Annemle ensest

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annemle ensest ilişki

Unread post by vikylechka75 »

Corsair, sana bizim hikayemizi anlatacağım ilk seks. Evimizde çok büyük olmayan bir hamamımız var. Buhar banyosu yapmak için hamama çok sık gitmiyorduk, ayda bir oluyordu, hatta daha az oluyordu. O zaman oğlum 17, ben 40 yaşındaydım. Hamamı ısıttı, gittik. Zaten soğuk bir sonbahardı, bu yüzden buhar banyosu yapmak bir zevkti. Soyunma odasında soyunmaya başladılar, önce ben soyunup gittim. Oğlumun önünde çıplak olmaktan utanmadım. Gerçi tamamen çıplak değildi. Sütyen olmadan da önde yürüyebiliyordum, hepsi bu. Erkeklerin kadın bedenini tanıması ve ondan utanmaması gerektiğine inanıyorum. Sutyen olmadan ve külotla buhar yapmak istemedim, bu yüzden hemen her şeyi çıkardım. İçeri girdim, hamam sıcaktı, raftaki suyu durulayıp yüz üstü yattım. Daha sonra oğlum içeri girdi. Buharlı fırına su döktüm. Süpürgeyi ıslattı ve yavaşça beni gezdirmeye başladı. Yaklaşık 20 dakika geçti ve başımı ona doğru çevirdim ve şort giydiğini gördüm. Ve ereksiyon oldu. Ancak hamamda olduğundan, külot giyen herkes ıslanıp vücuda yapıştı ve bu çok komik görünüyordu. Bundan utandığını görüyorum. Utandım. Ona bir erkek olarak bakmadığımı hemen söyleyeceğim. Uzun süredir boşanmış olmama rağmen. Sadece benim çocuğum ve bu kadar. Ona iç çamaşırınla ​​hamamda olduğunu söylüyorum. Çıkar onları ve acı çekme. Gerçekten annenden utanıyor musun? Dışarı çıktı ve yaklaşık beş dakika sonra geri döndü. Muhtemelen ereksiyonun biraz daha küçülmesini bekliyordu. Geri döndüğünde penisini gördüm, çok büyük değildi ama zaten bir erkeğinki kadardı. Onun havada durabilmesi için sırt üstü döndüm. Onu izlemek komikti. Sonra bitirdi. Ona yatmasını söyledim. Yüz üstü yattı, ben de onu hafifçe gezdirdim ve sonra ona dönmesini söyledim. Sırt üstü yattığında ereksiyonu küçüldü ama beni görünce penisi yeniden büyümeye başladı. Bundan utanıyordu ama belli etmemeye çalışıyordu. İşimiz bittiğinde duvarlara yaslanarak karşılıklı rafa oturduk. Ve sadece dinlendiler. Su damlacıklarını cildime sürdüm. Oğul da kendini ovmaya başladı. Daha sonra sessizce oturdular. Penisi o kadar heyecanlıydı ki bazen titriyordu. Ona figürümü beğenip beğenmediğini sormaya başladım. İnternette çıplak kadınlara bakıp bakmadıklarını sordum. Gerçi izlediklerini zaten biliyordum. Sonuçta böyle bir yaş. Benden hoşlandığını söyledi. Ben de bir kadına canlı bakıp bana hayran olabileceğini söylüyorum. Hemen gülümsemeye başladı. Oturmaktan yoruldum ve sırtüstü yatmaya karar verdim; bacaklarım onun arasına, neredeyse penisinin ve testislerinin yanına geldi. Ve yine utanmaya başladı. Ona bana doğru ilerlemesini söyledim ve sonunda üzerime uzandı. Penisinin teknemin üzerinde yattığını hissettim. Göğsünü benimkine dayadı. Onu hafifçe okşamaya başladım. Bazen her tarafı titriyordu. Sonra biraz geri çekilmesini söyledim, penisini aldım ve ileri gitmesini söyledim. O bana girdi. Çok hassastı. Muhtemelen buharlanmış olduğumuz için. Sonra ona tekrar ileri geri hareket etmesini söyledim. Birkaç hareketten sonra boğuk bir şekilde horlamaya başladı ve tohumunun bana doğru ateş ettiğini hissettim. Güzeldi. Penisini çıkardı ama ben onu yine bana bıraktım. Penisi yine teknemin üzerinde yatıyordu ve ereksiyonun küçülmediğini fark ettim. Belli ki çok heyecanlıydı. Bir süre orada yattık ve ona tekrar hareket etmesini söyledim. Bu sefer beni 20 dakika kadar sikti. Yavaşça hareket etti, onu okşadım, kalçasını okşadım, hareketlerine yardımcı oldum. Ve eğlenmeye başladı. Hatta bu sefer biraz inledi ve spermin yeniden içime hücum ettiğini hissettim. Bu gerçek mutluluktur. Yattıktan sonra kalktık, biraz yıkandık ve eve girdik. İlk seferimiz böyle oldu. Kimse bir şey planlamadı.
Allochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116

Unread post by Allochka »

vikylechka75: 09 Oct 2021, 06:48 Oğlum o sırada 17 yaşındaydı, ben ise 40.
İyi günler. Benim adım Alla. Bu hikaye uydurulmuş mu? Sadelik: Bana oğlum hakkında yazdın. Ama görünüşe göre seninle seks yapmışsın
These users thanked the author Allochka for the post (total 3):
Tolkala, Antonina1979, kaptan63
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Hepsi doğru. Kimseyi bir şey yapmaya teşvik etmiyorum. Cinsel eğitime yeni bu açıdan yaklaştım.
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 5):
annem adam yaptı, Evgeniy-Spb, Tolkala, Dokuma, Hadi konuşalım
Allochka
ön sevişme
ön sevişme

vikylechka75: 09 Oct 2021, 07:04 Ben de cinsel eğitime bu taraftan yaklaştım.
Victoria. Her şeyi anlıyorum. Bana bir kadın olarak bir kadına söyle. Onun sana girmesine karar verdiğinde ne yaşadın ve sonra ne oldu?
These users thanked the author Allochka for the post:
Tolkala
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ona sadece yardım ettiğimi hissettim. Sonuçta o benim oğlum.

3 dakika 44 saniye sonra gönderildi: Sonra her şey her zamanki gibiydi. Bundan bir dram ya da trajedi yaratmadım. Sonra ara sıra seks yapmaya devam ettik. Ve her şey yolunda. Ona söylediğim en önemli şey bunun bizim sırrımız olması gerektiğiydi, hepsi bu. Artık üniversiteden mezun oldu. Uzun zamandır bir kızla çıkıyorum ve evlenmeyi düşünüyorum.
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 5):
Allochka, annem adam yaptı, Evgeniy-Spb, Tolkala, Dokuma
Allochka
ön sevişme
ön sevişme

vikylechka75: 09 Oct 2021, 07:17 Sadece ona yardım ettiğimi hissettim. Sonuçta o benim oğlum.
Erkek olmama yardım ettin mi? Veya tam olarak ne yardımcı oldu?
Tolkala
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453

Unread post by Pişmanlık yok »

Merhaba, bana yardım edebilir misin?)
Allochka
ön sevişme
ön sevişme

Pişmanlık duymadan: 09 Oct 2021, 07:29 Allochka, bana yardım edebilir misin?)
Brrrr
Evgeniy-Spb
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453

Unread post by Pişmanlık yok »

Ve vaftiz anneni sikersen bu ensest midir?)
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Allochka, utangaç ve gergin olmama konusunda yardımcı oldu. Ve sadece seks eğitiminde
These users thanked the author vikylechka75 for the post:
annem adam yaptı
Kültür
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by Kültür »

Attis: 28 Nov 2020, 01:18 Bu olay kır evinde sarhoşken başıma geldi, beni yatağa kendisi sürükledi. Bunu uzun zamandır istiyordum ve işte buradasın. Başlangıçta elde edilmesi zor olanı oynadı. Hayır, bu doğru değil, sadece seni mastürbasyon yapacağım gibi. Peki, bunu kendim yapabilirim diyorum. Bana ’tamam ama bunu kimsenin bilmemesi lazım’ der gibi bakıyor. Ve beni emmeye başlıyor... O kadar offf ki şansıma inanamıyorum, annem beni mahvediyor, peki, bırak onu sikime koyayım. Boşalmadan önce onu hemen şimdi boşalacağım konusunda uyardım. Ünitemi çıkarmadı ve her şeyi yuttu. Yastığa yaslandım ve sessizlik oluştu. Ben de diyorum ki, buraya kadar geldiğimize göre, hadi seks yapalım ve onu okşayalım. Reddediyor, parmaklarımı amının içine sokuyorum ve onu okşamaya başlıyorum, birkaç dakika sonra ayağa fırlıyor ve dolaba gidiyor, bir prezervatif alıp bana veriyor... Güzelce tak, hadi yapalım ama kimse öğrenemeyecek, değil mi? Prezervatifi takıp başımı salladım... Orada öylece duruyor, çıplak vücudunun güzelliğini seyrediyorum ve şimdi onu becereceğimi anlıyorum. Üstüne çıkacağım diyor, üzerime oturuyor, şaftımı ellerine alıyor ve yavaş yavaş üzerine oturmaya başlıyor... Ooooh, senin için ne kadar da büyük... Tamamen oturdu.. . Şok oldum.... Hadi gidiyoruz, beni tahrik ediyor... Sonra 15 dakika sonra üzerine tırmandım ve onu diktim ve zaten onu istediğim gibi sikiyordum. 3 kez geldi.
Harika..

