Bütün kadınlar fahişedir
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Cevap: Bütün kadınlar fahişedir
Ya da belki annesi hakkında bir şeyler biliyordur! Belki onu yakaladı!
-
- Potansiyel seks nesnesi
Her şey aynı, istisna yok. Aile tavizleri olmadan (bağlantılar yoluyla).
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Orientation: heteroseksüel
Bütün dünya darmadağın, bütün kadınlar fahişe ve güneş kahrolası bir fener...
Duyduk. Biliyoruz. Sonraki)
Duyduk. Biliyoruz. Sonraki)
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
Bir kadın düşmanına mükemmel yanıt. Her şeyin ona bedava verilmesi gerekirdi ama bir şeyler ters gitti...)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Böyle korkak, anonim bir "erkek" olmaktansa fahişe bir kadın olmak daha iyidir
- These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 6):
- Akteya, Cennet elmaları, Tolyan, Herurg, sptlh, Fan
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
Köpek, eğer hayatı sizin için kolaylaştırıyorsa . Pek çok kadından "Bütün erkekler pisliktir" sözünü de duyabilirsiniz. Böyle insanlara yazık.
- These users thanked the author Cennet elmaları for the post:
- Fan
-
Biliyorum, biliyorum, büyüklerle konuştum. Kendilerine göre "GERÇEK BİR İNSAN"ın ne olması gerektiğine dair 1000 sayfalık bir iddia listesi var. Yani cinsiyetleriyle ilgileniyorlar, ancak yalnızca mükemmel olanı bulduklarında veya para karşılığında (yine aynı fahişeler) erkeklerle çıkabiliyorlar. Açık bir işaret: İdeali arayanlar daha büyüktür.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Köpek, Prensip olarak neredeyse sana katılıyorum. Ama kesinlikle tüm fahişeler değil, yaklaşık yüzde 70’i. Ancak RSP’yi (römorklu boşanma) alırsak, bunların% 99’u böyledir. Bunun gibi bir şey.
-
fin, kolayca açıklanabilir: Boşananların yalnızca haklarını almaları gerekir çocukları insanlara ve daha fazlasını değil. Sadece kendileri için değil çocukları için de bir sponsora ihtiyaçları var. Çünkü bir aile kurmaktan bahsetmiyoruz; zaten çocuklarımız var.
Yirmi yıl boyunca para karşılığında yetiştirilecek enayileri arıyorlar. Ve sonra çocuklar diploma alıp uzmanlık alanlarında iş bulduklarında boşanma ve veda.
Yirmi yıl boyunca para karşılığında yetiştirilecek enayileri arıyorlar. Ve sonra çocuklar diploma alıp uzmanlık alanlarında iş bulduklarında boşanma ve veda.
-
- Orgazm!
Bir tane var "ama". Çocuklu boşanmış kadınlar ensest aile kurmak isteyenleri arıyor. Böylece ahlaksızlık sonuna kadar gelişir. Bunun için her türlü parayı verecekler ve yatağın metresine fahişe muamelesi yapmaları pek mümkün değilDork: ↑23 Oct 2022, 14:01 fin, kolayca açıklanabilir: boşanmışların ihtiyacı var sadece çocuklarınızı halka açık yerlere çıkarın, başka bir şey yapmayın. Sadece kendileri için değil çocukları için de bir sponsora ihtiyaçları var. Çünkü bir aile kurmaktan bahsetmiyoruz; zaten çocuklarımız var.
Yirmi yıl boyunca para karşılığında yetiştirilecek enayileri arıyorlar. Ve sonra boşanma ve veda, çocuklar diploma alıp uzmanlık alanlarında iş bulduklarında.
-
yarışçı, dolayısıyla üzerinde hemen anlaşmaya varılmalıdır. evlenmeden önce annenin kabul etmesi. Aksi takdirde evlenecekler ve uğruna evlendiklerinin karşılığını alamayacaklar.
Evet, işler yolunda gitse bile yine de maaşın tamamını hortumlayacaklar. Fahişeler daha ucuz.
Ve reklamlarda dedikleri gibi: Eğer fark yoksa neden daha fazla ödeyesiniz?"Bir iş adamı daha ucuz bir yer arıyor,"bunu yapabilecek ve isteyen başkalarını bulacağız, ama izin verin bunlar bambu içiyor ve hiçbir şey elde edemiyorlar."
Evet, işler yolunda gitse bile yine de maaşın tamamını hortumlayacaklar. Fahişeler daha ucuz.
Ve reklamlarda dedikleri gibi: Eğer fark yoksa neden daha fazla ödeyesiniz?"Bir iş adamı daha ucuz bir yer arıyor,"bunu yapabilecek ve isteyen başkalarını bulacağız, ama izin verin bunlar bambu içiyor ve hiçbir şey elde edemiyorlar."
-
- Orgazm!
