Annemle ensest
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Annemle ensest ilişki
Uzun yıllardır anonim olarak ensest forumlarında dolaşıyorum. Bana göre gerçek olan çok az şey var. Size hikayemi anlatacağım, inanıp inanmamak herkesin kişisel tercihidir. 64 yaşındayım, evliyim, çocuklarım ve torunlarım var; her şey bu yaş için olması gerektiği gibi. Ailemin beni mastürbasyon yaparken yakaladığı 12 yaşımdan beri ensest ilişki içerisindeyim, ancak herhangi bir "eğitim önlemi" almadılar. Basit ve "olağan bir şekilde" aynı akşam babam annemle babamın yatak odasından çıkıp beni annemin yanına gönderdi. Ve orada... çıplak anne beni yanına çağırdı, soyunmama yardım etti ve beni sessizce sözde "mesih pozisyonunda" onun üzerine yatırdı. Elbette “organım” için hiçbir “hazırlığa” gerek yoktu; çıplak bir kadın gördüğüm anda hemen dikleşti. Annem onu "doğru yere" yönlendirmek için elini kullandı ve hareketi elleri ve pelvisiyle ayarladı. Elbette çok hızlı bir şekilde "Vurdum". Annem de sessizce beni kuruladı, giyinmeme yardım etti ve kapıyı işaret etti. Durumum bayılmanın eşiğindeydi ama... o zamandan beri bu durum "teknik nedenler" dışında her akşam oluyor. Elbette zamanla “süreç” daha doğal, daha rahat, daha çeşitli, daha yumuşak hale geldi. Bu arada, tüm bunları benden saklamak için herhangi bir "yemin" veya söz vermediler, sadece şunu söylediler: "Kendin anlamalısın." Ve o zaman meyvenin yasak olduğunu gerçekten anladım; çok küçük yaşlardan itibaren “akıllı bir çocuk” olarak görülüyordum. İki erkek kardeşim daha vardı ama böyle bir onura layık görülen tek kişi bendim.
O zamandan beri ve yıllar geçtikçe kendimi dünyanın en mutlu çocuğu, daha sonra da genç bir adamı olarak görmeye başladım. tüm akranlarım arasında dünya. 22 yaşında evlendim ama bu annemle bağımı kesmedi. Artık hayatta değil (babası da), ama "bu konuda" benim için yaptıklarından dolayı onlara derinden minnettarım. Eşim ve ben ailemizde böyle bir şey yapmaya cesaret edemedik, daha doğrusu bu sırrı en yakınımdan, 45 yıldır birlikte yaşadığım eşimden bile saklıyorum.
O zamandan beri ve yıllar geçtikçe kendimi dünyanın en mutlu çocuğu, daha sonra da genç bir adamı olarak görmeye başladım. tüm akranlarım arasında dünya. 22 yaşında evlendim ama bu annemle bağımı kesmedi. Artık hayatta değil (babası da), ama "bu konuda" benim için yaptıklarından dolayı onlara derinden minnettarım. Eşim ve ben ailemizde böyle bir şey yapmaya cesaret edemedik, daha doğrusu bu sırrı en yakınımdan, 45 yıldır birlikte yaşadığım eşimden bile saklıyorum.
-
Olan her şey... bir şans meselesiydi. O zamanlar 17 yaşındaydım! Annem beni 18 yaşında doğurdu. Babamı hâlâ tanımıyorum. Annesi çok güzel bir kadın, boyu 172/66 kg, göğüsleri yaklaşık 2,5. 12 yaşıma kadar anneannemin yanında yaşadım; annem ayda 2-3 kez beni ziyarete geliyordu. 13 yaşımdayken annem beni yaşadığı şehre götürdü ve onunla yaşamaya başladım. 14 yıl boyunca ona bir anne olarak değil, bir kadın olarak bakmaya başlayacağım. Güzel bir figürü, omuzlarına kadar uzanan uzun saçları vardı ve aynı zamanda kısa bir elbise giyiyordu. Bazen külotsuz 14 yaşındaki annenin iç çamaşırlı cinsel fantezisi, 15 yaşında külotunun üzerine mastürbasyon yapmaya başladı! Birçok arkadaşım beni kıskanıyordu ve onun ablam olduğunu düşünüyordu. Belki de çocukluğumdan beri onunla uzun süre yaşamadığım ve kadın olarak hiçbir şeyi anneme benzemediğim için. Pek çok erkeği vardı. Gittiğinde evde yoktu, yıpranmış iç çamaşırlarına, külotlara öfkeyle baktım... Kokladım ve otuzbir çektim. İki odalı bir dairede yaşıyorduk. Yaz tatili başladı ve tadilatlara başladık. Köydeki büyükannemizi ziyarete gittik... onunla nehre gittik, güneşlendik ve yüzdük. Onun güzel, ince vücuduna gerçekten hayran kaldım.. Artık eve dönme zamanı gelmişti. Müteahhitlerin sadece bir odayı bitirdiği ortaya çıktı; annemin odası hâlâ yenileniyordu. Evlat, fark etmez, aynı yatakta yatarız.. Annem dedi ki benim için birdenbire şimşek çaktı. Dürüst olmak gerekirse birkaç gece uyuyamadım. Güçlü bir ereksiyon yaşadım. Annem geceleri