18 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Danila: 20 Jan 2021, 11:39 Olan her şey... şans eseriydi. O zamanlar 17 yaşındaydım! Annem beni 18 yaşında doğurdu. Babamı hâlâ tanımıyorum. Annesi çok güzel bir kadın, boyu 172/66 kg, göğüsleri yaklaşık 2,5. 12 yaşıma kadar anneannemin yanında yaşadım; annem ayda 2-3 kez beni ziyarete geliyordu. 13 yaşımdayken annem beni yaşadığı şehre götürdü ve onunla yaşamaya başladım. 14 yıl boyunca ona bir anne olarak değil, bir kadın olarak bakmaya başlayacağım. Güzel bir figürü, omuzlarına kadar uzanan uzun saçları vardı ve aynı zamanda kısa bir elbise giyiyordu. Bazen külotsuz 14 yaşındaki annenin iç çamaşırlı cinsel fantezisi, 15 yaşında külotunun üzerine mastürbasyon yapmaya başladı! Birçok arkadaşım beni kıskanıyordu ve onun ablam olduğunu düşünüyordu. Belki de çocukluğumdan beri onunla uzun süre yaşamadığım ve kadın olarak hiçbir şeyi anneme benzemediğim için. Pek çok erkeği vardı. Gittiğinde evde yoktu, yıpranmış iç çamaşırlarına, külotlara öfkeyle baktım... Kokladım ve otuzbir çektim. İki odalı bir dairede yaşıyorduk. Yaz tatili başladı ve tadilatlara başladık. Köydeki büyükannemizi ziyarete gittik... onunla nehre gittik, güneşlendik ve yüzdük. Onun güzel, ince vücuduna gerçekten hayran kaldım.. Artık eve dönme zamanı gelmişti. Müteahhitlerin sadece bir odayı bitirdiği ortaya çıktı; annemin odası hâlâ yenileniyordu. Evlat, fark etmez, aynı yatakta yatarız.. Annem dedi ki benim için birdenbire şimşek çaktı. Dürüst olmak gerekirse birkaç gece uyuyamadım. Güçlü bir ereksiyon yaşadım. Annem geceleri döner, bacaklarını üzerime atar ve uykusunda bana sarılırdı. Bütün bunlara rağmen kısa bir gecelik giyiyordu. Külotunu gördüm, göğüslerini kokladım, saçlarını kokladım. Sonra bir şekilde alıştım. Aniden bunun gerçekleştiği gün geldi, daha doğrusu gece geldi. İki arkadaşı yanına geldi.. Biri evleniyordu, bekarlığa veda partisi düzenlemeye karar verdiler. Evde şampanya içmeye başladık ve sonra kulübe gittik. Annem kısa bir elbise ve topuklu ayakkabı giydi ve hepsi bir taksiye bindi. Sabah 2:00 Girişte bir ses duydum, bir tür kükreme, bir kadın erkek sesinin kahkahası. Bir anne, bir arkadaşı ve iki adamla birlikte geldi. Kadınlar oldukça sarhoştu; erkekler ise az çok ayıktı. Mutfağa gittik, şampanya çıkardık ve içmeye başladık. Çok sinirlendim, bir adamın anneme el yordamıyla saldırdığını gördüm, öpüşüyorlardı... zaten oldukça sarhoştu. Sonra ikincisi arkadaşıyla eve gideceğimi söylüyor. Toplandılar ve gittiler. Annem ve kocası mutfakta... Ben odadan gizlice her şeyi izliyorum. Elini elbisesinin altına soktu ve orayı okşamaya başladı. Kendini iyi hissediyor ve inliyor. Hadi yatak odasına gidelim, seni istiyorum diyor. Anne hayır diyor, oğlu orada uyuyor. O, hadi başka odaya gidelim.. Tamir yapmış.. Temiz.. sonra oğlu kaç yaşında diyor..? O 17 yaşında Koca mm.. aynı yatakta mı uyuyorsunuz..? Bir yandan da bacaklarının arasını okşamaya devam ediyor. Boyun dudaklarını öpüyor. İnliyor ve cevap veriyor, Evet, bunda ne var..? Böyle bir anne İSTİYORUM diyor!.. Eğer senin oğlun olsaydım, o zaman seni becerdim.!! O.. mmm sen nesin..! Ve pantolonunu alıp fermuarını açıyor. Oğlunuzun bir erkek olduğunu hiç düşündünüz mü? ? ? Ve sonra onun cevabıyla ürperdim!! Evet!! Geceleri bile istedim...!! Eli kendini tuttu! Bu adamın sikini çıkarıyor... diz çöküyor ve emmeye başlıyor... başından tutup itmeye başlıyor. Şok oldum.. Ne yapacağımı bilmiyorum??? Adam inliyor ve diyor ki, sen çuvalladın.. Uzun zamandır bir erkeği olmamıştı..! Zaten aletimi çıkardım ve bu resim karşısında mastürbasyon yapmak istedim... o sırada adam tam onun yüzüne geldi. Her şeyi o kadar çabuk söylüyor ki.. Annem diyor ki, ya ben? Lanet olsun, sadece 30 dakika sonra ne yapıyorsun? Zaten yatacaktım, kalktım ve yüzümü yıkamak için banyoya gittim. Dostum, böyle bir piliç berbat durumda ve çabuk geldi. Anne banyodan sadece güzel siyah iç çamaşırıyla çıktı. O, ah Anastasia! Çok seksi görünüyorsun. Aslında aletim elimdeyken donup kaldım, çatlaktan izliyordum. Adam hadi 40 dakikaya gelirim diyor. Anne, tamam... şaşırtıcı bir şekilde onu kapıya kadar yürüttü ve kapıyı arkasından kapattı. Tuvalete gittim.. Hızla odadan çıktım, dahili telefonu kapattım.. telefonunu sessiz moda aldım! Daha sonra koşup yatağa uzandı. Bir dakika sonra şaşkın anne içeri girdi. Yatak da uzandı, bana sarıldı, bacağını bacağımın üzerine attı, orada uzandım ve hareket etmedim.. Onun dumanını ve parfüm kokusunu hissettim. Ve ayrıca sıcak bacağı ve vücudu bana sarılıyor. Benden istediği sözleri kafamda dönüp duruyordu... ve bir erkeğe oral seks yaptığında yaşadığı karantina. Sikimin patlayacağını sanıyordum. Belki 10-15 dakika, belki yarım saat hareket etmeden öylece yattım. Anne sessizce yatıyordu ve burnunu çekiyordu. Ve yavaşça bacağına dokunmaya başladım, hiçbir tepki olmadı.. sonra poposu, tanga giyiyordu.. sıfır tepki. Sessizce bacağını çıkardım... ve onu sırtüstü yatırdım. Uyuyordu ve sessizce horluyordu, titreyen elimle külotunu okşamaya başladım, ıslaktı... sonra onları sessizce kenara çektim. Orası o kadar kaygan ve ıslaktı ki... iki parmak zorlanmadan girdi... Bütün bunlardan başım titriyordu, şakaklarım zonkluyordu, boynum kazık gibi dikiliyordu, başından sıvı çıkmaya başladı. boynum. Sessizce diz çöktüm ve düzgün bacaklarımı iki yana açtım. Ve orayı yalamaya başladı.. Biraz hareket etti, ben hızla ayağa fırladım ve dondum. Sessizlik gibiydi.. sadece masadaydı. Telefonu nasıl da yanıp sönüyordu.. Arayanın onun adamı olduğunu fark ettim. Bana ne oldu bilmiyorum, kıskançlık mıydı yoksa başka bir şey miydi? Penisimi külotumdan çıkardım ve hızla ona girdim. Yavaşça inledi ve bacaklarını daha da genişletti. Vajinası çok ıslak ve sıcaktı.. Sessizce hareket etmeye başladım.. bu benim ilk seks deneyimimdi!! Sonra inlemeye ve bana sarılmaya, beni kendisine doğru bastırmaya başladı! Biraz dondum. Sonra kulağıma fısıldıyor. Hadi canım, durma, çok çabuk geldin zaten. Ve bu adamı kastettiğini anladım. Giderek daha hızlı hareket etmeye başladım, sessizce bana el salladı. Mastürbasyon sırasında hiç yaşamadığım kadar güçlü, parlak bir orgazm yaşadım.. İçeri girdim ama aynı zamanda hareket etmeye devam ettim, penisim düşmedi. Sonra annem beni kendisine bastırdı, çok yüksek sesle inledi ve bacakları ve kollarıyla beni kendisine bastırdı. Sessizleştim. O zaman bu kadar güçlü bir orgazm yaşadığını bilmiyordum. Rahatladığını ve uykuya daldığını gördüm. Devam etmeye başladım. Ama hiçbir tepki yoktu, orada öylece yatıyordu. İkinci kez onun içine girdim. Chelen düşmeye başladı, dışarı çıkıp yatağın yanına uzandım. Tamamen ıslak ve terliydi. Başım çok kötü ağrıyordu ve şakaklarım baskı yapıyordu. Gözlerimi kapattım ve uykuya daldım. Sabah yatakta külotsuz uyandım, penisime baktım, kurumuş sperm ve kayganlaştırıcıdan beyazdı! Dün ne yaptığımı dehşetle hatırladım. Annem mutfakta kahvaltı hazırlıyordu. Sessizce banyoya girdim. Duş almaya başladım. Kendimi kurularken bakışlarım kirli çamaşırların olduğu sepete takıldı. Nedenini bilmiyorum, alışkanlıkla açtım ve annemin siyah külotunu gördüm. Titreyen elimle onları aldım ve bakmaya başladım. Bu bir rüya olmayacak. Kasıkların olduğu yer tamamen beyazdı, sperm ve akıntıyla kurumuştu. Ne olduğunu anladım. !!? Annem beni kahvaltıya çağırdı. Görünüşe göre dünkü alkolden sonra hâlâ iyi değildi. Bugün büyükannenin yanına gideceksin dedi. Onarımlar bittiğinde geri geleceksin. Neden diyorum... Gözlerimin içine baktı ve dün gece olanlardan utandığımı söyledi! Her şeyi yiyin ve otobüse binin... Birkaç gün içinde tadilatı yaparız, geldiğinizde odanızı düzenleriz. O andan sonra sanki annesinin yeri değiştirilmişti; katılaşmıştı ve artık kısa bir elbise giymiyordu! Evet, üniversiteye gittim, mezun olduktan sonra orduya katıldım, bir daire kiraladım, evlendim ve şimdi ayrı yaşıyorum! Bu, 18 yıl önce gerçek olaylarda yaşanan bir hikaye!!
Anne çok tatlı..

