkadaştı ve birbirlerinden çok uzakta yaşamıyordu. Zaten lise öğrencisiyken tanışmıştık. Bekaretini delmiş gibi görünüyor. Komşunun bir karısı ve bir çocuğu vardı ama karısı onu terk etmiş ve şimdi başka biriyle yaşıyormuş gibi görünüyordu. Ayrıca bir iş arkadaşımdan komşumun oldukça büyük bir penisi olduğunu öğrendim.
Karımı onunla nasıl tanıştırdığım ve onu onunla denemeye nasıl ikna ettiğim tamamen farklı bir hikaye.
Onları izlerken hiç seks yapmadım. Eşim buna karşı.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
[quote=Vlasyanitsa post_id=389332 time=1721225350 user_id=20537] [quote="Andrey Lukashov" post_id= 389196 time=1721192683 user_id=9120] Bir keresinde ben de bunun için ona başka bir adamın hizmetlerini teklif etmiştim. Bu adam bizim komşumuz. [/quote] Peki ya karısı? Bu teklifinize nasıl tepki verdi? Daha detaylı yazın, her şeyi sizden almamız lazım. :-)
[quote="Andrey Lukashov" post_id=389196 time=1721192683 user_id=9120] Komşum hakkındaki her şeyi ondan öğrendim. Ayrıca penisinin çok büyük olduğunu da öğrendim, aslında çalışanım da bu yüzden ona geliyor. [/quote] Çalışanını sikiyorsun çünkü o sana bu kadar samimi davranıyor mu? [/quote] Yaklaşık beş yıl önce bir çalışanla birkaç kez röportaj yaptım. O zamanlar ben daha gençtim, o ise çok gençti ve henüz evlenmemişti. Şirketimizde yeni işe girdi. Daha sonra bir erkek arkadaşı oldu. Bizim için şoför olarak çalıştı. Evlendiler, hamile kaldılar ve doğum iznine çıktılar. Bir kız çocuğu doğurdu. Şimdi çocuk muhtemelen zaten üç yaşında. Zaten doğum izninden dönmüştü ve ilginç bir sabah işe gitmek için dairemden çıkarken, komşu daireden çıkarken onunla merdiven sahanlığında karşılaştım. Tabii ki işteyken ona sordum. Ve bana güvenle itiraf etmeye başladı. Üstelik kocasının bir haftadır yurt dışına iş gezisinde olduğunu biliyordum. Firmamızın ürünlerini kamyona bindirdim. Kendisinden bir, hatta iki yaş küçük olmasına rağmen sitedeki komşumuzu okul yıllarından beri tanıdığı ortaya çıktı. Görünüşe göre ebeveynleri arkadaştı ve birbirlerinden çok uzakta yaşamıyordu. Zaten lise öğrencisiyken tanışmıştık. Bekaretini delmiş gibi görünüyor. Komşunun bir karısı ve bir çocuğu vardı ama karısı onu terk etmiş ve şimdi başka biriyle yaşıyormuş gibi görünüyordu. Ayrıca bir iş arkadaşımdan komşumun oldukça büyük bir penisi olduğunu öğrendim. Karımı onunla nasıl tanıştırdığım ve onu onunla denemeye nasıl ikna ettiğim tamamen farklı bir hikaye. Onları izlerken hiç seks yapmadım. Eşim buna karşı.
[quote=Vad1k post_id=388744 time=1720994689 user_id=25965] Vasyanitsa, sen gerçekten erkek misin? Sadece başka hiçbir kadının tarif edemeyeceği şekilde anlattım. [/quote] Evet, gerçekten tarif etmeyecek))) Burada bile kadınlar var iyi yaz. Eşit. Burada. :bel_flag:
Jackson 99: ↑14 Jul 2024, 10:44
Tüm genç ve yetişkin kadınların erkekler tarafından sikildiğinin farkında mısınız?