döner, bacaklarını üzerime atar ve uykusunda bana sarılırdı. Bütün bunlara rağmen kısa bir gecelik giyiyordu. Külotunu gördüm, göğüslerini kokladım, saçlarını kokladım. Sonra bir şekilde alıştım. Aniden bunun gerçekleştiği gün geldi, daha doğrusu gece geldi. İki arkadaşı yanına geldi.. Biri evleniyordu, bekarlığa veda partisi düzenlemeye karar verdiler. Evde şampanya içmeye başladık ve sonra kulübe gittik. Annem kısa bir elbise ve topuklu ayakkabı giydi ve hepsi bir taksiye bindi. Sabah 2:00 Girişte bir ses duydum, bir tür kükreme, bir kadın erkek sesinin kahkahası. Bir anne, bir arkadaşı ve iki adamla birlikte geldi. Kadınlar oldukça sarhoştu; erkekler ise az çok ayıktı. Mutfağa gittik, şampanya çıkardık ve içmeye başladık. Çok sinirlendim, bir adamın anneme el yordamıyla saldırdığını gördüm, öpüşüyorlardı... zaten oldukça sarhoştu. Sonra ikincisi arkadaşıyla eve gideceğimi söylüyor. Toplandılar ve gittiler. Annem ve kocası mutfakta... Ben odadan gizlice her şeyi izliyorum. Elini elbisesinin altına soktu ve orayı okşamaya başladı. Kendini iyi hissediyor ve inliyor. Hadi yatak odasına gidelim, seni istiyorum diyor. Anne hayır diyor, oğlu orada uyuyor. O, hadi başka bir odaya gidelim.. Yenileniyor.. Belli.. sonra oğlu kaç yaşında diyor..? O 17 yaşında Koca mm.. aynı yatakta mı uyuyorsunuz..? Bir yandan da bacaklarının arasını okşamaya devam ediyor. Boyun dudaklarını öpüyor. İnliyor ve cevap veriyor, Evet, bunda ne var..? Böyle bir anne İSTİYORUM diyor!.. Eğer senin oğlun olsaydım, o zaman seni becerdim.!! O.. mmm sen nesin..! Ve pantolonunu alıp fermuarını açıyor. Oğlunuzun bir erkek olduğunu hiç düşündünüz mü? ? ? Ve sonra onun cevabıyla ürperdim!! Evet!! Geceleri bile istedim...!! Eli kendini tuttu! Bu adamın sikini çıkarıyor... diz çöküyor ve emmeye başlıyor... başından tutup itmeye başlıyor. Şok oldum.. Ne yapacağımı bilmiyorum??? Adam inliyor ve diyor ki, sen çuvalladın.. Uzun zamandır bir erkeği olmadı..! Zaten aletimi çıkardım ve bu resim karşısında mastürbasyon yapmak istedim... o sırada adam tam onun yüzüne geldi. Her şeyi o kadar çabuk söylüyor ki.. Annem diyor ki, ya ben? Lanet olsun, sadece 30 dakika sonra ne yapıyorsun? Zaten yatacaktım, kalktım ve yüzümü yıkamak için banyoya gittim. Dostum, böyle bir piliç berbat durumda ve çabuk geldi. Anne banyodan sadece güzel siyah iç çamaşırıyla çıktı. O, ah Anastasia! Çok seksi görünüyorsun. Aslında aletim elimdeyken donup kaldım, çatlaktan izliyordum. Adam hadi 40 dakikaya gelirim diyor. Anne, tamam... şaşırtıcı bir şekilde onu kapıya kadar yürüttü ve kapıyı arkasından kapattı. Tuvalete gittim.. Hızla odadan çıktım, dahili telefonu kapattım.. telefonunu sessiz moda aldım! Daha sonra koşup yatağa uzandı. Bir dakika sonra şaşkın anne içeri girdi. Yatak da uzandı, bana sarıldı, bacağını bacağımın üzerine attı, orada uzandım ve hareket etmedim.. Onun dumanını ve parfüm kokusunu hissettim. Ve ayrıca sıcak bacağı ve vücudu bana sarılıyor. Benden istediği sözleri kafamda dönüp duruyordu... ve bir erkeğe oral seks yaptığında yaşadığı karantina. Sikimin patlayacağını sanıyordum. Belki 10-15 dakika, belki yarım saat hareket etmeden öylece yattım. Anne sessizce yatıyordu ve burnunu çekiyordu. Ve yavaşça bacağına dokunmaya başladım, hiçbir tepki olmadı.. sonra poposu, tanga giyiyordu.. sıfır tepki. Sessizce bacağını çıkardım... ve onu sırtüstü yatırdım. Uyuyordu ve sessizce horluyordu, titreyen elimle külotunu okşamaya başladım, ıslaktı... sonra onları sessizce kenara çektim. Orası o kadar kaygan ve ıslaktı ki... iki parmak zorlanmadan girdi... Bütün bunlardan başım titriyordu, şakaklarım zonkluyordu, boynum kazık gibi dikiliyordu, başından sıvı çıkmaya başladı. boynum. Sessizce diz çöktüm ve düzgün bacaklarımı iki yana açtım. Ve orayı yalamaya başladı.. Biraz hareket etti, ben hızla ayağa fırladım ve dondum. Sessizlik gibi.. sadece masanın üzerindeydi. Telefonu nasıl da yanıp sönüyordu. Arayanın onun adamı olduğunu fark ettim. Bana ne oldu bilmiyorum, kıskançlık mıydı yoksa başka bir şey miydi? Penisimi külotumdan çıkardım ve hızla ona