1 saat 37 dakika 45 saniye sonra gönderildi :
Fedor: Yaklaşık olarak aynı durumu yaşadım, sadece kız kardeşimle, kız kardeşimle Evleniyordum, düğün oradaydı, kafedeydi, kız kardeşimle birlikte yaşıyoruz, başka akrabamız yok, kız kardeşim 22 yaşında, ben 15 yaşındayım, kafede oturdum, kız kardeşim izin vermedi ben içki içtim, sıkıldım eve gittim, gece kız kardeşim ve kocası sarhoş geldi, hatta bir görgü tanığı kocamı da getirdi, ayakları üzerinde duramadı, abla ben pek ayık değildim, duydum ki Tanık damadını yatağa yatırdı ve uzun süre bir şey çıkmadı, içeri baktım, kız kardeşini beceriyor, o bayılmış, o gittiğinde odaya giriyorum, kız kardeşim bacakları açık yatıyor, amının tamamı sperm olmuş ve damadım da yakınlarda yatıyor, dayanamadım, kız kardeşime soktum, daha önce seks yapmamıştım, çabuk geldim, ben gözyaşlarıyla amına baktım, tekrar ayağa kalktım, dört kez üstüne çıktım, sonra damadımın külotunu çıkarıp uyudum, sabah kız kardeşim beni uyandırdı, kime geldik diyor. ile, bir tanık getirdi diyorum ama hemen gitti, hayır dedim, seni becerdi, kız kardeşimin yüzünün değiştiğini gördüm, üzerimdeki battaniyeyi çekti ve tüm külotum lekelendi, yüzüme nasıl vurdu verdi ve gitti, iki hafta geçti, kız kardeşim benimle pek iletişim kurmadı, kocasının doğum günüydü, evde misafirsiz kutladık, kız kardeşim sarhoş oldu ve sordu, benden önce seks yaptın mı, nt diyorum, ama ya ben diyorum ki neredeyse deliriyordum, çok güzeldi, güldü ve hiçbir şey söylemedi ama önümde yarı çıplak yürümeye başladı, anlıyorum tekrar deneyebilirim ama korkuyorum .
Peki devamı olarak?

20 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Şakacı: 29 Sep 2021, 18:46 Ve hiçbir psikolojik çatışmam da yok, özellikle de Annem yoktu! Birbirimize minnettardık ve birbirimizi çok seviyorduk, ona büyük bir şefkatle davrandım. Ensest ilişkide esas olanın şefkat ve hassasiyet olduğunu düşünüyorum!
Sınıf

2 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Voldemar: 02 Oct 2021, 11:13 benim için daha kolay olduğunu düşündüm, annem kendi kendine tırmandı
Daha fazla ayrıntıya ne dersiniz?
These users thanked the author Kültür for the post (total 2):
Tolkala, Travolta
busel66
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145

Unread post by busel66 »

Annesiyle ensest hemen hemen her erkek çocuğunun gizli hayalidir.
These users thanked the author busel66 for the post (total 5):
Tolkala, InL, SergeiKa, Geny90ILublymamy, DEF#1
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Kırk beşinci »

Besiko: 17 Oct 2021, 12:25
Attis: 28 Nov 2020, 01:18 Ben ve arkadaşım kulübede sarhoş olduk, o da beni yatağa kendisi sürükledi. Bunu uzun zamandır istiyordum ve işte buradasın. Başlangıçta elde edilmesi zor olanı oynadı. Hayır, bu doğru değil, sadece seni mastürbasyon yapacağım gibi. Peki, bunu kendim yapabilirim diyorum. Bana ’tamam ama bunu kimsenin bilmemesi lazım’ der gibi bakıyor. Ve beni emmeye başlıyor... O kadar offf ki şansıma inanamıyorum, annem beni mahvediyor, peki, bırak onu sikime koyayım. Boşalmadan önce onu hemen şimdi boşalacağım konusunda uyardım. Ünitemi çıkarmadı ve her şeyi yuttu. Yastığa yaslandım ve sessizlik oluştu. Ben de diyorum ki, buraya kadar geldiğimize göre, hadi seks yapalım ve onu okşayalım. Reddediyor, parmaklarımı amının içine sokuyorum ve onu okşamaya başlıyorum, birkaç dakika sonra ayağa fırlıyor ve dolaba gidiyor, bir prezervatif alıp bana veriyor... Güzelce tak, hadi yapalım ama kimse öğrenemeyecek, değil mi? Prezervatifi takıp başımı salladım... Orada öylece duruyor, çıplak vücudunun güzelliğini seyrediyorum ve şimdi onu becereceğimi anlıyorum. Üstüne çıkacağım diyor, üzerime oturuyor, şaftımı ellerine alıyor ve yavaş yavaş üzerine oturmaya başlıyor... Ooooh, senin için ne kadar da büyük... Tamamen oturdu.. . Şok oldum.... Hadi gidiyoruz, beni tahrik ediyor... Sonra 15 dakika sonra üzerine tırmandım ve onu diktim ve zaten onu istediğim gibi sikiyordum. 3 kez geldi.
Harika..

Danila: 20 Jan 2021, 11:39 Olan her şey... şans eseriydi. O zamanlar 17 yaşındaydım! Annem beni 18 yaşında doğurdu. Babamı hâlâ tanımıyorum. Annesi çok güzel bir kadın, boyu 172/66 kg, göğüsleri yaklaşık 2,5. 12 yaşıma kadar anneannemin yanında yaşadım; annem ayda 2-3 kez beni ziyarete geliyordu. 13 yaşımdayken annem beni yaşadığı şehre götürdü ve onunla yaşamaya başladım. 14 yıl boyunca ona bir anne olarak değil, bir kadın olarak bakmaya başlayacağım. Güzel bir figürü, omuzlarına kadar uzanan uzun saçları vardı ve aynı zamanda kısa bir elbise giyiyordu. Bazen külotsuz 14 yaşındaki annenin iç çamaşırlı cinsel fantezisi, 15 yaşında külotunun üzerine mastürbasyon yapmaya başladı! Birçok arkadaşım beni kıskanıyordu ve onun ablam olduğunu düşünüyordu. Belki de çocukluğumdan beri onunla uzun süre yaşamadığım ve kadın olarak hiçbir şeyi anneme benzemediğim için. Pek çok erkeği vardı. Gittiğinde evde yoktu, yıpranmış iç çamaşırlarına, külotlara öfkeyle baktım... Kokladım ve otuzbir çektim. İki odalı bir dairede yaşıyorduk. Yaz tatili başladı ve tadilatlara başladık. Köydeki büyükannemizi ziyarete gittik... onunla nehre gittik, güneşlendik ve yüzdük. Onun güzel, ince vücuduna gerçekten hayran kaldım.. Artık eve dönme zamanı gelmişti. Müteahhitlerin sadece bir odayı bitirdiği ortaya çıktı; annemin odası hâlâ yenileniyordu. Evlat, fark etmez, aynı yatakta yatarız.. Annem dedi ki benim için birdenbire şimşek çaktı. Dürüst olmak gerekirse birkaç gece uyuyamadım. Güçlü bir ereksiyon yaşadım. Annem geceleri döner, bacaklarını üzerime atar ve uykusunda bana sarılırdı. Bütün bunlara rağmen kısa bir gecelik giyiyordu. Külotunu gördüm, göğüslerini kokladım, saçlarını kokladım. Sonra bir şekilde alıştım. Aniden bunun gerçekleştiği gün geldi, daha doğrusu gece geldi. İki arkadaşı yanına geldi.. Biri evleniyordu, bekarlığa veda partisi düzenlemeye karar verdiler. Evde şampanya içmeye başladık ve sonra kulübe gittik. Annem kısa bir elbise ve topuklu ayakkabı giydi ve hepsi bir taksiye bindi. Sabah 2:00 Girişte bir ses duydum, bir tür kükreme, bir kadın erkek sesinin kahkahası. Bir anne, bir arkadaşı ve iki adamla birlikte geldi. Kadınlar oldukça sarhoştu; erkekler ise az çok ayıktı. Mutfağa gittik, şampanya çıkardık ve içmeye başladık. Çok sinirlendim, bir adamın anneme el yordamıyla saldırdığını gördüm, öpüşüyorlardı... zaten oldukça sarhoştu. Sonra ikincisi arkadaşıyla eve gideceğimi söylüyor. Toplandılar ve gittiler. Annem ve kocası mutfakta... Ben odadan gizlice her şeyi izliyorum. Elini elbisesinin altına soktu ve orayı okşamaya başladı. Kendini iyi hissediyor ve inliyor. Hadi yatak odasına gidelim, seni istiyorum diyor. Anne hayır diyor, oğlu orada uyuyor. O, hadi başka odaya gidelim.. Tamir yapmış.. Temiz.. sonra oğlu kaç yaşında diyor..? O 17 yaşında Koca mm.. aynı yatakta mı uyuyorsunuz..? Bir yandan da bacaklarının arasını okşamaya devam ediyor. Boyun dudaklarını öpüyor. İnliyor ve cevap veriyor, Evet, bunda ne var..? Böyle bir anne İSTİYORUM diyor!.. Eğer senin oğlun olsaydım, o zaman seni becerdim.!! O.. mmm sen nesin..! Ve pantolonunu alıp fermuarını açıyor. Oğlunuzun bir erkek olduğunu hiç düşündünüz mü? ? ? Ve sonra onun cevabıyla ürperdim!! Evet!! Geceleri bile istedim...!! Eli kendini tuttu! Bu adamın sikini çıkarıyor.. dizlerinin üzerine çöker ve onu emmeye başlar... kafasını alır ve kazığa geçirmeye başlar. Şok oldum.. Ne yapacağımı bilmiyorum??? Adam inliyor ve diyor ki, sen çuvalladın.. Uzun zamandır bir erkeği olmadı..! Zaten aletimi çıkardım ve bu resim karşısında mastürbasyon yapmak istedim... o sırada adam tam onun yüzüne geldi. Her şeyi o kadar çabuk söylüyor ki.. Annem diyor ki, ya ben? Lanet olsun, sadece 30 dakika sonra ne yapıyorsun? Zaten yatacaktım, kalktım ve yüzümü yıkamak için banyoya gittim. Dostum, böyle bir piliç berbat durumda ve çabuk geldi. Anne banyodan sadece güzel siyah iç çamaşırıyla çıktı. O, ah Anastasia! Çok seksi görünüyorsun. Aslında aletim elimdeyken donup kaldım, çatlaktan izliyordum. Adam hadi 40 dakikaya gelirim diyor. Anne, tamam... şaşırtıcı bir şekilde onu kapıya kadar yürüttü ve kapıyı arkasından kapattı. Tuvalete gittim.. Hızla odadan çıktım, dahili telefonu kapattım.. telefonunu sessiz moda aldım! Daha sonra koşup yatağa uzandı. Bir dakika sonra şaşkın anne içeri girdi. Yatak da uzandı, bana sarıldı, bacağını bacağımın üzerine attı, orada uzandım ve hareket etmedim.. Onun dumanını ve parfüm kokusunu hissettim. Ve ayrıca sıcak bacağı ve vücudu bana sarılıyor. Benden istediği sözleri kafamda dönüp duruyordu... ve bir erkeğe oral seks yaptığında yaşadığı karantina. Sikimin patlayacağını sanıyordum. Belki 10-15 dakika, belki yarım saat hareket etmeden öylece yattım. Anne sessizce yatıyordu ve burnunu çekiyordu. Ve yavaşça bacağına dokunmaya başladım, hiçbir tepki olmadı.. sonra poposu, tanga giyiyordu.. sıfır tepki. Sessizce bacağını çıkardım... ve onu sırtüstü yatırdım. Uyuyordu ve sessizce horluyordu, titreyen elimle külotunu okşamaya başladım, ıslaktı... sonra onları sessizce kenara çektim. Orası o kadar kaygan ve ıslaktı ki... iki parmak zorlanmadan girdi... Bütün bunlardan başım titriyordu, şakaklarım zonkluyordu, boynum kazık gibi dikiliyordu, başından sıvı çıkmaya başladı. boynum. Sessizce diz çöktüm ve düzgün bacaklarımı iki yana açtım. Ve orayı yalamaya başladı.. Biraz hareket etti, ben hızla ayağa fırladım ve dondum. Sessizlik gibiydi.. sadece masadaydı. Telefonu nasıl da yanıp sönüyordu.. Arayanın onun adamı olduğunu fark ettim. Bana ne oldu bilmiyorum, kıskançlık mıydı yoksa başka bir şey miydi? Penisimi külotumdan çıkardım ve hızla ona girdim. Yavaşça inledi ve bacaklarını daha da genişletti. Vajinası çok ıslak ve sıcaktı.. Sessizce hareket etmeye başladım.. bu benim ilk seks deneyimimdi!! Sonra inlemeye ve bana sarılmaya, beni kendisine doğru bastırmaya başladı! Biraz dondum. Sonra kulağıma fısıldıyor. Hadi canım, durma, çok çabuk geldin zaten. Ve bu adamı kastettiğini anladım. Giderek daha hızlı hareket etmeye başladım, sessizce bana el salladı. Mastürbasyon sırasında hiç yaşamadığım kadar güçlü, parlak bir orgazm yaşadım, içine girdim ama aynı zamanda hareket etmeye devam ettim, penisim düşmedi. Sonra annem beni kendisine bastırdı, çok yüksek sesle inledi ve bacakları ve kollarıyla beni kendisine bastırdı. Sessizleştim. O zaman bu kadar güçlü bir orgazm yaşadığını bilmiyordum. Rahatladığını ve uykuya daldığını gördüm. Devam etmeye başladım. Ama hiçbir tepki yoktu, orada öylece yatıyordu. İkinci kez onun içine girdim. Chelen düşmeye başladı, dışarı çıkıp yatağın yanına uzandım. Tamamen ıslak ve terliydi. Başım çok kötü ağrıyordu ve şakaklarım baskı yapıyordu. Gözlerimi kapattım ve uykuya daldım. Sabah yatakta külotsuz uyandım, penisime baktım, kurumuş sperm ve kayganlaştırıcıdan beyazdı! Dün ne yaptığımı dehşetle hatırladım. Annem mutfakta kahvaltı hazırlıyordu. Sessizce banyoya girdim. Duş almaya başladım. Kendimi kurularken bakışlarım kirli çamaşırların olduğu sepete takıldı. Nedenini bilmiyorum, alışkanlıkla açtım ve annemin siyah külotunu gördüm. Titreyen elimle onları aldım ve bakmaya başladım. Bu bir rüya olmayacak. Kasıkların olduğu yer tamamen beyazdı, sperm ve akıntıyla kurumuştu. Ne olduğunu anladım. !!? Annem beni kahvaltıya çağırdı. Görünüşe göre dünkü alkolden sonra hâlâ iyi değildi. Bugün büyükannenin yanına gideceksin dedi. Onarımlar bittiğinde geri geleceksin. Neden diyorum... Gözlerimin içine baktı ve dün gece olanlardan utandığımı söyledi! Her şeyi yiyin ve otobüse binin... Birkaç gün içinde tadilatı yaparız, geldiğinizde odanızı düzenleriz. O andan sonra sanki annesinin yeri değiştirilmişti; katılaşmıştı ve artık kısa bir elbise giymiyordu! Evet, üniversiteye gittim, mezun olduktan sonra orduya katıldım, bir daire kiraladım, evlendim ve şimdi ayrı yaşıyorum! Bu, 18 yıl önce gerçek olaylarda yaşanan bir hikaye!!
Anne çok tatlı..

