Fotoğrafları beğenmiyorsanız çiftlerle (ve yalnızca değil) yazışmalar nasıl iptal edilir

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
artfelixx
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Fotoğrafları beğenmiyorsanız çiftlerle yazışmalar nasıl iptal edilir (sadece değil)

Unread post by artfelixx »

Fikrinizi bilmek istiyorum. Aşağıdaki durumda ne yaparsınız?
Çiftle yazışma başlar: birbirimizi tanırız, hoş sohbetler yaparız. Daha sonra kural olarak fotoğraf alışverişi yapılır. Fotoğrafı alıyoruz - ve AH KORKUNÇ!! İkimiz de, birimiz de fotoğrafı beğenmedik. Bundan sonra ne yapacaksınız?

- Yazışmayı sessizce durdurun;
- Aldığınız fotoğraf hakkında yakıcı bir yorum yazın;
- Bunu yazın çift ​​size göre değil zevk / yaş kategorisi / kilo kategorisi / başka bir nedenden dolayı;
- Cevap seçenekleriniz

Böyle bir durumda şöyle bir şey yazarız: "Fotoğrafı aldık. Çok teşekkür ederiz" , "Sana yakışmıyoruz" veya "Seni tanıyamayacağız." Hepsi bu. Yeterli insanlar her şeyi doğru anlar, ancak yetersiz insanlar çeşitli sorularla "dürtmeye" başlarlar: "Peki, ne, bizi beğendin mi?" veya "Ne zaman buluşacağız?"... "Neden kazandın?" tanıdıklarımız işe yaramadı mı?" :)
Hiçbir şeye cevap vermemeye çalışıyoruz.
Last edited by artfelixx on 05 Feb 2023, 00:08, edited 1 time in total.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Fotoğrafları beğenmezseniz yazışmaları nasıl en aza indirirsiniz?

Unread post by Gudgeon »

Lanet olsun... Başlığı okudum, o kadar uzun bir cevap yazdım ki ancak sonra "çiftlerle" gördüm... :muza: *x) Bilmiyorum Dürüstçe cevap verip vermeyeceğimi bilmiyorum, Belki.
Автор темы
artfelixx
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105
Registered for: 3 years 5 months
 Re: Fotoğrafları beğenmiyorsanız çiftlerle (ve yalnızca) yazışmaları nasıl iptal edebilirsiniz?

Unread post by artfelixx »

Gudgeon, başlığı düzeltti)))
Bekarlarla yazışma yok, görüş de ilginç
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
 Re: Fotoğrafları beğenmiyorsanız çiftlerle (ve yalnızca) yazışmaları nasıl iptal edebilirsiniz?

Unread post by Gudgeon »

Tabi bu benim görüşüm. Kızlar hakkında yazacağım çünkü... Çiftlerle uğraşmak zorunda kalmadım. Erkeklerle ne yapmalı, aşağı yukarı aynı, onlar da insan.
Benim fikrim pek popüler olmayacak ama dürüstlük en iyi çare. Ve hafif ama tatlı bir yalanla tatlandırılmış dürüstlük... daha da iyisi ;)
Bunu iltifat olarak yapın. Onda olağanüstü bir şey fark edin (uzun muhteşem saçlar, 3 beden göğüsler, muhteşem kalçalar, mavi gözler) ve bunların sizin için çok fazla olduğunu söyleyin. Mesela ben kızlardan hoşlanan biriyim... (küçük memeli, kısa saçlı, dar popolu, kahverengi gözlü)... h.z. Onun sizin sevdiğinizden daha iyi olduğunu düşünmesine neden olacak bir şey söylemelisiniz. Veya evrensel bir yöntem (görünüşte orada bulunacak hiçbir şeyin olmadığı durumlarda): "Sen akıllısın ve ben senin yanında kendimi çok aptal hissediyorum, bunu yapamam" (neredeyse her zaman işe yarar, asıl mesele gerçekten akıllı birine yakalanmak, yoksa bu saçmalık işe yaramaz), "o kadar başarılısın ki bana ben zavallıymışım gibi geliyor, kusura bakma." Kısacası reddederken erdemlerinizi vurgulayın. kusurlar değil. Para kaybetmezsiniz ama karşınızdaki kişi memnun olacaktır.

Şimdi seçeneklerinize geçelim:
1) Yazışmayı sessizce durdurun - yani, öyle yapabilirsiniz Bir kişiyi rahatsız edersiniz, ancak görünüşünüzü siz seçemezsiniz, o / o bunu hak etmez.
2) Aldığınız fotoğraf hakkında sert bir yorum yazın - ne yazık ki bunu yalnızca pislikler yapar. Pekala, kızlar a la "Ben bir prensesim" - çok yaygın bir fenomen, güzel bir görünümün varlığı nedeniyle kibirdir (bu arada, daha da sıklıkla, bu pisliğin kadın versiyonudur). Bir kişi sizi dıştan etkilemese bile onunla alay etmek yapılacak son şeydir. Eğer bir seks sembolü değilseniz, birinin canını acıtan yere tekme atmanın hayvanlarla cinsel ilişki olduğunu zaten biliyor. Yine... Bazıları için sadece gıcırtılı ve şık olabilir ama kişinin özgüvenini mahvediyorsunuz.
3) Çiftin sizin zevkinize/yaş kategorinize/kilo kategorinize/ uygun olmadığını yazarsanız başka bir nedenden dolayı - yapabilirsiniz, ancak zarafetle değil. Onlar. İşe yarayacak evet ama bir kalıntı kalacak. Birkaç benzer ret ve merhaba kompleksi. Yani dışarıdakileri umursamıyorum gibi görünüyor ama kişisel olarak onlara başlangıç ​​veren kişi olmak istemiyorum.
4) Benim versiyonum daha yüksek.
5) " Şöyle bir şey yazıyoruz: "Fotoğrafı aldık. Çok teşekkür ederim", "Sana uymayacağız" veya "Seni tanıyamayacağız" - evet işe yarayacaktır, asıl mesele bunun nedenini araştırmak değil.
Z.Y. Ve konuyla ilgili olmayan başka bir seçenek daha var. İlgi gösteren kızları reddetmek. "Çok çekicisin, seninle daha fazla zaman geçirmek isterdim ama evliyim/bir ilişkim var, üzgünüm" gibi bir şey. Kimseyi rahatsız etmeyecek. Her ne kadar artık mümkün olduğunca sert bir şekilde aşağılayarak reddetmek moda olsa da... Ben bu modayı anlamıyorum
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 6):
artfelixx, Avi, XiaH, 6996, SeRg !$!, Vladtsst
vrrrummm
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by vrrrummm »

