İlk seks kiminle? Kız mı yoksa fahişe mi?
-
Автор темыviktor_zet
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
İlk seks kiminle? Kız mı yoksa fahişe mi?
Herkese selam. 22 yaşındayım ve bakireyim. Kız yok. Son zamanlarda bir fahişeyi işe alma düşünceleri aklıma gelmeye başladı. Ve şimdi şüpheler var: bir fahişe kiralayın ya da bekleyin ve kız arkadaşınızla ilk seks yapın. Sen ne diyorsun? Tecrübesi olan var mı? Peki fahişeye bunun benim ilk seferim olduğunu söylemeye değer mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Re: İlk seks kiminle? Kız mı yoksa fahişe mi?
Bu kadar kategorik olmayın. Durumlar farklı. Örneğin, kızları sırf sikişmek için baştan çıkarmaktansa fahişelerle sevişmek daha iyidir (kafalarında parlak bir gelecek hayal ederler, ama sadece onun amına ihtiyacın vardı). Yazara - kendiniz karar verin. Fahişelerin utanılacak bir yanı yok. Deneyebilirsin. Konuşsa da konuşmasa da kendisi anlayacaktır, ilk defa elinden gelenin en iyisini yapamayacaksın, anlayacaksın
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Tanya
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tabii ki, sokakta değil, bir web sitesinden ve ucuz olmayan bir fahişe sipariş edin ve ona durumu söyleyin, bu onun işi, her şeyi doğru yapacak ve her şey yolunda gittiğinde duygusal olarak rahatlayacak. 15 yaşında ilk seferim, o 18 yaşında, zaten normal seks yaptım, onu seks için kandırdım ama sürecin kendisinden önce itiraf ettim, tam tersine hoşuna gitti ve o gece her şey yolunda gitti, sabaha kadar seviştik.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
- Registered for: 3 years 11 months
Paranız varsa bu daha da kolay tabi. Ama 22 yaşında bakire olmak özel bir şey değil, hâlâ vaktin var. Ben de geç başladım (24 yaşında), ama sonunda 100 güzeli aştım.
Öte yandan, eğer belirli bir fahişeden gerçekten hoşlanıyorsan neden olmasın. Önemli olan sadece bakire olmayı bırakmak değil, aynı zamanda onu becermek istemenizdir.
Hiç bir fahişeyle birlikte olmadım. Her zaman sekse para ödeyecek kadar kötü olmadığımı düşünürdüm. Ve sakın bana kur yapmanın daha pahalı olduğunu söyleme. Çok az masrafla (sinema bileti ya da bir fincan kahve gibi) ya da hiç masraf yapmadan takip ettiğim birçok kadın olduviktor_zet: ↑21 Nov 2022, 11:18 Herkese merhaba. 22 yaşındayım ve bakireyim. Kız yok. Son zamanlarda bir fahişeyi işe alma düşünceleri aklıma gelmeye başladı. Ve şimdi şüpheler var: bir fahişe kiralayın ya da bekleyin ve kız arkadaşınızla ilk seks yapın. Sen ne diyorsun? Tecrübesi olan var mı? Peki bir fahişeye bunun ilk seferim olduğunu söylemeye değer mi?

Öte yandan, eğer belirli bir fahişeden gerçekten hoşlanıyorsan neden olmasın. Önemli olan sadece bakire olmayı bırakmak değil, aynı zamanda onu becermek istemenizdir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 3 years 1 month
Burada artıları ve eksileri tartmanız gerekiyor...
Bir yandan elbette fahişeler - bu sportmenlik değil; genç bir adam için bu bir nevi özgüvenine tükürmek gibi bir şey.
nÖte yandan, her türlü şey çoğu zaman ilk kez oluyor (bir şeyler yolunda gitmedi, heyecanlandı, siki düştü, istemedi ve kız şunu düşündü, kız şunu düşündü gibi) ...), ve bu genç bir adam için daha da nahoş bir durum olduğundan bir profesyonelle pratik yapmak daha kolaydır.