Fedor: Yaklaşık olarak aynı durumu yaşadım, sadece kız kardeşimle, kız kardeşimle Evleniyordum, düğün oradaydı, kafedeydi, kız kardeşimle birlikte yaşıyoruz, başka akrabamız yok, kız kardeşim 22 yaşında, ben 15 yaşındayım, kafede oturdum, kız kardeşim izin vermedi ben içki içtim, sıkıldım eve gittim, gece kız kardeşim ve kocası sarhoş geldi, hatta bir görgü tanığı kocamı da getirdi, ayakları üzerinde duramadı, abla ben pek ayık değildim, duydum ki Tanık damadını yatağa yatırdı ve uzun süre bir şey çıkmadı, içeri baktım, kız kardeşini beceriyor, o bayılmış, o gittiğinde odaya giriyorum, kız kardeşim bacakları açık yatıyor, amının tamamı sperm olmuş ve damadım da yakınlarda yatıyor, dayanamadım, kız kardeşime soktum, daha önce seks yapmamıştım, çabuk geldim, ben gözyaşlarıyla amına baktım, tekrar ayağa kalktım, dört kez üstüne çıktım, sonra damadımın külotunu çıkarıp uyudum, sabah kız kardeşim beni uyandırdı, kime geldik diyor. ile, bir tanık getirdi diyorum ama hemen gitti, hayır dedim, seni becerdi, kız kardeşimin yüzünün değiştiğini gördüm, üzerimdeki battaniyeyi çekti ve tüm külotum lekelendi, yüzüme nasıl vurdu verdi ve gitti, iki hafta geçti, kız kardeşim benimle pek iletişim kurmadı, kocasının doğum günüydü, evde misafirsiz kutladık, kız kardeşim sarhoş oldu ve sordu, benden önce seks yaptın mı, nt diyorum, ama ya ben diyorum ki neredeyse deliriyordum, çok güzeldi, güldü ve hiçbir şey söylemedi ama önümde yarı çıplak yürümeye başladı, anlıyorum tekrar deneyebilirim ama korkuyorum .
Peki devamı olarak?

Şakacı: 29 Sep 2021, 18:46 Ve hiçbir psikolojik çatışmam da yok, özellikle de Annem yoktu! Birbirimize minnettardık ve birbirimizi çok seviyorduk, ona büyük bir şefkatle davrandım. Ensest ilişkide esas olanın şefkat ve hassasiyet olduğunu düşünüyorum!
Sınıf

Voldemar: 02 Oct 2021, 11:13 benim için daha kolay olduğunu düşündüm, annem kendi kendine tırmandı
Yeni misiniz?
Merak etmeyin, ensest konulu okul yazılarının yüzde 90’ı üç yazar tarafından yazılıyor. İlk masalları gösterişli bir şekilde yazıyorlar ve kendilerine detay sorulduğunda, sürücüyü değiştirmek, başka bir saçma fanteziyle yeni bir konu açmak için iz bırakmadan ortadan kayboluyorlar. Detayları ortaya çıkaracak kadar beyinleri yok.
These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Eski Şeytan
Roman.Klyushin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Roman.Klyushin »

Lanet olsun, manken bile olsa annemi istemiyorum))) ama zaten 18 yaşında bir kuzeni var, onu nasıl sikmek isterim :roll:
Tura
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146

Unread post by Tura »

roman.klyushin: 19 Oct 2021, 07:09 Kahretsin, manken bile olsa annemi istemiyorum)
Anneni istemiyorsun çünkü dostum fizyolojisi bu şekilde yaratılmış, kan karışımı olmasın. Bazen belli bir yaşta sevdiklerinize karşı ruhunuzda bir arzu oluşabilir ama çoğu durumda bu gelip geçer, eğer ilgileniyorsanız bu konuyla ilgili bilimsel bilgileri okuyabilirsiniz.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

busel66: 17 Oct 2021, 15:57 Annemle ensest neredeyse her erkeğin gizli hayalidir.
Eminim herkesin değildir.

1 dakika sonra gönderilir 12 saniye:
Kırkbeşinci:
Besiko : 17 Oct 2021, 12:25
nBen kulübede benimkiyle sarhoş oldum, kendisi beni yatağa sürükledi. Bunu uzun zamandır istiyordum ve işte buradasın. Başlangıçta elde edilmesi zor olanı oynadı. Hayır, bu doğru değil, sadece seni mastürbasyon yapacağım gibi. Peki, bunu kendim yapabilirim diyorum. Bana ’tamam ama bunu kimsenin bilmemesi lazım’ der gibi bakıyor. Ve beni emmeye başlıyor... O kadar offf ki şansıma inanamıyorum, annem beni mahvediyor, peki, bırak onu sikime koyayım. Boşalmadan önce onu hemen şimdi boşalacağım konusunda uyardım. Ünitemi çıkarmadı ve her şeyi yuttu. Yastığa yaslandım ve sessizlik oluştu. Ben de diyorum ki, buraya kadar geldiğimize göre, hadi seks yapalım ve onu okşayalım. Reddediyor, parmaklarımı amının içine sokuyorum ve onu okşamaya başlıyorum, birkaç dakika sonra ayağa fırlıyor ve dolaba gidiyor, bir prezervatif alıp bana veriyor... Güzelce tak, hadi yapalım ama kimse öğrenemeyecek, değil mi? Prezervatifi takıp başımı salladım... Orada öylece duruyor, çıplak vücudunun güzelliğini seyrediyorum ve şimdi onu becereceğimi anlıyorum. Üstüne çıkacağım diyor, üzerime oturuyor, şaftımı ellerine alıyor ve yavaş yavaş üzerine oturmaya başlıyor... Ooooh, senin için ne kadar da büyük... Tamamen oturdu.. . Şok oldum.... Hadi gidiyoruz, beni tahrik ediyor... Sonra 15 dakika sonra üzerine tırmandım ve onu diktim ve zaten onu istediğim gibi sikiyordum. 3 kez geldi.
Harika..