Kesinlikle: HEPSİ DEĞİL. Pek çok bekar kadın var, hatta evli bile (ve bu arada, en kötüsü, çünkü bir kadın tuzağa düşmüş gibi görünüyor). Lezbiyenler var. Başka pek çok farklı tuhaflık da var... Bu nedenle, "herkesin" olduğu gerçeğini hemen kafanızdan atmanız daha iyi olur.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
[quote="Jackson 99" post_id=388635 time=1720943087 user_id=26053] Tüm genç ve yetişkin kadınların erkekler tarafından sikildiğinin farkında mısınız? [/quote] Kesinlikle: HEPSİ DEĞİL. Pek çok bekar kadın var, hatta evli bile (ve bu arada, en kötüsü, çünkü bir kadın tuzağa düşmüş gibi görünüyor). Lezbiyenler var. Başka pek çok farklı tuhaflık da var... Bu nedenle, "herkesin" olduğu gerçeğini hemen kafanızdan atmanız daha iyi olur.
Nick1979: ↑15 Jul 2024, 22:34
Bilmiyorum, kim ne derse desin, hiçbir fap bir kadının yerini tutamaz))
ve bu aynı şey için de geçerli kadınlar: tek bir vibratör bir erkekle seksin yerini alamaz. Yani, elbette orgazmla ilgili bir sorun yok: iyi bir kadın avcısı - ve 5 dakika sonra yüksek kaliteli bir orgazm yaşarsınız. Ve bugün ne tür bir orgazm istediğinizi bile seçebilirsiniz..... Ama gözbebeklerine, insan vücuduna yayılan bu endorfin doluluğu ve onun tatlı öngörülemezliği - hayır mastürbasyon yerini almayacak
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
[quote=Nick1979 post_id=388902 time=1721072083 user_id=13155] Bilmiyorum, kim ne derse desin, hiçbir fap bir kadının yerini tutamaz)) [/quote] ve bu aynı şey için de geçerli kadınlar: tek bir vibratör bir erkekle seksin yerini alamaz. Yani, elbette orgazmla ilgili bir sorun yok: iyi bir kadın avcısı - ve 5 dakika sonra yüksek kaliteli bir orgazm yaşarsınız. Ve bugün ne tür bir orgazm istediğinizi bile seçebilirsiniz..... Ama gözbebeklerine, insan vücuduna yayılan bu endorfin doluluğu ve onun tatlı öngörülemezliği - hayır [url=viewtopic.php?t=15285]mastürbasyon[/url] yerini almayacak
Hooligan Carrie: ↑19 Jul 2024, 11:04
Kesinlikle: HERKES DEĞİL. Pek çok bekar kadın var, hatta evli bile (ve bu arada, en kötüsü, çünkü bir kadın tuzağa düşmüş gibi görünüyor). Lezbiyenler var. Başka pek çok tuhaflık da var....
Hmm... Başarısız interseksüel ilişkiler için pek çok farklı seçenek var. Pichalka!
[quote="Hooligan Carrie" post_id=389832 time=1721376278 user_id=18654] Kesinlikle: HERKES DEĞİL. Pek çok bekar kadın var, hatta evli bile (ve bu arada, en kötüsü, çünkü bir kadın tuzağa düşmüş gibi görünüyor). Lezbiyenler var. Başka pek çok tuhaflık da var.... [/quote]
Hmm... Başarısız interseksüel ilişkiler için pek çok farklı seçenek var. Pichalka! :(
Hooligan Carrie: ↑19 Jul 2024, 12:29
ve kadınlar için de aynısı geçerli: tek bir vibratör bir erkekle seksin yerini tutamaz. Yani, elbette orgazmla ilgili bir sorun yok: iyi bir kadın avcısı - ve 5 dakika sonra yüksek kaliteli bir orgazm yaşarsınız. Ve bugün ne tür bir orgazm istediğinizi bile seçebilirsiniz..... Ama gözbebeklerine, insan vücuduna yayılan bu endorfin doluluğu ve onun tatlı öngörülemezliği - hayır mastürbasyon,
[/quote]
Tamamen katılıyorum. Otuzbir çekmek sadece gerilimi azaltmanın bir yoludur. Ancak seks tamamen farklıdır. Her şeyden önce bunlar dokunuşlardan, okşamalardan, görsellerden, kokulardan ve buna benzer her şeyden alınan duygulardır. Ve bu birden fazla vibratörün yerini almayacak. Her ne kadar örneğin benimkinde birden fazla vibratör ve bir vakum dalgası olsa da, yine de farklıdır.