girdim. Yavaşça inledi ve bacaklarını daha da genişletti. Vajinası çok ıslak ve sıcaktı.. Sessizce hareket etmeye başladım.. bu benim ilk seks deneyimimdi!! Sonra inlemeye ve bana sarılmaya başladı, beni kendine doğru bastırdı! Biraz dondum. Sonra kulağıma fısıldıyor. Hadi canım, durma, çok çabuk geldin zaten. Ve bu adamı kastettiğini anladım. Giderek daha hızlı hareket etmeye başladım, sessizce bana el salladı. Mastürbasyon sırasında hiç yaşamadığım kadar güçlü, parlak bir orgazm yaşadım ama aynı zamanda hareket etmeye devam ettim, penisim düşmedi. Sonra annem beni kendisine bastırdı, çok yüksek sesle inledi ve bacakları ve kollarıyla beni kendisine bastırdı. Sessizleştim. O zaman bu kadar güçlü bir orgazm yaşadığını bilmiyordum. Rahatladığını ve uykuya daldığını gördüm. Devam etmeye başladım. Ama hiçbir tepki yoktu, orada öylece yatıyordu. İkinci kez onun içine girdim. Chelen düşmeye başladı, dışarı çıkıp yatağın yanına uzandım. Tamamen ıslak ve terliydi. Başım çok kötü ağrıyordu ve şakaklarım baskı yapıyordu. Gözlerimi kapattım ve uykuya daldım. Sabah yatakta külotsuz uyandım, penisime baktım, kurumuş sperm ve kayganlaştırıcıdan beyazdı! Dün ne yaptığımı dehşetle hatırladım. Annem mutfakta kahvaltı hazırlıyordu. Sessizce banyoya girdim. Duş almaya başladım. Kendimi kurularken bakışlarım kirli çamaşırların olduğu sepete takıldı. Nedenini bilmiyorum, alışkanlıkla açtım ve annemin siyah külotunu gördüm. Titreyen elimle onları aldım ve bakmaya başladım. Bu bir rüya olmayacak. Kasıkların olduğu yer tamamen beyazdı, sperm ve akıntıyla kurumuştu. Ne olduğunu anladım. !!? Annem beni kahvaltıya çağırdı. Görünüşe göre dünkü alkolden sonra hâlâ iyi değildi. Bugün büyükannenin yanına gideceksin dedi. Onarımlar bittiğinde geri geleceksin. Neden diyorum... Gözlerimin içine baktı ve dün gece olanlardan utandığımı söyledi! Her şeyi yiyin ve otobüse binin... Birkaç gün içinde tadilatı yaparız, geldiğinizde odanızı düzenleriz. O andan sonra sanki annesinin yeri değiştirilmişti; katılaşmıştı ve artık kısa bir elbise giymiyordu! Evet, üniversiteye gittim, mezun olduktan sonra orduya katıldım, bir daire kiraladım, evlendim ve şimdi ayrı yaşıyorum! Bu 18 yıl önce gerçek olaylarda yaşanmış bir hikaye!!
-
Liseden mezun olduğumda annem de elinde bir buket çiçekle evdeydi, biraz votka içtik ve uzun bir süre belki bugün annemle yatakta olmanın hayalini kurdum. Daha sonra annem bana vurduğu için özür diledi. Biz hâlâ ahırda oturup geleceğim hakkında konuşuyorduk. Annemin yanına oturdum ve onu tekrar öpmeye çalıştım ve başardım. Tutkuyla öpüştük ve elimi kasıklarına koydum, bu da uyluklarını titretiyordu. Kulağıma onu gerçekten sikmek istiyor musun diye fısıldadı. ve hemen elimi pantolonunun içine soktu. Sonra annem yatmamızı istedi. Yatakta annemi yaklaşık dört saat boyunca her pozisyonda yalamayı başardım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
babam dönüşümlü çalışıyor, 15 gün orman düşüyor, 15 gün evde çalışıyor, evde nöbetçiydi, kız kardeşimin doğum günüydü, kocasından ayrı yaşıyor, doğum günü partisinde sadece akrabaları vardı , 15 yaşındayım, bana içki vermediler ama annem çok sarhoş oldum, onu zar zor eve götürdüm, yan evde yaşıyoruz, kapıyı kapatmaya başladım. düştü, eteği yukarı kalktı, gördüklerim karşısında dehşete düştüm, mayoları iplik gibiydi, her şey görünüyordu, onu uyandırmaya çalıştım, sadece mırıldandı, dokundum amından tepki gelmedi, sonra Üzerine uzanıp amımı soktum, heyecandan sallanmaya bile vaktim olmadı, hemen geldim, biraz oturdum, sonra bir şekilde onu yatak odasına sürükledim, soydum ve sonra yürekten siktim, üzerine tırmandım. gece boyunca birkaç kez, sonra odasına gitti ve uyuyakaldı Lanet olsun, kendimden sonra her şeyi temizlemeyi düşünmedim, sabah uyandım, annem beni uyandırdı, gözlerimi açtım, izin verdi. yüzüme vurdum, sustum, benim hatam, bir hafta geçti, yakında babam gelir, sonunu söylerse sanırım ama dün gece yanıma geldi ve dedi ki, sen var mıydın? benden başkasıyla seks yaptım hayır dedim yanağımdan öpüp gülümsedi sanırım devamı gelecek.