Danila: 20 Jan 2021, 11:39 Olan her şey... şans eseriydi. O zamanlar 17 yaşındaydım! Annem beni 18 yaşında doğurdu. Babamı hâlâ tanımıyorum. Annesi çok güzel bir kadın, boyu 172/66 kg, göğüsleri yaklaşık 2,5. 12 yaşıma kadar anneannemin yanında yaşadım; annem ayda 2-3 kez beni ziyarete geliyordu. 13 yaşımdayken annem beni yaşadığı şehre götürdü ve onunla yaşamaya başladım. 14 yıl boyunca ona bir anne olarak değil, bir kadın olarak bakmaya başlayacağım. Güzel bir figürü, omuzlarına kadar uzanan uzun saçları vardı ve aynı zamanda kısa bir elbise giyiyordu. Bazen külotsuz 14 yaşındaki annenin iç çamaşırlı cinsel fantezisi, 15 yaşında külotunun üzerine mastürbasyon yapmaya başladı! Birçok arkadaşım beni kıskanıyordu ve onun ablam olduğunu düşünüyordu. Belki de çocukluğumdan beri onunla uzun süre yaşamadığım ve kadın olarak hiçbir şeyi anneme benzemediğim için. Pek çok erkeği vardı. Gittiğinde evde yoktu, yıpranmış iç çamaşırlarına, külotlara öfkeyle baktım... Kokladım ve otuzbir çektim. İki odalı bir dairede yaşıyorduk. Yaz tatili başladı ve tadilatlara başladık. Köydeki büyükannemizi ziyarete gittik... onunla nehre gittik, güneşlendik ve yüzdük. Onun güzel, ince vücuduna gerçekten hayran kaldım.. Artık eve dönme zamanı gelmişti. Müteahhitlerin sadece bir odayı bitirdiği ortaya çıktı; annemin odası hâlâ yenileniyordu. Evlat, fark etmez, aynı yatakta yatarız.. Annem dedi ki benim için birdenbire şimşek çaktı. Dürüst olmak gerekirse birkaç gece uyuyamadım. Güçlü bir ereksiyon yaşadım. Annem geceleri döner, bacaklarını üzerime atar ve uykusunda bana sarılırdı. Bütün bunlara rağmen kısa bir gecelik giyiyordu. Külotunu gördüm, göğüslerini kokladım, saçlarını kokladım. Sonra bir şekilde alıştım. Aniden bunun gerçekleştiği gün geldi, daha doğrusu gece geldi. İki arkadaşı yanına geldi.. Biri evleniyordu, bekarlığa veda partisi düzenlemeye karar verdiler. Evde şampanya içmeye başladık ve sonra kulübe gittik. Annem kısa bir elbise ve topuklu ayakkabı giydi ve hepsi bir taksiye bindi. Sabah 2:00 Girişte bir ses duydum, bir tür kükreme, bir kadın erkek sesinin kahkahası. Bir anne, bir arkadaşı ve iki adamla birlikte geldi. Kadınlar oldukça sarhoştu; erkekler ise az çok ayıktı. Mutfağa gittik, şampanya çıkardık ve içmeye başladık. Çok sinirlendim, bir adamın anneme el yordamıyla saldırdığını gördüm, öpüşüyorlardı... zaten oldukça sarhoştu. Sonra ikincisi arkadaşıyla eve gideceğimi söylüyor. Toplandılar ve gittiler. Annem ve kocası mutfakta... Ben odadan gizlice her şeyi izliyorum. Elini elbisesinin altına soktu ve orayı okşamaya başladı. Kendini iyi hissediyor ve inliyor. Hadi yatak odasına gidelim, seni istiyorum diyor. Anne hayır diyor, oğlu orada uyuyor. O, hadi başka odaya gidelim.. Tamir yapmış.. Temiz.. sonra oğlu kaç yaşında diyor..? O 17 yaşında Koca mm.. aynı yatakta mı uyuyorsunuz..? Bir yandan da bacaklarının arasını okşamaya devam ediyor. Boyun dudaklarını öpüyor. İnliyor ve cevap veriyor, Evet, bunda ne var..? Böyle bir anne İSTİYORUM diyor!.. Eğer senin oğlun olsaydım, o zaman seni becerdim.!! O.. mmm sen nesin..! Ve pantolonunu alıp fermuarını açıyor. Oğlunuzun bir erkek olduğunu hiç düşündünüz mü? ? ? Ve sonra onun cevabıyla ürperdim!! Evet!! Geceleri bile istedim...!! Eli kendini tuttu! Bu adamın sikini çıkarıyor... diz çöküyor ve emmeye başlıyor... başından tutup itmeye başlıyor. Şok oldum.. Ne yapacağımı bilmiyorum??? Adam inliyor ve diyor ki, sen çuvalladın.. Uzun zamandır bir erkeği olmadı..! Zaten aletimi çıkardım ve bu resim karşısında mastürbasyon yapmak istedim... o sırada adam tam onun yüzüne geldi. Her şeyi o kadar çabuk söylüyor ki.. Annem diyor ki, ya ben? Lanet olsun, sadece 30 dakika sonra ne yapıyorsun? Zaten yatacaktım, kalktım ve yüzümü yıkamak için banyoya gittim. Dostum, böyle bir piliç berbat durumda ve çabuk geldi. Anne banyodan sadece güzel siyah iç çamaşırıyla çıktı. O, ah Anastasia! Çok seksi görünüyorsun. Aslında aletim elimdeyken donup kaldım, çatlaktan izliyordum. Adam hadi 40 dakikaya gelirim diyor. Anne, tamam... şaşırtıcı bir şekilde onu kapıya kadar yürüttü ve kapıyı arkasından kapattı. Tuvalete gittim.. Hızla odadan çıktım, dahili telefonu kapattım.. telefonunu sessiz moda aldım! Daha sonra koşup yatağa uzandı. Bir dakika sonra şaşkın anne içeri girdi. Yatak da uzandı, bana sarıldı, bacağını bacağımın üzerine attı, orada uzandım ve hareket etmedim.. Onun dumanını ve parfüm kokusunu hissettim. Ve ayrıca sıcak bacağı ve vücudu bana sarılıyor. Benden istediği sözleri kafamda dönüp duruyordu... ve bir erkeğe oral seks yaptığında yaşadığı karantina. Sikimin patlayacağını sanıyordum. Belki 10-15 dakika, belki yarım saat hareket etmeden öylece yattım. Anne sessizce yatıyordu ve burnunu çekiyordu. Ve yavaşça bacağına dokunmaya başladım, hiçbir tepki olmadı.. sonra poposu, tanga giyiyordu.. sıfır tepki. Sessizce bacağını çıkardım... ve onu sırtüstü yatırdım. Sessizce uyuyor ve horluyordu, titreyen elimle külotunu okşamaya başladım, ıslaktı.. Daha sonra sessizce onları kenara ittim. Orası o kadar kaygan ve ıslaktı ki... iki parmak zorlanmadan girdi... Bütün bunlardan başım titriyordu, şakaklarım zonkluyordu, boynum kazık gibi dikiliyordu, başından sıvı çıkmaya başladı. boynum. Sessizce diz çöktüm ve düzgün bacaklarımı iki yana açtım. Ve orayı yalamaya başladı.. Biraz hareket etti, ben hızla ayağa fırladım ve dondum. Sessizlik gibiydi.. sadece masadaydı. Telefonu nasıl da yanıp sönüyordu.. Arayanın onun adamı olduğunu fark ettim. Bana ne oldu bilmiyorum, kıskançlık mıydı yoksa başka bir şey miydi? Penisimi külotumdan çıkardım ve hızla ona girdim. Yavaşça inledi ve bacaklarını daha da genişletti. Vajinası çok ıslak ve sıcaktı.. Sessizce hareket etmeye başladım.. bu benim ilk seks deneyimimdi!! Sonra inlemeye ve bana sarılmaya, beni kendisine doğru bastırmaya başladı! Biraz dondum. Sonra kulağıma fısıldıyor. Hadi canım, durma, çok çabuk geldin zaten. Ve bu adamı kastettiğini anladım. Giderek daha hızlı hareket etmeye başladım, sessizce bana el salladı. Mastürbasyon sırasında hiç yaşamadığım kadar güçlü, parlak bir orgazm yaşadım, içine girdim ama aynı zamanda hareket etmeye devam ettim, penisim düşmedi. Sonra annem beni kendisine bastırdı, çok yüksek sesle inledi ve bacakları ve kollarıyla beni kendisine bastırdı. Sessizleştim. O zaman bu kadar güçlü bir orgazm yaşadığını bilmiyordum. Rahatladığını ve uykuya daldığını gördüm. Devam etmeye başladım. Ama hiçbir tepki yoktu, orada öylece yatıyordu. İkinci kez onun içine girdim. Chelen düşmeye başladı, dışarı çıkıp yatağın yanına uzandım. Tamamen ıslak ve terliydi. Başım çok kötü ağrıyordu ve şakaklarım baskı yapıyordu. Gözlerimi kapattım ve uykuya daldım. Sabah yatakta külotsuz uyandım, penisime baktım, kurumuş sperm ve kayganlaştırıcıdan beyazdı! Dün ne yaptığımı dehşetle hatırladım. Annem mutfakta kahvaltı hazırlıyordu. Sessizce banyoya girdim. Duş almaya başladım. Kendimi kurularken bakışlarım kirli çamaşırların olduğu sepete takıldı. Nedenini bilmiyorum, alışkanlıkla açtım ve annemin siyah külotunu gördüm. Titreyen elimle onları aldım ve bakmaya başladım. Bu bir rüya olmayacak. Kasıkların olduğu yer tamamen beyazdı, sperm ve akıntıyla kurumuştu. Ne olduğunu anladım. !!? Annem beni kahvaltıya çağırdı. Görünüşe göre dünkü alkolden sonra hâlâ iyi değildi. Bugün büyükannenin yanına gideceksin dedi. Onarımlar bittiğinde geri geleceksin. Neden diyorum... Gözlerimin içine baktı ve dün gece olanlardan utandığımı söyledi! Her şeyi yiyin ve otobüse binin... Birkaç gün içinde tadilatı yaparız, geldiğinizde odanızı düzenleriz. O andan sonra sanki annesinin yeri değiştirilmişti; katılaşmıştı ve artık kısa bir elbise giymiyordu! Evet, üniversiteye gittim, mezun olduktan sonra orduya katıldım, bir daire kiraladım, evlendim ve şimdi ayrı yaşıyorum! Bu, 18 yıl önce gerçek olaylarda yaşanan bir hikaye!!
Anne çok tatlı..