Düşün: seni en az rahatsız eden ne olursa olsun ve devam et.
Bir yandan elbette fahişeler - bu sportmenlik değil; genç bir adam için bu bir nevi özgüvenine tükürmek gibi bir şey.
nÖte yandan, her türlü şey çoğu zaman ilk kez oluyor (bir şeyler yolunda gitmedi, heyecanlandı, siki düştü, istemedi ve kız şunu düşündü, kız şunu düşündü gibi) ...), ve bu genç bir adam için daha da nahoş bir durum olduğundan bir profesyonelle pratik yapmak daha kolaydır.
Düşün: seni en az rahatsız eden ne olursa olsun ve devam et.

-
Автор темыviktor_zet
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Cevaplarınız için teşekkür ederim, her şeyi tekrar tartıp karar vereceğim
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years 5 months
Ne düşünmeliyim? Ya yaparsın ya da yapmazsın. Nasıl ve kiminle size kalmış.viktor_zet: ↑21 Nov 2022, 20:37 Cevaplar için teşekkürler, her şeyi tekrar tartıp bir karar vereceğim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Kesinlikle not edildi. Benlik saygısına gelince, sanki modern yaşamın gerçekleriyle hiçbir ilgisi olmayan, yapay olarak yaratılmış bir engel gibi görünüyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Orientation: biseksüel
Prensip olarak, kategorik olarak fuhşa karşıyım ve müşterinin İskandinav modeline göre suç sayılmasından yanayım, dolayısıyla bu özel konuda biraz "önyargılı"yım. Ama yine de şunu söylemeliyim ki, artık internet çağında, bir bakire için bile seks bulmanın hiç de zorluğu yok. Üstelik bakireyle seks yapmak isteyen kızları bilinçli olarak arayabilirsiniz, çünkü böyle insanlar da var.
Asıl mesele şu ki, kızlarla konuşmada, özgüvende, bakımda vb. sorunlar yaşıyorsanız O zaman bir fahişeye gitmek bu durumu hiçbir şekilde çözmeyecektir. Sağlıklı bir cinsel yaşamı engelleyen engelleri analiz etmeye başlamak daha iyidir.
Asıl mesele şu ki, kızlarla konuşmada, özgüvende, bakımda vb. sorunlar yaşıyorsanız O zaman bir fahişeye gitmek bu durumu hiçbir şekilde çözmeyecektir. Sağlıklı bir cinsel yaşamı engelleyen engelleri analiz etmeye başlamak daha iyidir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 7 months
[ url=viewtopic.php?t=216]fahişeler bir şeyler alabilirsiniz.viktor_zet: ↑21 Nov 2022, 11:18 Herkese merhaba. 22 yaşındayım ve bakireyim. Kız yok. Son zamanlarda bir fahişeyi işe alma düşünceleri aklıma gelmeye başladı. Ve şimdi şüpheler var: bir fahişe kiralayın ya da bekleyin ve kız arkadaşınızla ilk seks yapın. Sen ne diyorsun? Tecrübesi olan var mı? Peki bir fahişeye bunun ilk seferim olduğunu söylemeye değer mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 4 years 2 months
İlk cinsiyetim 15 yaşındaydı, o dönemde garson olarak çalışıyordu, bir grup kızla aynı masada hizmet veriyordu. Ve biri bana aktif olarak ilgi gösterdi, 32’ye gülümsedi, sürekli diyaloğu kışkırttı... ve sonunda kapattıktan sonra beni yürüyüşe davet etti... Sonuç olarak bu süreçte onun dairesine geldik. iletişimden 24 yaşında olduğunu, evli olduğunu ve şu anda şehrimizde bir iş gezisinde olduğunu ve kulübenin kiralandığını öğrendim. Bakire olduğumu anlayınca doğrudan her şeyi kendisinin yapacağını ve uykusuz bir geceye hazırlanmam gerektiğini söyledi...
Bana muhteşem bir gece yaşattı)
Bana muhteşem bir gece yaşattı)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 40 Replies
- 1722 Views
-
Last post by günde 40