Evli çiftlerle tanışmak istiyorum ama bundan bir şekilde şüpheliyim, böyle bir deneyimim yok.
-
Автор темыPaul Oakenfold
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evli çiftlerle tanışmak istiyorum ama bundan bir şekilde şüpheliyim, böyle bir deneyimim yok.
Evli çiftlerle çıkmak istiyorum ama biraz tereddütlüyüm çünkü bu konuda hiç deneyimim yok, ben de utangaç biriyim. Kesinlikle heteroyum (heteroseksüelim) ve gereksiz hiçbir eylemi kabul etmiyorum, kime yazılacağına dair seçenekler var, ancak bir şekilde konuyu anlıyorum
40 yaşında bir çiftle takılmak isterim) En azından orada FFM veya MFM’ye duyulan arzudur. 35 yaşındayım. Nereden başlamam gerektiğini düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author Paul Oakenfold for the post (total 2):
- Makar1977, İÇİNDE
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 1 year 1 month
Yanıt: Evli çiftlerle tanışmak istiyorum ama bundan bir şekilde şüpheliyim, böyle bir deneyimim yok.
Deneyin, beğenebilirsiniz, kaybedecek bir şeyiniz yok.
- These users thanked the author Saskia for the post:
- Paul Oakenfold
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Yanıt: Evli çiftlerle tanışmak istiyorum ama bundan bir şekilde şüpheliyim, böyle bir deneyimim yok.
Genel olarak farklı açılardan elli fotoğraf çekin, işinize yarayacaktır.
Peki, sonra onları yayınlayacağım ve MFM için birini arayanların gidebileceği bir kaynakta kendimi duyuracağım. Fotoğrafınızı bu kaynakta herkes için yayınlayıp yayınlamayacağınızı veya talep üzerine fotoğraf gönderip göndermeyeceğinizi dikkatlice düşünün. Başvuru formuna kendiniz hakkında çok fazla yazmayın, gereksiz. Boyunuzu, kilonuzu, yaşınızı, sosyal durumunuzu yazmanız yeterli - öğrenci olduğunuzu yazın. Bu, birçok soruyu ortadan kaldırır.
Ve bekleyin. Balık tutmak gibi. Isırmasını bekleyin. Peki, nasıl ısırdığı, hepsi sana bağlı. Ne cevap vereceksin, nasıl tepki vereceksin? Fotoğrafını beğenecek misin? Temel olarak fotoğrafınıza göre sizi davet edip etmemeye karar verecekler. Belki sizi sohbet etmek için bir kafeye davet ederler. Gidin ve tanışın. Ancak duraklamaları saçmalıklarla doldurmamaya çalışın ve sessiz kalmaktan korkmayın. Daha çok gülümseyin, saate bakmayın, acele etmeyin.
Kız yok çünkü ona ayıracak zaman yok; ders çalış. Ve zaman zaman MFM size yakışacaktır, özellikle de birbirinizle arkadaş olmayı başarırsanız.
En son altı ay önce bir arkadaşımın düğününde tanık olduğum sırada seks yapmıştık. Bir gelenek gibi neredeyse tanığı becermek zorunda kaldım. Seks hoşuma gitti, ancak bazı nedenlerden dolayı bu daha fazla gelişmedi - çalışın.
Genel olarak, MFM’ye gerçekten bir talep olduğunu düşünüyorum ve bu çok büyük - insanlar bir şekilde hayatlarını çeşitlendirmeye çalışıyorlar. Başka bir soru da evli çiftlerin çok seçici olduğu, ancak hem karı hem de kocanın sizi sevmesi gerektiğidir. O yüzden öncelikle bir fotoğraf stüdyosuna gidip güzel, spontan ve doğal fotoğraflar çekin derim. Belki sokakta veya başka bir yerde. Fotoğrafınıza göre sizi seçecekler.
İyi, güzel bir fotoğrafla başlayın. Bir yerlerde bir stüdyoya gidin ve bir dizi güzel, başarılı fotoğraf çekin. Fotoğraf çekiminden sonra kaynaklar dahil tüm malzemeleri toplayın. Tabiri caizse. Ve çekim emrini vereceğiniz yerde işleme emri verin. Kendinize güvenmeyin, anlamadığınız bir fotoğrafı doğru şekilde düzenlemek zordur.Paul Oakenfold: ↑14 Apr 2023, 23:22 40 yaşında bir çiftle takılmak istiyorum) En azından FFM veya MFM arzusu var. 35 yaşındayım. Sizce nereden başlamalıyım?
Genel olarak farklı açılardan elli fotoğraf çekin, işinize yarayacaktır.
Peki, sonra onları yayınlayacağım ve MFM için birini arayanların gidebileceği bir kaynakta kendimi duyuracağım. Fotoğrafınızı bu kaynakta herkes için yayınlayıp yayınlamayacağınızı veya talep üzerine fotoğraf gönderip göndermeyeceğinizi dikkatlice düşünün. Başvuru formuna kendiniz hakkında çok fazla yazmayın, gereksiz. Boyunuzu, kilonuzu, yaşınızı, sosyal durumunuzu yazmanız yeterli - öğrenci olduğunuzu yazın. Bu, birçok soruyu ortadan kaldırır.
