Fotoğrafları beğenmiyorsanız çiftlerle (ve yalnızca değil) yazışmalar nasıl iptal edilir
-
Автор темыartfelixx
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Fotoğrafları beğenmiyorsanız çiftlerle yazışmalar nasıl iptal edilir (sadece değil)
Fikrinizi bilmek istiyorum. Aşağıdaki durumda ne yaparsınız?
Çiftle yazışma başlar: birbirimizi tanırız, hoş sohbetler yaparız. Daha sonra kural olarak fotoğraf alışverişi yapılır. Fotoğrafı alıyoruz - ve AH KORKUNÇ!! İkimiz de, birimiz de fotoğrafı beğenmedik. Bundan sonra ne yapacaksınız?
- Yazışmayı sessizce durdurun;
- Aldığınız fotoğraf hakkında yakıcı bir yorum yazın;
- Bunu yazın çift size göre değil zevk / yaş kategorisi / kilo kategorisi / başka bir nedenden dolayı;
- Cevap seçenekleriniz
Böyle bir durumda şöyle bir şey yazarız: "Fotoğrafı aldık. Çok teşekkür ederiz" , "Sana yakışmıyoruz" veya "Seni tanıyamayacağız." Hepsi bu. Yeterli insanlar her şeyi doğru anlar, ancak yetersiz insanlar çeşitli sorularla "dürtmeye" başlarlar: "Peki, ne, bizi beğendin mi?" veya "Ne zaman buluşacağız?"... "Neden kazandın?" tanıdıklarımız işe yaramadı mı?" :)
Hiçbir şeye cevap vermemeye çalışıyoruz.
Çiftle yazışma başlar: birbirimizi tanırız, hoş sohbetler yaparız. Daha sonra kural olarak fotoğraf alışverişi yapılır. Fotoğrafı alıyoruz - ve AH KORKUNÇ!! İkimiz de, birimiz de fotoğrafı beğenmedik. Bundan sonra ne yapacaksınız?
- Bunu yazın çift size göre değil zevk / yaş kategorisi / kilo kategorisi / başka bir nedenden dolayı;
- Cevap seçenekleriniz
Böyle bir durumda şöyle bir şey yazarız: "Fotoğrafı aldık. Çok teşekkür ederiz" , "Sana yakışmıyoruz" veya "Seni tanıyamayacağız." Hepsi bu. Yeterli insanlar her şeyi doğru anlar, ancak yetersiz insanlar çeşitli sorularla "dürtmeye" başlarlar: "Peki, ne, bizi beğendin mi?" veya "Ne zaman buluşacağız?"... "Neden kazandın?" tanıdıklarımız işe yaramadı mı?" :)
Hiçbir şeye cevap vermemeye çalışıyoruz.
Last edited by artfelixx on 05 Feb 2023, 00:08, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Fotoğrafları beğenmezseniz yazışmaları nasıl en aza indirirsiniz?
Lanet olsun... Başlığı okudum, o kadar uzun bir cevap yazdım ki ancak sonra "çiftlerle" gördüm...
Bilmiyorum Dürüstçe cevap verip vermeyeceğimi bilmiyorum, Belki.

-
Автор темыartfelixx
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 3 years 5 months
Re: Fotoğrafları beğenmiyorsanız çiftlerle (ve yalnızca) yazışmaları nasıl iptal edebilirsiniz?
Gudgeon, başlığı düzeltti)))
Bekarlarla yazışma yok, görüş de ilginç
Bekarlarla yazışma yok, görüş de ilginç
-
- En güçlü orgazm!
Re: Fotoğrafları beğenmiyorsanız çiftlerle (ve yalnızca) yazışmaları nasıl iptal edebilirsiniz?
Tabi bu benim görüşüm. Kızlar hakkında yazacağım çünkü... Çiftlerle uğraşmak zorunda kalmadım. Erkeklerle ne yapmalı, aşağı yukarı aynı, onlar da insan.
Benim fikrim pek popüler olmayacak ama dürüstlük en iyi çare. Ve hafif ama tatlı bir yalanla tatlandırılmış dürüstlük... daha da iyisi
Bunu iltifat olarak yapın. Onda olağanüstü bir şey fark edin (uzun muhteşem saçlar, 3 beden göğüsler, muhteşem kalçalar, mavi gözler) ve bunların sizin için çok fazla olduğunu söyleyin. Mesela ben kızlardan hoşlanan biriyim... (küçük memeli, kısa saçlı, dar popolu, kahverengi gözlü)... h.z. Onun sizin sevdiğinizden daha iyi olduğunu düşünmesine neden olacak bir şey söylemelisiniz. Veya evrensel bir yöntem (görünüşte orada bulunacak hiçbir şeyin olmadığı durumlarda): "Sen akıllısın ve ben senin yanında kendimi çok aptal hissediyorum, bunu yapamam" (neredeyse her zaman işe yarar, asıl mesele gerçekten akıllı birine yakalanmak, yoksa bu saçmalık işe yaramaz), "o kadar başarılısın ki bana ben zavallıymışım gibi geliyor, kusura bakma." Kısacası reddederken erdemlerinizi vurgulayın. kusurlar değil. Para kaybetmezsiniz ama karşınızdaki kişi memnun olacaktır.
