Duster1979: ↑26 Dec 2023, 15:17
Ensest aile kurmak için kızı olan bir kadın bulmak istiyorum
Harika bir rüya!) Yalnızca üvey kızla bu ensest değil. Farklı deniliyor. Karınızı aldatmak kızıyla birlikte. Ancak başlangıçta böyle bir koşul belirlerseniz uzun süre aramanız gerekecektir. Bana öyle geliyor
[quote=Duster1979 post_id=311241 time=1703593034 user_id=21703] Ensest aile kurmak için kızı olan bir kadın bulmak istiyorum [/quote] Harika bir rüya!) Yalnızca [url=viewtopic.php?t=1822]üvey kızla[/url] bu ensest değil. Farklı deniliyor. [url=viewtopic.php?t=2296]Karınızı aldatmak[/url] kızıyla birlikte. Ancak başlangıçta böyle bir koşul belirlerseniz uzun süre aramanız gerekecektir. Bana öyle geliyor :unknown:
9-10 yaşlarında mastürbasyon yapmaya başladım. Aynı yaşta annemi nasıl çıplak gördüğümü hatırlıyorum. Uyuyordu ve göğüsleri dökülmüştü. Onu uyandırmadım ve sadece izledim. O olaydan sonra onu hiç düşünmedim. Ve ben 15 yaşımdayken yine sarhoş oldu ve yan odada uyuyakaldı (o zamanlar özel evlerde yaşıyorlardı, genellikle benden en uzaktaki odada uyuyordu). Yanından geçtim ve sütyenli, bluzlu göğüslerini gördüm (o zamanlar tam olarak ne giydiğini hatırlamıyorum ama dar olmayan bir şey). Uzun bir süre yaklaşmaya cesaret edemedi, sadece kapıdan baktı. Sonuç olarak, yaklaştığında elini nazikçe göğsüne koydu ve onu biraz okşadı. Sonra geri koşup sarsıldı. Bir süre sonra geri döndü ve dikkatlice sıkmaya başladı, ardından tekrar mastürbasyon yapmak için koştu. Ve o andan sonra onu sadece bir anne olarak düşünmeye başladım. Yaklaşık bir yıl sonra tekrar sarhoş oldu (evet, alkolle ve oğluyla sorunları var). Sonra zaten bir daireye taşındık. İlk önce dikkatlice yanına uzandım ve kendimi ona bastırdım. Elini sutyenin altına koydu. Onu tereddüt etmeden hissetmeye başladı. Ama bu sefer yeterince gücüm yoktu çünkü zaten bir yıldır onu düşünüyordum. Elini iç çamaşırının içine soktu ve orayı "keşfetmeye" başladı. Parmaklarını onun içine soktu ve orada biraz kıpırdadı. Yan yatıyordu ve ben de “girmek” için aşağıya indim. Bundan sonra ekledim ve neredeyse hemen geldim. İçeride birkaç damla kaldı ve geri kalanı üzerine düştü. Yakalanmaktan çok korkuyordum. Şimdi tekrarlamak istiyorum ama korkuyorum.