Peki devamı olarak?

Sınıf

Yeni misiniz?
Merak etmeyin, ensest konulu okul yazılarının yüzde 90’ı üç yazar tarafından yazılıyor. İlk masalları gösterişli bir şekilde yazıyorlar ve kendilerine detay sorulduğunda, sürücüyü değiştirmek, başka bir saçma fanteziyle yeni bir konu açmak için iz bırakmadan ortadan kayboluyorlar. Ayrıntıları ortaya çıkaracak kadar beyinleri yok
%100. Daha kesin olarak söyleyemezsin.
gfirf
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29

Unread post by gfirf »

Kahretsin!.., Merhaba. Hangi siteleri biliyorsunuz? Ne önerebilirsiniz?

6 dakika 27 saniye sonra gönderildi: Allochka, tatlım, sen bir oğlum?
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Orientation: biseksüel

Unread post by Svetik5 »

Prankster: 29 Sep 2021, 18:46 Ensest ilişkide esas olanın şefkat ve şefkat olduğunu düşünüyorum!
Doğruyu söyle. Anne-oğul arasında sevgi ilişkisi imkansızsa yerini şefkatli bir tavır, ilgi ve şefkat alır.
j123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44

Unread post by j123 »

Evgenii-SPb: 19 Oct 2021, 08:53 Eminim herkes öyle değildir.
Sanırım en az yüzde 20’si bunu bir noktada düşünmüştür. hayatları.
Tuzlu su
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tuzlu su »

Zaten herhangi bir girişimde bulundunuz mu? Peki en azından bazı ipuçları veriyor mu?
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Gençlikte hala o olaylar var! 11 yaşımdan beri mastürbasyon yapıyorum, henüz spermim yoktu ama parlak bir şekilde geldim. Asıl nesne annemin kirli külotuydu (kokudan bıkmıştım). Yedinci sınıftayken bir sınıf arkadaşım bana, mastürbasyon sırasındaki hissi önemli ölçüde artıran yapay bir vajinanın nasıl yapılacağını anlattı. Küçük bir havluya, lastik tıbbi eldivene ve kayganlaştırıcıya ihtiyacınız var. Bunu evde yaptım, her şey yolunda gitti, mastürbasyon yapmak gerçekten harika oldu. Neredeyse her gün "eğlenmeye" başladı, çıplak soyundu, yatağa uzandı, vajinasını yastıkların arasına bastırıp oynadı... Birkaç gün sonra sabah okula gitmek için hazırlanıyordum ve annem şöyle dedi: bana: “Oğlum dün mastürbasyon yaptın, neden ihtiyacın var? Önünde her şey var, kızlar olacak, eşin olacak, her şey olacak, sadece biraz daha büyümen lazım...!” suskun kaldı! Cevap olarak bir şeyler mırıldandı ve okula koştu. Dersler sırasında hiçbir şey görmedim ya da duymadım, beynime bir düşünce çarptı - nasıl öğrendi? Sonuçta işteydi! Mastürbasyondan iki saat sonra geldi! Nasıl? Akşam onun gözlerine bakamadım! Akşam yemeğinden sonra annem yanıma oturdu ve mastürbasyon yaptığım cihazın nerede olduğunu sordu. Çıldırdım ve odamdan oyuncağımı getirdim. Annem uzun süre güldü ve bu da beni tam bir şaşkınlığa sürükledi! Daha sonra külotumla birlikte kot pantolonumu da çıkardı ve bana bunu nasıl yaptığımı göstermemi söyledi. Çok utanıyordum ama mastürbasyon yapmaya başladım... Annem penisimi eline aldı ve kendisi oyuncak olmadan beni orgazma getirdi. Püskürttüğümde beni yıkanmaya ve uyumaya gönderdi. Ama uzun süre uyuyamadım ve odasında mastürbasyon yaptığını duydum...
Daha sonra işten iki saat erken döndüğünde beni mastürbasyon yaparken yakaladığını ve benim de bu konuda çok tutkulu olduğumu söyledi. Kapıyı açtığını bile duymadığım oyuncak! Bir süre odamın eşiğinde durup “egzersizlerimi” izledikten sonra sessizce dışarı çıktı, ön kapıyı kapattı ve gördüklerinden sıyrılıp ne yapacağını düşünerek bir buçuk saat daha sokakta yürüdü. ! Ertesi gün kahvaltıda annem bunun bir daha olmayacağını, oğlumu sakat bırakmayacağını, bir daha asla bunu yapmayacağımı, yoksa iktidarsız kalacağımı söyledi! Ve kızlarla tanıştığımda onlarla hiçbir şey yapamayacağım. Cidden korkuyordum ve artık mastürbasyon yapmıyordum, yine de sık sık rüyamda çıplak annemi görüyordum... Sanırım o zamanlar akıllıca davranmıştı!
These users thanked the author Piero for the post (total 4):
annem adam yaptı, Kırk beşinci, Evgeniy-Spb, Film tutkunu
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Kırk beşinci »

Piero: 10 Dec 2021, 11:20 Gençliğinizde hâlâ bazı olaylar yaşanıyor! 11 yaşımdan beri mastürbasyon yapıyorum, henüz spermim yoktu ama parlak bir şekilde geldim. Asıl nesne annemin kirli külotuydu (kokudan bıkmıştım). Yedinci sınıftayken bir sınıf arkadaşım bana, mastürbasyon sırasındaki hissi önemli ölçüde artıran yapay bir vajinanın nasıl yapılacağını anlattı. Küçük bir havluya, lastik tıbbi eldivene ve kayganlaştırıcıya ihtiyacınız var. Bunu evde yaptım, her şey yolunda gitti, mastürbasyon yapmak gerçekten harika oldu. Neredeyse her gün "eğlenmeye" başladı, çıplak soyundu, yatağa uzandı, vajinasını yastıkların arasına bastırıp oynadı... Birkaç gün sonra sabah okula gitmek için hazırlanıyordum ve annem şöyle dedi: bana: “Oğlum dün mastürbasyon yaptın, neden ihtiyacın var? Önünde her şey var, kızlar olacak, eşin olacak, her şey olacak, sadece biraz daha büyümen lazım...!” suskun kaldı! Cevap olarak bir şeyler mırıldandı ve okula koştu. Dersler sırasında hiçbir şey görmedim ya da duymadım, beynime bir düşünce çarptı - nasıl öğrendi? Sonuçta işteydi! Mastürbasyondan iki saat sonra geldi! Nasıl? Akşam onun gözlerine bakamadım! Akşam yemeğinden sonra annem yanıma oturdu ve mastürbasyon yaptığım cihazın nerede olduğunu sordu. Çıldırdım ve odamdan oyuncağımı getirdim. Annem uzun süre güldü ve bu da beni tam bir şaşkınlığa sürükledi! Daha sonra külotumla birlikte kot pantolonumu da çıkardı ve bana bunu nasıl yaptığımı göstermemi söyledi. Çok utanıyordum ama mastürbasyon yapmaya başladım... Annem penisimi eline aldı ve kendisi oyuncak olmadan beni orgazma getirdi. Püskürttüğümde beni yıkanmaya ve uyumaya gönderdi. Ama uzun süre uyuyamadım ve odasında mastürbasyon yaptığını duydum...
Daha sonra işten iki saat erken döndüğünde beni mastürbasyon yaparken yakaladığını ve benim de bu konuda çok tutkulu olduğumu söyledi. Kapıyı açtığını bile duymadığım oyuncak! Bir süre odamın eşiğinde durup “egzersizlerimi” izledikten sonra sessizce dışarı çıktı, ön kapıyı kapattı ve gördüklerinden sıyrılıp ne yapacağını düşünerek bir buçuk saat daha sokakta yürüdü. ! Ertesi gün kahvaltıda annem bunun bir daha olmayacağını, oğlumu sakat bırakmayacağını, bir daha asla bunu yapmayacağımı, yoksa iktidarsız kalacağımı söyledi! Ve kızlarla tanıştığımda onlarla hiçbir şey yapamayacağım. Sık sık rüyamda çıplak annemi görmeme rağmen ciddi anlamda korkuyordum ve artık mastürbasyon yapmıyordum... O zaman akıllıca davrandığını düşünüyorum!
Petrosyan’a gönder, bu hikayeyi OnHose’uyla sahneden anlatsın
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Kırkbeşinci, Evet, anlıyorum! Kulağa inanılmaz geliyor! Şimdi, on bir yaşındayken annemi becerdiğimi ve o zamandan beri onu günde üç kez becerdiğimi yazsaydım, bu inandırıcı olurdu! Yani Petrosyan’ın şansı yaver gitmedi...!
These users thanked the author Piero for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, SergeiKa
Güzel
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Güzel »

