Oral seks sırasında neredeyse boğuluyordum 🤣

Bir kadının dış cinsel organının dudaklar, dil veya dişlerle manipüle edildiği bir oral seks biçimi
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 131
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Oral seks sırasında neredeyse boğuluyordum 🤣

Unread post by Himi »

Uzun zamandır yazmıyordum, yakın zamanda yaşanan bir hikayeyi paylaşmaya karar verdim.
Oğul, büyükannesini ve karısını ziyarete gönderildi ve tüm çığlıklar, inlemeler ve yatağın duvara çarpmasıyla yetişkin seks yapmaya karar verdi (rahatsızlıktan dolayı komşularımızdan özür dileriz). Anlamı basit, kendinizi tamamen verin ve mümkün olduğu kadar uzun süre boşalmayın, tam kenarda duruyoruz, sonra kısa bir ara veriyoruz ve sonra tekrar yapıyoruz. Birkaç saat süren bu tür zevklerden sonra eşim beni eyerlemeye, ellerine almaya ve başladığı işi bitirmeye karar verdi, ben yatağa uzandım, o da üstüne oturdu ve gidelim)). Genel olarak, bir tutkuyla yüzüme oturmak istediğini söylüyor, umurumda değil ve bu da beni tahrik ediyor, aniden sikimden kalkıyor, hızla benim bölgeye doğru hareket ediyor başını belaya soktu, bacaklarını etrafına doladı, amını benimkinin üzerine oturdu ve sonra sözde fışkırtma vb. ile şiddetli bir orgazm onu ​​ele geçirdi. Sanki bir şelalenin altına düşmüşüm gibi 🤣, boğuldum, nefes alamıyorum ya da onu çıkaramıyorum, spazm geçiriyor , her yeri titriyor ve aşağı inmek istemiyor. Sonuç olarak, + bir fobi ve - temizliğe giden bir yastık.
These users thanked the author Himi for the post:
Zorba Carrie
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 1 month
 Re: Oral seks sırasında neredeyse boğuluyordum 🤣

Unread post by Slavik 34 »

Himi: 23 Jun 2024, 08:45 Uzun zamandır yazmıyorum, yakın zamanda yaşanan bir hikayeyi paylaşmaya karar verdim.
Oğul, büyükannesini ve karısını ziyarete gönderildi ve tüm çığlıklar, inlemeler ve yatağın duvara çarpmasıyla yetişkin seks yapmaya karar verdi (rahatsızlıktan dolayı komşularımızdan özür dileriz). Anlamı basit, kendinizi tamamen verin ve mümkün olduğu kadar uzun süre boşalmayın, tam kenarda duruyoruz, sonra kısa bir ara veriyoruz ve sonra tekrar yapıyoruz. Birkaç saat süren bu tür zevklerden sonra eşim beni eyerlemeye, ellerine almaya ve başladığı işi bitirmeye karar verdi, ben yatağa uzandım, o da üstüne oturdu ve gidelim)). Genel olarak, bir tutkuyla yüzüme oturmak istediğini söylüyor, umurumda değil ve bu da beni tahrik ediyor, aniden sikimden kalkıyor, hızla benim bölgeye doğru hareket ediyor başını belaya soktu, bacaklarını etrafına doladı, amını benimkinin üzerine oturdu ve sonra sözde fışkırtma vb. ile şiddetli bir orgazm onu ​​ele geçirdi. Sanki bir şelalenin altına düşmüşüm gibi 🤣, boğuldum, nefes alamıyorum ya da onu çıkaramıyorum, spazm geçiriyor , her yeri titriyor ve aşağı inmek istemiyor. Sonuç olarak, + bir fobi ve - temizlenmeye giden bir yastık.
Keşke takipçilerim olsaydı 😷Bir adamın yatakta nasıl öldüğünü öğrendi 😆😆
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 131
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Himi »

Boğulan adama 😂 yazardık
clng2
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by clng2 »

Deneyimlerimize göre, emici bebek bezleri fışkırtma konusunda çok yardımcı oluyor, bu yüzden onları sık sık gezilere yanımızda götürüyoruz)
Ve yüzü fışkırtarak doldurmak benim (ve eşim) için çok hoş ve ortaya çıktı ki ilk MFM ortağımız için hoş bir sürpriz (karısının bir tutkuyla oraya çektiği)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”