Kim ne derse desin, hiçbir şey seksin yerini tutamaz))
These users thanked the author Nick1979 for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=389855 time=1721381375 user_id=18654] ve kadınlar için de aynısı geçerli: tek bir vibratör bir erkekle seksin yerini tutamaz. Yani, elbette orgazmla ilgili bir sorun yok: iyi bir kadın avcısı - ve 5 dakika sonra yüksek kaliteli bir orgazm yaşarsınız. Ve bugün ne tür bir orgazm istediğinizi bile seçebilirsiniz..... Ama gözbebeklerine, insan vücuduna yayılan bu endorfin doluluğu ve onun tatlı öngörülemezliği - hayır [url=viewtopic.php?t=15285]mastürbasyon[/url], [/quote] Tamamen katılıyorum. Otuzbir çekmek sadece gerilimi azaltmanın bir yoludur. Ancak seks tamamen farklıdır. Her şeyden önce bunlar dokunuşlardan, okşamalardan, görsellerden, kokulardan ve buna benzer her şeyden alınan duygulardır. Ve bu birden fazla vibratörün yerini almayacak. Her ne kadar örneğin benimkinde birden fazla vibratör ve bir vakum dalgası olsa da, yine de farklıdır. Kim ne derse desin, hiçbir şey seksin yerini tutamaz))
[quote="Andrey Lukashov" post_id=389817 time=1721371989 user_id=9120] Karısını onunla nasıl tanıştırdığı ve onu kendisiyle denemeye nasıl ikna ettiği tamamen farklı bir hikaye. [/quote] Hadi, daha detaylı anlatalım. Orada bulunanların bunu ilginç bulacağını düşünüyorum! :-)
[quote=Vasyanitsa post_id=389971 time=1721403075 user_id=20537] [quote="Andrey Lukashov" post_id= 389817 time=1721371989 user_id=9120] Karısını onunla nasıl tanıştırdığı ve onu kendisiyle denemeye nasıl ikna ettiği tamamen farklı bir hikaye. [/quote] Hadi, bana daha detaylı anlat. Orada bulunanların bunu ilginç bulacağını düşünüyorum! :-) [/quote] Evet, ben de ilgileniyorum! Söylemek
Bunu ilk kez sınıf öğretmenimiz hamile kaldığında düşündüm. Yaklaşık 40 yaşındaydı, çok uzun boylu ve zayıftı. O zaman hamileliğe neyin sebep olduğunu zaten biliyordum. Ve bu kadar katı bir kadının kendisini bir erkeğin önünde açığa çıkarmasına ve kendisine penis takılmasına nasıl izin vermesine şaşırdı.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
Bunu ilk kez sınıf öğretmenimiz hamile kaldığında düşündüm. Yaklaşık 40 yaşındaydı, çok uzun boylu ve zayıftı. O zaman hamileliğe neyin sebep olduğunu zaten biliyordum. Ve bu kadar katı bir kadının kendisini bir erkeğin önünde açığa çıkarmasına ve kendisine penis takılmasına nasıl izin vermesine şaşırdı.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=389831 time=1721376068 user_id=18654] Burada bile iyi yazan kadınlar var. Eşit. İşte. [/quote] Burası bile her yerde, hatta burası.
Coock Old***: ↑16 Jul 2024, 17:22
Bunun nesi kötü veya şaşırtıcı? Öyleydi, öyle ve öyle olacak çünkü doğa tarafından önceden belirlenmişti
Bu kesin. Daha önce ben değil de bir adamın karımı sikiyle nasıl dürteceğini hayal edemezdim. Karımı ilk kez aldattığımda bunu kocası olan bir kadınla yaptığımı bile düşünmemiştim.
Karımın da başka biri tarafından sikildiğini tahmin etmeye başladığımda kendimi çok kötü hissettim. Boşanmayı düşünüyordum. Bir zamanlar boşanmak için aceleleri olmamasına rağmen o ve karısı birlikte yaşamıyordu bile. Bu dönemde diğer kadınlarla ve hatta kızlarla fırtınalı bir seks hayatım oldu. Eşim muhtemelen bu sırada bana ayak uydurdu.
Zamanla sonunda eşimin yanına döndüm.