Merhaba İnsanlar! Hayatımdaki her şeyin nasıl ve neden yanlış olduğunu bilmiyorum! Kendi annemle seks yaptım! Hayatımda hiç böyle bir şey düşünmemiştim ve birinden böyle bir şey duysam bile olumsuz bir tavır takınırdım ve bu tür insanları büyük görürdüm vs. ! Şimdi 35 yaşındayım... Annem 53 yaşında, sıradan bir kadın, şefkatli ve çok hassas! Hayatım boyunca ona çok acılar çektim. 27 yaşındaydım ve hırsızlık suçundan hapse girdim.. onun hayır diyeceği benden başka kimsesi yoktu. 17 yaşındaydım. Babam bir kazada öldü...! Kısacası size uzun süre ve romantik bir şekilde nasıl ve ne olduğunu söylemeyeceğim! Sadece şunu söyleyebilirim ki, serbest bırakıldığımda beni çok sıcak karşıladı)) ve şimdi bir buçuk yıldır karı koca olarak yaşıyoruz! Anne-oğul gibi tanıdığımız insanların önünde! Evde ve yalnız karı koca olarak! Bunun dünyadaki en korkunç günah olduğunu anlıyoruz, ancak başka türlü de yapamayız, bir mıknatıs tarafından çekiliyoruz, ayrı yaşamaya çalıştık ve geçici olarak iletişim kurmamaya çalıştık ve çok daha fazlası, ama yine de! Bizim için hiçbir şey yolunda gitmedi... o yüzden kesinlikle bu şekilde yargılamayın! Yargıcımız yalnızca Tanrı’dır
These users thanked the author Güzel for the post (total 3):
Alex 84, Eski Şeytan, Alex 84
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594

Unread post by Tavşan »

Güzel: 08 Jan 2022, 23:59 Merhaba İnsanlar! Hayatımdaki her şeyin nasıl ve neden yanlış olduğunu bilmiyorum! Kendi annemle seks yaptım! Hayatımda hiç böyle bir şey düşünmemiştim ve birinden böyle bir şey duysam bile olumsuz bir tavır takınırdım ve bu tür insanları büyük görürdüm vs. ! Şimdi 35 yaşındayım... Annem 53 yaşında, sıradan bir kadın, şefkatli ve çok hassas! Hayatım boyunca ona çok acılar çektim. 27 yaşındaydım ve hırsızlık suçundan hapse girdim.. onun hayır diyeceği benden başka kimsesi yoktu. 17 yaşındaydım. Babam bir kazada öldü...! Kısacası size uzun süre ve romantik bir şekilde nasıl ve ne olduğunu söylemeyeceğim! Sadece şunu söyleyebilirim ki, serbest bırakıldığımda beni çok sıcak karşıladı)) ve şimdi bir buçuk yıldır karı koca olarak yaşıyoruz! Anne-oğul gibi tanıdığımız insanların önünde! Evde ve yalnız karı koca olarak! Bunun dünyadaki en korkunç günah olduğunu anlıyoruz, ancak başka türlü de yapamayız, bir mıknatıs tarafından çekiliyoruz, ayrı yaşamaya çalıştık ve geçici olarak iletişim kurmamaya çalıştık ve çok daha fazlası, ama yine de! Bizim için hiçbir şey yolunda gitmedi... o yüzden kesinlikle bu şekilde yargılamayın! Yargıcımız yalnızca Tanrı’dır
bize ilk seferin nasıl olduğunu anlatır mısın?
These users thanked the author Tavşan for the post:
Travolta
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594

Unread post by Tavşan »

mister_oy74: 09 Jan 2022, 01:10 evet ensest, bu pek çok kişi için alışılmadık bir konu
alışılmadık ve çekici)
These users thanked the author Tavşan for the post:
Travolta
Alex 84
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Alex 84 »

Oleg45: 25 Sep 2020, 17:26 Merhaba, kendi anneme mastürbasyon yapmamın üzerinden 5 yıl geçti. Daha önce onu becermek isteyecek güce sahip olacağımı hayal edemezdim ama ensest hakkında daha fazla okuduktan sonra bu uygulamanın yaygın olduğunu fark ettim. Peki neden bir istisna olayım ki? Ancak oğlunun annesiyle cinsel ilişkiye girdiği hikâyelerin tamamında aile eksik ve mutsuzdur. Tam bir ailem var (anne, baba, ben ve ağabeyim), para ve eğitim konusunda da her şey yolunda. Kendiniz için bir avantaj olarak anne ve babanın haftada bir kez 2-3 dakika seks yaptığını öne çıkarabilirsiniz. Açıklamaya geçeyim: 19 yaşındayım, ortalama yapıdayım, akıllıyım, güçlüyüm. Annem 45 yaşında, ince yapılı, sıkı kalçalı, göğüsleri 3 beden. Genel olarak, annemle deneyimi olan herkes bana onu nasıl sikeceğimi söylesin lütfen!
markys
Cinsel sinyaller gönderiyor

Konudaki mesajlar: 7
Toplam mesaj: 16
Kayıtlı: 1 yıl 4 ay
Gönderen: Novosibirsk
Yönelim: heteroseksüel
Yaş grubu : 18 +
İletişim bilgileri: Kullanıcı iletişim bilgileri markys
Yanıt: Annemle ensest
MERHABA ANNENLE DENEYİMİM VAR YARDIMCI OLACAĞIM

5 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
club116962461
ANNENİZLE KARI-koca OLARAK YAŞADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
orfey19
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by orfey19 »

Oleg45, burada yeniyim. söyle bana hayatında ne değişti? arzu hiç kaybolmadı mı?
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Güzel: 08 Jan 2022, 23:59 Merhaba İnsanlar! Hayatımdaki her şeyin nasıl ve neden yanlış olduğunu bilmiyorum! Kendi annemle seks yaptım! Hayatımda hiç böyle bir şey düşünmemiştim ve birinden böyle bir şey duysam bile olumsuz bir tavır takınırdım ve bu tür insanları büyük görürdüm vs. ! Şimdi 35 yaşındayım... Annem 53 yaşında, sıradan bir kadın, şefkatli ve çok hassas! Hayatım boyunca ona çok acılar çektim. 27 yaşındaydım ve hırsızlık suçundan hapse girdim.. onun hayır diyeceği benden başka kimsesi yoktu. 17 yaşındaydım. Babam bir kazada öldü...! Kısacası size uzun süre ve romantik bir şekilde nasıl ve ne olduğunu söylemeyeceğim! Sadece şunu söyleyebilirim ki, serbest bırakıldığımda beni çok sıcak karşıladı)) ve şimdi bir buçuk yıldır karı koca olarak yaşıyoruz! Anne-oğul gibi tanıdığımız insanların önünde! Evde ve yalnız karı koca olarak! Bunun dünyadaki en korkunç günah olduğunu anlıyoruz, ancak başka türlü de yapamayız, bir mıknatıs tarafından çekiliyoruz, ayrı yaşamaya çalıştık ve geçici olarak iletişim kurmamaya çalıştık ve çok daha fazlası, ama yine de! Bizim için hiçbir şey yolunda gitmedi... o yüzden kesinlikle bu şekilde yargılamayın! Yargıcımız yalnızca Tanrı’dır
Kimse kınamaz.
Bir bilezik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87

Unread post by Bir bilezik »

Yılbaşı gecesi annesinden seks alan kimse var mı burada?
Geny90ILublymamy
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by Geny90ILublymamy »