Ve bekleyin. Balık tutmak gibi. Isırmasını bekleyin. Peki, nasıl ısırdığı, hepsi sana bağlı. Ne cevap vereceksin, nasıl tepki vereceksin? Fotoğrafını beğenecek misin? Temel olarak fotoğrafınıza göre sizi davet edip etmemeye karar verecekler. Belki sizi sohbet etmek için bir kafeye davet ederler. Gidin ve tanışın. Ancak duraklamaları saçmalıklarla doldurmamaya çalışın ve sessiz kalmaktan korkmayın. Daha çok gülümseyin, saate bakmayın, acele etmeyin.
Kız yok çünkü ona ayıracak zaman yok; ders çalış. Ve zaman zaman MFM size yakışacaktır, özellikle de birbirinizle arkadaş olmayı başarırsanız.
En son altı ay önce bir arkadaşımın düğününde tanık olduğum sırada seks yapmıştık. Bir gelenek gibi neredeyse tanığı becermek zorunda kaldım. Seks hoşuma gitti, ancak bazı nedenlerden dolayı bu daha fazla gelişmedi - çalışın.
Genel olarak, MFM’ye gerçekten bir talep olduğunu düşünüyorum ve bu çok büyük - insanlar bir şekilde hayatlarını çeşitlendirmeye çalışıyorlar. Başka bir soru da evli çiftlerin çok seçici olduğu, ancak hem karı hem de kocanın sizi sevmesi gerektiğidir. O yüzden öncelikle bir fotoğraf stüdyosuna gidip güzel, spontan ve doğal fotoğraflar çekin derim. Belki sokakta veya başka bir yerde. Fotoğrafınıza göre sizi seçecekler.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- Paul Oakenfold, Dimitri
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Öncelikle sizi evlerine davet edecek evli bir çift bulun.
Sanırım kimin olduğunu bulacaksın.
Gerçekten sayıları çok az ve aklı başında olanlar seçimlerini çok ciddiye alıyor. Özellikle heteroseksüellerin %90’ı sizi aile içi seks adaylarından hemen çıkaracaktır.
Sanırım kimin olduğunu bulacaksın.
Gerçekten sayıları çok az ve aklı başında olanlar seçimlerini çok ciddiye alıyor. Özellikle heteroseksüellerin %90’ı sizi aile içi seks adaylarından hemen çıkaracaktır.
- These users thanked the author Juravl for the post (total 2):
- Paul Oakenfold, Henson
-
Автор темыPaul Oakenfold
Paul Oakenfold, Saskia, Спасибо.
-
Автор темыPaul Oakenfold
saç gömlek, Tavsiyen için teşekkürler. dikkate alın. Çok ilginç
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years 2 months
Tek seferlik seçeneğin kalıcı seçeneğe göre daha olası olduğu görülmektedir. Elbette, benzer çiftlerin çok fazla olmaması ve farklı gereksinimleri ve istekleri olması nedeniyle genel olarak buluşma seçeneğinin başlangıçta sorunlu olduğunu unutmuyoruz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
- dördümüze göre daha az eğlence fırsatı (yeni bir kedisi olmayan yeni bir üye - tüm yeni deneyimlerle karşılaştırıldığında sınırlı görünüyor)
- akıl sağlığına daha az güven (evet, farklı sikilmiş çiftler de var, ancak bunlardan çok daha azı var)
- daha az ortak konu (bir erkekle izlenimler ve beklentiler hakkında konuşmak aynı kişiyle aynı şey değildir) çift)
- eğer erkek tamamen hetero ise, o zaman göreceli boynuzlama ortaya çıkar. evet, aldatılanlar + ateşli kadınlar var ve kıta başına 3 tane yok ama çok daha fazla sallanan çift var ve onları bulmak daha kolay. ve biseksüel bir erkekle bu çok daha eğlenceli, hatta boynuzlu+seks karısı formatında bile
Bir çift olarak bu durumu kendime aktarabiliyorum ve bunu söyleyebilirim . Bir erkeği davet etmek aynı çifti davet etmekten daha az ilgi çekicidir. Bir çift için bir erkek:Paul Oakenfold: ↑14 Apr 2023, 23:22 Evli çiftlerle tanışmak istiyorum ama biraz tereddütlüyüm çünkü bu konuda hiç deneyimim yok, ben de utangaç biriyim. Kesinlikle heteroyum (heteroseksüelim) ve gereksiz hiçbir eylemi kabul etmiyorum, kime yazılacağına dair seçenekler var, ancak bir şekilde konuyu anlıyorum40 yaşında bir çiftle takılmak isterim) En azından orada FFM veya MFM’ye duyulan arzudur. 35 yaşındayım. Sizce nereden başlamalıyım?
- dördümüze göre daha az eğlence fırsatı (yeni bir kedisi olmayan yeni bir üye - tüm yeni deneyimlerle karşılaştırıldığında sınırlı görünüyor)
- akıl sağlığına daha az güven (evet, farklı sikilmiş çiftler de var, ancak bunlardan çok daha azı var)
- daha az ortak konu (bir erkekle izlenimler ve beklentiler hakkında konuşmak aynı kişiyle aynı şey değildir) çift)
- eğer erkek tamamen hetero ise, o zaman göreceli boynuzlama ortaya çıkar. evet, aldatılanlar + ateşli kadınlar var ve kıta başına 3 tane yok ama çok daha fazla sallanan çift var ve onları bulmak daha kolay. ve biseksüel bir erkekle bu çok daha eğlenceli, hatta boynuzlu+seks karısı formatında bile
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post