Normal yaşıyoruz, ancak kadın zaman zaman hoşlandığı bir adamla seks yapmasına izin veriyor. Ben buna alıştım ve bunu normal karşılıyorum. Şimdi bazı nedenlerden dolayı onun diğer erkeklerle sikiştiği ve hatta onların benim hakkımda ne düşündüğü konusunda değil, bunu nasıl yaptığı, ne giydiği, nasıl göründüğü ve birisinin onunla ne kadar hoş olduğu konusunda daha çok endişeleniyorum ve Güzel.
These users thanked the author Andryuşa for the post (total 2):
[quote="Coock Old***" post_id=389054 time=1721139771 user_id=20416] Bunun nesi kötü veya şaşırtıcı? Öyleydi, öyle ve öyle olacak çünkü doğa tarafından önceden belirlenmişti [/quote] Bu kesin. Daha önce ben değil de bir adamın karımı sikiyle nasıl dürteceğini hayal edemezdim. Karımı ilk kez aldattığımda bunu kocası olan bir kadınla yaptığımı bile düşünmemiştim. Karımın da başka biri tarafından sikildiğini tahmin etmeye başladığımda kendimi çok kötü hissettim. Boşanmayı düşünüyordum. Bir zamanlar boşanmak için aceleleri olmamasına rağmen o ve karısı birlikte yaşamıyordu bile. Bu dönemde diğer kadınlarla ve hatta kızlarla fırtınalı bir seks hayatım oldu. Eşim muhtemelen bu sırada bana ayak uydurdu. Zamanla sonunda eşimin yanına döndüm. Normal yaşıyoruz, ancak kadın zaman zaman hoşlandığı bir adamla seks yapmasına izin veriyor. Ben buna alıştım ve bunu normal karşılıyorum. Şimdi bazı nedenlerden dolayı onun diğer erkeklerle sikiştiği ve hatta onların benim hakkımda ne düşündüğü konusunda değil, bunu nasıl yaptığı, ne giydiği, nasıl göründüğü ve birisinin onunla ne kadar hoş olduğu konusunda daha çok endişeleniyorum ve Güzel.
Eşimden zaten biliyorum ki, ev düzene girmeye başladığında ve mutfak nefis kokmaya başladığında ve dairenin içinde koşturarak başka ne yapacağını düşündüğünde, bunun bir gün önce biriyle güzelce seviştiği anlamına geldiğini biliyorum. Ona dikkatlice sormaya başlarsan sana sikimi sertleştirecek bir şey söyleyebilir.
Birinin ardından karımı sikmekten çekinmem. Her zaman bunu bana yapmadığını nasıl yaptığını hayal ediyorum.
Eşimden zaten biliyorum ki, ev düzene girmeye başladığında ve mutfak nefis kokmaya başladığında ve dairenin içinde koşturarak başka ne yapacağını düşündüğünde, bunun bir gün önce biriyle güzelce seviştiği anlamına geldiğini biliyorum. Ona dikkatlice sormaya başlarsan sana sikimi sertleştirecek bir şey söyleyebilir. Birinin ardından karımı sikmekten çekinmem. Her zaman bunu bana yapmadığını nasıl yaptığını hayal ediyorum.
Kahretsin...en yüksek düzeyde tatmin anlamına gelen harika bir kelime
6 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Siktir sözcüğünü duyduğumda, takside çalışırken yolcunun Sarhoş oldum, kendimi becerdim,...
Last post
Sanırım bu, tüm sonraki ve sonraki sonuçlarıyla birlikte seksin tüm hızıyla devam ettiği zamandır. Tamamen yıkıma varacak kadar, zaten bir elim ya da ayağım değil, bir paçavra gibi olduğumda,...
Bilim adamları kadınların çoğunun lezbiyen, geri kalanının ise biseksüel olduğunu buldu (Lenta.ru web sitesi).
Özellikle satıcı kadınlar arasında: etekli, kadınlarla flört eden ve göğüslerine bakan...
Last post
Bilmiyorum, bazen kızlarla ilgili fanteziler kurarım ama amımda sik olmadan yaşayamam
kızlar çoğunlukla rüyalarda kalır
ve bir erkek kesinlikle beni sikmeli delikler