Güzel, ayrıca yargılamaman gerektiğini düşünüyorum kendini bir şeyleri suçla
These users thanked the author Geny90ILublymamy for the post:
viktor.shestakov
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Danila: 20 Jan 2021, 11:39 Olan her şey... tesadüf eseriydi. O zamanlar 17 yaşındaydım! Annem beni 18 yaşında doğurdu. Babamı hâlâ tanımıyorum. Annesi çok güzel bir kadın, boyu 172/66 kg, göğüsleri yaklaşık 2,5. 12 yaşıma kadar anneannemin yanında yaşadım; annem ayda 2-3 kez beni ziyarete geliyordu. 13 yaşımdayken annem beni yaşadığı şehre götürdü ve onunla yaşamaya başladım. 14 yıl boyunca ona bir anne olarak değil, bir kadın olarak bakmaya başlayacağım. Güzel bir figürü, omuzlarına kadar uzanan uzun saçları vardı ve aynı zamanda kısa bir elbise giyiyordu. Bazen külotsuz 14 yaşındaki annenin iç çamaşırlı cinsel fantezisi, 15 yaşında külotunun üzerine mastürbasyon yapmaya başladı! Birçok arkadaşım beni kıskanıyordu ve onun ablam olduğunu düşünüyordu. Belki de çocukluğumdan beri onunla uzun süre yaşamadığım ve kadın olarak hiçbir şeyi anneme benzemediğim için. Pek çok erkeği vardı. Gittiğinde evde yoktu, yıpranmış iç çamaşırlarına, külotlara öfkeyle baktım... Kokladım ve otuzbir çektim. İki odalı bir dairede yaşıyorduk. Yaz tatili başladı ve tadilatlara başladık. Köydeki büyükannemizi ziyarete gittik... onunla nehre gittik, güneşlendik ve yüzdük. Onun güzel, ince vücuduna gerçekten hayran kaldım.. Artık eve dönme zamanı gelmişti. Müteahhitlerin sadece bir odayı bitirdiği ortaya çıktı; annemin odası hâlâ yenileniyordu. Evlat, fark etmez, aynı yatakta yatarız.. Annem dedi ki benim için birdenbire şimşek çaktı. Dürüst olmak gerekirse birkaç gece uyuyamadım. Güçlü bir ereksiyon yaşadım. Annem geceleri döner, bacaklarını üzerime atar ve uykusunda bana sarılırdı. Bütün bunlara rağmen kısa bir gecelik giyiyordu. Külotunu gördüm, göğüslerini kokladım, saçlarını kokladım. Sonra bir şekilde alıştım. Aniden bunun gerçekleştiği gün geldi, daha doğrusu gece geldi. İki arkadaşı yanına geldi.. Biri evleniyordu, bekarlığa veda partisi düzenlemeye karar verdiler. Evde şampanya içmeye başladık ve sonra kulübe gittik. Annem kısa bir elbise ve topuklu ayakkabı giydi ve hepsi bir taksiye bindi. Sabah 2:00 Girişte bir ses duydum, bir tür kükreme, bir kadın erkek sesinin kahkahası. Bir anne, bir arkadaşı ve iki adamla birlikte geldi. Kadınlar oldukça sarhoştu; erkekler ise az çok ayıktı. Mutfağa gittik, şampanya çıkardık ve içmeye başladık. Çok sinirlendim, bir adamın anneme el yordamıyla saldırdığını gördüm, öpüşüyorlardı... zaten oldukça sarhoştu. Sonra ikincisi arkadaşıyla eve gideceğimi söylüyor. Toplandılar ve gittiler. Annem ve kocası mutfakta... Ben odadan gizlice her şeyi izliyorum. Elini elbisesinin altına soktu ve orayı okşamaya başladı. Kendini iyi hissediyor ve inliyor. Hadi yatak odasına gidelim, seni istiyorum diyor. Anne hayır diyor, oğlu orada uyuyor. O, hadi başka odaya gidelim.. Tadilat yapmış.. Temiz.. sonra oğlu kaç yaşında diyor..? O 17 yaşında Koca mm.. aynı yatakta mı uyuyorsunuz..? Bir yandan da bacaklarının arasını okşamaya devam ediyor. Boyun dudaklarını öpüyor. İnliyor ve cevap veriyor, Evet, bunda ne var..? Böyle bir anne İSTİYORUM diyor!.. Eğer senin oğlun olsaydım, o zaman seni becerdim.!! O.. mmm sen nesin..! Ve pantolonunu alıp fermuarını açıyor. Oğlunuzun bir erkek olduğunu hiç düşündünüz mü? ? ? Ve sonra onun cevabıyla ürperdim!! Evet!! Geceleri bile istedim...!! Eli kendini tuttu! Bu adamın sikini çıkarıyor... diz çöküyor ve emmeye başlıyor... başından tutup itmeye başlıyor. Şok oldum.. Ne yapacağımı bilmiyorum??? Adam inliyor ve diyor ki, sen çuvalladın.. Uzun zamandır bir erkeği olmadı..! Zaten aletimi çıkardım ve bu resim karşısında mastürbasyon yapmak istedim... o sırada adam tam onun yüzüne geldi. Her şeyi o kadar çabuk söylüyor ki.. Annem diyor ki, ya ben? Lanet olsun, sadece 30 dakika sonra ne yapıyorsun? Zaten yatacaktım, kalktım ve yüzümü yıkamak için banyoya gittim. Dostum, böyle bir piliç berbat durumda ve çabuk geldi. Anne banyodan sadece güzel siyah iç çamaşırıyla çıktı. O, ah Anastasia! Çok seksi görünüyorsun. Aslında aletim elimdeyken donup kaldım, çatlaktan izliyordum. Adam hadi 40 dakikaya gelirim diyor. Anne, tamam... şaşırtıcı bir şekilde onu kapıya kadar yürüttü ve kapıyı arkasından kapattı. Tuvalete gittim.. Hızla odadan çıktım, dahili telefonu kapattım.. telefonunu sessiz moda aldım! Daha sonra koşup yatağa uzandı. Bir dakika sonra şaşkın anne içeri girdi. Yatak da uzandı, bana sarıldı, bacağını bacağımın üzerine attı, orada uzandım ve hareket etmedim.. Onun dumanını ve parfüm kokusunu hissettim. Ve ayrıca sıcak bacağı ve vücudu bana sarılıyor. Benden istediği sözleri kafamda dönüp duruyordu... ve bir erkeğe oral seks yaptığında yaşadığı karantina. Sikimin patlayacağını sanıyordum. Belki 10-15 dakika, belki yarım saat hareket etmeden öylece yattım. Anne sessizce yatıyordu ve burnunu çekiyordu. Ve yavaşça bacağına dokunmaya başladım, hiçbir tepki olmadı.. sonra poposu, tanga giyiyordu.. sıfır tepki. Sessizce bacağını çıkardım... ve onu sırtüstü yatırdım. Uyuyordu ve sessizce horluyordu, titreyen elimle külotunu okşamaya başladım, ıslaktı... sonra onları sessizce kenara çektim. Orası o kadar kaygan ve ıslaktı ki... iki parmak zorlanmadan içeri girdi... Bütün bunlardan başım titriyordu, başım ağrımaya başlamıştı, şakaklarım zonkluyordu, boynum kazık gibi dikiliyordu ve ensemden sıvı çıkmaya başlamıştı. Sessizce diz çöktüm ve düzgün bacaklarımı iki yana açtım. Ve orayı yalamaya başladı.. Biraz hareket etti, ben hızla ayağa fırladım ve dondum. Sessizlik gibiydi.. sadece masadaydı. Telefonu nasıl da yanıp sönüyordu.. Arayanın onun adamı olduğunu fark ettim. Bana ne oldu bilmiyorum, kıskançlık mıydı yoksa başka bir şey miydi? Penisimi külotumdan çıkardım ve hızla ona girdim. Yavaşça inledi ve bacaklarını daha da genişletti. Vajinası çok ıslak ve sıcaktı.. Sessizce hareket etmeye başladım.. bu benim ilk seks deneyimimdi!! Sonra inlemeye ve bana sarılmaya, beni kendisine doğru bastırmaya başladı! Biraz dondum. Sonra kulağıma fısıldıyor. Hadi canım, durma, çok çabuk geldin zaten. Ve bu adamı kastettiğini anladım. Giderek daha hızlı hareket etmeye başladım, sessizce bana el salladı. Mastürbasyon sırasında hiç yaşamadığım kadar güçlü, parlak bir orgazm yaşadım ama aynı zamanda hareket etmeye devam ettim, penisim düşmedi. Sonra annem beni kendisine bastırdı, çok yüksek sesle inledi ve bacakları ve kollarıyla beni kendisine bastırdı. Sessizleştim. O zaman bu kadar güçlü bir orgazm yaşadığını bilmiyordum. Rahatladığını ve uykuya daldığını gördüm. Devam etmeye başladım. Ama hiçbir tepki yoktu, orada öylece yatıyordu. İkinci kez onun içine girdim. Chelen düşmeye başladı, dışarı çıkıp yatağın yanına uzandım. Tamamen ıslak ve terliydi. Başım çok kötü ağrıyordu ve şakaklarım baskı yapıyordu. Gözlerimi kapattım ve uykuya daldım. Sabah yatakta külotsuz uyandım, penisime baktım, kurumuş sperm ve kayganlaştırıcıdan beyazdı! Dün ne yaptığımı dehşetle hatırladım. Annem mutfakta kahvaltı hazırlıyordu. Sessizce banyoya girdim. Duş almaya başladım. Kendimi kurularken bakışlarım kirli çamaşırların olduğu sepete takıldı. Nedenini bilmiyorum, alışkanlıkla açtım ve annemin siyah külotunu gördüm. Titreyen elimle onları aldım ve bakmaya başladım. Bu bir rüya olmayacak. Kasıkların olduğu yer tamamen beyazdı, sperm ve akıntıyla kurumuştu. Ne olduğunu anladım. !!? Annem beni kahvaltıya çağırdı. Görünüşe göre dünkü alkolden sonra hâlâ iyi değildi. Bugün büyükannenin yanına gideceksin dedi. Onarımlar bittiğinde geri geleceksin. Neden diyorum... Gözlerimin içine baktı ve dün gece olanlardan utandığımı söyledi! Her şeyi yiyin ve otobüse binin... Birkaç gün içinde tadilatı yaparız, geldiğinizde odanızı düzenleriz. O andan sonra sanki annesinin yeri değiştirilmişti; katılaşmıştı ve artık kısa bir elbise giymiyordu! Evet, üniversiteye gittim, mezun olduktan sonra orduya katıldım, bir daire kiraladım, evlendim ve şimdi ayrı yaşıyorum! Bu, 18 yıl önce gerçek olaylarda yaşanmış bir hikaye!!
İlginç bir hikaye ve nasıl yazılacağını biliyorsunuz👍
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
SergeiKa, İskoç, Tapkin
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Sevastyan, Çok ilginç bir nokta! Annem zaten 47 yaşında ve sen hala 18 yaşındasın... Amını kontrol et, yoksa doğası gereği komik olur...
These users thanked the author Piero for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Mart
Liza
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68

Unread post by Liza »

Oleg45: 25 Sep 2020, 17:26 Merhaba, kendi anneme mastürbasyon yapmamın üzerinden 5 yıl geçti. Daha önce onu becermek isteyecek güce sahip olacağımı hayal edemezdim ama ensest hakkında daha fazla okuduktan sonra bu uygulamanın yaygın olduğunu fark ettim. Peki neden bir istisna olayım ki? Ancak oğlunun annesiyle cinsel ilişkiye girdiği hikâyelerin tamamında aile eksik ve mutsuzdur. Tam bir ailem var (anne, baba, ben ve ağabeyim), para ve eğitim konusunda da her şey yolunda. Kendiniz için bir avantaj olarak anne ve babanın haftada bir kez 2-3 dakika seks yaptığını öne çıkarabilirsiniz. Açıklamaya geçeyim: 19 yaşındayım, ortalama yapıdayım, akıllıyım, güçlüyüm. Annem 45 yaşında, ince yapılı, sıkı kalçalı, göğüsleri 3 beden. Genel olarak, annemle deneyimi olan varsa onu nasıl sikeceğimi söylesin lütfen!
Sanırım hoşuna gitti
These users thanked the author Liza for the post (total 3):
annem adam yaptı, SergeiKa, olur
Maksim Soçi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by Maksim Soçi »

Yalnız annemi gerçekten becermek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ben 16 yaşındayım, o ise 39 yaşında. Bunu nasıl yapacağımı söyleyebilir misin?)
These users thanked the author Maksim Soçi for the post (total 5):
Sibiryak89, Alex 84, Barmeley, Alex 84, Endişeli
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Maxim Sochi,
Don’ Oturmayın, ellerinizi üyenin üzerinde kavuşturun... Harekete geçin!... :cat2:
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 3):
annem adam yaptı, Maksim Soçi, Dalgıç
Addrysha
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Addrysha »

Bir şeyin doğru gibi göründüğünü, bir şeyin olmadığını okudum ama buna benzer tek bir durum yok
These users thanked the author Addrysha for the post:
Maksim Soçi
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler

KaHer vaka bireyseldir
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 4):
SergeiKa, Maksim Soçi, annem adam yaptı, Issa_Incubus
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ne duymak istiyorsun? Forumu okuyun. Burada hem gerçek hikayeler hem de fanteziler var. Ama hepsi farklı. Bu, her vakanın bireysel olduğu anlamına gelir.
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 3):
annem adam yaptı, Issa_Incubus, Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

vikylechka75: 15 Mar 2022, 19:52 Ne duymak istiyorsun? Forumu okuyun. Burada hem gerçek hikayeler hem de fanteziler var. Ama hepsi farklı. Bu, her durumun bireysel olduğu anlamına gelir.
Yayınlarınız ne olacak? Onlar gerçek mi?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”