Genellikle olan budur; biri alır, diğeri alır. Genel olarak karşılıklılık çok nadir görülen bir şeydir. Ve her türlü ilişki (ensest hariç) iki yabancı arasındaki yakınlaşmadır. Daima bundan yola çıkmalıyız
-
Birincisi: Anne ve kız ensest değildir. Kız, annenin partnerinin akrabası değildir.
İkincisi: Üzerinde önceden anlaşmaya varılması gereken sadece kadın değil, aynı zamanda üzerinde anlaşmaya varılması gereken bir şeydir. Her ikisiyle de önceden anlaşmak çok zor ve güvenilmez. Diyelim ki anne kabul ediyor ve kız da düğünden sonra istemiyor. Her ikisine de kürk manto ve altın alıyor ve karşılığında hiçbir şey alamıyor. enayi gibi dolandırıldım>:ROFL: Bu sadece zaman ve para kaybı.
İkincisi: Üzerinde önceden anlaşmaya varılması gereken sadece kadın değil, aynı zamanda üzerinde anlaşmaya varılması gereken bir şeydir. Her ikisiyle de önceden anlaşmak çok zor ve güvenilmez. Diyelim ki anne kabul ediyor ve kız da düğünden sonra istemiyor. Her ikisine de kürk manto ve altın alıyor ve karşılığında hiçbir şey alamıyor. enayi gibi dolandırıldım>:ROFL: Bu sadece zaman ve para kaybı.
-
Ve herkes sadece rahatlık için evleniyor. Her birinin birkaç yedek seçeneği vardır ve daha zengin bir damat seçer (yalnızca bu kritere ihtiyaçları vardır, daha fazlasına değil).
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
p.s. Yine de bu genç robotlar komik, dünyadaki her şeyi siyah beyaz gösteriyor.... :)
Erkekler hakkında ne söyleyebilirsiniz? =))))
p.s. Yine de bu genç robotlar komik, dünyadaki her şeyi siyah beyaz gösteriyor.... :)
- These users thanked the author d4d for the post (total 2):
- Cennet elmaları, yarışçı
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
Eh, sanki kadınsı doğası gereği kadınlar fahişedir ve ben bu kavrama herhangi bir olumsuz anlam yüklemiyorum, kadınlar karınlarını doyurmak için, çocuklarının geçimini sağlamak için kendilerini satıyorlar..
-
- Flört etmek
Kapı, seni kim bu kadar kırdı?)
- These users thanked the author Cennet elmaları for the post (total 2):
- Akteya, Herurg
-
- heyecanlanıyorum
Cennet elmaları, görünüşe göre kız arkadaşı sorarak başladı seks karşılığında bir tür "tazminat" (bunun sadece maddi ve mali olduğu gerçeği değil) - ve kişinin aklı uçtu.
- These users thanked the author d4d for the post (total 3):
- yarışçı, Cennet elmaları, Akteya
-
rynda, "çocuğunuzu besleyin ve sağlayın" " Harika - bu fahişeler taş devri tavuk beyni, neandertaller ve hayvanlar.
-
Cennet elmaları, alınmadan her şeyin olduğunu görebilirsiniz Etrafında Yalnızca karlı olanı yaparlar, yalnızca karlı olanlarla iletişim kurarlar.
-
- heyecanlanıyorum
Herkes değil, inanın bana. Bizim lanet dünyamızda her şey o kadar basit değil. Evet, kişisel çıkarlarının her şeyden önemli olduğu ve başka hiçbir şeyi umursamayanlar var. Ama başkaları da var.
(c) DMB’dir.- Sincabı görüyor musun?
- Hayır
- Yani görmüyorum onu da gör. Ve kendisi
- These users thanked the author d4d for the post:
- Cennet elmaları
-
-
- Flört etmek
Bir çocuğun beslenmesi ve bakımının sağlanması normal bir durumdur.
Kadınlar zengin bir erkeğe her zaman parayla ilgi duymazlar. İyi kazanan bir adam, her şeyden önce zeki bir adamdır (eğer bunu kendisi kazandıysa ve babasından miras olarak kalmamışsa).
Erkekler de üreme için güzel ve sağlıklı kadınları seçerler.
Kadınlar zengin bir erkeğe her zaman parayla ilgi duymazlar. İyi kazanan bir adam, her şeyden önce zeki bir adamdır (eğer bunu kendisi kazandıysa ve babasından miras olarak kalmamışsa).
Erkekler de üreme için güzel ve sağlıklı kadınları seçerler.
- These users thanked the author Cennet elmaları for the post (total 3):
- d4d, yarışçı, Fan
-
Neden zahmet edeyim ki? Anneme ve babama başlık parası ödedim ve kendime bir kuluçka makinesi aldım. Bu yaratık milyarların hayalini kurmaya devam etsin. Ve onu dinleme. Ona bir şeymiş gibi davranın (İslam ülkelerinde olduğu gibi). Hem daha basit hem de daha doğru.