-
- Nirvana’dayım
Söyle bana olur. İlginç... :)Oleg: ↑11 Feb 2021, 07:38 babam dönüşümlü çalışıyor, 15 gün orman düşüyor, 15 gün evde çalışıyor, bir şekilde vardiyadaydı, kız kardeşimin doğum günüydü eşiyle ayrı yaşıyor, sadece akrabaları oradaydı. doğum günü partisi, 15 yaşındayım, bana içki vermediler, annem iyice sarhoş oldu, onu zar zor eve götürdüm, komşu evde yaşıyoruz, kapıyı kapatmaya başladı. düştü, eteği yukarı kalktı, gördüklerim karşısında korktum, mayolar iplik gibiydi, her şey görünüyordu, onu uyandırmaya çalıştım, sadece böğürdü, amına dokundum, tepki vermedi, sonra uzandım üzerine çöktüm ve amımı soktum, heyecandan pompalamaya bile zamanım olmadı, hemen geldim, bir süre oturdum, sonra bir şekilde onu yatak odasına sürükledim, soydum ve sonra yürekten siktim, gecede birkaç kez üstüne çıktım, sonra odama gittim ve uyuyakaldım Lanet olsun, kendimden sonra her şeyi temizlemeyi düşünmedim, sabah uyandım, annem beni uyandırdı, gözlerimi açtım, bana vurmama izin verdi. karşısında susuyorum, benim hatam, bir hafta geçti, babam yakında gelir, işim bittiğini söylerse sanırım ama dün gece yanıma geldi ve dedi ki, seks yaptın mı? benden başkasıyla olursa hayır dedim, yanağımdan öpüp gülümsedi, sanırım devamı gelecek.
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Eski Şeytan
-
Yaklaşık olarak aynı durumu yaşadım, sadece kız kardeşimle, kız kardeşim evleniyordu, düğün bir kafedeydi, kız kardeşim ve ben birlikte yaşıyoruz, başka akrabamız yok, kız kardeşim 22 ve ben 15 yaşındayım, yani Kafede oturdum, kız kardeşim içmeme izin vermedi, sıkıldım ve eve gittim, gece kız kardeşim, kocam ve ben sarhoş geldik, tanık kocamı bile getirdi, ayakları üzerinde durmuyordu , kız kardeş pek ayık değildi, tanığın damadını yatağa yatırdığını duydum ve uzun süredir bir şeyler yolunda gitmiyor, içeri baktım ve kız kardeşini sikiyor, o da bayılmış. solda odaya girdim, kız kardeşim bacakları açık yatıyordu, amının her tarafı spermle bulanmış ve damadım da yanında yatıyordu, dayanamadım ve kız kardeşimin içine soktum , Daha önce seks yapmamıştım, çabuk geldim, gözyaşlarıyla amına baktım, tekrar ayağa kalktım, dört kez yaptım üzerine çıktım, sonra damadımın külotunu çıkarıp yattım. Sabah kız kardeşim beni uyandırıyor, kiminle geldiğimizi söylüyor, tanık getirmiş diyorum ama hemen gitti, hayır diyorum, sikti seni, gördüm ablamın yüzü değişti, battaniyeyi yırttı ben ve bütün külotlarım lekeliydi, suratıma yumruk attı ve dışarı çıktı, iki hafta geçti, kız kardeşim benimle pek iletişim kurmuyordu, kocasının doğum günüydü, evde misafirsiz kutladık, kız kardeşim sarhoş oldu ve sordu: Sen benden önce seks yaptın, nt dedim ama ne oldu, dedim, neredeyse delirdim, çok güzeldi, güldü ve hiçbir şey söylemedi ama yarı çıplak önümde yürümeye başladı. Tekrar deneyebileceğimi anlıyorum ama korkuyorum.
