[quote="Gri Gandalf" post_id=23619 time =1629382973 user_id=2479] Ve bazı nedenlerden dolayı çoğunlukla eşlerinden gizlice [/quote] Ama karım ve kızım için bu gerekli!
[size=85][color= green] 2 dakika 1 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=georg post_id=23738 time=1629464363 user_id=2349] [quote="Gri Gandalf" post_id=23619 time=1629382973 user_id=2479] Ve bazı nedenlerden dolayı çoğunlukla eşlerinden gizlice [/quote] Yani öldürecek! Veya hadım edecek... :ireful1: [/quote] Ya da sevgili kullanıcı, katılacak... Ancak bunun için gerekli ayrı bir konu
[size=85][color= green]1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Metatropizm post_id=23878 time=1629544668 user_id=1] Çoğunlukla kısmen evet, ama her şeyi eşimin onayıyla yaptık[color=#FF0000].[/color ] [/quote] Zeki bir karın vardı.
[size=85][color=green]4 saat 53 dakika 25 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Pişmanlık yok" post_id=24187 time=1629643527 user_id=2053] Sikeyim orospu[color= #FF0000].[/color] [/quote] Beni tahrik ettin.
[quote=Antoxa81 post_id=387450 time=1720509522 user_id=25140] sana bir şey gösterebilir miyim [/quote] Örneğin, sol ayağın kirli küçük parmağı ve kesilmemiş bir tırnak? *x)
[quote=Antoxa81 post_id=387450 time=1720509522 user_id=25140] En kaba ve görgüsüz erkeğe bile bir şeyler gösterebilirim)) PM’den yaz, tartışalım [/quote] Delikli bir çorap veya ayakkabının üstüne sakız 😆
[ref=#804000]Vadim77[/ref], O kadar mı sıkıldın ? [ref=#804000]Vadim77[/ref], Sadece .......... Nasıl yani? Sizin gibi insanların buraya gelmesi pek olası değil!
Ben birinci sınıftayken bir adam annemi ziyaret ediyordu. Ve bana heyecanlı penisini nasıl geri çektiğini gösterdi. Ayrıca amıma da dokundu. Ama sonra benimle gerçek anlamda cinsel eylemlerde bulunmadı.
İşte kısa hikaye. Ayrıntılar çok müstehcen ve muhtemelen ilgilenmeyeceksiniz.
These users thanked the author rulo for the post (total 2):
Ben birinci sınıftayken bir adam annemi ziyaret ediyordu. Ve bana heyecanlı penisini nasıl geri çektiğini gösterdi. Ayrıca amıma da dokundu. Ama sonra benimle gerçek anlamda cinsel eylemlerde bulunmadı. İşte kısa hikaye. Ayrıntılar çok müstehcen ve muhtemelen ilgilenmeyeceksiniz.
Kisun5: ↑29 Jul 2024, 09:04
Okuyorum, ilginç) eğer burada bir gerçek varsa Azakh
Ben de bir kız istedim ama sonunda iki oğlum oldu...
Bracker .bazı ülkelerde kızlar kötü bir yüktür, kızlardan çok az yardım alınır erkeklerden daha fazla.
3 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
valka,
Birçok erkekler küçük kızlarda ereksiyon yaşarlar
Eğer bu konu üzerinde çok fazla düşünmezseniz, bu sizi ayağa kaldırmaz. Dün bir tanesine çok kızdım, neredeyse hiç sertleşme yoktu ve külotum ıslaktı .
[quote=Kisun5 post_id=392176 time=1722233090 user_id=23607] Okuyorum, ilginç) eğer burada bir gerçek varsa Azakh Ben de bir kız istedim ama sonunda iki oğlum oldu... [/quote] Bracker 😄 .bazı ülkelerde kızlar kötü bir yüktür, kızlardan çok az yardım alınır erkeklerden daha fazla.
[size=85][color=green]3 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=karlikin post_id=392339 time=1722273280 user_id=23231] [ref=#804000]valka[/ref], Birçok erkekler küçük kızlarda ereksiyon yaşarlar [/ quote] Eğer bu konu üzerinde çok fazla düşünmezseniz, bu sizi ayağa kaldırmaz. Dün bir tanesine çok kızdım, neredeyse hiç sertleşme yoktu ve külotum ıslaktı 😅 .