Gudgeon çok güzel yazmış, ekleyecek bir şey yok.
These users thanked the author vrrrummm for the post:
artfelixx
Çift 33
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 596
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Çift 33 »

Üzgünüz, damak tadınıza uymadığını yazıyoruz.
These users thanked the author Çift 33 for the post:
Geçit
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by XiaH »

Gudgeon, bu sadece bir yaklaşımın yaklaşımıdır empatik entelektüel :D Birçok çiftin öğrenmesi gerekir, aksi halde belirsiz olanlarla karşılaştık. Ayrıca, benim açımdan değerlendirebildiğim kadarıyla oldukça başarılı olan üçlü seksten sonra, açıklama yapmadan görmezden gelinen özellikle alaycı bir çift vardı :D
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Ben böyle insanları anlamıyorum... En azından bir şeyler yaz. Görmezden gelmek korkaklar için bir kaçıştır.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
6996
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

artfelixx: 04 Feb 2023, 23:32 Fikrinizi bilmek istiyorum. Aşağıdaki durumda ne yaparsınız?
Çiftle yazışma başlar: birbirimizi tanırız, hoş sohbetler yaparız. Daha sonra kural olarak fotoğraf alışverişi yapılır. Fotoğrafı alıyoruz - ve AH KORKUNÇ!! İkimiz de, birimiz de fotoğrafı beğenmedik. Bundan sonra ne yapacaksınız?

- Yazışmayı sessizce durdurun;
- Aldığınız fotoğraf hakkında yakıcı bir yorum yazın;
- Bunu yazın çift ​​size göre değil zevk / yaş kategorisi / kilo kategorisi / başka bir nedenden dolayı;
- Cevap seçenekleriniz

Böyle bir durumda şöyle bir şey yazarız: "Fotoğrafı aldık. Çok teşekkür ederiz" , "Sana yakışmıyoruz" veya "Seni tanıyamayacağız." Hepsi bu. Yeterli insanlar her şeyi doğru anlar, ancak yetersiz insanlar çeşitli sorularla "dürtmeye" başlarlar: "Peki, ne, bizi beğendin mi?" veya "Ne zaman buluşacağız?"... "Neden kazandın?" tanıdıklarımız işe yaramıyor mu?" :)
Hiçbir şeye yanıt vermemeye çalışıyoruz.
Gerçeği incelikli bir biçimde yazın, ancak gerçeği söylemek daha iyidir. Bunların size uygun olmadığını anlayacaksınız.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Şalun70, George
Kayfolov
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Kayfolov »

Ben kendim şişmanım ve buluşacak bir çift bulmak bizim için çok zor, fotoğraf alışverişinde bulunduktan sonra ya iletişim kurmayı bıraktıklarına ya da kendi tipleri olmadıklarını yazdıklarına alıştım. Yine de sizi bu konuda hemen uyarıyorum. Ve bunu oldukça sakin bir şekilde karşılıyorum. Ancak göz ardı edilmek daha tatsızdır, dürüstçe cevap vermek daha iyidir.
These users thanked the author Kayfolov for the post (total 3):
Şalun70, Gudgeon, Vladtsst
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Kayfolov,
Haklısın .. . cevap olmayınca çok daha aşağılayıcı oluyor... Neyse, kilo konusunda kompleks yapmayın... insanlar farklıdır... dışarıda şişman insanlar da var...
These users thanked the author Şalun70 for the post:
Kayfolov
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by 6996 »

Minnow’dan sonra ekleyecek bir şey yok :unknown:
Ah evet Minnow, ah evet orospu çocuğu! :şampuan:
These users thanked the author 6996 for the post:
artfelixx
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

:oops: Peki... bilirsin... :roll:
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

Minnow’un cevabı, forum alıntılarının altın fonuyla birlikte ayrı bir sabitlenmiş konuya gönderilebilir))) Ve oraya başka bir forum üyesinin nasıl doğru şekilde boşa gideceğine dair ustaca cevabını da ekleyebilirsiniz)))
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Vladtsst »

Yazışmalar ve fotoğraf alışverişi yapıldı. Adamın karısı çok çekici. Ancak iletişim kurmak çok zordu. Zaman farkı. Kişi yazışmaya hazır olduğunda zaten gece geç olmuştu ve ben uyumak istedim. Saat farkı nedeniyle artık iletişim kuramayacağımı dürüstçe yanıtladım.
These users thanked the author Vladtsst for the post:
Vik.ruba80
Şapka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Şapka »

Dürüst olmak ve neden sizin için uygun olmadıklarını açıklamak daha iyidir. Aklı başında bir kişi hemen geride kalacaktır
These users thanked the author Şapka for the post (total 3):
Gudgeon, Vladtsst, Vik.ruba80
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”