BDSM ve SM ile kim ilgileniyor ama korkuyor musunuz? Virt sana yardım edecek!

Hakimiyet ve gönderim[/url]
Автор темы
Ücretler
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 2 years 9 months
 BDSM ve SM ile kim ilgileniyor ama korkuyor musunuz? Virt sana yardım edecek!

Unread post by Ücretler »

Tecrübeli üst. 38.190.90. Yeterli, sportif. 15 yıllık deneyim. Alt kısmı aranıyor fotoğraf ve video raporları içeren sanal oturumlar için. Şaplak, yumruk, anal, BD, esaret, aşağılama vb. uygulamaları yapıyorum. Konuyla ilgilenen varsa lütfen yazsın.
Тг @Fehu01
Lütuf
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 2 years 1 month
 Re: BDSM ve SM ile kim ilgileniyor ama korkuyor musunuz? Virt sana yardım edecek!

Unread post by Lütuf »

Algos: 03 Oct 2022, 23:36 Fotoğraf ve video raporları içeren sanal oturumlar için daha düşük bir tane arıyorum. Şaplak, yumruk, anal, BD, esaret, aşağılama vb. uygulamaları yapıyorum. Konuyla ilgilenen varsa yazsın.
Sanal seanslar sırasında şaplak, yumruk, anal, BD, esaret gibi uygulamaları nasıl yapabilirsiniz?
These users thanked the author Lütuf for the post:
Lexa55
Lexa55
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: BDSM ve SM ile kim ilgileniyor ama korkuyor musunuz? Virt sana yardım edecek!

Unread post by Lexa55 »

Bu yüzden Virt’i anlamıyorum. Hangi neşeyi getiriyor? Sanal helvayı nasıl yiyebilirsin ve tatlı olur?)
These users thanked the author Lexa55 for the post:
Gudgeon
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gudgeon »

under_an_umbrella: 02 Jun 2023, 20:48 sanal seanslar sırasında şaplak, yumruk, anal, BD, esaret nasıl pratik yapabilirsin?
Kendi kıçıma lastik bantla vurdum, işedim bana göre, kıçında trafik sıkışıklığı var, kendini kelepçeleyebilirsin ama sonra :ROFL:
’yi bulan kişiye kendini açıklamak zorunda kalacaksın
Gönderildi 1 dakika 27 saniye sonra:
Lexa55:02 Jun 2023, 20:53 Yani Virt’i anlamıyorum. n
"virt" ile uğraşan herkes. Monitörün önünde mastürbasyon yaptığınızı kendinize itiraf edin. Bu sanal seks değil, bu normal mastürbasyon :) Karşı olduğumdan değil ama kendinizi kandırmayın :wink:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Bdsm”