(Tüm soruları yanıtlamaya hazırım)
9-10 yaşlarında mastürbasyon yapmaya başladım. Aynı yaşta annemi nasıl çıplak gördüğümü hatırlıyorum. Uyuyordu ve göğüsleri dökülmüştü. Onu uyandırmadım ve sadece izledim. O olaydan sonra onu hiç düşünmedim. Ve ben 15 yaşımdayken yine sarhoş oldu ve yan odada uyuyakaldı (o zamanlar özel evlerde yaşıyorlardı, genellikle benden en uzaktaki odada uyuyordu). Yanından geçtim ve sütyenli, bluzlu göğüslerini gördüm (o zamanlar tam olarak ne giydiğini hatırlamıyorum ama dar olmayan bir şey). Uzun bir süre yaklaşmaya cesaret edemedi, sadece kapıdan baktı. Sonuç olarak, yaklaştığında elini nazikçe göğsüne koydu ve onu biraz okşadı. Sonra geri koşup sarsıldı. Bir süre sonra geri döndü ve dikkatlice sıkmaya başladı, ardından tekrar mastürbasyon yapmak için koştu. Ve o andan sonra onu sadece bir anne olarak düşünmeye başladım. Yaklaşık bir yıl sonra tekrar sarhoş oldu (evet, alkolle ve oğluyla sorunları var). Sonra zaten bir daireye taşındık. İlk önce dikkatlice yanına uzandım ve kendimi ona bastırdım. Elini sutyenin altına koydu. Onu tereddüt etmeden hissetmeye başladı. Ama bu sefer yeterince gücüm yoktu çünkü zaten bir yıldır onu düşünüyordum. Elini iç çamaşırının içine soktu ve orayı "keşfetmeye" başladı. Parmaklarını onun içine soktu ve orada biraz kıpırdadı. Yan yatıyordu ve ben de “girmek” için aşağıya indim. Bundan sonra ekledim ve neredeyse hemen geldim. İçeride birkaç damla kaldı ve geri kalanı üzerine düştü. Yakalanmaktan çok korkuyordum. Şimdi tekrarlamak istiyorum ama korkuyorum. (Tüm soruları yanıtlamaya hazırım)
9-10 yaşlarında mastürbasyon yapmaya başladım. Aynı yaşta annemi nasıl çıplak gördüğümü hatırlıyorum. Uyuyordu ve göğüsleri dökülmüştü. Onu uyandırmadım ve sadece izledim. O olaydan sonra onu hiç düşünmedim. Ve ben 15 yaşımdayken yine sarhoş oldu ve yan odada uyuyakaldı (o zamanlar özel evlerde yaşıyorlardı, genellikle benden en uzaktaki odada uyuyordu). Yanından geçtim ve sütyenli, bluzlu göğüslerini gördüm (o zamanlar tam olarak ne giydiğini hatırlamıyorum ama dar olmayan bir şey). Uzun bir süre yaklaşmaya cesaret edemedi, sadece kapıdan baktı. Sonuç olarak, yaklaştığında elini nazikçe göğsüne koydu ve onu biraz okşadı. Sonra geri koşup sarsıldı. Bir süre sonra geri döndü ve dikkatlice sıkmaya başladı, ardından tekrar mastürbasyon yapmak için koştu. Ve o andan sonra onu sadece bir anne olarak düşünmeye başladım. Yaklaşık bir yıl sonra tekrar sarhoş oldu (evet, alkolle ve oğluyla sorunları var). Sonra zaten bir daireye taşındık. İlk önce dikkatlice yanına uzandım ve kendimi ona bastırdım. Elini sutyenin altına koydu. Onu tereddüt etmeden hissetmeye başladı. Ama bu sefer yeterince gücüm yoktu çünkü zaten bir yıldır onu düşünüyordum. Elini iç çamaşırının içine soktu ve orayı "keşfetmeye" başladı. Parmaklarını onun içine soktu ve orada biraz kıpırdadı. Yan yatıyordu ve ben de “girmek” için aşağıya indim. Bundan sonra ekledim ve neredeyse hemen geldim. İçeride birkaç damla kaldı ve geri kalanı üzerine düştü. Yakalanmaktan çok korkuyordum. Şimdi tekrarlamak istiyorum ama korkuyorum.