Şimdi seçeneklerinize geçelim:
1) Yazışmayı sessizce durdurun - yani, öyle yapabilirsiniz Bir kişiyi rahatsız edersiniz, ancak görünüşünüzü siz seçemezsiniz, o / o bunu hak etmez.
2) Aldığınız fotoğraf hakkında sert bir yorum yazın - ne yazık ki bunu yalnızca pislikler yapar. Pekala, kızlar a la "Ben bir prensesim" - çok yaygın bir fenomen, güzel bir görünümün varlığı nedeniyle kibirdir (bu arada, daha da sıklıkla, bu pisliğin kadın versiyonudur). Bir kişi sizi dıştan etkilemese bile onunla alay etmek yapılacak son şeydir. Eğer bir seks sembolü değilseniz, birinin canını acıtan yere tekme atmanın hayvanlarla cinsel ilişki olduğunu zaten biliyor. Yine... Bazıları için sadece gıcırtılı ve şık olabilir ama kişinin özgüvenini mahvediyorsunuz.
3) Çiftin sizin zevkinize/yaş kategorinize/kilo kategorinize/ uygun olmadığını yazarsanız başka bir nedenden dolayı - yapabilirsiniz, ancak zarafetle değil. Onlar. İşe yarayacak evet ama bir kalıntı kalacak. Birkaç benzer ret ve merhaba kompleksi. Yani dışarıdakileri umursamıyorum gibi görünüyor ama kişisel olarak onlara başlangıç veren kişi olmak istemiyorum.
4) Benim versiyonum daha yüksek.
5) " Şöyle bir şey yazıyoruz: "Fotoğrafı aldık. Çok teşekkür ederim", "Sana uymayacağız" veya "Seni tanıyamayacağız" - evet işe yarayacaktır, asıl mesele bunun nedenini araştırmak değil.
Z.Y. Ve konuyla ilgili olmayan başka bir seçenek daha var. İlgi gösteren kızları reddetmek. "Çok çekicisin, seninle daha fazla zaman geçirmek isterdim ama evliyim/bir ilişkim var, üzgünüm" gibi bir şey. Kimseyi rahatsız etmeyecek. Her ne kadar artık mümkün olduğunca sert bir şekilde aşağılayarak reddetmek moda olsa da... Ben bu modayı anlamıyorum
Benim fikrim pek popüler olmayacak ama dürüstlük en iyi çare. Ve hafif ama tatlı bir yalanla tatlandırılmış dürüstlük... daha da iyisi

Bunu iltifat olarak yapın. Onda olağanüstü bir şey fark edin (uzun muhteşem saçlar, 3 beden göğüsler, muhteşem kalçalar, mavi gözler) ve bunların sizin için çok fazla olduğunu söyleyin. Mesela ben kızlardan hoşlanan biriyim... (küçük memeli, kısa saçlı, dar popolu, kahverengi gözlü)... h.z. Onun sizin sevdiğinizden daha iyi olduğunu düşünmesine neden olacak bir şey söylemelisiniz. Veya evrensel bir yöntem (görünüşte orada bulunacak hiçbir şeyin olmadığı durumlarda): "Sen akıllısın ve ben senin yanında kendimi çok aptal hissediyorum, bunu yapamam" (neredeyse her zaman işe yarar, asıl mesele gerçekten akıllı birine yakalanmak, yoksa bu saçmalık işe yaramaz), "o kadar başarılısın ki bana ben zavallıymışım gibi geliyor, kusura bakma." Kısacası reddederken erdemlerinizi vurgulayın. kusurlar değil. Para kaybetmezsiniz ama karşınızdaki kişi memnun olacaktır.
Şimdi seçeneklerinize geçelim:
1) Yazışmayı sessizce durdurun - yani, öyle yapabilirsiniz Bir kişiyi rahatsız edersiniz, ancak görünüşünüzü siz seçemezsiniz, o / o bunu hak etmez.
2) Aldığınız fotoğraf hakkında sert bir yorum yazın - ne yazık ki bunu yalnızca pislikler yapar. Pekala, kızlar a la "Ben bir prensesim" - çok yaygın bir fenomen, güzel bir görünümün varlığı nedeniyle kibirdir (bu arada, daha da sıklıkla, bu pisliğin kadın versiyonudur). Bir kişi sizi dıştan etkilemese bile onunla alay etmek yapılacak son şeydir. Eğer bir seks sembolü değilseniz, birinin canını acıtan yere tekme atmanın hayvanlarla cinsel ilişki olduğunu zaten biliyor. Yine... Bazıları için sadece gıcırtılı ve şık olabilir ama kişinin özgüvenini mahvediyorsunuz.