-
1989 yılında üniversiteden teğmen rütbesiyle mezun oldum, Chukotka’da bir karakolda görev yapmak üzere görevlendirildim, karakolda ben ve komutan olmak üzere 2 subay ve 25 asker vardı, kadınlardan komutanın karısıydı yazmayacağım. kadınsız ne kadar deliydim, gece aya inledim. 8 ay askerlik yaptım, annem ziyaretime geldi, ayrı oda yoktu, annem benimle odaya yerleşti, ilave yatak koydular, bir gün askerde annem komutanın eşiyle arkadaş oldu, akşam acı çektim, anlıyorum annem ama gücüm yok, bir kadına bakıyorum, yatıyoruz, uyumuyorum, ben bir sağa bir sola, gece kalkıyorum, kıyafetime bakıyorum, ama bir ayı ya da geyikten başka kim dolaşacak orada, görüyorum ki annem her şeyi anlıyor, belki bırakırsın diyor, hayır diyorum neden. ders çalıştım mı bir gün sonra akşam saat 4 yatmadan önce annem bana Katya’nın (komutan eşi) yanında olduğumu söylüyor. Bugün senden bahsettim, seninle yatması için yalvardım, hatta ağladım, kabul etti, 2 gün sonra komutan birkaç günlüğüne garnizona uçacak, sen ona gelemem diyorum komutan. dünya adamı, beni oğlu gibi kabul etti, yapamam, annem içini çekti ve dışarı çıktı, iki gün sonra komutan uçtu, Katya yanıma geldi, akşam gel diyorum, Ekaterina Ivanovna I Yapamam, komutanın gözüne bakamıyorum, istersen gelir, Akşam verandada oturup sigara içiyorum, annem çıkıp yanıma oturdu, üzerine başını koydu. omuz silkip dedi ki böyle yaşayamazsın ben bu kaderi kendim seçtim diyorum annem içini çekti hadi gidelim dedi odaya girdi annem ışığı kapattı hava hala aydınlık kuzeyde yaz gecesi kısa, soyunmaya başladı, külot ve sutyen kaldı, yatağa oturdu, dedi, gel yanıma, dedim, annene üzüleceksin, o telafi edecek, Babama söylemem, yanına oturdum, bana sarıldı ve beni öpmeye başladı, gözlerim karardı, külotunu, bluzunu çıkardım ve deli gibi öptüm. yatağa uzandım, üzerine uzandım ve ellerim titriyor, sokamıyorum, kendisi yönetti, böyle bir mutluluk yaşamadım, ne önce ne sonra, öfkeyle sikişmeye başladım, benim annem fısıldıyor, yazma, yazma, şiddetle geldi, uzun süre bitirdi, annem bile güldü, babam senin bir ayda yaptığın kadar bir ayda boşalamıyor , dinlendi ve tekrar kalktı, benim artık acelem yoktu, içeri girdim, annemi öpmeye başladım, göğüslerini okşadım, o da heyecanlandı ve onu hareket ettirmeye başladı, bacaklarını kaldırdı, çığlık atarak geldi, alamadım izinliydim, bütün gece başından kalkmadım, sabah işte bacaklarım titriyordu, bir hafta sonra annem uçuyordu, bunun için ona hayatım boyunca minnettarım komutan bacağını kırdı, götürdüler. onu hastaneye götürdüm, hala Katya’yı becerdim, Kadın yaşlıydı, üç çocuğu vardı, zaten yetişkindi ve amcığı bir kızınki gibiydi ya da bana öyle geldi ki, bilincini kaybedene kadar onu yaladım. 90’lı yılların başında ordu dağılmaya başladı, işten ayrıldım, eve geldim, ilk gece annem verdi bana, sabah bir daha yapmayacağını söyledi, yapmadı. daha fazlasını isteyin.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Elbette herkes kendince deliriyor. Ama bu zaten çok fazla.Oleg45: ↑25 Sep 2020, 17:26 Merhaba, kendi anneme mastürbasyon yapmamın üzerinden 5 yıl geçti. Daha önce onu becermek isteyecek güce sahip olacağımı hayal edemezdim ama ensest hakkında daha fazla okuduktan sonra bu uygulamanın yaygın olduğunu fark ettim. Peki neden bir istisna olayım ki? Ancak oğlunun annesiyle cinsel ilişkiye girdiği hikâyelerin tamamında aile eksik ve mutsuzdur. Tam bir ailem var (anne, baba, ben ve ağabeyim), para ve eğitim konusunda da her şey yolunda. Kendiniz için bir avantaj olarak, anne ve babanın haftada bir 2-3 dakika seks yaptığını öne çıkarabilirsiniz, Moskova’daki güzel fahişeler. Gelelim açıklamaya: 19 yaşındayım, ortalama yapıdayım, akıllıyım, güçlüyüm. Annem 45 yaşında, ince yapılı, sıkı kalçalı, göğüsleri 3 beden. Genel olarak, annemle deneyimi olan herkes bana onu nasıl becereceğimi söylesin lütfen!
- These users thanked the author doğu for the post:
- oturum açma
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
Annemin bebeğini değiştirmesini sık sık yarı yarıya izliyorum
9 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Ruslan demir, değil mi?