-
- heyecanlanıyorum
Köpek, buna bir örnek verebilir misin " kadın fahişeler " kişisel hayatınızdan mı? Gerçekten ilginç, neden birdenbire böyle bir düşünceye kapıldın? Yoksa sadece genç bir bot-piZZZdabol musunuz?
Görünüşe göre oğlanın bir çeşit kompleksi var, bacakları büyüyor çocukluğumdan beri.
-
d4d, bu tür istekler var (en azından elmalardan) , Okumak ). Kısacası milyarlar istiyorlar. Siktir et onları. Miktar konusunda ebeveynlerle pazarlık yapın, satın alın, "Kapa çeneni, seni yaratık." Aksi halde böyle talepler olur, delirirsiniz, milyonlarca dolarlık kaprislerin bedelini ödeyerek mahvolursunuz. Lanet olsun yaratıklar. Seni ailenden al ve sessizce evinde otur, kaltak.
-
- Flört etmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
Ya da bir bilgisayarın maliyeti 2 araba iken bilgisayar satmaya başlamıştı. Her şey yolunda. Ama sonra zorla işten çıkarıldı, içki içmeye başladı; karısı gitti, hem lüks daireyi hem de lüks cipi içti, evsiz kaldı ve öldü.
Bunun gibi pek çok hikaye var.
Her zaman değil. Bazen akıntıya kapıldım. Ve bazen... 90’larda kardeşler arasında bir moda vardı; iyi giyimli, güzel bir kız, güzel bir arabaya oturmalı, görevi arabayı süslemek için kankalarla birlikte yolculuk yapmaktı. Arabaya bindiler ve evlendiler. Ve sonra onu dışarı atmak istedi ve o zaten göbeğiyle ehliyetini pompalamaya başladı - onu pencereden dışarı attı. Sebebi neydi = Bilmiyorum belki de hiçbir şey yoktu...
Ya da bir bilgisayarın maliyeti 2 araba iken bilgisayar satmaya başlamıştı. Her şey yolunda. Ama sonra zorla işten çıkarıldı, içki içmeye başladı; karısı gitti, hem lüks daireyi hem de lüks cipi içti, evsiz kaldı ve öldü.
Bunun gibi pek çok hikaye var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
ve DMB filmini beğendim çünkü filme alındı Askerliğim sırasında askerliğimde
-
- heyecanlanıyorum
Köpek, bunun Cennet Elmaları? Benim sorum böyle bir düşünceye sahip olan kadınlarla hayatınızda tam olarak neler yaşandığıyla ilgiliydi.
Fakat gönderilerinizden, bir kızın seks teklifinizin karşılığında bir şey istemesinden sonra internetten sapkınlık kaptığınız anlaşılıyor.
Fakat gönderilerinizden, bir kızın seks teklifinizin karşılığında bir şey istemesinden sonra internetten sapkınlık kaptığınız anlaşılıyor.
-
d4d, her zaman aynı şey: tüm kadınlar aynı şeyi konuşur Aynı şekilde sözler: Sadece paraya ihtiyaçları var, Ama bu anlamı maskeliyorlar, bir şekilde haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Ama anlamı hala şu: “Ben bir fahişeyim, daha zengin bir şey arıyorum ve pislik izlenimini yumuşatmak için bunu nasıl haklı çıkaracağımı buluyorum, böylece bu bok biraz şekere dönüşüyor. ”
-
- Flört etmek
-
Genel olarak seks forumlarında kadın yoktur. Bazı ibneler onlara öyle bakıyor.
-
- Flört etmek
Peki, evet, evet))) O zaman burada ne yapıyorsun? Yoksa erkeklerden mi hoşlanıyorsun?
- yarışçı
-
Dışarıdaki kadınları seviyorum. Ama davranışları iğrenç. Erkekler daha kibar, kadınlar ise daha kaba.
-
- heyecanlanıyorum
Dork, hımm, tam olarak sahip olduğun şey bu
SİZİ TAM OLARAK bu şekilde düşündüren spesifik örnekler olmadan. Skuuuuuuch...sürekli aynı şey:
Görünüşe göre evet, ama bunu kendine itiraf etmekten korkuyor =))))Peki, evet, peki, evet))) Burada ne yapıyorsun o zaman? Yoksa erkeklerden mi hoşlanıyorsunuz?
-
- Flört etmek
O zaman Tayland’a gitmelisin. Kız görünümü var ama erkek karakteri.... nazik))))
- d4d
-
- heyecanlanıyorum
18 saniye sonra gönderildi:
Peki hayatınızda hangi kadınlar size kaba davrandı? Nasıl? Nerede?
18 saniye sonra gönderildi:
+100500O halde Tayland’a gitmeniz gerekiyor. Kız görünümü var ama erkek karakteri var.... nazik))))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 130 Views
-
Last post by Tempy_Brennan
-
- 219 Replies