3) Çiftin sizin zevkinize/yaş kategorinize/kilo kategorinize/ uygun olmadığını yazarsanız başka bir nedenden dolayı - yapabilirsiniz, ancak zarafetle değil. Onlar. İşe yarayacak evet ama bir kalıntı kalacak. Birkaç benzer ret ve merhaba kompleksi. Yani dışarıdakileri umursamıyorum gibi görünüyor ama kişisel olarak onlara başlangıç veren kişi olmak istemiyorum.
4) Benim versiyonum daha yüksek.
5) " Şöyle bir şey yazıyoruz: "Fotoğrafı aldık. Çok teşekkür ederim", "Sana uymayacağız" veya "Seni tanıyamayacağız" - evet işe yarayacaktır, asıl mesele bunun nedenini araştırmak değil.
Z.Y. Ve konuyla ilgili olmayan başka bir seçenek daha var. İlgi gösteren kızları reddetmek. "Çok çekicisin, seninle daha fazla zaman geçirmek isterdim ama evliyim/bir ilişkim var, üzgünüm" gibi bir şey. Kimseyi rahatsız etmeyecek. Her ne kadar artık mümkün olduğunca sert bir şekilde aşağılayarak reddetmek moda olsa da... Ben bu modayı anlamıyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 4 months
Gudgeon çok güzel yazmış, ekleyecek bir şey yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 6 months
Üzgünüz, damak tadınıza uymadığını yazıyoruz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Gudgeon, bu sadece bir yaklaşımın yaklaşımıdır empatik entelektüel
Birçok çiftin öğrenmesi gerekir, aksi halde belirsiz olanlarla karşılaştık. Ayrıca, benim açımdan değerlendirebildiğim kadarıyla oldukça başarılı olan üçlü seksten sonra, açıklama yapmadan görmezden gelinen özellikle alaycı bir çift vardı

-
- En güçlü orgazm!
Ben böyle insanları anlamıyorum... En azından bir şeyler yaz. Görmezden gelmek korkaklar için bir kaçıştır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Gerçeği incelikli bir biçimde yazın, ancak gerçeği söylemek daha iyidir. Bunların size uygun olmadığını anlayacaksınız.artfelixx: ↑04 Feb 2023, 23:32 Fikrinizi bilmek istiyorum. Aşağıdaki durumda ne yaparsınız?
- Cevap seçenekleriniz
Böyle bir durumda şöyle bir şey yazarız: "Fotoğrafı aldık. Çok teşekkür ederiz" , "Sana yakışmıyoruz" veya "Seni tanıyamayacağız." Hepsi bu. Yeterli insanlar her şeyi doğru anlar, ancak yetersiz insanlar çeşitli sorularla "dürtmeye" başlarlar: "Peki, ne, bizi beğendin mi?" veya "Ne zaman buluşacağız?"... "Neden kazandın?" tanıdıklarımız işe yaramıyor mu?" :)
Hiçbir şeye yanıt vermemeye çalışıyoruz.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 2 years 5 months
Ben kendim şişmanım ve buluşacak bir çift bulmak bizim için çok zor, fotoğraf alışverişinde bulunduktan sonra ya iletişim kurmayı bıraktıklarına ya da kendi tipleri olmadıklarını yazdıklarına alıştım. Yine de sizi bu konuda hemen uyarıyorum. Ve bunu oldukça sakin bir şekilde karşılıyorum. Ancak göz ardı edilmek daha tatsızdır, dürüstçe cevap vermek daha iyidir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Kayfolov,
Haklısın .. . cevap olmayınca çok daha aşağılayıcı oluyor... Neyse, kilo konusunda kompleks yapmayın... insanlar farklıdır... dışarıda şişman insanlar da var...
Haklısın .. . cevap olmayınca çok daha aşağılayıcı oluyor... Neyse, kilo konusunda kompleks yapmayın... insanlar farklıdır... dışarıda şişman insanlar da var...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 8 months
Minnow’dan sonra ekleyecek bir şey yok
Ah evet Minnow, ah evet orospu çocuğu! :şampuan:

Ah evet Minnow, ah evet orospu çocuğu! :şampuan:
-
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
Minnow’un cevabı, forum alıntılarının altın fonuyla birlikte ayrı bir sabitlenmiş konuya gönderilebilir))) Ve oraya başka bir forum üyesinin nasıl doğru şekilde boşa gideceğine dair ustaca cevabını da ekleyebilirsiniz)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 3 months
Yazışmalar ve fotoğraf alışverişi yapıldı. Adamın karısı çok çekici. Ancak iletişim kurmak çok zordu. Zaman farkı. Kişi yazışmaya hazır olduğunda zaten gece geç olmuştu ve ben uyumak istedim. Saat farkı nedeniyle artık iletişim kuramayacağımı dürüstçe yanıtladım.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Dürüst olmak ve neden sizin için uygun olmadıklarını açıklamak daha iyidir. Aklı başında bir kişi hemen geride kalacaktır
- These users thanked the author Şapka for the post (total 3):
- Gudgeon, Vladtsst, Vik.ruba80
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1435 Views
-
Last post by Henson