9 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Ruslan demir, değil mi?
-
20 yaşındayız, Pravda köyünde yaşıyoruz, köy demek zor. 30 ev, genç yok, kadın yok, babamdan kalma büyük bir çiftlik, 50 baş inek, anne 38, üç kız kardeş, 5 7. ve 9 yaşındayım askerden sonra gitmek istedim, annem gözyaşları içinde, sensiz kız kardeşlerimi nasıl büyüteceğim, kaldım, sabahtan akşama kadar çalışıyorum, güzel, en azından sütü götürüyorlar, Sağımdan sonra geliyorlar, para var, daire alırız, annem direndi, hayır hepsi bu, altı ay önce oldu, akşam 31’i çektim, yatıyordum, anne odaya girdim, gördüm ve hemen çıktım, iki gün sonra hamama gittim, buhar banyosu yaptım, rafta oturup eğleniyordum, kapı açıldı, annem çıplak girdi içeri, ne dedim? Ona ihtiyacın var, söylüyorum anne, eğer bu yüzden gitmeyeceğim, o değil, ben de düşündüm, ne olursa olsun gel, buhar odası sıcak, onu soyunma odasına çıkardım , bankta uzandı, onu içeri koydum, işim bitti, kalktı ve kendini yıkamaya gitti, dışarı çıktı ve ben yine hazırdım, onu köpek stiline soktum ve tekrar becerdim, o zamandan beri her gece geliyordu, ilk başta boşalamamıştı, muhtemelen oğlunun bir ay sonra geleceğini anlamıştı, boşalmaya başladı, şimdi her fırsatta soruyor, şimdiden yorulmaya başladım, yapmıyorum’ Artık istemiyorum bile, oral seks yapmaya o kadar bağımlıyım ki, sığırlar cehenneme, bütün gün tarladayım ya da sürüdeyim, annem gibi biri gelirse evlenme konusunda fikrimi çoktan değiştirdim , Fazla dayanamayacağım, öleceğim.
-
Evet, hem şanslısın hem... şanssızsın. Oğluna "yükleyerek" bir kez daha "dul kalacağını" neden anlayamıyor?! Ona demirden yapılmadığını yeterince bilmen gerektiğini anlatmaya çalıştın. Annem ve babam bana çok iyi baktılar, ta ki "çocuksu coşkum" günde bir kez, sonra iki günde bir, hatta daha az sıklıkla bedenime girene ve vücuda aşırı yüklenmemesi gerektiğini söyleyene kadar, beni kesinlikle yasakladılar. mastürbasyon yapmaya ben de o zaman "her zaman hazırdım". Ve evlendiğimde annem, ısrarla neden "spermatoksikoz" olduğumu sorduğumda ve açıkladığımda bunu verdi. Her ne kadar hem çocukken hem de yetişkin olduğumda her zaman ilk seferde benimle geldi. Kendisiyle kocası (babam) arasındaki orgazmın her zaman değil, çok daha az sıklıkta gerçekleştiğini itiraf etti, ancak biz onunla "olağanüstü" bir şey yapmadık, sadece bir OĞUL olma bilincinden dolayı. Beni "her zaman" istiyordu ama "gözlerinden daha çok" sağlığımı önemsiyordu. Bu yüzden kendine iyi bak, annenle mantık yürütmeye çalış ya da onu kesinlikle kısıtla. Bunu anla! Sana iyi şanslar!Frolov: ↑16 Feb 2021, 11:02 şimdi her fırsatta soruyor, artık yorulmaya başladım bile, artık istemiyorum bile, oral seks yapmaya o kadar bağımlıyım ki, Sığır cehenneme, tarladayım ya da Bütün gün sürünün içinde, evlenme konusunda fikrimi değiştirdim zaten, eğer anneme darbe alırsam fazla dayanamam, ölürüm.
-
Dede, reddedemem, onlar şimdi bir sığır yetiştiricisi tuttum, daha az işim var ve açıkçası onu bir kadın olarak seviyorum, yürürken kıçını döndürüyor, anında huzurum bozuluyor.
-
Bir şey anlamadım, sanki Frolov’a yazıyordum ve Isis cevap verdi. Açıklayın. “Annen kara dul mu?” değil, başka bir düşünce ortaya çıktı. Babanı tabuta tıkan onun seks oburluğu değil miydi?