Yaklaşık 15 yıl önce başıma geldi ve biriyle yaşadım ve 10 yaşında bir kızım vardı. Elbisesini önümde açabilirdi. böylece kedi görülebilsin. Aramızda yatmaya gitti. Ve benden onu okşamamı istedi. Okşadım ama belden aşağısını değil. Üzerime atlayabilir, ben de onu sırtıma bindirebilirim. Artık ne istediğini anlıyordum. Annem benim gösterdiğim sevgiyi kıskanıyordu ve ben o zaman bile bunu anlayabiliyordum. Ama o zamanlar bu kadar şımarık değildim. Ve şimdi pişmanım. Artık evli ve ikiz çocuk sahibi oldu. Ve hatırladığım anda ürpereceğim
These users thanked the author Castro for the post (total 3):
Yaklaşık 15 yıl önce başıma geldi ve biriyle yaşadım ve 10 yaşında bir kızım vardı. Elbisesini önümde açabilirdi. böylece kedi görülebilsin. Aramızda yatmaya gitti. Ve benden onu okşamamı istedi. Okşadım ama belden aşağısını değil. Üzerime atlayabilir, ben de onu sırtıma bindirebilirim. Artık ne istediğini anlıyordum. Annem benim gösterdiğim sevgiyi kıskanıyordu ve ben o zaman bile bunu anlayabiliyordum. Ama o zamanlar bu kadar şımarık değildim. Ve şimdi pişmanım. Artık evli ve ikiz çocuk sahibi oldu. Ve hatırladığım anda ürpereceğim
slavik.meshalkin, gerçekten samimi bir şekilde buluşmak istedim üvey kızınızla sohbet edin, onunla konuşun, çıplak fotoğraflarını gösterin ve üvey babasına arzu duyup duymadığını öğrenin
These users thanked the author Postalamak for the post (total 2):
[ref=#804000]slavik.meshalkin[/ref], gerçekten samimi bir şekilde buluşmak istedim üvey kızınızla sohbet edin, onunla konuşun, çıplak fotoğraflarını gösterin ve üvey babasına arzu duyup duymadığını öğrenin
Poschlyau: ↑11 Aug 2024, 18:02slavik.meshalkin, çok iyiyim Üvey kızımla samimi sohbetlerde tanışmak, onunla sohbet etmek, çıplak fotoğraflarını göstermek ve belki de üvey babasına arzu duyuyor olabileceğini öğrenmek istedim
Birçok bir kız kardeşin, kızın, üvey kızın, yeğeninin bu tür konular hakkında konuşmasını isterim ama kimse kabul etmez
These users thanked the author Slavik 34 for the post (total 2):
[quote=Poschlyau post_id=395870 time=1723388567 user_id=26509] [ref=#804000]slavik.meshalkin[/ref], çok iyiyim Üvey kızımla samimi sohbetlerde tanışmak, onunla sohbet etmek, çıplak fotoğraflarını göstermek ve belki de üvey babasına arzu duyuyor olabileceğini öğrenmek istedim [/quote]
Birçok bir kız kardeşin, kızın, üvey kızın, yeğeninin bu tür konular hakkında konuşmasını isterim ama kimse kabul etmez 😅
[size=85][color=green]Gönderildi 15 dakika 15 saniye sonra:[/color][/size] [ref=#804000]Slavik 34[/ref], birçok insanın gizli fantezileri vardır, benim de öyle)
Gizli fantezilerinizi kamuya açık forumlarda değil, birebir iletişim kurmanız gerekiyor, bu yüzden gizli fantezilerinizi yayınlamalısınız, forumlarda zaten öyle bir paylaşım yapma ve kınamaya başlama eğilimi var.
These users thanked the author sevgi dolu for the post:
Gizli fantezilerinizi kamuya açık forumlarda değil, birebir iletişim kurmanız gerekiyor, bu yüzden gizli fantezilerinizi yayınlamalısınız, forumlarda zaten öyle bir paylaşım yapma ve kınamaya başlama eğilimi var.
[ref=#bf00ff]Edik[/ref], nasıl başladın?) Yeterli zaman geçti, bilmek istiyorum)
[size=85][color=green]57 dakika 41 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#0000ff]Sulu Svetlana[/ref], Seninkiyle oynamayı ve dünyanın zevklerinin tadını çıkarmayı o kadar çok istiyorum ki
[quote=Dimchik post_id=396953 time=1723643812 user_id=26020] Evet herkesin gizli fantezileri var ama herkes yazıp konuşmuyor [/quote] Doğru olanlar hemen bulunacak, bu mümkün değil, sen hastaysanız izole edilmeniz gerekiyor 🏥🚔
Kızım ve ben onun jimnastik dersi bahanesiyle ikinci haftadır evden ayrılıyoruz. Şehirden ayrılıyoruz, kendimizi bir otele kilitliyoruz ve neredeyse sürekli sevişiyoruz. Uzun zamandır bu kadar...
Kızım çok güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil,...
Last post
Kızım güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil,...
Bir gün 12 yaşındaki kızımın vücudunun her yerinde döküntüler oluştu. Eşim bebeğe bakıyordu ve kızıyla birlikte hastaneye gidemediği için beni gönderdi. Klinikte önümde kızımın külotuna kadar...
Last post
Üvey kızımla yürüdüm, kas çekti, erkek doktor kendisi dedi, baba kal, neden dedim? O, daha sonra kızınızı taciz ettiğime dair ne söylerlerse söylesin, bunun normal bir uygulama olduğu ortaya çıktı🤔...