(Tüm soruları yanıtlamaya hazırım)
[quote=Kimse bilmeyecek post_id=311324 time=1703609236 user_id=22484] 9-10 yaşlarında mastürbasyon yapmaya başladım. Aynı yaşta annemi nasıl çıplak gördüğümü hatırlıyorum. Uyuyordu ve göğüsleri dökülmüştü. Onu uyandırmadım ve sadece izledim. O olaydan sonra onu hiç düşünmedim. Ve ben 15 yaşımdayken yine sarhoş oldu ve yan odada uyuyakaldı (o zamanlar özel evlerde yaşıyorlardı, genellikle benden en uzaktaki odada uyuyordu). Yanından geçtim ve sütyenli, bluzlu göğüslerini gördüm (o zamanlar tam olarak ne giydiğini hatırlamıyorum ama dar olmayan bir şey). Uzun bir süre yaklaşmaya cesaret edemedi, sadece kapıdan baktı. Sonuç olarak, yaklaştığında elini nazikçe göğsüne koydu ve onu biraz okşadı. Sonra geri koşup sarsıldı. Bir süre sonra geri döndü ve dikkatlice sıkmaya başladı, ardından tekrar mastürbasyon yapmak için koştu. Ve o andan sonra onu sadece bir anne olarak düşünmeye başladım. Yaklaşık bir yıl sonra tekrar sarhoş oldu (evet, alkolle ve oğluyla sorunları var). Sonra zaten bir daireye taşındık. İlk önce dikkatlice yanına uzandım ve kendimi ona bastırdım. Elini sutyenin altına koydu. Onu tereddüt etmeden hissetmeye başladı. Ama bu sefer yeterince gücüm yoktu çünkü zaten bir yıldır onu düşünüyordum. Elini iç çamaşırının içine soktu ve orayı "keşfetmeye" başladı. Parmaklarını onun içine soktu ve orada biraz kıpırdadı. Yan yatıyordu ve ben de “girmek” için aşağıya indim. Bundan sonra ekledim ve neredeyse hemen geldim. İçeride birkaç damla kaldı ve geri kalanı üzerine düştü. Yakalanmaktan çok korkuyordum. Şimdi tekrarlamak istiyorum ama korkuyorum. (Tüm soruları yanıtlamaya hazırım) [/quote] Aslında annene tecavüz ettin , çok kötü
[quote=Kimse bilmeyecek post_id=311340 time=1703611260 user_id=22484] Bunu anlıyorum ama o anda düşünen kafam değildi (birkaç yıl sonra şimdiye kadar başka bir deneyimim olmadı) [/quote] Artık bu deneyime ihtiyacınız yok
[quote=Kimse bilmeyecek post_id=311340 time=1703611260 user_id=22484] ama o anda düşünen kesinlikle kafam değildi [/quote]Anneme asla karşı çıkmadım, ama alt tarafıma geldiğinde bunu anlıyorum. kafa döner, eylemleri günlük sağduyu açısından açıklamak zorlaşır.
Oturup kahve içiyorum ve vakit geçiriyorum. Ve yapacak bir şey yokken, birbirini tanımayan, farklı yaş ve tercihlere sahip insanlara bir soru sormaya karar verdim. Dışarıdan bir fikir duymak...
Last post
40 YILINDA EVLİYİM ÇOCUĞUM YOK SADECE BURADA ŞİMDİ FARKLI SORUN BEN DEĞİL TÜM ZENGİNLERE DÜZGÜN BİR YAŞAM BİÇİMİ VEREN KADIN CİNSİYETİ MUHTEŞEMDİR İÇMİYORUM SİGARA İÇMİYORUM BASİT BİR ÇALIŞAN VE...
Herkese selam. 22 yaşındayım ve bakireyim. Kız yok. Son zamanlarda bir fahişeyi işe alma düşünceleri aklıma gelmeye başladı. Ve şimdi şüpheler var: bir fahişe kiralayın ya da bekleyin ve kız...
Last post
İlk cinsiyetim 15 yaşındaydı, o dönemde garson olarak çalışıyordu, bir grup kızla aynı masada hizmet veriyordu. Ve biri bana aktif olarak ilgi gösterdi, 32’ye gülümsedi, sürekli diyaloğu kışkırttı......
Herkese selam. Karşılıklı sempati varsa birbirleriyle tanışmak, seks hakkında konuşmak isteyen insanlar var: röntgencilik, ensest, swing, biseksüel seks..... kimin nesi varsa onu anlatın ve dinleyin....
Tecrübeli üst. 38.190.90. Yeterli, sportif. 15 yıllık deneyim. Alt kısmı aranıyor fotoğraf ve video raporları içeren sanal oturumlar için. Şaplak, yumruk, anal, BD, esaret, aşağılama vb. uygulamaları...
Last post
sanal seanslar sırasında şaplak, yumruk, anal, BD, esaret nasıl pratik yapabilirsin?
Kendi kıçıma lastik bantla vurdum, işedim bana göre, kıçında trafik sıkışıklığı var, kendini kelepçeleyebilirsin...