-
Dede, Evet, adını yazmadım , tıkladım, yayınlandı, bir tür isida görüyorum, kaldıramıyorum, bilgisayarda iyi değilim, yardım edecek kimse yok, köyde uzman yok, dün gece onu ikna ettim ağzına almak, boşalmak, yutmak, tadı pek güzel değil, alışır diyor, sanırım zaten bir eş gibi, kıçından sormak istiyorum, kıçı muhteşem.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
Orduda seks açısından da çılgınlık olduğunu hatırlıyorum. Ben de, eğer annem yakınlarda olsaydı, ben de kendi annemi becermeye hazır olurdum.Khariton: ↑15 Feb 2021, 12:36 1989 yılında teğmen rütbesiyle üniversiteden mezun oldum, Çukotka’da bir karakolda görevlendirildim, karakolda ben ve komutan olmak üzere 2 subay ve 25 asker vardı, kadınlardan da komutanın karısıydı. Kadınsızdım yazmayacağım, geceleri aya uludum 8 ay hizmet ettim, annem ziyaretime geldi, ayrı oda yoktu, annem benimle odaya yerleşti, fazladan koymuşlar. yatakta, bir gün askerde, annem komutanın karısıyla arkadaş oldu, akşam acı çektim, anlıyorum anne ve gücüm yok, kadına benziyorum, yatıyoruz, yapmıyorum Uyurum, bir o yana bir bu yana dönerim, gece kalkarım, kıyafetime bakarım, ama bir ayı ya da geyikten başka kim girer orada dolaşırım annem her şeyi anlıyor, belki sen bırakırsın, ben. hayır deyin, ne için çalıştım? 4 gün sonra akşam yatmadan önce annem bana Katya’nın (komutanın karısı) yanında olduğumu söylüyor. Bugün senden bahsettim, seninle yatması için yalvardım, hatta ağladım, kabul etti, 2 gün sonra komutan birkaç günlüğüne garnizona uçuyor, sen ona gelemezsin diyorum. komutan dünya adamı, beni oğlu gibi kabul etti, yapamam, annem içini çekti ve dışarı çıktı, iki gün sonra komutan uçtu, Katya yanıma geldi, akşam gel, Ekaterina diyorum Ivanovna Yapamam, komutanın gözlerine bakamıyorum, istersen gelir, Akşam verandada oturup sigara içiyorum, annem çıktı yanıma oturdu, omzuma o başını koydu ve dedi ki böyle yaşayamazsın, ben bu kaderi kendim seçtim diyorum, anne içini çekti, hadi gidelim dedi, odaya girdi, anne ışığı kapattı, hava hâlâ aydınlıktı, kuzeyde yazın gece kısa, soyunmaya başladı, külotu ve sutyeniyle kaldı, yatağa oturdu, diyor ki, gel yanıma, diyorum ki, annene üzüleceksin, o da üzülecek Günahımın kefareti, babama söylemeyeceğim, yanına oturdum, bana sarıldı ve öpmeye başladı, gözlerim karardı, külotunu, bluzunu çıkardım, vücudunu deli gibi öptüm. Yatağa uzandı, ben de onun üzerine uzandım, ellerim titriyordu, sokamadım, kendisi yönetti, böyle bir mutluluk yaşamamıştım, ne önce, ne sonra, öfkeyle sikişmeye başladım, annem fısıldıyor, silme, silme, şiddetle geldi, uzun süre bitti, annem bile güldü, babam senin bir ayda yaptığın kadar bir ayda boşalamıyor, dinlendim, tekrar kalktım, acelem kalmamıştı, içeri girdim, annemi öpmeye başladım, göğüslerini okşadım, o da heyecanlandı, bacaklarını sallamaya başladı Beni kaldırdı, çığlık atarak geldi, inmedi , Bütün gece başından kalkmadım, sabah işte bacaklarım titriyordu, bir hafta sonra annem uçuyordu, bunun için ona hayatım boyunca minnettarım. Komutan bacağını kırdı, götürdüler. hastaneye giderken hala Katya’yı becerdim, o yaşta bir kadın vardı, üç çocuk, zaten yetişkinler vardı ve amcığı bir kızınki gibiydi ya da bana öyle geldi ki, başlangıçta bilincini kaybedene kadar onu yaladım. 90’lı yıllarda ordu dağılmaya başladı, işten ayrıldım, eve geldim, annemin bana verdiği ilk gece, sabah bir daha yapmayacağını söyledi, bir daha sormadı.
- These users thanked the author Stanislav for the post:
- Inc Sekmesi
-
Herkese selam! 16 yaşında bir anne istiyorum, o yalnız ve ilişkisi bile yok. Yaklaşık 3 yıldır ona farklı fantezilerle mastürbasyon yapıyorum. Ensest konusunu çok derinlemesine araştırdım, porno yalnızca ensest heyecanlandırır. Anne içki içmiyor, uyuşturucu kullanmıyor, sigara içmiyor.
Kendim hakkında; Bir kız arkadaşım var, yakında seks olacak ama anneme bakmaktan kendimi alamıyorum.
Onu istiyorum ve hepsi bu, ama ne yapacağımı bilmiyorum. Uyku ilacı verme, rüyada sikişme imkanı var, ayrıca kadınlara Viagra alma fikri de var, ne düşünüyorsunuz? :bilinmiyor:
Kendim hakkında; Bir kız arkadaşım var, yakında seks olacak ama anneme bakmaktan kendimi alamıyorum.
Onu istiyorum ve hepsi bu, ama ne yapacağımı bilmiyorum. Uyku ilacı verme, rüyada sikişme imkanı var, ayrıca kadınlara Viagra alma fikri de var, ne düşünüyorsunuz? :bilinmiyor:
-
Şunu da eklemek isterim ki iri değilim, sadece 14
Bilmiyorum, belki uyurken onu yalamaya başlar ama uykusu hafif

-
- Nirvana’dayım
Ne yapalım? Aptal olmayın! Tabii aptallığın yüzünden annenin kalp krizi geçirmesini istemiyorsan! Kız arkadaşını becer ve kendini kandırma!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Ve eğer gerçekten istiyorsan, anneni onu kendin becermesi için kışkırtmanın birçok yolu var.
-
- Nirvana’dayım
Beni gerçekten şaşırtan şey, insanların ensesti kolaylıkla tedavi etmesi! En azından annemle, en azından babamla, en azından büyükannemle, en azından büyükbabamla... "Eğer gerçekten istiyorsan"!
Ve onlar için bu isteyen küçücük bir şey. ! Açık gözleri ve açık ruhu olan nazik bir melek! Ve aniden! melek!! amını annesine mi yapıştırmaya çalışıyor?!!
Bu talihsiz kızın zavallı kafasında ne kadar karışıklık olacağını bir düşünün!!! Yani aslında pek de uzak değil...
Ve onlar için bu isteyen küçücük bir şey. ! Açık gözleri ve açık ruhu olan nazik bir melek! Ve aniden! melek!! amını annesine mi yapıştırmaya çalışıyor?!!
Bu talihsiz kızın zavallı kafasında ne kadar karışıklık olacağını bir düşünün!!! Yani aslında pek de uzak değil...

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- 6996, Evgeniy-Spb
-
17 Nisan tarihli mesajın yazarı benim. Şimdi banyoda yatıyorum, bütün gün ensest için mastürbasyon yapıyorum, kendime çok güzel bir kanal buldum ama bahsettiğim bu değil. Annem işten 30 dakika sonra eve gelecek, kesin bir plan var. Biraz cesaretimi topladım, şimdi onu banyoya davet etmek, seks hayatıyla ilgili bir diyalog sunmak istiyorum. Öncelikle tıraş olmayı sorun, sonra dışkı çubuğu gibi kıçımı tıraş etmesini isteyin, sakıncalıdır. Ne yazık ki kasıklarım neredeyse kel ama her şey planladığım gibi giderse senden onu da cilalamanı isteyeceğim
-
-
Merhaba arkadaşlar. Köyde yıldönümünün ardından perişan haldeki biri hamama gitti. Annemi buldum. Ayrıca hiçbir şey ve çıplak. Biraz utandım ama hemen beni geri aradı. Ve biraz kaçak içki vardı ve adam onu köpek stiliyle sikmeye başladı, yatak odasına taşındılar ve devam ettiler. Sabah kendimi çok utanmış ve kötü hissettim. Küçük kız kardeş her şeyi gördü ve duydu ve o 13 yaşında. Yalnız yaşıyoruz. Sonra kız kardeşim ve ben maçlara gittik ve ben 16 yaşındaydım. Sikişmeye başladılar. Annemle sadece 3 kez birlikte oldum ama kız kardeşimle uzun yıllardır iletişim halindeyim. Annem daha sonra bizi bir kez yakaladı, iki kez buldu, azarladı, azarladı ama sonra barıştı ve önlem alın dedi. Annemle ne kadar uğraşsam da onu 2 kez daha seks yapmaya ikna edebildim, hepsi bu.
-
Oleg45, dişi patojeni değiştir, annemi becerdim öyle korkma, annen patojenin etkisindeyken zorla zorla alabilirsin, ben annemi patojenle karıştırdım, tecavüz etmeye başladım, sonra kendisi söyledi oğlum, sik beni,
-
Oleg45
ena Bir kadını hangi patojen etkiler? tavsiyede bulunabilir misin...
ena Bir kadını hangi patojen etkiler? tavsiyede bulunabilir misin...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
O yüzden şunu sormak istiyorum: Eğer felçliyseniz ve ellerinizle hiçbir şeye dokunamıyorsanız ve anneniz sizinle ilgileniyorsa, ondan ne istiyorsunuz?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
Özür dilerim, annemin takma adını kullandım, onu gerçekten istiyorum ama utanıyorum
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Özür dilerim, annemin takma adını kullandım, onu gerçekten istiyorum ama utanıyorum
7 dakika 21 saniye sonra gönderildi :
işte o uyuyor ve ben onu istiyorum
n
2 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
7 dakika 21 saniye sonra gönderildi :
işte o uyuyor ve ben onu istiyorum
n
2 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
Annem ve ben 7 yıldır dolu dolu bir cinsel hayat yaşıyoruz. Pişman değiliz. Fantezinin eşiğinde seks. Kendimizi koruyoruz (annemin RİA’sı var). Bu tesadüfen oldu ve biz böyle yaşıyoruz. Bir kız var, ben de sikişiyorum ama annemle daha iyi!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Ne yazık ki hiçbir zaman gerçekleşmedi. Annem benimle seks yapmak istedi ama cesaret edemedi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 3945 Views
-
Last post by Film tutkunu
-
- 24 Replies